מכשיר העל הגיע!!

igal.l

עוסק בתחום
מעורבות
40
נקודות
28
למה לא? כי הוא לא עולה $50,000?
שמעת אותו? התנסת? חווית?
אני מהמר ש- 99% שלא. וגם עם כן אז מקסימום באיזו תערוכה וגם זה הרי לא שווה הרבה.
לא הולך להצדיק עצמי או את הכותרת.
אבל רק למען הספורט ככה, כמוך, גם אני אחרוג:
במהך השנים עברו אצלי כמה קדמים, אפילו אחד סופר נחשב. "מכשיר על" עם כל התעודות הפוזה ותג חביב של $18,000.
ואם גם זה לא "על" מבחינתך אז שיהיה לך בכיף.
קיצור, הAVM לעס וירק את כולם החוצה.
אז כן, מבחנתי זה מכשיר על.

שבוע טוב.
:מנצח:

תתחדש ותהנה ״חברה מצויינת״

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
921
נקודות
113
תתחדש ושתהנה מהמוצר :בעד:

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
תתחדש ותהנה (ורד)

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
הבאתי את המכשירים לסקירה אצלך ושוב אני מזכיר לך , אך ורק לסקירה , המכשירים לא התחברו אצלך , נשמע איך שנשמע , אין כימיה , אין חיבור , אין כלום , אחרי שעה המכשיר חובר למערכת של אלדר והכל נשמע מצויין בלי שום אנימיות , בלי שום בעיות ממה שהזכרת . אז אין לך זכות בכלל להגיד שהמכשיר בינוני ולא שווה את מחירו , אין לך בכלל זכות לשפוט את תכונותיו של המכשיר כי טרם נבדק לעומק אצלך , אז איך אתה קובע עובדות כאלו , מי אתה בכלל !!!!

פשוט מאוד אם היה עובד אצלך בצורה נורמלית עובד והיית משווה את תכונותיו מול מכשירים אחרים שבדקת אז יכולת לספר את סיפורך .

לבוא לשפוט ככה מוצר שלא התחבר אצלך , שהוא לא שווה והוא בינוני ויכולת לגמור לי את הנציגות " אולי תפסיק עם איומי סרק האלו " פה ויכולת לכתוב ביקורת , אז אתה לא יכול לכתוב שום ביקורת כי לא בדקת לעומק לאורך זמן .

אתה מנסה לפגוע שוב בי , בחברות שאני מייצג פה בלי שום סיבה למרות שביקשתי ממך בפרטי לא להזכיר שום מוצר שאני מייצג .

מישל .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מי אתה בכלל !!!!

טוב מישל. אני מבין שבאמת יש לך בעיה. לא רק בהבנת הנקרא אם כי גם בהבנה בכלל.

ראשית נתחיל העניין ה״מי אתה בכלל!!!״.
אני זה שלפני 3 שנים הסביר לך מזה רמקול היי אנד ומזה רמקולים קרמים. אחרי הכל, מה שהפך אותך ליבואן (מקצועי או לא נשים בצד בינתיים) זו העובדה שהתייעצת איתי והצעתי לך להביא לבד. כשהבנת שזה ניתן החלטת לקחת את הנציגות. וזה מישל, בלי שום ידע מקדים באודיו. ואם נחזור ל״מי אתה בכלל!!!״ אני גם זה שכותב על מוצרים בארץ. עובדה נתת לי כבר כמה מוצרים למבחן. הבדיקה על האקוסטיק ארט נעשתה לעומק. עובדה, כתבתי איך בדקנו, החלפנו, מיקמנו, חזרנו לקודם ואז עוד אחד. החלטתי שלא אכתוב ביקורת. אבל לא פירטתי עד שאתה לא גרמת לי לפרט. די דבילי הייתי אומר.

פשוט מאוד אם היה עובד אצלך בצורה נורמלית עובד והיית משווה את תכונותיו מול מכשירים אחרים שבדקת אז יכולת לספר את סיפורך .

אבל בדקתי. השוואתי לשלי ושלי עמד מול אחרים. האקוסטיק ארט פשוט לא היה מספיק טוב. מה לעשות?

אתה מנסה לפגוע שוב בי , בחברות שאני מייצג פה בלי שום סיבה למרות שביקשתי ממך בפרטי לא להזכיר שום מוצר שאני מייצג .

