יכולים בהחלט "להתערבב" יחד רק צריך לדעת לרכוש את הציוד המתאים שיתן ברמה מספיק טובה את אותה התערבות.
טוב
טבעי
אמיתי
קר
חם
פושר
שמח לי
עצוב לי
לקחו לי
עשו לי
ניתנים ל פרשנויות רבות
נכון, מה לעשות, קןראים לזה אודיופיליה והיי אנד.
יכולים בהחלט "להתערבב" יחד רק צריך לדעת לרכוש את הציוד המתאים שיתן ברמה מספיק טובה את אותה התערבות.
נכון, מה לעשות, קןראים לזה אודיופיליה והיי אנד.
כפי שכתבתי, ניתן הכל לפרש עם שלל מושגים ותחושות, השאלה למי המערכת מיועדת?, למה הוא מצפה?, אילו מערכות שמע המבקש בנגזרות המחיר הנ"ל?
*לכן אגב שאלתי את פותח השרשור מאיזו מערכת הוא משדרג?* טרם ענה.
השתנו הרבה דברים מאז שהייתה אצלי, נוסף פטיפון שחיזק את ההרגשה שלי לגבי הAS 3000 שהוא מגבר מאוד איכותי שכולל בתוכו יופי של פונו הפנימי והרמקולים הוחלפו בסונס פייבר קרמונה שמה לעשות ולא יעזור כלום, הם נראים הרבה יותר טוב ממה שהם נשמעים אבל זה בסדר כי הם לא רחוקים מהדאלי מבחינת הביצועים. אין לי ספק שהמצב ישתפר ברגע שאתפנה לטפל באקוסטיקה.זאב
מהביקור האחרון שלי אצלך, התרשמתי מאוד מאיכות השמע הדו ערוצי.
שקונים מערכת יקרה בעלות של כמה אלפים ובטח שמדובר בכמה עשרות אלפים חובה להחזיק בארסנל מספר אוספים שמותחים את הסט אפ עד הקצה. מוזיקה קלאסית היא המבחן האולטימטיבי לסט אפ סטריאו, יצירה מורכבת במערכת היי אנד לא מאוזנת תשמע לא טוב, רק שדוחפים את הסט אפ לקצה אפשר לדעת מה הוא שווה.יכול להיות
מודה שהאזנה לתזמורות סימפוניות פחות קיימות בארסנל השמיעתי שלי ביום יום,
על כן גם לא בדקתי זאת במערכות יוקרה לקולנוע.
בדקתי את המוזיקה שאני אוהב ומה שחשוב לי ולא של אחרים.
מאוד יכול להיות שיש צדק בדבריך לגבי הז'אנר הספציפי והעברתו דרך מערכות HT גם היקרות והאיכותיות ביותר.
כאמור טרם בדקתי.
ועל כן לא אוכל לחוות דעה בנושא הז'אנר הנ"ל באופן אובייקטיבי לגבי.
אני לא מדבר על תחושות. אני מדבר על ביצועים. וכשאני מדבר על ביצועים, אני לא מדבר על ביצועים בהאזנה לדייר סטרייט. אני מדבר על ביצועים בשיחזור תזמורת סימפונית. שם נמצא האתגר הגדול למערכות קולנוע. גם היקרות ששמעתי, ושמעתי כמה כאלה, נכשלות בדיוק שם.
אחרי כמה ימים של מחשבה... אני חושב שמה שחסר לך בק"ב זה פטפון
הדבר היחיד ששונה אצלי בק"ב זה קדם/ממיר... זאת הייתה החוליה החלשה, והשנה השקעתי בה.
כל השאר זהה לגמרי, רמקולים, הגברה, כבלים.. מקור (מחשב) זהה
למה שיפול בתזמורת סימפונית?
יש לי מלא הופעות חיות. תענוג.
אצלך זה בעצם סטאפ שונה כשאתה מאזין מהממיר והקדם. כלומר, אתה מנטרל את כל העיבודים ברמת המכשיר ולא ברמת ״דיירקט״ במכשיר שמיועד לקולנוע ביתי. .
אם אני זוכר נכון, מיכאל מפריד בין הקדמגבר של הקולנוע לקדמגבר של האודיו (אוקטאב 500. שוב, אם אני זוכר נכון).