בינתיים לא הצגת אף מחקר מדעי לבסס את טענותיך.פורומים, פייסבוק . שכחנו גם להוסיף את הפרלמנט של הפיצוציה ביום שישי, או את הרכלניות מהמספרה לידו. כמה נמוך אפשר לרדת. הלאה:
חברות התרופות פטורות מאחריות לנזקי החיסונים שהן מייצרות , חוק מ1986:
https://www.nvic.org/injury-compensation/origihanlaw.aspx
https://uscode.house.gov/view.xhtml?path=/prelim@title42/chapter6A/subchapter19&edition=prelim
יש הרבה אתרים נוספים שמפרטים את הנזקים בחומרים המצויים בחיסון , וכאלה שמרכזים עדויות של הורים לילדים שלקו באוטיזם מיד לאחר מתן חיסון. מי שרוצה , אם בכלל , שיחפש לבד . לא חסר.
אם אתם רוצים להאמין לשופרות התעמולה הרשמיים זה עניין שלכם. רק אל תבואו ותנפנפו לי בבקשות לראות מחקרים ומדגמים, כי לא תמצאו כאלה. לא תמצאו , כי יש אינטרס ברור לטייח את הקשר לתחלואה , ויש הבדל בין מה שרופא יגיד לכם לבין מה שהוא חושב באמת :
https://he.scibook.org/content/vaccines/physicians
בפשטות , כל מי שיוצא נגד - נמצא בסכנה לשלילת רישיון , שלילת תקציבי מחקר , הכפשות ודה-לגיטימציה . קונספירציה? כן , בהחלט. אבל אל תשאלו את האחות במכבי , אלא רופאים עצמאיים.
הלגיטימיות של החיסונים אינה הנושא , אלא הכפייה שלהם .
אני לא בא לומר באופן חד משמעי שזה טוב או רע , אלא שיש מקום לשקול את טענות הנגד . אין עשן בלי אש.
אני גם לא מקבל את השוואת כפיית החיסונים לכפיית תשלום מיסים . אתה לא חייב לשלם מיסים . אמנם תישא בהשלכות - תהיה הומלס - אבל תהיה חופשי . אף אחד לא יכריח אותך , אף אחד לא ייקח ממך בכוח מה שאין לך ממילא , אפילו אם יש לך קצת . הכפייה במקרה הזה היא אחרת , ועצם העובדה שאתה נתלה דווקא במאפיין ולא במהות מוכיחה שאתה לא רואה את התמונה הכללית . לא המיסים הם הכפייה, אלא הכלכלה מבוססת החוב בה אנו נאלצים להתקיים - אבל זה נושא בפני עצמו . כפיית חיסונים היא מצב בו גופנו אינו בבעלותנו . אנו עצמנו ולא כספנו . יטילו על המתנגדים סנקציות בדמות שלילת זכויות למיניהן , או שגרוע מכך - מאסר או אשפוז בכפייה פיזית .
נכון , אולי מי שלא מחסן את ילדיו מטומטם . אולי . אבל מי שיסכים לכפייה הוא חולה נפש . בוודאות.
אל תטעו , אנחנו הולכים לכיוון הזה . עם החצבת לא הצליחו , עם הקורונה כן . ברגע ש"ימצאו" את ה"חיסון". והם ימצאו.
ימים יגידו , מקווה להתבדות.
אתה לא רוצה לחסן את ילדיך ? למרבה הצער יש לך כנראה זכות לעשות זאת, גם מבלי לשאול לדעתם, אני מוכן אפילו לקבל את עיקרון הזכות לחופש מכפיה. אבל כשהעקרונות והאמונות שלך, עלולות לסכן אותי או את משפחתי, כאן צריך לסמן קו עבה וברור ולצבוע אותו יפה באדום. אם אתה או מי ממשפחתך עלולים לסכן אחרים, הואל נא בטובך לארוז את מיטלטליך ותפוס טיסה ( כשאפשר יהיה ) לאיזה אי בודד ושם תנהלו את חייכם. על התפיסה האוילית והקונספירטיבית של עולם התרופות בפרט והרפואה בכלל, לא נכנס לדיון, מכיר בצער בעובדה שאין טעם.אני נגד כפייה של חיסונים.