חלילה. כתבתי שההוא היה יותר טוב משלך ומהטרילוג׳י, כתבתי הוא היה טוב מהאודיו ריסרצ׳ ומהקדמגבר במשולב של הדרטזיל. אתה פוגע בעצמך שאתה נכנס לויכוח מהסוג הזה. אתה יוצא רע בזה שאתה פשוט מתלהם. ולכן מישל, אני חושב שאנחנו יכולים לסיים את הסאגה הזו כאן. אני אכתוב על מה שאני רוצה, מתי שאני רוצה, מה שאני רוצה וכמה שאני רוצה. אתה מקסימום יכול לתקן אותי על מחירים, פרמטרים טכנים וטעויות בהצגת שם החברה באנגלית (מוכר לך?).

קדימה. צא לחופשה לפני שתהרוס לי כאן את כל הפורום.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
וואוו, לא נראה טוב.
אני חייב להוסיף כאן הדגש ברור וחד משמעי: אין דבר כזה בעולם לדרוש מכתב (או כל אדם למעשה) לא לדבר על מוצרים שיבואן ספציפי מייבא. האם נראה לכם שסמסונג או LG למשל היו מעזים לבקש ממני לא להזכיר את מוצריהם? לא בא בחשבון ואף מותג מעולם לא דרש דבר כזה, זה אנטי דמוקרטי ואנטי חופש הדיבור ולא עומד בשום מבחן משפטי.
הדבר היחיד שקובע זה "אמת דיברתי". נקודה.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
אתה פוגע בעצמך שאתה נכנס לויכוח מהסוג הזה. אתה יוצא רע בזה שאתה פשוט מתלהם.
.

מסכים עם נמר.

ועל זה נאמר :
בילדותו לומד האדם לדבר ובזקנתו לומד הוא לשתוק..
אך מה חבל שלומד הוא לדבר לפני שלומד הוא לשתוק.

בקיצור - מישל. שתוק. לטובתך.

rainbird

אוהב את התחום
מעורבות
40
נקודות
28
נמר,
יש כאן נקודה מעניינת בהנחה שמישל דובר אמת לגבי המערכת של אלדר.
כאשר אתה מבצע סקירה של מגברים האם אתה בודק על מספר זוגות של רמקולים? שהרי יתכן שמגברים ישמע טוב על רמקול מסוג אחדאבל ופחות טוב על רמקול מסוג אחר.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
דבר עם אלדר. הוא ידווח איך זה נשמע אצלו.
אני כבר יודע. הוא דיבר איתי על זה. בוא נגיד שהוא לא קנה אותו. ולא בגלל בעיות של תקציב.

שנית. אני מכיר את המערכת שלי היטב. יודע לבודד התאמה מול ביצועים. מנסיוני הרב בתחום, בהחלפה של רכיבים רבים וטובים. מעולם לא היה לי מוצר שההתאמה שלו למערכת היתה עד כדי כך קיצוני. אני מרשה לעצמי להסיק מסקנות מכיוון שניסיתי להוציא תוצאה. לא כתבתי על כך בפומבי אם כי מישל גרר אותי בדיוק לשם.

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
דבר עם אלדר. הוא ידווח איך זה נשמע אצלו.
אני כבר יודע. הוא דיבר איתי על זה. בוא נגיד שהוא לא קנה אותו. ולא בגלל בעיות של תקציב.

שנית. אני מכיר את המערכת שלי היטב. יודע לבודד התאמה מול ביצועים. מנסיוני הרב בתחום, בהחלפה של רכיבים רבים וטובים. מעולם לא היה לי מוצר שההתאמה שלו למערכת היתה עד כדי כך קיצוני. אני מרשה לעצמי להסיק מסקנות מכיוון שניסיתי להוציא תוצאה. לא כתבתי על כך בפומבי אם כי מישל גרר אותי בדיוק לשם.
נמר, הפעם אני חולק עליך.
אכן הקדם אצלך בכלל לא התחבר לשאר הסט-אפ, למרות שהוחלפו הכבילה כמו שהזכרת מקודם.
אצל אלדר הקדם נשמע טוב מאד לעומת אצלך.
התוצאה אצלך לעומת אצל אלדר הייתה קיצונית ולא ניתן להשוות.
לדעתי הצנועה, לפני שהייתה מסיק את מסקנותיך הייתה אמור לבדוק את המוצר על סט-אפ אחר. כך לפחות תגלה מהן היתרונות ומהן החסרונות האמיתיים של המוצר.
עם כל הכבוד לשקיפות שיש לרמקולים שלך, הקדם אצלך לא התחבר בכלל, וזה לא אומר שהוא גרוע פשוט אין התאמה.
שמעתי המוצר בשלוש מקומות, אצלך, אצל אלד ואצל מישיל. אצלם נשמע טוב מאד.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אתה יכול לחלוק אבל אין על מה לחלוק. הרי לא שמעת את ההשוואה אצלי.

עם זאת לא הסקתי מסקנות אם כי תיארתי את ההתנסות שלי עם המוצר רק אחרי שמישל לחץ שאתאר.

לא כתבתי שהוא גרוע. כתבתי שהוא בינוני למחירו. היו שם כמה חסרונות שאינן קשורות לסינרגיה. רצפת רעש גבוהה למשל. מחסור בפרטים ובס לא מגובש. המערכת שלי, מאוד מאוזנת בתחום התחתון. בס מדויק הוא פרמטר מאוד חשוב עבורי. האקוסטיק ארט ניגן בס לא מוגדר ולא מספיק רזולטיבי. אגב, גם המקינטוש שהיה אצלי קצת לפניו היה כזה. לא מספיק מפורט, לא רזולטיבי. האקוסטיק ארט, להוציא את עניין ההתאמה בוויסינג, לא היה ברמה ששווה את מחירו. במחיר הזה יש מוצרים טובים ממנו. לקסמן למשל, הקדמגבר היווני המדהים שבחנתי לפני מספר ימים, ההגל, ה-nat כמובן והקונסטליישן שרכשתי. ברמת המחיר הזו אני מצפה לביצועים כאלה לפחות.
פחות מזה, במחיר כזה, לא מספיק טוב.

נ.ב
עברו אצלי כמה עשרות מוצרים ברמת המחיר הזה (קדמים), אף אחד מהם לא סבל מהבעיות שהאקוסטיק ארט סבל מהן. יכול להיות שהדרישות שלי גבוהות. במיוחד שמדובר במחיר כזה.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
ועל זה אומרים באנגלית "WHEN THE SHIT HITS THE FAN"...
או בתרגום חופשי, כשחרא פוגע בוינטלטור...
ואתם הרי מבינים איך יראו כולם לאחר מפגש כזה.

http://i.imgur.com/wmlCPQn.mp4

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני לא ממש מתחבר לתיאור. אבל זו הבעיה שיבואן מתערב בשירשור שהוא לא אמור להתערב בו. במיוחד לאור העובדה שלא היה צורך בהתערבות.

הפורום הזה הוא קודם כל עבור הצרכנים, החובבים והגולשים. אחר כך עבור היבואנים. ברגע שזה מתערבב, והיינו בסרט הזה, הכייף יוצא.

נחזיר את הכייף ונדאג שכל אחד יוכל לרשום מה שהוא חושב על כל מוצר. אפילו רחמנן ליצלן, אני אוכל לרשום את זה.

rainbird

אוהב את התחום
מעורבות
40
נקודות
28
אני מנצל את ההזדמנות לתת חיזוק חיובי לנמר ולסקירות שלו.
את המגבר הנוכחי שלי, hegel h70 , קניתי בזכות הסקירה שלו באתר זה ואני יכול להעיד שזו הקניה הטובה ביותר שעשיתי בתחום בשנים האחרונות. זה מגבר פשוט מצוין והסקירה של נמר מתארת אותו בצורה מדויקת.
אגב, נראה לי שהוא ישמש אותי עוד שנים רבות (ולא אכפת לי שיש טובים ממנו).

תודה נמר!

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
מסכים עם נמר.

בקיצור - מישל. שתוק. לטובתך.
בקיצור על כל זה נאמר "סייג לחוכמה שתיקה".
וואלה מישל ,כל פעם שמזכירים מוצר שלך אתה קופץ .נמר הזכיר עוד כמה מוצרים ורק אתה בחרתה להגיב.ופתחתה פתח שממנו אתה רק ליפול יכול.
עזוב תילמד להבא תהיה חכם.אני בטוח שיש סימוכין לדברים של נמר.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
בכייף חבר יקר.

שמח שמצאת קורלציה בין מה שאני כותב לבין מה ששמעת.
ה-h70 הוא מגבר משולב לא פחות ממדהים למחירו. רכישה מעולה בהחלט!

