תפסיקו להשתמש בג'יטר בקונטקסט הזה, אין לזה שום קשר
תודה, תוקן. הסתמכתי על מקור שנוי במחלוקת (בעל אינטרס).
תפסיקו להשתמש בג'יטר בקונטקסט הזה, אין לזה שום קשר
לא יזיק גם להפסיק להשתמש במילת הקסם "שעון" בהקשר הזה.
"סטרימינג" זה הורדת קובץ, משרת חיצוני, לזכרון הפנימי בנגן (תוכנה שמריצה קליאנט בסטרימר או מחשב או טלפון..). אחרי ההורדה, הנגן מנגן את הקובץ.
במערכות RT יש (בחלק מהמערכות) פרקטיקה של לתת סיגנל שעון חיצוני על האית'רנט, כיוון שקרטי לדעת ברמת המיקרו שניה, מה המסלול של פקטה (בין עשרות תחנות). החומרה "מחתימה" את זמן הטיפול ב header של הפקטה, בעיקר לצורכי פיתוח, debug, ואף צרכים עסקיים.
אני לא יודע מה "שעון מדוייק" אמור לתרום להורדת קובץ. אני יכול להבטיח לכם שתוך כדי נגינת שיר, אתם יכולים לנתק את כבל הרשת ולכבות את הראוטר, הנגינה תמשיך. הרבה יותר ממיקרו שניה.
לא יזיק גם להפסיק להשתמש במילת הקסם "שעון" בהקשר הזה.
"סטרימינג" זה הורדת קובץ, משרת חיצוני, לזכרון הפנימי בנגן (תוכנה שמריצה קליאנט בסטרימר או מחשב או טלפון..). אחרי ההורדה, הנגן מנגן את הקובץ.
במערכות RT יש (בחלק מהמערכות) פרקטיקה של לתת סיגנל שעון חיצוני על האית'רנט, כיוון שקרטי לדעת ברמת המיקרו שניה, מה המסלול של פקטה (בין עשרות תחנות). החומרה "מחתימה" את זמן הטיפול ב header של הפקטה, בעיקר לצורכי פיתוח, debug, ואף צרכים עסקיים.
אני לא יודע מה "שעון מדוייק" אמור לתרום להורדת קובץ. אני יכול להבטיח לכם שתוך כדי נגינת שיר, אתם יכולים לנתק את כבל הרשת ולכבות את הראוטר, הנגינה תמשיך. הרבה יותר ממיקרו שניה.
קטע שיווקיממליץ לשמוע Streamer\DAC דוגמת DCS עם ובלי שעון חיצוני, שתף אותנו אח"כ אם שמעת הבדלים.
לא סתם ברבים מה Streamer\DAC היקרים יש גם אופציה לשעון פנימי או חיצוני משודרג.
קטע שיווקי
אם יצרן לא יודע לייצר שעון מדוייק בקצב 192 שיעבור לייצור פיתות
אם הם צריכים שעון חיצוני שילכו לייצר פיתותתסביר ליצרנים כמו: DCS, Auralic, MSB, Esoteric ואחרים מדוע הם ראויים לייצר פיתות.
מוצר המעביר סיגנל דיגיטלי ירוויח משעון טוב ומדויק יותר.אתה לא יודע מה ההבדל בין DAC ו סוויץ?
אם הם צריכים שעון חיצוני שילכו לייצר פיתות
עובדה שיש הרבה יצרני הי אנד שלא צריכים שום שעון
כדוגמת ברינקמן, מטרונום ועוד
זה מצטרף לעוד סט שלם של פיצרים שיווקים לחלוטין
אין לזה שום הסבר מדעי או טכני
תכלס אף אחד לא יכול להבחין בין 192 ל 44
אז אם יש איזה פספוס בשעון של מיקרו שנייה אפשר?
מוצר המעביר סיגנל דיגיטלי ירוויח משעון טוב ומדויק יותר.
אני לא אמרתי שאתה לא שומע הבדלמוצר המעביר סיגנל דיגיטלי ירוויח משעון טוב ומדויק יותר.
אף אחד לא מבדיל בין 192 ל 44.... אני בטוח שבעל האתר יחלוק עליך, אבל ניחא.
התנסית בנתב כזה או שהכול בתאוריה או בגלל ניסיונך עם רשתות תקשורת?
ההבדל בין תאוריה למציאות דומה לפקטה העוברת על כבל ca5s או cat7, לכאורה לא אמור להיות הבדל, בטח לא כשמדובר במרחקים עליהם אנחנו מדברים, כלומר פחות מ 100 מטר. איך אתה מסביר שבעל האתר בעצמו שומע הבדלים בין cat5e ל cat7 וכמוה רבים אחרים, כולנו מדמיינים ?
בקיצור, לך לשמוע, מקסימום לא תשמע הבדל אבל תוכל לדבר על כך מניסיון ולא מתאוריה.
יש לך 25 שנה נסיון ברשתות והצליחו למכור לך שהקובץ מגיע לסטרימר מטיידל "יותר מדוייק" בגלל השעון בסוויץ'?
האמת, מכאן אין לי כל כך בסיס להמשיך, על כן זה מקום טוב לפרוש מהדיון.
שוב, ברכות למתחדשים
יש הבדל טכני מובהק בין cat5 לבין cat7 וגם שם יש הבדל האם מדובר בכבל שיש בו חוטים שזורים או ליבה אחת.אין גם הסבר טכני או רציונלי מדוע אצל חלק מחברי הפורום כאן ובעולם כבל Cat7 נשמע טוב יותר מ Cat5, כך גם לגבי כבלי חשמל ועוד....
שעון הוא רק חלק אחד מהשיפורים בנתבים "אודיופילים" (אגב ב SOtM ניתן לרכוש את הנתב אם או בלי שעון, בכול העולם הדיווח הוא לטובת הנתב שמכיל שעון....למה, לא באמת מעניין אותי - מעניינת התוצאה הסופית). בנוסף לאמור, נתבים אלו מצוידים לרוב בספק כוח ליניארי נורמלי ורכיבים נוספים המנמיכים את תקרת הרעש - בסוף היום התוצאה טובה יותר מנתב בעלות של 100 - 300 ש"ח ומעלה שרוכשים בחנויות מחשבים, וזה הדבר היחיד שמעניין את הרוכשים מוצר כגון זה.
תודה על הברכות
יש הבדל טכני מובהק בין cat5 לבין cat7 וגם שם יש הבדל האם מדובר בכבל שיש בו חוטים שזורים או ליבה אחת.
אתה טועה. ובגדול. כי אתה פשוט לא מבין אחי.
הצינור של cat5 שונה מהצינור של cat7 ולכן יש הבדל פיזיקלי בינהם.
זה לא עניין של פאקטות כי זה הבדל פיזי בכבל. אבל למה לבלבל אותך בעובדות.
כנראה שסיסקו בנו את הראוטרים שלהם הם התעלמות מכל הידע בעולם ועשו מה שבא להם ואז באו 2.5 קוראנים והפכו את העולם.