עם תקציב כזה אתה בקלות יכול להתפזר ולקנות ציוד שבאמת אין לך בו צורך ביחס לחלל המיועד.
מנסיוני האישי הצנוע.
הייתה לי מערכת קולנוע (מאוחסנת לשימוש עתידי):
זוג מדפיים B&W 685 s2
סאב B&W 608
רסיבר Onkyo 636
למוזיקה וסתם קבצים היא הייתה סבבה אבל הקסם היה קורה כשהיא הייתה מנגנת קובץ MKV עם רצועת סאונד בפורמטים:
Dolby, DTS, Atmos ו HD-DTS
הרסיבר (אונקיו) פיענח אותם והרמקולים המדפיים והסאב הפכו את הסלון לקולנוע באיכות מהסרטים (no pun intended )
לדעתי תתחיל מרסיבר שתומך בפורמטים האחרונים, שזה בעצם רק DTS:X ..
וזוג רמקוליים בגודל מלא.
ובמידת הצורך תשלים לסאב, סנטר וכו' ..
לדעתי (הלא קובעת בכלל), כל הכסף על סטריאו איכותי ועליו לראות סרטים. כשתשמע מוזיקה ותהיה בתוך זה תדע שעשית בחירה נכונה. אפקטים קולנועיים זה סבבה אבל העלילה מתרחשת על המסך. מוזיקה זה הטופ!
איציק, מתנצל על תגובה מתוך אווירה טובה ומוזיקה מדהימה....אמת, הסרט מוצג ע"ג המסך, פס הסאונד תפקידו להכניס אותנו לאווירה של הסרט, ולכן כדי ליהנות מהסרט, יש צורך במערכת שמע רב ערוצי בסיסי בתצורה של 5.1.
למה לא מגבר סטריאו בלבד. לרסיבר ישנם תכונות שאינן קימות במגבר סטריאו.
ממתג תמונה איכותי, לחיבור כמה מקורות AV, עם יכולת סנכרון מדויקת, סטרימר אודיו, תמיכה במקורות וידיאו 4K.
איכות הסטריאו של הרסיברים החדשים די משובחת, במידה והיא אינה מספקת. ניתן לשדך לרסיבר מגבר אינטגריטד איכותי, ובכך ליהנות מכל העולמות.
.
Jay מה יהיה המקור למוזיקה?
כפי שציינתי קודם, מבחינה עיצובית זה לא מתאים.. זה עדיןי סלוןבתקציב הזה הייתי בודק רמקולים שמיועדים לקולנוע (לא גדולים שניתן לתלות על הקיר) כי עם כל הכבוד לרמקולים הסטנדרטים שום דבר לא משתווה לסאונד הדינמי והבשרני שהם מפיקים ולכן הJBL PRO הם אופציה לא רעה. אני לא סגור לגבי הרסיבר כי אני הרבה זמן לא בעניינים בתחום הק"ב אבל אם הדברים לא השתנו אז הבחירה שלי היא אונקיו בגלל הדינמיות ובגלל הבמה, פיוניר לעומתם תמיד היו עדיפים בדיוק וברזולוציה אבל לא מרשימים כמו האונקיו ביצירת אווירה של קולנוע.
כפי שציינתי קודם, מבחינה עיצובית זה לא מתאים.. זה עדיןי סלון
לגבי הרסיבר כי אני הרבה זמן לא בעניינים בתחום הק"ב אבל אם הדברים לא השתנו אז הבחירה שלי היא אונקיו בגלל הדינמיות ובגלל הבמה, פיוניר לעומתם תמיד היו עדיפים בדיוק וברזולוציה אבל לא מרשימים כמו האונקיו ביצירת אווירה של קולנוע.