-במיוחד לאחר שהצטברו עדויות רבות לסיבוכים ותחלואה לאחר מתן חיסון
-במיוחד לאור העובדה שבמקרים כמו חצבת הוכח ששיעורי ההדבקה הגבוהים יותר היו בקרב אלו שהתחסנו
-במיוחד לאור העובדה שתרכובות החיסון מכילות מתכות כבדות שמסוכנות לגוף
-במיוחד לאור העובדה שעושים כל מאמץ להשתיק ולטייח את הקשר בין החיסון המשולש לאוטיזם.
-במיוחד לאור העובדה שחברות התרופות בעלות אינטרס מובהק לדחוף חיסונים לכולם ,
-במיוחד לאור העובדה שהינן פטורות מכל חבות לנזקים שמוצריהן גורמים , ובמידה וכאלו נגרמים (והם נגרמים) המדינה משלמת את הפיצויים.
- במיוחד כשמדובר באנשים בוגרים בעלי דיעה ויכולת שיפוט עצמאית.
במציאות כזו קשה לי להסכים עם העמדה שלך. אם אתה מודאג , דאג לעצמך. אלו המתנגדים לחיסון עושים זאת מסיבות לגיטימיות. הם לא פושעים , הם בדילמה. זה לא מצב של שחור ולבן.
השאלה היא על מה מסתמכות ה"עדויות" -- על מחקרים מדעיים מבוקרים שנערכו במתודולוגיה ראוייה על מדגמים גדולים ומייצגים עם תוצאות מובהקות-סטטיסטית, או על פורומים וקבוצות פייסבוק למיניהם, שמשתתפיהם הם אלה שממציאים ו/או ממחזרים את ה"עדויות" שהם מביאים.
נראה לי שנמר יוציא "היתר מיוחד" לתקופה הקרובה (בכפוף להקמת ממשלת חירום) לחזור ולעסוק בנושא כאן בפורום......וכמו שנתניהו אומר "אחרי שהמשבר יחלוף נחזור לשגרת היום יום".איפה הבליינד טסט כשצריך אותו ?...
נראה לי שנמר יוציא "היתר מיוחד" לתקופה הקרובה (בכפוף להקמת ממשלת חירום) לחזור ולעסוק בנושא כאן בפורום......וכמו שנתניהו אומר "אחרי שהמשבר יחלוף נחזור לשגרת היום יום".
זה לא לרדת נמוך, זו דרישה לעלות גבוה, מעבר לרמת תיאוריות הקונספירציה למיניהן, לרמה של הוכחה מדעית סטטיסטית, שזה מה שחברות התרופות מחוייבות לעשות כדי להוכיח יעילות והעדר נזקים של כל תרופה וחיסון לפני שהם מאושרים לשימוש.פורומים, פייסבוק . שכחנו גם להוסיף את הפרלמנט של הפיצוציה ביום שישי, או את הרכלניות מהמספרה לידו. כמה נמוך אפשר לרדת. הלאה:
חברות התרופות פטורות מאחריות לנזקי החיסונים שהן מייצרות , חוק מ1986:
https://www.nvic.org/injury-compensation/origihanlaw.aspx
https://uscode.house.gov/view.xhtml?path=/prelim@title42/chapter6A/subchapter19&edition=prelim
יש הרבה אתרים נוספים שמפרטים את הנזקים בחומרים המצויים בחיסון , וכאלה שמרכזים עדויות של הורים לילדים שלקו באוטיזם מיד לאחר מתן חיסון. מי שרוצה , אם בכלל , שיחפש לבד . לא חסר.
אם אתם רוצים להאמין לשופרות התעמולה הרשמיים זה עניין שלכם. רק אל תבואו ותנפנפו לי בבקשות לראות מחקרים ומדגמים, כי לא תמצאו כאלה. לא תמצאו , כי יש אינטרס ברור לטייח את הקשר לתחלואה , ויש הבדל בין מה שרופא יגיד לכם לבין מה שהוא חושב באמת :
https://he.scibook.org/content/vaccines/physicians
בפשטות , כל מי שיוצא נגד - נמצא בסכנה לשלילת רישיון , שלילת תקציבי מחקר , הכפשות ודה-לגיטימציה . קונספירציה? כן , בהחלט. אבל אל תשאלו את האחות במכבי , אלא רופאים עצמאיים.
