נגיף הקורונה והשפעתו בעולם...

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
איזו נשמה טובה . רק רישום פלילי? למה לא לסקול אותו ואותם יחד בכיכר העיר?

ולחשוב שיש עוד כמוך . מצמרר
מה שאתה עושה, בהנחה שכן, אתה מסכן משפחות אחרות, על חשבון הזיות וכל מיני תאוריות חסרות כל תועלת.

אתה לא פחות מעבריין מועד שעלול לגרום להרס משפחות ביודעין.

האמת, לחשוב שיש כמוך זה מצמרר.

ועוד אתה - זה שמתהדר ב"ידע מדעי" שאין הבדלים בכלום ושום דבר. משעשע.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
איזו נשמה טובה . רק רישום פלילי? למה לא לסקול אותו ואותם יחד בכיכר העיר?

ולחשוב שיש עוד כמוך . מצמרר
אני לא מבין......אם הוכח סטיסטית חד משמעית שהחיסונים עובדים, אז למה שילד לא מחוסן ידביק ויהרוג ילד מחוסן ? (החיסון עדיין לא יעיל ב-100% )

.....אתה בעד הפרדה בגנים/בתי ספר/מוסדות ציבור ? מה אתה מציע ?

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
אני לא מבין......אם הוכח סטיסטית חד משמעית שהחיסונים עובדים, אז למה שילד לא מחוסן ידביק ויהרוג ילד מחוסן ? (החיסון עדיין לא יעיל ב-100% )

.....אתה בעד הפרדה בגנים/בתי ספר/מוסדות ציבור ? מה אתה מציע ?

אם הילד הלא מחוסן שלו היה בגן של הילד שלי, וחלילה היתה נופלת שערה מראשו של הילד שלי, בגלל ההתנהלות העבריינית שלו, הוא היה חוטף את התביעה של החיים.

באחריות.

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אתה לא פחות מעבריין מועד שעלול לגרום להרס משפחות ביודעין.
כפייה היא פשיזם. תדחוף לעצמך ולמשפחה שלך רעלים ומתכות כבדות ועזוב את שאר האידיוטים להתפגר בכיף.
לך תלשין עלי למשרד הבריאות שיעצרו אותי , קריקטורה שכמוך.

מה אתה מציע ?
התשובה תלויה במידת האמון שאתה מוכן לתת לעמדה הרשמית לגבי חיסונים.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אם הילד הלא מחוסן שלו היה בגן של הילד שלי, וחלילה היתה נופלת שערה מראשו של הילד שלי, בגלל ההתנהלות העבריינית שלו, הוא היה חוטף את התביעה של החיים שלו.

באחריות.
לא בטוח שמוגדרים חוקים לעניין ויש עילה לתביעה משפטית, וחבל שכך......החיסונים זה לא צחוקים, מערכות סטריאו וכבלים....זה חיים או מוות במקרים מסויימים.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
כפייה היא פשיזם. תדחוף לעצמך ולמשפחה שלך רעלים ומתכות כבדות ועזוב את שאר האידיוטים להתפגר בכיף.

אבל אם זאת מחלה מדבקת?
הרי לא מדובר בך, זה שלום ציבור
גם אני לא אוהב חיסונים, אבל יש הבדל בין סתם שפעת למשהו מדבק ומסוכן כמו זה

רק היום קראתי, כי הנגיף הזה יכול לגרום בפוריות של הגברים, יכול לפגוע בלב, בכבד.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
יש מושג שנקרא Common Knowledge הבעיה היא שאין עליו הסכמה של כולם ....לפעמים בצדק ולפעמים לא.

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
לתעשיית החיסונים והתרופות יש צד אפל מאוד , גם אם לכאורה המטרה טובה והחיסון יעיל.
גם אם זה לא היה נכון , ועל אחת כמה וכמה במצב כזה , כפייה היא טקטיקה בזויה ודרקונית.
לא רוצה לחיות תחת המגף של מישהו . לא רוצה שישלטו בחיים שלי . זו מציאות מחורבנת .

