AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,951
- נקודות
- 113
אני מעריך שלא שמת לב שאתה סותר את עצמך קמעה -- מצד אחד, אתה אומר שכדאי להשקיע הרבה בנגן איכותי, ומצד שני, אתה מצביע על סיבה די חזקה לא לעשות זאת -- "בגלל העידכון המתמשך של יחידות הלייזר כך שאפשר להישאר עם מכשיר יקר ללא אפשרות לתקנו" -- כאשר אם מחזיקים במכשיר חדש ויקר בערך אותו מספר שנים כמו גילו של המכשיר המשומש, הרי מגיעים לאותו מצב בדיוק...הצעתי לקנות רמקולים משומשים מפני שלדעתי זו קנייה עם סיכון נמוך מאוד. רמקולים מאבדים הרבה מערכם ובדרך כלל היחידות עצמן (טוויטר/וופר) אינם יקרים בהשוואה לעלות הרמקול.
לקנות נגן תקליטורים איכותי משומש יכול להיות בעייתי בגלל העידכון המתמשך של יחידות הלייזר כך שאפשר להישאר עם מכשיר יקר ללא אפשרות לתקנו. עברתי לפני שנים את הסיפור הזה וחרשתי את כל הארץ כדי למצוא יחידת לייזר למכשיר שהיה לי ואני חושב שמצאתי את היחידה האחרונה אז.
אריה
אני מציע לא לקנות לפי חדש/ישן/משומש, אלא קודם כל לפי מה שאתם אוהבים ונמשכים אליו, ולפעמים שווה לחכות או לוותר על דברים אחרים כדי לקנות את זה.
אם תתפשרו ובמקום זה תקנו משהו אחר בגלל הזדמנות כלכלית כלשהי, או כל מיני שיקולים "לוגיים" למיניהם, אפילו אם הוא "נחשב טוב" ונשמע לכם די בסדר גם, אבל לא ממש זה, זו עלולה, לפחות בחלק מהמקרים, להיות פשרה כואבת מהסוג שכרוך בהרבה רמאות עצמית וכאב לב, כך ששכר החסכון יצא בהפסד ענק.
אין מי/מה שיפצה אתכם, לא על הזמן שהשקעתם בשמיעה באיכות נמוכה משרציתם,
ולא על כאבי הלב ועוגמת הנפש
עמיר