מאותו אתר, בקשר לתיאוריות קונספירציההמאמר הכי שקול, אחראי ומעמיק שלדעתי תקראו בתקופה הקרובה בנושא הקורונה , נכתב ע"י ד"ר רועי צזנה- עתידן (לינק)
האמת שרציתי גם לשלוח את הקישור הזה אבל אמרתי, נרגיע......במחשבה שניה, טוב מאוד ששלחת את הקישורמאותו אתר, בקשר לתיאוריות קונספירציה
@ארז_וחני
לא צריך להיות ציני, הנה הבנקים הודיעו שהם מאפשרים לכל בעלי המשכנתאות גרייס ללא עלות של 3 - 4 חודשים. זה בהחלט יעזור להרבה אזרחים בחל"ת.
גם הכוחות החזקים בשוק (כמו הבנקים) לא מעוניינים בקריסת האזרחים (קרי קריסת השוק).
'ערבות הדדית' פנים רבות לה. ב"ה נעבור את זה יחד.
ציני ?!
ממש לא.
אם תבחן את רמת השירותים שהמדינה מספקת היום לנפש (ש"ח לנפש) לעומת מה שהיה לפני כמה עשורים אז תבין שהממשלות משנות ה 90 בערך (ואולי קצת קודם) התחילו במדיניות עקבית של קיצוץ בשירותים לאזרח במסגרת תקציב המדינה.
הגדילו לעשות כאשר אפילו בביטוח הלאומי, אותו גוף שנוצר במיוחד לנושא ערבות הדדית שהזכרת, הקשיחו את התנאים לקבלת עזרה ואת העודף התקציבי הממשלה פשוט "שתתה" לתקציב המדינה....
חפש את הציניות אצל אלה ששינו את המדיניות, לא אצלי....
אתה מוזמן תמיד לכתוב על אודיו ......פתח שרשור חדש על כל נושא אודיו שתחפוץ ועזוב אותנו במנוחה בשרשור הזה......וקבל גם פרח לפרידהלא מבין למה באתר אודיו צריך להתעסק במשמעות הכלכלית או הבריאותית של המצב ,לא נראה לי גם שיש הבנה עמוקה אלא שטויות במיץ וגיבוב מילים שלא שיכים בכלל לאתר ,המינוף היחידי שמעניין אותי זה "המנוף " הפרטי שלי שכבר הניף משקלים קלים בלבד (לא דלי מיים מלא כבעבר).
שום הוצאה מההקשר ושום לקקנות. אבחנה פשוטה של המצב.לא מגרש אותו כלל, חתיכת לקקן ומוציא דברים מהקשרם שכמותך.... מציע לו לפתוח שרשור אודיו ולעזוב אותנו במנוחה במידה והוא לא מעוניין לכתוב בנושא השרשור.......ובמידה והוא כן מעוניין, שירבח ויסעד ממש בשרשור זה.
כרגיל, לא הבנת בכלל את מה שכתבתי. לא חדש.אני מניח שאני וגם נמר וליאור (ואני בטוח שגם חברים נוספים כאן) רואים את פורום ה"דו ערוצי" כ"סוג של משפחה" לפעמים "משפחה בהפרעה", לפעמים משפחה לארועים שמחים ולעיתים לעצובים.
וכאמור, מאחר שהאתר, לפחות לדעתי, הוא יותר מפורום אודיו אז נושא קריטי לכולנו כמו וירוס הקורונה מגיע לו דיון נפרד ויעודי במסגרת פורום זה ולא בשום מקום אחר....אתה מוזמן לחוות את דעתך במידה ואתה חושב אחרת......אהה, גם שניצל מוזמן........והפרח הוא לשניצל לא לך.....
אני מניח שאני וגם נמר וליאור (ואני בטוח שגם חברים נוספים כאן) רואים את פורום ה"דו ערוצי" כ"סוג של משפחה" לפעמים "משפחה בהפרעה", לפעמים משפחה לארועים שמחים ולעיתים לעצובים.
וכאמור, מאחר שהאתר, לפחות לדעתי, הוא יותר מפורום אודיו אז נושא קריטי לכולנו כמו וירוס הקורונה מגיע לו דיון נפרד ויעודי במסגרת פורום זה ולא בשום מקום אחר....אתה מוזמן לחוות את דעתך במידה ואתה חושב אחרת......אהה, גם שניצל מוזמן........והפרח הוא לשניצל לא לך.....
אחלה, נראה שתהיה כזה רגיש כשהבחור קורא לי בשמות......."שרלטן" זה בסדר או ראוי למחיקה ?...... כי "זכיתי" לכנוי זה לפני 5 דקות......ובעוד איזה 3-4 פעמים בשבוע האחרון.ובכל זאת, אתה לא תכנה אותו לקקן. מחקתי לך.
חוצמזה, אני לא רגיש ולא ביקשתי מנמר שימחק -- אני בהחלט משאיר את הציטוט של הפוסט שנמחק, שינציח את ההאשמות שלא-לעניין שלך.אחלה, נראה שתהיה כזה רגיש כשהבחור קורא לי בשמות....... כי "זכתי" לכנוי זה לפני 5 דקות......ובעוד איזה 3-4 פעמים בשבוע האחרון.
והוא בשלו....מ.ש.לזו פשוט עובדה מוכחת
אני, אבל תמיד עבדתי מהבית. עכשיו הרבה יותרמצב חדש נוצר בארץ: הרבה אנשים עובדים כיום מהבית (מצב חדש), לכן יש זמן להאזין למוזיקה .
יש כאן מישהו כזה?