מי שמודאג שיתחסן בעצמו .

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
תשמע, אם הייתי שייך למשרד הבריאות, מזמן היית עם רישום פלילי.

מה לעשות, אנחנו במדינת היהודים - רחמנים בני רחמנים.

צריכים לסבול טמטום של אנשים עם הזיות, חסרי כל ידע מדעי, שחושבים שיש להם ידע מדעי.

במקרה אשתי שייכת לקהילה הרפואית ורואה עוללים בני פחות משנה מפרפרים בין חיים למוות, בגלל טמטום של ההורים שסירבו לחסן את הילדים.

לצערה, היו כמה כאלה שלא שרדו. את ההורים חובה לשגר, כמו טיל עורב, ישר לכלא.

לא בטוח שמוגדרים חוקים לעניין ויש עילה לתביעה משפטית, וחבל שכך......החיסונים זה לא צחוקים, מערכות סטריאו וכבלים....זה חיים או מוות במקרים מסויימים.

כמו שכתבתי, חיסונים זה לא צחוקים. פורים נגמר מזמן.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
לתעשיית החיסונים והתרופות יש צד אפל מאוד , גם אם לכאורה המטרה טובה והחיסון יעיל.
גם אם זה לא היה נכון , ועל אחת כמה וכמה במצב כזה , כפייה היא טקטיקה בזויה ודרקונית.
לא רוצה לחיות תחת המגף של מישהו . לא רוצה שישלטו בחיים שלי . זו מציאות מחורבנת .

מי שמודאג שיתחסן בעצמו .

איך זה שהתנגדותך לחיסונים והשתיכותך למחנה הדתי מתחברים...

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
כמו שאמרתי
במקרה אשתי שייכת לקהילה הרפואית ורואה עוללים בני פחות משנה מפרפרים בין חיים למוות, בגלל טמטום של ההורים שסירבו לחסן את הילדים.
כן? בגלל איזו מחלה?

איך זה שהתנגדותך לחיסונים והשתייחותך למחנה הדתי מתחברים...
מה גורם לך לחשוב שאני דתי?

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
כמו שאמרתי

כן? בגלל איזו מחלה?

מה גורם לך לחשוב שאני דתי?

בחודש אפריל לפני שנתיים נדבקתי בחצבת, הייתי בין הראשונים להידבק בהתפרצות ובדיעבד הוכח שאנשים בגילי החיסון כבר לא אפקטיבי.
אם לא הייתי מחוסן הייתי חוטף זאת קודם.
בקופ"ח כללית בכלל חשבו שיש לי תגובה אלרגית לאופטלגין שרשמו לי בגלל החום וזאת בגלל הפריחה והפנו אותי למוקד רפואה דחופה לאחר שלושה ימי חום גבוה ושם, ישמור השם, תקעו לי זריקת סטרואידים שרק החמירה את מצבי.
למוחורת כשבאתי לרופאת המשפחה הגאונה חשדה שלקיתי בחצבת ושלחה אותי מיידית ל'איכילוב' ללא מסכת פנים, שער בנפשך כמה הדבקתי בדרך.
באיכילוב הכניסו אותי לחדר בידוד לכמה שעות, לקחו לי דוגמית שתן ושלחו אותי הביתה בתחבורה ציבורית, עוד הדבקות.
כשהתקשרתי לאיכילוב על מנת שיאשרו עם אני באמת חולה בחצבת על סמך בדיקת השתן אמרו לי כי איבדו את בדיקתי זו ועלי לחזור לביה"ח לתת דוגמה נוספת וזאת בלי כל הוראה לשים מסיכה ובכלל כשיש חשד כזה היו צריכים לשלוח אלי אחות מחוסנת הביתה.
השאר היסטוריה של ההתפרצות דאז.
לא מספיק שהרפואה החילונית כשלה כשל חמור, ופה אני מפנה אל הציבור הדתי-חרדי, הרי שמה שקרה בסביבתו נבלם רק על ידי הרפואה המודרנית החילונית שהבנתי מלקרוא את הפוסטים שלך שאינך נמנה איתו.

