1. תודה על התגובה הארוכה. באמת.
2. לא באתי אליך בטענות שאתה לא מנסה לנהל את הפורום. מאמצך מוערך ואף אחד לא מטיל ספק שזה בא מהלב.
3. מאמצך לא תמיד טוב מספיק, גם אם הוא הטוב ביותר שלך. וזה בסדר גמור. אנחנו לא תמיד יודעים מה הדבר שצריך לעשות בכל רגע נתון. למשל, איך לגרום לפורום להיות עם פוסטים איכותיים יותר.
4. לא לוחצים על כפתור התעלמות מספיק, מהסיבות שתיארתי לעיל. מבטיח לך שאם תעבדו על לשפר את הנגישות שלו, ישתמשו בו קצת יותר. ובכל מקרה, לעולם לא יהיה פיתרון מספק.
5. בוחרים לתקוף וינטאג'ים, כי למרות שאינם מגדפים ומביאים אנרגיות שליליות, הם מזבלים ת'שכל ואת הפורום ומורידים את רמתו. להרבה חברי פורום, ה"רוע" וה"ארס", כלשונך, נובעים ממקום של אכפתיות. רוצים שיהיה לנו בית שאפשר לבלבל בו את המוח על התחביב. וכשמחריבים לנו את הבית עם פוסטים מטומטמים, אז אנחנו מתקוממים.
6.
לא מבין על מי אתה מאיים בדיוק. אתה מקדם אג'נדה של סקירות פח על רמקולים שארמגדון משווקים (להלן es9000 או איציק ירקוני או מה שלא יהיה השם שלו), ומגן באבירות על זבלן וינטאז' שאפילו לעמיר (*אפילו לעמיר, ריבונו של עולם*!) נמאס ממנו. לא מבין מה אתה מנסה לעשות פה.
אנשים רוצים לשתף כשהם מרגישים נוח במקום שבו הם משתפים, וכשהם חושבים שיקבלו התייחסות לשיתוף. כרגע, אני יכול לספור על יד אחת את כמות האנשים שאני רוצה שייחשפו לשיתוף הזה. וכפועל יוצא מכך, הם בקבוצת WHATSAPP שלי, ולא בפורום.
רוצה תוכן איכותי יותר בפורום שלך? מהמקום שבו אני עומד, עושה רושם שזה אומר לשנות קצת סדרי עדיפויות.
תגובה ללא פוליטקלי קורקט. מי שזה מפריע לו שידלג.
1- שחרר אותי מתודות ומחמאות - זה חרטא של פוליטיקאים.
2- אתה בהחלט בא אלי בטענות. לבוא בטענות לפורום זה לבוא בטענות אלי. אני והפורום והאתר הזה בכלל, חד הם.
3- אני מוכן לתת לך את השרביט לשבוע. תאלץ להתמודד עם דיווחים, הודעות פרטיות, ניהול כתבות, גיוס כתבים, עריכה וגננות. ואת כל זה תצטרך לעשות בזמן שאיזה שניצל קשוח שהפך לפודל חלבי בלי שיניים שקונה את הכי טוב בעולם ואחרי חצי שנה מתלכלך בדיוק על זה ובנוסף מלכלך עלייך בפורום הזה או באחרים (עד היום התעלמתי - נגמרו הימים של הפוליטקלי קורקט לגבי האפסון הזה), או איזה דבורה עוקצנית מושכת לך בחולצה עד שאתה מפזר עליה קצת k300 רק להלם ולא חלילה לפגוע בה ועוד ועוד ועוד. מבטיח לך שאתה, עם העור שלך, תברח כל עוד נפשך בך. אז אל תספר לי מה אני מנהל ואיפה אני מצליח. לא מעט נשלחו לכאן רישמית בשביל לעשות ברדק וגם איתם צריך להתמודד עם מינימום חסימות, אחרים נשלחים על ידי ״אוייבי״ להתנגח בי אישית ואיתם גם צריך להתמודד. קטן עלי מתן, מה שאני עברתי בחיים מחבת מלאה בשניצלים רקובים לא יעברו עוד 20 גילגולים, אני אוכל אותם בלי מלח.