הלגיטימיות של החיסונים אינה הנושא , אלא הכפייה שלהם .
אני לא בא לומר באופן חד משמעי שזה טוב או רע , אלא שיש מקום לשקול את טענות הנגד . אין עשן בלי אש.
אני גם לא מקבל את השוואת כפיית החיסונים לכפיית תשלום מיסים . אתה לא חייב לשלם מיסים . אמנם תישא בהשלכות - תהיה הומלס - אבל תהיה חופשי . אף אחד לא יכריח אותך , אף אחד לא ייקח ממך בכוח מה שאין לך ממילא , אפילו אם יש לך קצת . הכפייה במקרה הזה היא אחרת , ועצם העובדה שאתה נתלה דווקא במאפיין ולא במהות מוכיחה שאתה לא רואה את התמונה הכללית . לא המיסים הם הכפייה, אלא הכלכלה מבוססת החוב בה אנו נאלצים להתקיים - אבל זה נושא בפני עצמו . כפיית חיסונים היא מצב בו גופנו אינו בבעלותנו . אנו עצמנו ולא כספנו . יטילו על המתנגדים סנקציות בדמות שלילת זכויות למיניהן , או שגרוע מכך - מאסר או אשפוז בכפייה פיזית .
נכון , אולי מי שלא מחסן את ילדיו מטומטם . אולי . אבל מי שיסכים לכפייה הוא חולה נפש . בוודאות.
אל תטעו , אנחנו הולכים לכיוון הזה . עם החצבת לא הצליחו , עם הקורונה כן . ברגע ש"ימצאו" את ה"חיסון". והם ימצאו.
ימים יגידו , מקווה להתבדות.
בעוונותי עבדתי באוגנדה 5 שנים וכל יום הייתי עובר על מקורות הנילוס במקום בו אידי אמין היה עושה בדיוק מה שאתה מתאר עם כל מי שהוא החליט שראוי להיות מאכל תנינים. הזכרת לי נשכחות...ולגבי החיסון לקורונה. מי שלא יעשה חיסון, וידביק בחזרה אנשים, אני בחלט בעד לזרוק אותו לנהר מלא תנינים (עם קורונה), אם יצליח לשרוד את הנהר, יצא ממנו לפארק מלא אריות מורעבים (עם קורונה), אם יברח גם מהפארק יתקל בבוץ תובעני (מהול בקורונה). יחצה אותו בשלום? אחלה, בריכה של חומצה גופרית (של קורונה). ואם את כל זה שרד, הוא כנראה אלוהים - נבקש ממנו תרופה. יש עסקה?
בעוונותי עבדתי באוגנדה 5 שנים וכל יום הייתי עובר על מקורות הנילוס במקום בו אידי אמין היה עושה בדיוק מה שאתה מתאר עם כל מי שהוא החליט שראוי להיות מאכל תנינים. הזכרת לי נשכחות...
לפני כ 30 שנה ראש ממשלת דרום אפריקה ארח את ראש ממשלת שוויץ והוא לקח אותו לסיור בסירה באחד הנהרות, פתאום מאחד מעיקולי הנהר פורצת סירת מירוץ מבריקה, נהוגה ע"י לבן, כאשר מאחור בחור כושי עושה סקי מים בכיף.בעוונותי עבדתי באוגנדה 5 שנים וכל יום הייתי עובר על מקורות הנילוס במקום בו אידי אמין היה עושה בדיוק מה שאתה מתאר עם כל מי שהוא החליט שראוי להיות מאכל תנינים. הזכרת לי נשכחות...
רוברט. אני רוצה להעניק לך מדלייה, או לכל הפחות סיכת דש, על הפעם הראשונה שאתה אומר משהו מצחיק בפורום. כל הכבוד וישר כח. זאת היתה בדיחה לא רעה.לפני כ 30 שנה ראש ממשלת דרום אפריקה ארח את ראש ממשלת שוויץ והוא לקח אותו לסיור בסירה באחד הנהרות, פתאום מאחד מעיקולי הנהר פורצת סירת מירוץ מבריקה, נהוגה ע"י לבן, כאשר מאחור בחור כושי עושה סקי מים בכיף.
ראש ממשלת שוויץ אומר לו ,ואני חשבתי שזו מדינת אפרטהייד מסתבר שבצעת כאן שנויים מרחיקי לכת.
אז ראש ממשלת דרא"פ עונה לו, אולי אתה מבין גדול בפוליטיקה אבל אינך מבין דבר וחצי דבר בצייד תנינים.
תודה, תודה נראה לי שאנו בפתחו של עידן חדש matanoosh (קורונה) ......אולי גם ביחסים בינינו (במובן הטוב)רוברט. אני רוצה להעניק לך מדלייה, או לכל הפחות סיכת דש, על הפעם הראשונה שאתה אומר משהו מצחיק בפורום. כל הכבוד וישר כח. זאת היתה בדיחה לא רעה.
אתה קצת מגזים !!לא צריך שום דבר חוץ מלהסתכן רסמי. התוצאות לא צריכות מבחן עיוור, להיפך, בשביל להביט במוניטור ולחכות לקו ישר רצוף צריך עיניים.
ולגבי החיסון לקורונה. מי שלא יעשה חיסון, וידביק בחזרה אנשים, אני בחלט בעד לזרוק אותו לנהר מלא תנינים (עם קורונה), אם יצליח לשרוד את הנהר, יצא ממנו לפארק מלא אריות מורעבים (עם קורונה), אם יברח גם מהפארק יתקל בבוץ תובעני (מהול בקורונה). יחצה אותו בשלום? אחלה, בריכה של חומצה גופרית (של קורונה). ואם את כל זה שרד, הוא כנראה אלוהים - נבקש ממנו תרופה. יש עסקה?
אתה קצת מגזים !!
בקשר לחיסונים, יש מה שנקרא חסינות העדר , אם רוב האנשים (70 אחוז) מחוסנים אז הוכח מדעית שזה מספק , הווה אומר שמי שלא מחוסן סביר מאוד להניח שילא ידבק כי רוב הסביבה שלו מחוסנת , הכוונה שהמחלה לא יכולה לעבור להמונים
https://he.wikipedia.org/wiki/חסינות_העדר
הדיילת קיבלה חיסון נגד חצבת, החיסון יעיל ב 97 אחוזים בלבד, לצערינו היא נפלה על ה 3 האחוזים..דיילת אל על מתה מחצבת שנה שעברה, רוב במטוסי אל על אתה יודע מי
הדיילת קיבלה חיסון נגד חצבת, החיסון יעיל ב 97 אחוזים בלבד, לצערינו היא נפלה על ה 3 האחוזים..
לא כתוב שם 80%, וכן כתוב ש"לכל מחלה יש אחוז שונה שנדרש שיהיה מחוסן כדי לייצר חסינות עדר, בהתאם לקלות ההדבקה, איכות החיסון ועוד מספר גורמים".אתה קצת מגזים !!
בקשר לחיסונים, יש מה שנקרא חסינות העדר , אם רוב האנשים (80 אחוז) מחוסנים אז הוכח מדעית שזה מספק , הווה אומר שמי שלא מחוסן סביר מאוד להניח שילא ידבק כי רוב הסביבה שלו מחוסנת , הכוונה שהמחלה לא יכולה לעבור להמונים ובעצם המחלה ממוגרת
https://he.wikipedia.org/wiki/חסינות_העדר
וזה מוזכר בערך על חסינות עדר בוויקיפדיה האנגלית כ"free riding"יש משהו שפל בהתנהלות של סרבני חיסון: מה שמאפשר להם לעשות את זה הוא ההסתמכות על זה שאחרים כן מתחסנים, מה שמקטין את הסיכון שלהם להידבק למרות שאינם מחוסנים.