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
חצבת.

אגב, מעניין אותי לדעת איזה תארים מדעיים יש לך, שיכולים לבסס את התאוריות שלך.

אני נגד כפייה של חיסונים.
-במיוחד לאחר שהצטברו עדויות רבות לסיבוכים ותחלואה לאחר מתן חיסון
-במיוחד לאור העובדה שבמקרים כמו חצבת הוכח ששיעורי ההדבקה הגבוהים יותר היו בקרב אלו שהתחסנו
-במיוחד לאור העובדה שתרכובות החיסון מכילות מתכות כבדות שמסוכנות לגוף
-במיוחד לאור העובדה שעושים כל מאמץ להשתיק ולטייח את הקשר בין החיסון המשולש לאוטיזם.
-במיוחד לאור העובדה שחברות התרופות בעלות אינטרס מובהק לדחוף חיסונים לכולם ,
-במיוחד לאור העובדה שהינן פטורות מכל חבות לנזקים שמוצריהן גורמים , ובמידה וכאלו נגרמים (והם נגרמים) המדינה משלמת את הפיצויים.
- במיוחד כשמדובר באנשים בוגרים בעלי דיעה ויכולת שיפוט עצמאית.

במציאות כזו קשה לי להסכים עם העמדה שלך. אם אתה מודאג , דאג לעצמך. אלו המתנגדים לחיסון עושים זאת מסיבות לגיטימיות. הם לא פושעים , הם בדילמה. זה לא מצב של שחור ולבן.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
-במיוחד לאור העובדה שבמקרים כמו חצבת הוכח ששיעורי ההדבקה הגבוהים יותר היו בקרב אלו שהתחסנו
-במיוחד לאור העובדה שעושים כל מאמץ להשתיק ולטייח את הקשר בין החיסון המשולש לאוטיזם.
-במיוחד לאור העובדה שהינן פטורות מכל חבות לנזקים שמוצריהן גורמים , ובמידה וכאלו נגרמים (והם נגרמים) המדינה משלמת את הפיצויים.
- במיוחד כשמדובר באנשים בוגרים בעלי דיעה ויכולת שיפוט עצמאית.

במציאות כזו קשה לי להסכים עם העמדה שלך. אם אתה מודאג , דאג לעצמך. אלו המתנגדים לחיסון עושים זאת מסיבות לגיטימיות. הם לא פושעים , הם בדילמה. זה לא מצב של שחור ולבן.
אם כתבת כל כך הרבה "עובדות", אשמח כמובן לראות אותם בכתבי עת מדעיים, עם קבוצות ביקורת לאורך שנים, ולא ממכתב של רופא אלילים מזמביה.

אגב 2, לגבי החיסון המשולש ואוטיזם, זה לא פחות ממשעשע שהעלת את זה.

אותו ירחון מדעי שטען זאת התנער בעצמו מהמחקר, מכיוון שהחוקרים עשו פאשלה איומה במחקר והכניסו את בריטניה להיסטריה ב-1998.

מה שיותר מצחיק שהמחקרים הרציניים שנעשו טענו ההיפך המוחלט. הסיכוי לאוטיזם גבוה יותר אם לא עושים את החיסון המשולש.

כדאי תמיד לבדוק את ה"עובדות" המבוססות שאתה נוהג להציג.

נשמח לדעת על הרקע המדעי שלך, לפני שאתה כותב כאלו עובדות.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
השאלה היא על מה מסתמכות ה"עדויות" -- על מחקרים מדעיים מבוקרים שנערכו במתודולוגיה ראוייה על מדגמים גדולים ומייצגים עם תוצאות מובהקות-סטטיסטית, או על פורומים וקבוצות פייסבוק למיניהם, שמשתתפיהם הם אלה שממציאים ו/או ממחזרים את ה"עדויות" שהם מביאים.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
לגבי שיעורי ההדבקה, המוות וההחלמה ראו כאן

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
על פניו נראה ש 3,200 מתים בסין בחודשיים זה מספר קטן יחסית, אבל השאלה החשובה היא כמה היו מתים ללא הצעדים הדרסטיים שנקטה הממשלה שם..... אולי ניתן להבין זאת מ 1,000 המתים באיטליה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113

גם מע"מ, מס הכנסה, ביטוח רפואי, ביטוח לאומי, טסט לרכב, ארנונה וכל היתר הם גם כפייה.