4- על פי הטענות שלך נגד השימוש של ״התעלם״ מה חשובה בכלל הנגישות. הרי אתה מהנדס תוכנה, ממתי אתה לא מצליח להתמודד עם מנוע כל כך פשוט כמו האתר הזה.
5- אז אתה טוען שתוקפים וינטג׳יסטים בגלל שהם כותבים הרבה או רק על וינטאג׳? ועל זה עושים לך אנשי המוסר והחסד ״לייק״????
מתן.
לא יתקפו כאן אף אחד שאוהב משהו מסוים. לא מכנים אותם מטומטמים וזבלני מוח. למה? כי לא! זה מגעיל, דוחה, גס ומדרדר את הפורום פי מליון מאשר עוד פוסט על וינטאג׳.
6- סקירות פח כי אתה החלטת. רוב הקוראים אינם חושבים כך. יש לך שינאה יוקדת כלפי איציק שמעולם לא פגשת. כבר דיברנו על זה. את המוצרים הוא מקבל ישירות מהיבואנים. אין סקירה אחת רישמית בעמוד הבית שחנות תרמה לו מוצר. הוא כתב האתר בתחום הקולנוע הביתי. אני בחרתי אותו והסקירות שלו מצוינות לטעמי. הוא משתף, נותן מעצמו הרבה יותר ממה שאתה נותן. הוא עושה את זה מאהבה לתחום. מה עושה אותך מיוחד שאני אעביר את זה שתכנה אדם כ״סוקר פח״? האם הגישה שלך והדיבור שלך בריח של שושנים???? מאיפה לאיפה הדיבור הזה בכלל?
מי שלא מרגיש פה נוח שיילך.
אני מודיע באופן חד משמעי.
העפתי מהפורום הזה לא מעט גולשים לאחרונה. חלקם היו חברי עד שהחליטו להדיף את ריחם הרקוב בפומבי שחלקם עשו זאת כחנופה ליבואן האהוב עליהם. אני סלחן מאוד, מוכן לספוג לא מעט. אבל יש גבול. כשהוא נפרץ, אני מפסיק להיות ממלכתי ומנומס.
כל המלינים שימו לב.
סוני ישאר ויכתוב כאן. הוא לא עובר על חוקי הפורום. להיפך, הוא משתף, משתתף. אולי מציף קצת אבל הכל מאהבה ורואים את זה. לא מתאים לכם? תתמודדו. זה לא משהו שמצלצל לכם בטלפון ומעיר אתכם, זה לא שולח לכם זרם חשמלי לגוף. סך הכל כתוב בשקט על מסך המחשב.
איציק הוא כתב האתר ואתה מוזמן להתעלם מכתביו לחלוטין. אבל אם תגדף אותו, תעליב אותו או כל אחד מחברי האתר, אם תשתמש בשמות גנאי כלפי מישהו, בלב כבד, ביגון ובצער אני אאלץ להפרד גם ממך. אני לא רוצה את זה, לא מכוון לזה אבל די! חלאס! גם אני יודע להיות גס רוח שצריך.
ועכשיו לכולם.
אחרי שהרחקתי את כל המרעין בישין, העוקצנים והמגדפים הסדרתיים. אני מצפה ממי שנישאר כאן לנצל את הפלטפורמה הזו לשיתוף, הנאה, קירוב בין חובבים ומוסיקה טובה.
מרגע זה ידי קלה מאוד על ההדק. ההרחקה הראשונה היא לשבוע, השניה היא לחודש והשלישית היא לצמיתות.
במקום לשבת עם המשפחה שלי בשבת, להיכנס לפורום ולהתפנק על פוסטים, אני מוצא עליהום על אדם אחד שכותב ביקורות עבור הקהילה הקטנה שלנו ואחר שחובב וינטאג׳. אף אחד מהם לא פגע באיש. מה יש לכם? מה קרה לכם? למה אתם עושים את זה? אין בני אדם מאחורי המסך?