לא , זה לא הדבר היחידי , למשל שר שמתאם בין הממשלה לכנסת , ועוד אלפי דברים , ואני נגמר לי האסיוול והארעק , אז אם יש לך שעה בוא נדבר!
בקשר לכבלים , שמע , יש לי מוגמי בבית , כבל על הפנים ! אבל יש לי גם כבל רמקול פחם , גם הוא לכאורה על הפנים , יעני סתום , בס חלש , איטי , הכל נכון ,והנה אני לא מוכן להוציא אותו מהמערכת אפילו בשביל כבל סופר מפונפן של קריסטל (תשאל את שוני אם זה יתכן) , ואני אסביר לך עכשיו למה זה חשוב ,
לכל כבל מתכת יש איזה צליל ברזלי בעומק ,לעומת זאת בכבל פחם אין מתכת , עכשיו מכיוון שהוא מחובר לרמקול שלי שהוא גם קרמי ,גם גדול , גם מהיר ועצבני , הכבל הזה נחוץ במיד בלבד בכדי לקבל את הצליל שאני רוצה , לעומת זאת לRC שלי שנותן סאונד רך והרמוני עם משקל תחתון עצום מחובר "כבל מהונדס " מגידי שערה או פחות DIY , התכונות של כבל כזה תמיד שהוא הרבה יותר מהיר ממוגמי למשל ,מפורט הרבה יותר , עם בס קצר וחזק ,וכך מתקבל משהו יותר "התרחשותי לטעמי ,
תראה יש תובנות שמגיעות עם השנים , עם טעויות למכביר , אני לא פוחד ללכת לעיתים אחורה בגלל שאני גם יודע מה קרה , נכון מנסה כל מיני דברים משונים , אבל לסיכום כבלים מאוד מאוד משנים , אבל לצערי בביטוי "סינרגיה" שמעתי כבר מספיק אהבלים שאומרים שחיברו רוטל לוודרפדל וקיבלו סאונד מהחלל ,יעני מרק לוינסון לאלכסנדריה זה כלום ,
ואם מדברים על עוד דברים שמעצבנים אותי - הביטוי נשמע נכון - מה זה רבאק נשנע נכון ,והחברה האלה מחליפים צכל שבועיים נשמע נכון אחר , בקיצור , הביטויים - סינרגיה - נשמע נכון - לא פחות ממדהים , הפרדה קדימה אחורה (בשבילי זה פרינאום , רק הדוקטורים שלנו יבינו ), מה זה כל הדיבורים הללו בעלמה , למי מצאתם לבלבל את הביצים? שתדעו שיש כאן הרבה חברה שממש לא מעונינים בהסברים שכאלו ,
ושוב רגע ל" סינרגיה " יש לי 2 זוגות מונובלוקים ו4 מכשירי קדם , כולם עובדים פצצה אחד עם השני ,כי כולם טובים , אז מה עכשיו שאחד יש לו קדם אחד ומגבר אחד ומפתח לאט לאט "אגדה אורבנית " על איזה סינרגיה מופלאה בין הדברים הבודדים שיש לו ומעולם לא התנסה קצת יותר , ויושב פה בפורום וכותב דעות מלומדות על כלום ,