לפני שנה היתה אמא שהכניסה את הילד שלה לגן כשהוא לא מחוסן. הוא חלה, הדביק את כולם, הוא הגיע לבית חולים והיתר חזרו אחרי מספר ימים. כשההורים מטומטמים, הילדים משלמים את המחיר. הבעיה היא שברוב המקרים הילדים גדלים להיות מטומטמים כמוהם.

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
פורומים, פייסבוק . שכחנו גם להוסיף את הפרלמנט של הפיצוציה ביום שישי, או את הרכלניות מהמספרה לידו. כמה נמוך אפשר לרדת. הלאה:
חברות התרופות פטורות מאחריות לנזקי החיסונים שהן מייצרות , חוק מ1986:

https://www.nvic.org/injury-compensation/origihanlaw.aspx

https://uscode.house.gov/view.xhtml?path=/prelim@title42/chapter6A/subchapter19&edition=prelim

יש הרבה אתרים נוספים שמפרטים את הנזקים בחומרים המצויים בחיסון , וכאלה שמרכזים עדויות של הורים לילדים שלקו באוטיזם מיד לאחר מתן חיסון. מי שרוצה , אם בכלל , שיחפש לבד . לא חסר.

אם אתם רוצים להאמין לשופרות התעמולה הרשמיים זה עניין שלכם. רק אל תבואו ותנפנפו לי בבקשות לראות מחקרים ומדגמים, כי לא תמצאו כאלה. לא תמצאו , כי יש אינטרס ברור לטייח את הקשר לתחלואה , ויש הבדל בין מה שרופא יגיד לכם לבין מה שהוא חושב באמת :

https://he.scibook.org/content/vaccines/physicians

בפשטות , כל מי שיוצא נגד - נמצא בסכנה לשלילת רישיון , שלילת תקציבי מחקר , הכפשות ודה-לגיטימציה . קונספירציה? כן , בהחלט. אבל אל תשאלו את האחות במכבי , אלא רופאים עצמאיים.

הלגיטימיות של החיסונים אינה הנושא , אלא הכפייה שלהם .
אני לא בא לומר באופן חד משמעי שזה טוב או רע , אלא שיש מקום לשקול את טענות הנגד . אין עשן בלי אש.

אני גם לא מקבל את השוואת כפיית החיסונים לכפיית תשלום מיסים . אתה לא חייב לשלם מיסים . אמנם תישא בהשלכות - תהיה הומלס - אבל תהיה חופשי . אף אחד לא יכריח אותך , אף אחד לא ייקח ממך בכוח מה שאין לך ממילא , אפילו אם יש לך קצת . הכפייה במקרה הזה היא אחרת , ועצם העובדה שאתה נתלה דווקא במאפיין ולא במהות מוכיחה שאתה לא רואה את התמונה הכללית . לא המיסים הם הכפייה, אלא הכלכלה מבוססת החוב בה אנו נאלצים להתקיים - אבל זה נושא בפני עצמו . כפיית חיסונים היא מצב בו גופנו אינו בבעלותנו . אנו עצמנו ולא כספנו . יטילו על המתנגדים סנקציות בדמות שלילת זכויות למיניהן , או שגרוע מכך - מאסר או אשפוז בכפייה פיזית .

נכון , אולי מי שלא מחסן את ילדיו מטומטם . אולי . אבל מי שיסכים לכפייה הוא חולה נפש . בוודאות.

אל תטעו , אנחנו הולכים לכיוון הזה . עם החצבת לא הצליחו , עם הקורונה כן . ברגע ש"ימצאו" את ה"חיסון". והם ימצאו.

ימים יגידו , מקווה להתבדות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור