- מעורבות
- 4,266
- נקודות
- 113
בשבוע שעבר ביקרתי אדם יקר, חבר טוב, שלאחרונה ניכנס לתחום.
החבר רכש רמקולים משומשים b&w מטריקס והזמין אותי להאזין.
התוצאה היתה מדהימה ביחס למחיר ששילם עבור המערכת. כמובן שהיו חסרים לי שם כמה דברים שאני רגיל לקבל ממערכות היי אנד מודרניות, אבל בגדול - יופי של תוצאה.
אתמול ביקרתי אותו שוב. מורידים מחט על התקליט והופ - תוצאה קטסטרופה!!!
ניגשתי לפטיפון, הרמתי את המחט וביקשתי לשקול את הראש - משקל נכון
ביקשתי לבדוק אנטיסקייטינג - פיקס
vta - פיקס.
גם מיקום הרמקול לא שונה. הכל כמו שהיה שבוע קודם.
לאחר שאני ״מתחרפן״ מהתוצאה הכל כך גרועה ולא מאוזנת שאני שומע, וזה לאחר ששמעתי תוצאה מעולה בדיוק מהמערכת הזו כמה ימים קודם, מגלה לי יוני (זהו שמו) שהוא ״שיפר את הרמקולים״. מה שיפרת שאלתי - עונה שהוא הוסיף דיפון פנימי, החליף כבלים, ברגים ליחידות וקיצר את הפורט בשביל לקבל מימד בס שונה. בקיצור - רצח את הרמקולים.
שאלתי אותו מה לעזאזל גרם לו לחשוב שהוא יותר ״חכם״ מהמהנדסים האנגלים שתיכננו את הרמקול, ולמה הוא משחק עם הרמקולים בצורה כזו וולגרית מבלי להבין מה הוא עושה. שאלתי אותו גם אם הוא בכלל אוהב את מה שהוא שומע. ענה לי שכן - הוכחתי לו שלא.
האם גם אתם ״משפרים״ את הרמקולים שלכם?
אם כן אשמח לדעת מה עשיתם ומה היתה התוצאה.
החבר רכש רמקולים משומשים b&w מטריקס והזמין אותי להאזין.
התוצאה היתה מדהימה ביחס למחיר ששילם עבור המערכת. כמובן שהיו חסרים לי שם כמה דברים שאני רגיל לקבל ממערכות היי אנד מודרניות, אבל בגדול - יופי של תוצאה.
אתמול ביקרתי אותו שוב. מורידים מחט על התקליט והופ - תוצאה קטסטרופה!!!
ניגשתי לפטיפון, הרמתי את המחט וביקשתי לשקול את הראש - משקל נכון
ביקשתי לבדוק אנטיסקייטינג - פיקס
vta - פיקס.
גם מיקום הרמקול לא שונה. הכל כמו שהיה שבוע קודם.
לאחר שאני ״מתחרפן״ מהתוצאה הכל כך גרועה ולא מאוזנת שאני שומע, וזה לאחר ששמעתי תוצאה מעולה בדיוק מהמערכת הזו כמה ימים קודם, מגלה לי יוני (זהו שמו) שהוא ״שיפר את הרמקולים״. מה שיפרת שאלתי - עונה שהוא הוסיף דיפון פנימי, החליף כבלים, ברגים ליחידות וקיצר את הפורט בשביל לקבל מימד בס שונה. בקיצור - רצח את הרמקולים.
שאלתי אותו מה לעזאזל גרם לו לחשוב שהוא יותר ״חכם״ מהמהנדסים האנגלים שתיכננו את הרמקול, ולמה הוא משחק עם הרמקולים בצורה כזו וולגרית מבלי להבין מה הוא עושה. שאלתי אותו גם אם הוא בכלל אוהב את מה שהוא שומע. ענה לי שכן - הוכחתי לו שלא.
האם גם אתם ״משפרים״ את הרמקולים שלכם?
אם כן אשמח לדעת מה עשיתם ומה היתה התוצאה.