מכשיר העל הגיע!!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
הוא לא היה מת אצלי. הוא פשוט לא היה מספיק טוב.
לגבי השוני.
אני עם רמקול קרמי מאוד ״גרמני״ ולא סלחן. הארטוס יחסית אליו נחשבים לסלחנים וקצת מנופחים בתחום התחתון לעומת הטידל אך לעומת רמקולים אחרים (לא קרמים) הוא מדויק להפליא.
הקונצנסוס (ארטוס) עושים רמקולים קרמים ממשפחת הצליל החמימה. העץ, הטכניקה של הפורט ועוד.

הרמקול של אלדר שונה לחלוטין משלי. הוא מציג יותר גודל, יותר ״בשר״ אך פחות מפורט, מהיר ומדויק.
הרמקול שלי הוא זכוכית מגדלת מאוד קיצונית לאלקטרוניקה. באחת מהישיבות שלי ושל יואל פלרמן בביתי, שינינו פחות מחצי מילימטר בזרוע של הפטיפון. ההבדלים היו דרמטים. מיד החסרונות קופצים. יחד עם זאת, עם הביקורות והנסיון שלי, למדתי לבודד סינרגיה מיכולות של מוצר. זה אפשרי ואפילו קל. כלומר, יש בעיות שמאפיינות רכיב. שליטה למשל לא קשורה לקומפקט. אם אין שליטה זה המגבר. דינמיות לעומת זאת, קשור לכולם. אם יש שליטה בבסיס אבל אין דינמיות, אני מאשים את הקדמגבר או הנגן. כלומר כל מה שאחריו (בלי קשר לגוון הצליל). פרטים למשל, מאפיינים את כל הרכיבים. ברגע שהחלפתי רכיב ואני מקבל פחות מידע מוסיקלי, הרכיב המוחלף אינו מפורט מספיק. זה לא קשור לסינרגיה אם כי לביצועים. אודה ואומר שהוויסינג שלו לא מתאים למערכת שלי כלל. אבל היו הרבה כאלה אצלי, הם קיבלו אפילו ביקורות מאוד מפרגנות. מדוע? משום שהביצועים הם החשובים. היכולת להעביר פרטים, שקט, דינמיות, פרופורציות בין הכלים. זה לא ישתנה על אף רמקול. היכולות הללו ישארו תמיד משום שהם בליבה של המוצר.

אתה מוזמן לשמוע אצלי. ככה יהיה לך רפרנס למה שאני מחפש, מכיר וחי איתו.

וסתם בשביל הפרוטוקול.
אני שומע מוסיקה קלאסית סימפונית. אלדר שומע ג׳אז. במוסיקת ג׳אז יותר קשה ״לאתגר״ מוצר.

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
כי זו מערכת שונה לגמרי. זכותו של נמר להביא את דעתו האישית והסוביקטיבית.
תעשה עם זה מה שאתה רוצה
ברור שמערכת שונה לגמרי, אז נו זה עניין של התאמה ולא בעיית המוצר.

לדעתי ואינני מכתיב לאף אחד מה לומר, נמר בשל תפקידו באתר דעתו חייבת להיות אובייקטיבית.

לא אעשה כלום עם זה, כי כל הנושא לא מעניין אותי. מה שהכריח אותי להגיב עצם העובדה שאני הייתי נוכח.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
שוב. היו שם בעיות שלא מאפיינות סינרגיה.
שמעתי טובים יותר על המערכת שלי. במחיר דומה.

אגב.
איך מתקדם במערכת שלך?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
סגור.
אבוא בשמחה.

Croc

חבר משקיען
מעורבות
111
נקודות
43
התורה שלי אומרת ככה:
מוצר חרא מזהים תוך כמה דקות.
מוצר טוב לוקח זמן.

גם פורמן כל הזמן אמר לי שלא כל הנוצץ הוא זהב - החיים מוכיחים את זה פעם אחרי פעם.

תתחדש !

Croc

חבר משקיען
מעורבות
111
נקודות
43
:D:D:D
גם שם זה לא נצץ עבורי בהתחלה. עלתה לי לא מעט כסף הטעות לוותר עליה בסיבוב הראשון...

Almogc

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
8
אהבה... פשוט אהבה... רק שיחזירו אותה לחיים כמו שצריך ולא עם מנוע של "פן".
המנוע החדש של ה Type R יכול להשתלב שם יופי :שטן:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור