תודה.
דוקא פחות נורא ממה שזכרתי/דמיינתי. זה בגודל של בי פולארי סטנדרטי למדי.
תודה.
דוקא פחות נורא ממה שזכרתי/דמיינתי. זה בגודל של בי פולארי סטנדרטי למדי.
מה שהכי אהבתי באונקיו, בדגש על ה875 שלי, הוא הדינמיות והרזרבות כוח שהיו מעל ומעבר לק"ב, משהו שבזמנו לא היה אצל המתחרים ואם הם נשמעים היום כמו פיוניר זה לא טוב ולא בגלל שפיוניר לא היו טובים אלא שיש עכשיו פחות מבחר/אפשרויות.זאב.
הרסיברים של פיוניר, בעלי רזולוציה מדהימה, וסופר קולנועים.
לגבי אונקיו, מאז האיחוד עם פיוניר, מדובר ברסיברים כמעט זהים. גם בגזרת מערכת הכיול.
אם אני ארצה להחליף את ה875 לרסיבר שיתן לי רמת ביצועים דומה, סאונד נטו, (לא מדבר על יותר טובה כי אני בטוח שזה לא רלוונטי/פרקטי לבית ממוצע) יהיה לי חור ענקי בכיס. היה ונחתם בשביל אונקיו אבל ישאר כל עוד הוא יחזיק מעמד אם לא יהיה מחליף ראוי במחיר מציאה.ה 875 נשאר ונחתם ב 2008
ה-svs רגוע יותר, עם יכולת נמוכה מהקליפטש בכל הנוגע לטרנזיינטים אבל לעומת זאת מאוזן יותר. למוסיקה למשל, הייתי בוחר בו.
נמר, כפי שציינתי, ההתרשמות שלי במוזיקה מהזוג של SVS (כמובן בגרסת אולטרה) לא היתה מרגשת, הם לא נעלמו בחלל ולא רוממו אותי. כאמור, מאוד יכול להיות שהחלל לא היה מתאים ואפילו שאני לא הייתי במוד הנכון אבל עדיין, לא היתה שם מוזיקה לטעמי.
האם יש קדמיים אחרים מרגשים יותר במוזיקה שגם יתאימו לקולנוע ביתי?
פעם, בתחילת הדרך נאמר לי שאם רמקולים טובים למוזיקה הם גם יהיו טובים לקולנוע ביתי....
פעם, בתחילת הדרך נאמר לי שאם רמקולים טובים למוזיקה הם גם יהיו טובים לקולנוע ביתי....
זה נכון גם כשמפרידים בין הפרוססור להגברה?זה נכון למחצה. בקולנוע ביתי הדרישה היא ל״בומבסטיות״ בעוד במוסיקה הדרישה היא לטבעיות. רובן המוחלט של מערכות הקולנוע ביתי נשמעות בינוני במוסיקה. במיוחד בתקציבים שלך. האמת היא שגם מערכות קולנוע מאוד יקרות נשמעות מקסימום ״לא רע״ במוסיקה.
זה נכון גם כשמפרידים בין הפרוססור להגברה?
ראיתי ביקורות מהללות לחלק מהם, לדוגמא מרנץ 8802.
זה נכון גם כשמפרידים בין הפרוססור להגברה?
ראיתי ביקורות מהללות לחלק מהם, לדוגמא מרנץ 8802.
זה נכון למחצה. בקולנוע ביתי הדרישה היא ל״בומבסטיות״ בעוד במוסיקה הדרישה היא לטבעיות.
איתי, לא רשמתי בפנקס את כל המערכות ששמעתי בחיים שלי ואני לא יעשה את זה כדי להצדיק את מה שאני כותב, זו דעה אישית לא יותר, לא פחות. מה עוד שמדובר בשרשור בנושא רכישה של סט אפ יקר, צריך להחזיר את הנושא למסלול ולכן אני מציע לפותח השרשור להתרכז בק"ב קודם ואחר כך אם נשאר תקציב ומקום להתרכז בסטריאו, כי זה כמו מים ושמן, הם לא מתערבבים יחד.זאב רשמת
"שמעתי מערכות ק"ב מאוד יקרות שהזילו בעיניי דמעה בסרטים אבל נשמעו כמו היי פיי בסטריאו, האם זה עושה אותם לפחות טובים או לא שווים? בפירוש לא."
אשמח לדעת על אילו מערכות מדובר, ז"א מה שמעת עד כה? אשמח לדעת מה הרפרנסים שלך בתחום הנ"ל.