מישל.
אני לא מבין למה אתה קופץ כל פעם שמוצר שלך מוזכר כאן.
אני עוד יותר לא מבין מדוע אתה לא מטפל בקשיים שלך בהבנת טקסט פשוט בעיברית.
הרי כתבתי טרם הזכרתי את האקוסטיק ארט שלך את צירוף המילים ״על המערכת שלי״.
האם אני טועה? האם הוא נשמע טוב על המערכת שלי? הרי לא רק אתה אם כי גם חבר הפורום שהיה איתנו הסכים איתי שהאקוסטיק ארט נשמע פחות טוב על המערכת שלי מה-avm.
אבל למען הסדר הטוב אזכיר לך שהבאת איתך גם את הקדמגבר וגם את המגבר המשולב.
בשביל לבחון היטב מדוע הוא נשמע כל כך אנמי וחסר דינמיות לעומת ה-avm. הוא, כמו הקדמגבר, נשמע מאוד בינוני על המערכת שלי. החלפנו לכבל חשמל שלך, השתפר קצת, אבל לא מספיק טוב בשביל להוציא את הסכום הזה על הקדמגבר הזה. חזרנו ל-avm, נשמע מעולה. חזרנו שוב לאקוסטיק ארט והפעם ניסינו להוסיף את הסרה בייס של פינית׳ אלמנט מתחת למכשיר. לא שיפר, אולי קצת, אבל נשאר בינוני. עקפנו את המפצל של האוידה וחיברנו ישר לקיר - לא עזר. הוצאנו את המגבר המשולב הכבד וחיברנו אותו כמשולב. שוב אותה תופעה, צליל אנמי ורזה לעומת ה-avm. כאן הבנתי שיש עקביות בחתימת הצליל של החברה. התאמצנו שוב וחיברנו את המשולב כקדמגבר. שוב אותה תופעה. שוב משחק עם כבלי החשמל ועם כבלי הרמקול. לא. זה לא זה. ובכל ההתרחשות הזו נכח אדם נוסף. לא אחשוף אותו, אם ירצה יגיב.
אז למה אתה לא דובר אמת וטוען שתוך שתי שניות החלטתי שהוא לא מספיק טוב?
הרי יכולתי בקלות לכתוב ביקורת ולגמור לך את הנציגות בארץ. אבל למה לעשות את זה? אני לא אכתוב ורק משום החשד שהוא לא מתאים למערכת שלי למרות שמעולם לא קרה לי שמכשיר נשמע עד כדי כך בינוני עליה. בכל זאת, לא כתבתי, למרות שיכולתי לשתוק, לכתוב, לקטול ולהרוויח לא מעט מחמאות על האומץ שלי, הכנות והעובדה שלא רק מחמיאים כאן.
גולשים יקרים.
אין דבר כזה שאני מחבר מכשיר ואחרי שתי שניות מנתק ואומר ״לא מתאים״. פשוט אין דבר כזה!
מישל
על השאר לא כתבתי משום שהם היו פשוט מעולים. לא יותר ולא פחות טובים מה-avm אם כי שונים. ה-nat למשל היה טוב יותר מה-avm. קדמגבר חלומי, מעולה, מדהים! המודרייט גם כן מעולה. לאודיו ריסרצ׳ יש יבואן בישראל. אגב, הוא גם חבר טוב שלי. למיטב ידיעתי המלומדת לטרילוג׳י כבר יש יבואן בארץ. גם כן איש מקסים. אבל הוא מקצוען, לא קופץ כשמזכירים מוצר שלו. אתה יודע, אצילי כזה, שמסוגל לקבל ביקורת.
שורה תחתונה.
יש לך נטיה לתקוף אותי אישית בכל פעם שאני מזכיר מוצר שלך. אבל כשאתה משקר וטוען שאחרי שתי שניות נתקתי זה עובר כל גבול. זו אזהרה אחרונה מישל. אחרונה בהחלט!