מי אתה , "אודיופיל" ?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
1. תודה על התגובה הארוכה. באמת.
2. לא באתי אליך בטענות שאתה לא מנסה לנהל את הפורום. מאמצך מוערך ואף אחד לא מטיל ספק שזה בא מהלב.
3. מאמצך לא תמיד טוב מספיק, גם אם הוא הטוב ביותר שלך. וזה בסדר גמור. אנחנו לא תמיד יודעים מה הדבר שצריך לעשות בכל רגע נתון. למשל, איך לגרום לפורום להיות עם פוסטים איכותיים יותר.
4. לא לוחצים על כפתור התעלמות מספיק, מהסיבו
2. לא באתי אליך בטענות שאתה לא מנסה לנהל את הפורום. מאמצך מוערך ואף אחד לא מטיל ספק שזה בא מהלב.
3. מאמצך לא תמיד טוב מספיק, גם אם הוא הטוב ביותר שלך. וזה בסדר גמור. אנחנו לא תמיד יודעים מה הדבר שצריך לעשות בכל רגע נתון. למשל, איך לגרום לפורום להיות עם פוסטים איכותיים יותר.
4. לא לוחצים על כפתור התעלמות מספיק, מהסיבות שתיארתי לעיל. מבטיח לך שאם תעבדו על לשפר את הנגישות שלו, ישתמשו בו קצת יותר. ובכל מקרה, לעולם לא יהיה פיתרון מספק.
5. בוחרים לתקוף וינטאג'ים, כי למרות שאינם מגדפים ומביאים אנרגיות שליליות, הם מזבלים ת'שכל ואת הפורום ומורידים את רמתו. להרבה חברי פורום, ה"רוע" וה"ארס", כלשונך, נובעים ממקום של אכפתיות. רוצים שיהיה לנו בית שאפשר לבלבל בו את המוח על התחביב. וכשמחריבים לנו את הבית עם פוסטים מטומטמים, אז אנחנו מתקוממים.
6.

לא מבין על מי אתה מאיים בדיוק. אתה מקדם אג'נדה של סקירות פח על רמקולים שארמגדון משווקים (להלן es9000 או איציק ירקוני או מה שלא יהיה השם שלו), ומגן באבירות על זבלן וינטאז' שאפילו לעמיר (*אפילו לעמיר, ריבונו של עולם*!) נמאס ממנו. לא מבין מה אתה מנסה לעשות פה.

אנשים רוצים לשתף כשהם מרגישים נוח במקום שבו הם משתפים, וכשהם חושבים שיקבלו התייחסות לשיתוף. כרגע, אני יכול לספור על יד אחת את כמות האנשים שאני רוצה שייחשפו לשיתוף הזה. וכפועל יוצא מכך, הם בקבוצת WHATSAPP שלי, ולא בפורום.

רוצה תוכן איכותי יותר בפורום שלך? מהמקום שבו אני עומד, עושה רושם שזה אומר לשנות קצת סדרי עדיפויות.

תקרא שוב איך אתה מתבטא כלפי איציק.
חוץ מהעובדה שאתה פשוט מקשקש בקומקום וכל הסקירות הרשמיות הן על ציוד שהגיע מהיבואן עצמו ולא משום חנות.

אני יוצא מהבית לאימון.
כשאחזור אגיב בהרחבה סעיף אחר סעיף.
אגב. גם מי שעשה לייק לאוסף הגידופים המנומסים שלך אמור להרגיש לא נוח עם עצמו.

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
מילא. הייתי מגיב גם שם באותה מוסריות כשניסו ועדיין להכפיש אותי. דווקא אני זוכר שבאחד הפוסטים אפילו קיבלת את העובדה שעלי אפשר לעשות לינצ'ים חופשי. אבל אני טיפוס סולח כזה. מעביר אותה.

לגבי השניצל. מודה, יש לי מוסר כפול. אין לי בעיה עם זה.

גם אני...
ולא תמיד קורא הכל או שם לב לכל מה שכותבים, הפעם הייתי בשירשור...

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
אתה מקדם אג'נדה של סקירות פח על רמקולים שארמגדון משווקים (להלן es9000 או איציק ירקוני או מה שלא יהיה השם שלו)
הבהרה/תיקון: לזה אני לא מצטרף -- אני לא יודע על זה כלום ולא עוקב.

עמיר

נערך לאחרונה ב:

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
נמר תוסיף לייק אחד ואני ממש מרגיש נוח עם עצמי ........... מצטער, לא חייבים להיות באותה דעה.
המצב בפורום נהיה בלתי נסבל ומתנוש רק מביע מה שרבים חושבים.
צריך להתרכז בעיקר ובטענות ולא בצורת ההתנסחות. אני בטח שאתה לא מעוניין להגיע למה שקיים בפורום הכחול שממנו רוב החברה הגיעו לכאן.

katzofe

מושעה
מעורבות
73
נקודות
48
סתם ציניות מכוערת/מיותרת :( :נגד:

תראה ,זה לא מהיום ההתנהלות הנפסדת הזו - לשאת חן בעיני אנשים ע"ח אחרים , בשעתו גם הערתי
לך על כך בצירוף לינק "הליכה לקנוסה" עד כדי כך נמוך ירדת ...

בפעם הבאה כדאי שתזכור כשזה שוב משתלט עליך שגם לי יש (הפתעה הפתעה)...........מקלדת.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
תראה ,זה לא מהיום ההתנהלות הנפסדת הזו - לשאת חן בעיני אנשים ע"ח אחרים
לא ברור לי למה צריך להסביר למישהו שלא מעוניינים בשיתוף המערכת שלו (וזה לא מישהו שמציף :( )

כך שכל אג'נדות שאתה ממציא כאן לענייני מציאת חן וחשבונות -- לא בזבזתי זמן לחשוב למה אתה מתכוון אפילו -- הן על דעתך בלבד ופרי דימינך/דמונך המשתלט עליך :שטן:

בפעם הבאה כדאי שתזכור כשזה שוב משתלט עליך שגם לי יש (הפתעה הפתעה)...........מקלדת.
זה ציטוט מילולי מיואל -- מתאים כאן icon של poop, אבל אין :נגד:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
4. לא לוחצים על כפתור התעלמות מספיק, מהסיבות שתיארתי לעיל. מבטיח לך שאם תעבדו על לשפר את הנגישות שלו, ישתמשו בו קצת יותר. ובכל מקרה, לעולם לא יהיה פיתרון מספק.
5. בוחרים לתקוף וינטאג'ים, כי למרות שאינם מגדפים ומביאים אנרגיות שליליות, הם מזבלים ת'שכל ואת הפורום ומורידים את רמתו. להרבה חברי פורום, ה"רוע" וה"ארס", כלשונך, נובעים ממקום של אכפתיות. רוצים שיהיה לנו בית שאפשר לבלבל בו את המוח על התחביב. וכשמחריבים לנו את הבית עם פוסטים מטומטמים, אז אנחנו מתקוממים.
6.

לא מבין על מי אתה מאיים בדיוק. אתה מקדם אג'נדה של סקירות פח על רמקולים שארמגדון משווקים (להלן es9000 או איציק ירקוני או מה שלא יהיה השם שלו), ומגן באבירות על זבלן וינטאז' שאפילו לעמיר (*אפילו לעמיר, ריבונו של עולם*!) נמאס ממנו. לא מבין מה אתה מנסה לעשות פה.

אנשים רוצים לשתף כשהם מרגישים נוח במקום שבו הם משתפים, וכשהם חושבים שיקבלו התייחסות לשיתוף. כרגע, אני יכול לספור על יד אחת את כמות האנשים שאני רוצה שייחשפו לשיתוף הזה. וכפועל יוצא מכך, הם בקבוצת WHATSAPP שלי, ולא בפורום.

רוצה תוכן איכותי יותר בפורום שלך? מהמקום שבו אני עומד, עושה רושם שזה אומר לשנות קצת סדרי עדיפויות.

תגובה ללא פוליטקלי קורקט. מי שזה מפריע לו שידלג.

1- שחרר אותי מתודות ומחמאות - זה חרטא של פוליטיקאים.
2- אתה בהחלט בא אלי בטענות. לבוא בטענות לפורום זה לבוא בטענות אלי. אני והפורום והאתר הזה בכלל, חד הם.
3- אני מוכן לתת לך את השרביט לשבוע. תאלץ להתמודד עם דיווחים, הודעות פרטיות, ניהול כתבות, גיוס כתבים, עריכה וגננות. ואת כל זה תצטרך לעשות בזמן שאיזה שניצל קשוח שהפך לפודל חלבי בלי שיניים שקונה את הכי טוב בעולם ואחרי חצי שנה מתלכלך בדיוק על זה ובנוסף מלכלך עלייך בפורום הזה או באחרים (עד היום התעלמתי - נגמרו הימים של הפוליטקלי קורקט לגבי האפסון הזה), או איזה דבורה עוקצנית מושכת לך בחולצה עד שאתה מפזר עליה קצת k300 רק להלם ולא חלילה לפגוע בה ועוד ועוד ועוד. מבטיח לך שאתה, עם העור שלך, תברח כל עוד נפשך בך. אז אל תספר לי מה אני מנהל ואיפה אני מצליח. לא מעט נשלחו לכאן רישמית בשביל לעשות ברדק וגם איתם צריך להתמודד עם מינימום חסימות, אחרים נשלחים על ידי ״אוייבי״ להתנגח בי אישית ואיתם גם צריך להתמודד. קטן עלי מתן, מה שאני עברתי בחיים מחבת מלאה בשניצלים רקובים לא יעברו עוד 20 גילגולים, אני אוכל אותם בלי מלח.
4- על פי הטענות שלך נגד השימוש של ״התעלם״ מה חשובה בכלל הנגישות. הרי אתה מהנדס תוכנה, ממתי אתה לא מצליח להתמודד עם מנוע כל כך פשוט כמו האתר הזה.
5- אז אתה טוען שתוקפים וינטג׳יסטים בגלל שהם כותבים הרבה או רק על וינטאג׳? ועל זה עושים לך אנשי המוסר והחסד ״לייק״????
מתן.
לא יתקפו כאן אף אחד שאוהב משהו מסוים. לא מכנים אותם מטומטמים וזבלני מוח. למה? כי לא! זה מגעיל, דוחה, גס ומדרדר את הפורום פי מליון מאשר עוד פוסט על וינטאג׳.

6- סקירות פח כי אתה החלטת. רוב הקוראים אינם חושבים כך. יש לך שינאה יוקדת כלפי איציק שמעולם לא פגשת. כבר דיברנו על זה. את המוצרים הוא מקבל ישירות מהיבואנים. אין סקירה אחת רישמית בעמוד הבית שחנות תרמה לו מוצר. הוא כתב האתר בתחום הקולנוע הביתי. אני בחרתי אותו והסקירות שלו מצוינות לטעמי. הוא משתף, נותן מעצמו הרבה יותר ממה שאתה נותן. הוא עושה את זה מאהבה לתחום. מה עושה אותך מיוחד שאני אעביר את זה שתכנה אדם כ״סוקר פח״? האם הגישה שלך והדיבור שלך בריח של שושנים???? מאיפה לאיפה הדיבור הזה בכלל?

מי שלא מרגיש פה נוח שיילך.
אני מודיע באופן חד משמעי.

העפתי מהפורום הזה לא מעט גולשים לאחרונה. חלקם היו חברי עד שהחליטו להדיף את ריחם הרקוב בפומבי שחלקם עשו זאת כחנופה ליבואן האהוב עליהם. אני סלחן מאוד, מוכן לספוג לא מעט. אבל יש גבול. כשהוא נפרץ, אני מפסיק להיות ממלכתי ומנומס.

כל המלינים שימו לב.
סוני ישאר ויכתוב כאן. הוא לא עובר על חוקי הפורום. להיפך, הוא משתף, משתתף. אולי מציף קצת אבל הכל מאהבה ורואים את זה. לא מתאים לכם? תתמודדו. זה לא משהו שמצלצל לכם בטלפון ומעיר אתכם, זה לא שולח לכם זרם חשמלי לגוף. סך הכל כתוב בשקט על מסך המחשב.

איציק הוא כתב האתר ואתה מוזמן להתעלם מכתביו לחלוטין. אבל אם תגדף אותו, תעליב אותו או כל אחד מחברי האתר, אם תשתמש בשמות גנאי כלפי מישהו, בלב כבד, ביגון ובצער אני אאלץ להפרד גם ממך. אני לא רוצה את זה, לא מכוון לזה אבל די! חלאס! גם אני יודע להיות גס רוח שצריך.

ועכשיו לכולם.
אחרי שהרחקתי את כל המרעין בישין, העוקצנים והמגדפים הסדרתיים. אני מצפה ממי שנישאר כאן לנצל את הפלטפורמה הזו לשיתוף, הנאה, קירוב בין חובבים ומוסיקה טובה.

מרגע זה ידי קלה מאוד על ההדק. ההרחקה הראשונה היא לשבוע, השניה היא לחודש והשלישית היא לצמיתות.
במקום לשבת עם המשפחה שלי בשבת, להיכנס לפורום ולהתפנק על פוסטים, אני מוצא עליהום על אדם אחד שכותב ביקורות עבור הקהילה הקטנה שלנו ואחר שחובב וינטאג׳. אף אחד מהם לא פגע באיש. מה יש לכם? מה קרה לכם? למה אתם עושים את זה? אין בני אדם מאחורי המסך?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
זהו, לבשת אפוד קראמי ועלית להתקפה?

1- שחרר אותי מתודות ומחמאות - זה חרטא של פוליטיקאים.
אני לא פוליטקאי, וזה היה בכנות.
2- אתה בהחלט בא אלי בטענות. לבוא בטענות לפורום זה לבוא בטענות אלי. אני והפורום והאתר הזה בכלל, חד הם.
לא באתי בטענות שאתה לא מנסה. באתי בטענות שסדרי העדיפויות שלך מדרדרים את רמת הפורום. כן, אליך אישית כי אתה הפורום.
3- אני מוכן לתת לך את השרביט לשבוע. תאלץ להתמודד עם דיווחים, הודעות פרטיות, ניהול כתבות, גיוס כתבים, עריכה וגננות. ואת כל זה תצטרך לעשות בזמן שאיזה שניצל קשוח שהפך לפודל חלבי בלי שיניים שקונה את הכי טוב בעולם ואחרי חצי שנה מתלכלך בדיוק על זה ובנוסף מלכלך עלייך בפורום הזה או באחרים (עד היום התעלמתי - נגמרו הימים של הפוליטקלי קורקט לגבי האפסון הזה), או איזה דבורה עוקצנית מושכת לך בחולצה עד שאתה מפזר עליה קצת k300 רק להלם ולא חלילה לפגוע בה ועוד ועוד ועוד. מבטיח לך שאתה, עם העור שלך, תברח כל עוד נפשך בך. אז אל תספר לי מה אני מנהל ואיפה אני מצליח. לא מעט נשלחו לכאן רישמית בשביל לעשות ברדק וגם איתם צריך להתמודד עם מינימום חסימות, אחרים נשלחים על ידי ״אוייבי״ להתנגח בי אישית ואיתם גם צריך להתמודד. קטן עלי מתן, מה שאני עברתי בחיים מחבת מלאה בשניצלים רקובים לא יעברו עוד 20 גילגולים, אני אוכל אותם בלי מלח.
אבל אני לא רוצה את השרביט. אם הייתי רוצה את השרביט הייתי מקים פורום בעצמי. בשבילי זה הרבה יותר פשוט מרוב האנשים כאן כי עבודתי נוגעת בתחום.
אני לא מבין למה אתה לוקח הכי אישית נגדך. העולם לא נגדך, וגם האנשים שמלינים על הידרדרות הפורום בראשותו של סוני וסניו, סמי וסוסו אינם נגדך.

4- על פי הטענות שלך נגד השימוש של ״התעלם״ מה חשובה בכלל הנגישות. הרי אתה מהנדס תוכנה, ממתי אתה לא מצליח להתמודד עם מנוע כל כך פשוט כמו האתר הזה.
א. אני לא מהנדס תוכנה. אני מתעסק בשיווק.
ב. אתה רוצה שנעבור שוב על הסיבות למה הכלי הזה הוא רחוק מלתת מענה שלם לבעיית זבלני המוח? אני נתתי לך חצי, עמיר נתן לך את החצי שני.

5- אז אתה טוען שתוקפים וינטג׳יסטים בגלל שהם כותבים הרבה או רק על וינטאג׳? ועל זה עושים לך אנשי המוסר והחסד ״לייק״????
לא, זה לא מה שאני טוען. קח את איתי, חומוס. לא כותב הרבה, אבל כשהוא כותב, זה בדר"כ על קופסאות מאובקות משנת טרפפו. מענין לי את הביצה. אמרתי פעם משהו נגדו? באתי אליו או אליך בטענות שמבזבזים לי את הזמן? ממש ממש לא. הדיונים שלו תמיד יוצאים פוריים. הכתיבה שלו נעימה, וחשוב יותר מכל - הוא לא משתמש בפורום כנייר טואלט לשלשולי המקלדת שלו (נא לבוא בטענות לעמיר לגבי הביטוי הזה. הוא לא שלי!)
אני לא תוקף את SONYES על וינטאז' כפי שאני לא תוקף אחרים ששואלים לגבי מנורות. אני תוקף את SONYES על זיבול פורום שיטתי.

מתן.
לא יתקפו כאן אף אחד שאוהב משהו מסוים. לא מכנים אותם מטומטמים וזבלני מוח. למה? כי לא! זה מגעיל, דוחה, גס ומדרדר את הפורום פי מליון מאשר עוד פוסט על וינטאג׳.
לא תקפתי אף אחד בשל אהבתו. תקפתי בשל ההתנהלות הרדודה, ובשל העובדה שאני ממש לא לבד בדעתי.

6- סקירות פח כי אתה החלטת. רוב הקוראים אינם חושבים כך. יש לך שינאה יוקדת כלפי איציק שמעולם לא פגשת. כבר דיברנו על זה. את המוצרים הוא מקבל ישירות מהיבואנים. אין סקירה אחת רישמית בעמוד הבית שחנות תרמה לו מוצר. הוא כתב האתר בתחום הקולנוע הביתי. אני בחרתי אותו והסקירות שלו מצוינות לטעמי. הוא משתף, נותן מעצמו הרבה יותר ממה שאתה נותן. הוא עושה את זה מאהבה לתחום. מה עושה אותך מיוחד שאני אעביר את זה שתכנה אדם כ״סוקר פח״? האם הגישה שלך והדיבור שלך בריח של שושנים???? מאיפה לאיפה הדיבור הזה בכלל?
נמר, אין לי שנאה יוקדת, תפסיק לשים לי מילים בפה. הכתיבה הנחרצת שלך לא הופכת את זה לנכון. לא מכיר את הבן אדם, אין לי ממנו כלום. לא מעניין אותי ממי הוא מקבל את המוצרים שלו. מעניין אותי שראיתי לפחות פעמיים את המילה "ארמגדון" בהקשר של רכישת מוצרים שהוא סוקר, בפוסטים שלו.

איציק הוא כתב האתר ואתה מוזמן להתעלם מכתביו לחלוטין. אבל אם תגדף אותו, תעליב אותו או כל אחד מחברי האתר, אם תשתמש בשמות גנאי כלפי מישהו, בלב כבד, ביגון ובצער אני אאלץ להפרד גם ממך. אני לא רוצה את זה, לא מכוון לזה אבל די! חלאס! גם אני יודע להיות גס רוח שצריך.
כן, הבנתי את זה, נמר. אל דאגה, לפורום קולנוע ביתי אני לא נכנס לעיתים תכופות אז קשה לי להאמין שנתחכך.

ועכשיו לכולם.
אחרי שהרחקתי את כל המרעין בישין, העוקצנים והמגדפים הסדרתיים. אני מצפה ממי שנישאר כאן לנצל את הפלטפורמה הזו לשיתוף, הנאה, קירוב בין חובבים ומוסיקה טובה.
פחחח. זה טוב. אתה מבין שקצת קשה לעבור משיטור באלות ואמצעי פיזור הפגנות, לאוירה של אחווה ושיתוף, נכון?
נמר, כל מה שאתה יודע לעשות זה להשתית משמעת. זה חשוב אבל זה רק צד אחד של המטבע. כי גם אני אשתוק עכשיו, זה לא כי אני מפחד שחס וחלילה תחסום אותי, אלא זה כי לא בא לי לכתוב, וכי איבדתי עניין. ו-וואלה, בינינו, אני מאלה שיכולים *כן* מאד לתרום לפורום, ולשתי החבילות שעומדות לי על קצה הלשון - אחת כבר חודש והשניה מאתמול - יש הרבה ערך ואתה היית מאד רוצה שאני אכתוב כאן, שיהיה שינוי מרענן מפוסטים על מיהו אודיופיל ופורנוגרפיה אודיופילת יפנית שלכולם נמאס ממנה.
ואני לא היחיד. יש מספר אנשים שאני מכיר שהתחדשו בציוד מענין לאחרונה, אנשים זהב שרוצים לשתף ולהראות. אבל אתה, כשאתה עסוק רק במשמעת ושיטור, לא מייצר רצון אצל אף אחד לשתף.

אז בשורה תחתונה: הוצאת את הציוד לפיזור הפגנות. אז יהיה שקט. יופי. פתרת איזושהי בעיה? לדעתי לא.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
מעולם לא הסברתי לאיש שלא מעוניינים בשיתוף כלשהו מצידו, במקרה הנ"ל כתב האיש מפורשות :
ועוד הגדיל לעשות:
ולכך הגבתי
צר לי, אבל הבנת הנקרא שלי את הפוסט שלך היתה זהה לשל עמיר. אם אתה רוצה להסביר את עצמך, אתה מוזמן. אבל אתה לא חייב. כמו שנמר אומר, אתה נכנס לפרופיל שלי ולוחץ "התעלם".

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
גם אני...
ולא תמיד קורא הכל או שם לב לכל מה שכותבים, הפעם הייתי בשירשור...

זה לא משנה.
אם זיו אמר לי שאתה זהב טהור אני מאמין לו.
ולכן לא אתנגח איתך. (ורד)

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
למה אתם עושים את זה? אין בני אדם מאחורי המסך?
מבחינתי, התובנה הבאה מסבירה את מה שקרה לי:
מכירים את התופעה אצל ילדים שכל הזמן דורשים את תשומת הלב של הסביבה עם "תראו איך שאני משחק" ו"תראו את הצעצועים שלי" ו"תראו איך שאני יודע לעשות את התעלולים האלה"?

ואם נותנים להם אישור או תשומת לב זו רק אינדיקצייה עבורם לעשות את זה יותר?
וכל דרישה להפסיק עם זה נתקלת בהתנגדות זועפת וב"דווקא" עוד יותר?

אז פתאום קלטתי: זה בדיוק זה!

זה יכול להיות מאוד חמוד -- אם אוהבים את זה -- וגם זה עד גבול מסויים.
מעבר לזה זה מתחיל להיות מעצבן עד מקומם.

כשזה הילדים שלך, אין לך ברירה.
כשזה הילדים של החברים שלך, אתה מצפה שהם ישימו לזה גבולות.
אבל כאן זה לא הילד של מישהו מסויים, אלא סביבה שאמורה להיות של בוגרים בלבד, והמנהל לא אמור להיות גננת.

כאן זה בלתי-הולם. לא מתאים.

אני לא הורה ולא גננת ואין לי ניסיון עם ילדים, אז אין לי רעיונות פרדוקטיביים מה עושים במקרים כאלה :(
אני לא יודע אם זה מסביר את מה שקרה לאחרים.

אבל מבחינתי, גם אם יש ילד מאחורי המסך, לי נגמרה הסבלנות ויכולת-ההכלה לילדים קטנים בפורום של בוגרים :(

אני מקווה שהשיחות שלך איתו ואיתי יועילו לשנינו ולכולם.

עמיר

רונן ש

חבר משקיען
מעורבות
270
נקודות
63
גם אני מעיד שהוא זהב טהור.
אבל מה? קונה פטיפונים מנחושת ...

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
זה לא משנה.
אם זיו אמר לי שאתה זהב טהור אני מאמין לו.
ולכן לא אתנגח איתך. (ורד)
אני לא מכיר את גבי אבל מעיד על זיו שאם הוא מעיד על מישהו זהב טהור הוא כנראה זהב טהור;)

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
אני לא מכיר את רונן אבל אם הוא מעיד על זיו שהוא מעיד על.... :cool:
הלכתי לאיבוד :מלאך:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני לא מכיר את רונן אבל אם הוא מעיד על זיו שהוא מעיד על.... :cool:
הלכתי לאיבוד :מלאך:

אתה צריך לשאול אם הוא העיד בשבועה.
אחרת העידות שלו לא תופסת ומשם צריך להביא עדים שיעידו על המעיד שהעיד.

לעומת זאת. העידות שזיו העיד בפני היא המקור ועדים יעידו שהעיד את העדות הזו בשבועה.

רונן ש

חבר משקיען
מעורבות
270
נקודות
63
רבותי ללכת לישון!
שבת dtown מעייפת ...

katzofe

מושעה
מעורבות
73
נקודות
48
צר לי, אבל הבנת הנקרא שלי את הפוסט שלך היתה זהה לשל עמיר.

טעות בסיסית בהבנת הנקרא, הינה שוב:

כרגע, אני יכול לספור על יד אחת את כמות האנשים שאני רוצה שייחשפו לשיתוף הזה. וכפועל יוצא מכך, הם בקבוצת WHATSAPP שלי, ולא בפורום.

התגובה כפי שהיא במקור:
ייתכן מאד שגם ההיפך נכון,

אם לפשט יותר הרי שכתוב שיתכן מאד שאפשר לספור על יד אחת את כמות האנשים שרוצים
להחשף לשיתוף הזה לא פחות ולא יותר!!

שום דימיון ושום קשר למסקנותיו של הטרול :

לא ברור לי למה צריך להסביר למישהו שלא מעוניינים בשיתוף המערכת שלו (וזה לא מישהו שמציף :( )
:נגד:

אפשר לפתוח ספרי פסיכומטרי (גם משנים קודמות ) להגדיר A ו- B
וע"י כך להוכיח שאין חפיפה בין המשפטים ,ואם לא מצליח אשמח להסביר שוב.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
בסדר, עופר, אז הבנו אותך.
אני מבטיח לך שמה שיש לי לשתף ייצר שיח הרבה יותר מענין ממה שהיה עד כה בימים האחרונים. אבל כאמור, אתה מוזמן להתעלם.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור