חיברתי מלקו לכרטיס הרנדרר (סטרימר) בדאק של ה- MSB
התעלפתי מהתוצאה. נקיון, הפרדה, זרימה, חלקות, אימג׳ינג יותר טוב, יותר אנרגיה בצליל, ריאליזם וכל הסופרלטיבים האחרים.
אבל עזבו אתכם, המשיכו לחבר סטרימר לראוטר של ספק האינטרנט, אלה הרי אותם הביטים
לפי התיאור שלך החלפת רמקולים של מחשב במערכת של 100000 דולרחיברתי מלקו לכרטיס הרנדרר (סטרימר) בדאק של ה- MSB
התעלפתי מהתוצאה. נקיון, הפרדה, זרימה, חלקות, אימג׳ינג יותר טוב, יותר אנרגיה בצליל, ריאליזם וכל הסופרלטיבים האחרים.
היי גיא,
תתחדש ובשעה טובה
אשמח לדעת מאיפה רכשת/פרופורציות מחיר. שוקל לקנות גם כן.
תודה מדה... אפשר לחשוב שבתחומים אחרים (חשמל, כבלים, שיכוך, רזונטורים ושאר ירקות רגוע אצלנו )לל-לנד ה כאן.
תתחדש ותהנה.
תשמע בנאדם. כל הכבוד שאתה משקיע ככה במערכת.
הלכתי לחקור קצת על הסוויצ׳ הזה, חוץ מכמה קבלים ודיודות ופילטרים שלא רלוונטים לתחומי התדרים של הדבר הזה אין שם כלום.
המקום היחיד שאמור להיות בו פילטר יחסית הוא בכניסה ויציאה של המכשירים השונים וגם שם זה זניח לגמריי בתחום הזה.
כמות הדאטא שעובר בשביל אודיו היא זניחה ביותר.
אם ירד לך סדין מהמערכת זה אומר שיש לך בעיה רצינית במערכת ולא בראוטר. האם אותו סדין נמצא בנגינה מפטיפון? מcd?
או שרק מהרשת?
אגב גם ככה את כל הסיפור מנהל לך הראטור והסוויץ הוא כולה מפצל. האם הראוטר אודיופילי?
אם חיברת את אותם 3 מכשירים לראוטא ישירות לא קיבלת סדין?
אגב לפי מבנה לוח האם שלהם אין שום קשר אם חיברת חיבור אחד לכל רביעיה.
בקיצור, כמה אלפי אירו בשביל זה אחי, באמת, עדיף לקנות 100 תקליטים באמת.
אגב אותם סותם (איזה מצחיק שהשם שלהם זה סותם בעברית) כבר נפגשתי עם כבל שלהם בעבר, לא שלי, שעשה למישהו בעיות כי הוא לא עמד בשום תקינה...
בקיצור, כל סוויץ׳ טוב של חברה טובה, סיסקו, נטגיר, וכו, יעשה את עבודה וכנראה גם טוב יותר.
וואוו, ממש נעלבתי.תואר כתב מחייב.
אתה ממעיט בערכם של נושאי התואר.
זה לא יפה.
עדיף ליצור הפרדה של סגמנט אודיו משאר הירוקות בבית - אצלי אפילו כל מכשירי מטבח מחוברים ל-wi fi, הזעקה, מצלמות, כל ה- access points (יש לי 3)
ליצור רשת נכונה זה משהו אחר
כמו חשמל - לעשות פאזה נפרדת, לא שזה בהכרח יעשה איזה אפקט שמיע, אבל יותר טוב ככה
אצלי ספציפית הראוטר עושה את בדיוק את מה שהוא צריך לעשות - לחבר את רשת מקומית של הבית עם עולם החיצון.
למערכת יש לי סוויטצ' קטן
והוא מחובר לסוויטצ' דירתי - - שמנקז את כל החדרים
משם לראוטר - שחבוי באנטרסול למעלה ליד אחד המזגנים
משם לממיר של פייבר והחוצה..
אז גם לי יש ניסיון של 25 שנה עם ציוד רשתות מכל סוג שתנחש, כולל ציודי רשתות שעובדים ב 130 מעלות, כולל מקרי קצה וכולל וכולל.
ועדיין.
אגב, bt זה הגיוני כי bt הוא חיה שונה לגמריי ובכלל להכניס אותו לדיון הוא פשוט להשוות תפוזים לאבני רצפה מרובעות. בקיצור אין בינהם קשר.
כוונה פה נראה לי ל-blind test,
גיא שלח קישור למפגש של איזה חבורה הולנדית שבדקו כמה מתגים. אבל הם לא הצליחו לחזור על אותו דירוג שנתנו למכשיר מסוים, וגם כל אחד נתן דירוג שונה. כל מכשיר נמדד פעם אחת או פעמיים גג (אני חושב), וחוכמולוגים עשו ממוצע
אז גם לי יש ניסיון של 25 שנה עם ציוד רשתות מכל סוג שתנחש, כולל ציודי רשתות שעובדים ב 130 מעלות, כולל מקרי קצה וכולל וכולל.
ועדיין.
אגב, bt זה הגיוני כי bt הוא חיה שונה לגמריי ובכלל להכניס אותו לדיון הוא פשוט להשוות תפוזים לאבני רצפה מרובעות. בקיצור אין בינהם קשר.
קצב הטעות היום במכשור מודרני עולה על 10 בחזקת 16 ביטים ל 1 תקול. וזה עם crc פשוט.
כמו כן מחוזות התדר של ethernet מתחילים ב 1Mhz לcat1 שלא קיים באמת היום ובcat7 מדובר על אזור ה 600MHz שלא נדבר כמובן על השימוש באופטי שהוא בכלל משהו אחר ולא מושפע מרעשים.
מכיוון שהסוויץ לא אמור לגעת פיזית בשום אות אנלוגי והאות הדיגיטלי שהוא מעביר שהוא בעצם קופסאות שעוטפות את הדאטא ועוד מקבלות אישור שהכל הגיע (אשכרה יותר בטוח מאמזון) ואנחנו מדברים על ציוד שאפילו לא עובד בreal time!
וזה בלי לדבר על כך שמה שמנהל את כל הסיפור ואומר למי ללכת לאן זה הראוטר בעצם, אז תבינו לבד...
ואם לא הבנתם, העשרתם מישהו אחר, גם להעביר כסף בין אנשים זה טוב.
ואם לא הבנתם, העשרתם מישהו אחר, גם להעביר כסף בין אנשים זה טוב.
זו או דמגוגיה או פשוט חוסר הבנה.אם כך איך זה שלא כל הטרנספורטים נשמעים זהה, הרי כל מה שהם צריכים לעשות זה לקרוא ביטים ולהעביר הלאה.
תאוריות לחוד ומציאות לחוד.