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
היו שם כמה חסרונות שאינן קשורות לסינרגיה. רצפת רעש גבוהה למשל. מחסור בפרטים ובס לא מגובש. המערכת שלי, מאוד מאוזנת בתחום התחתון. בס מדויק הוא פרמטר מאוד חשוב עבורי. האקוסטיק ארט ניגן בס לא מוגדר ולא מספיק רזולטיבי. אגב, גם המקינטוש שהיה אצלי קצת לפניו היה כזה. לא מספיק מפורט, לא רזולטיבי. האקוסטיק ארט, להוציא את עניין ההתאמה בוויסינג, לא היה ברמה ששווה את מחירו. במחיר הזה יש מוצרים טובים ממנו. לקסמן למשל, הקדמגבר היווני המדהים שבחנתי לפני מספר ימים, ה-nat כמובן והקונסטליישן שרכשתי. ברמת המחיר הזו אני מצפה לביצועים כאלה לפחות.
פחות מזה, במחיר כזה, לא מספיק טוב.

נ.ב
עברו אצלי כמה עשרות מוצרים ברמת המחיר הזה (קדמים), אף אחד מהם לא סבל מהבעיות שהאקוסטיק ארט סבל מהן. יכול להיות שהדרישות שלי גבוהות. במיוחד שמדובר במחיר כזה.

את החסרונות שאתה מדבר עליהן שהיו קיימות אצלך לא היו קיימות אצל אלדר, החל מרצפת רעש וכלה בבס. איך תוכל להסביר את זה?

כדי להיות מדוייקים, אצלך כל הספקטרום לא נשמע נכון ולא רק את הבס. אז איך אתה מסיק שהבס לא היה מוגדר, מדוייק ורזולטיבי?

שוב לדעתי המוצר לא עבד אצלך מחוסר התאמה וזה לא עניין של דרישות גבוהות וכו'.

שאלה ברשותך, לאלדר ולמישיל יש מגברי כח טובים שהם ברמה של avm, אולי יותר טובים ואולי פחות טובים ( לא השוויתי לכן נמנע מלומר מי יותר טוב באופן מובהק), אותו דבר לגבי רמקולים לכל אחד מכם יש רמקולים מצויינים ומקורות מצויינים. אז למה אצלך המוצר נשמע כמו שנשמע (פשוט המוצר אצלך היה מת) לעומת אצלם נשמע טוב מאד?

נערך לאחרונה ב:

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
סליחה גיא שזלגו/נו מהפוסט שלך למקומות אחרים.
תתחדש ותהנה (ורד).

Almogc

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
8
ראשית והכי חשוב, גיא תתחדש ותהנה!

מישל,

בתור אחד שעוקב באדיקות רבה בפורומים מהימים של תפוז, לא זכור לי מנהל אתר כזה או אחר שניסה לפגוע ביבואן בזדון.
לקחת את זה רחוק מאוד.

עולם הפורומים (והאינטרנט) הינו פתוח לקהל הרחב ולדעתו הדמוקרטית להביע דעה כזאת או אחרת, גם אם זה לא תמיד מתחבר לאינטרס שלנו.

מה שגרם לי להגיב זאת התגובה ״מי אתה בכלל!!!״
מה שאותי עצבן זה הזיגזוז... שנוח להישען על הפלטפורמה של הפורומים לצורך מכירות, סקירות, שיווק וכו אז הכול ורוד ויפה.
ברגע שזה קצת סוטה מהמסלול אז מקבלים משפטים של ״מי אתה בכלל!!!״

אז לעניות דעתי הצנועה אגיד לך מי הוא, שותפיו לאתר, האתר השחור והאתר הכחול שכולם מכובדים.

הם הפלטפורמה שעוזרת לקהל מאוד רחב בארץ להשאר מעודכנים, להכיר מוצרים חדשים, להיחשף ״לחולים״ נוספים בתחום, עוזרים לבעלי המקצוע (כן כמוך מישל)... הכוונה ברורה אני מניח.

תרגע ותיקח אוויר, אני ברמה האישית לא מכיר אותך ואף פעם לא עשיתי איתך עסקים ואני מניח שאתה גם בן אדם מקסים! יחד עם זאת, מי שפוסל מוצר כזה או אחר ללא בדיקה באוזניים שלו והסתמך על דעה אחת שהוא קרא זה קצת הזוי, סוג הקהל שיש בפורומים הללו קצת יותר ״חכם״ מזה, תהיה רגוע :)

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
את החסרונות שאתה מדבר עליהן שהיו קיימות אצלך לא היו קיימות אצל אלדר, החל מרצפת רעש וכלה בבס. איך תוכל להסביר את זה?

כי זו מערכת שונה לגמרי. זכותו של נמר להביא את דעתו האישית והסוביקטיבית.
תעשה עם זה מה שאתה רוצה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור