מי אתה , "אודיופיל" ?

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
צהריים טובים
אודיופיל זאת דרך חיים. והחיים זה הזמן והתהפוכות. היצרים החיוביים והשליליים. שהזמן והמציאות מלמדת אותנו. אני אוהב את המחלה הזאת. אודיופיליה. מחלה בריאה.
לאהבת המוזיקה. גם לנו מותר להינות מהחיים .

אין ספק, שאתה צריך ליהנות מהחיים:בעד:

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
צהריים טובים
אודיופיל זאת דרך חיים. והחיים זה הזמן והתהפוכות. היצרים החיוביים והשליליים. שהזמן והמציאות מלמדת אותנו. אני אוהב את המחלה הזאת. אודיופיליה. מחלה בריאה.
לאהבת המוזיקה. גם לנו מותר להינות מהחיים .

אין יותר ממה שאמרת:בעד::בעד::בעד:

בכל פעם שהיו רואים אותי עם חבילה של תקליטים או דיסקים .

הייתי אומר
" במקום לשלם לפסיכולוג -הוא יקח לי את הכסף ולא ירפא את הבעיה "מוסיקה " -דיסקים זו התרופה שלי" ומה גם נשאר בבית

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
נבו, תעשה לי ילד!

האמן לי שהעלות הזעומה של מקום האחסון בשרת אינה שווה את פניך הזעופות. שחרר. עבור הלאה.

אין מה לעשות. זה החומר שיש בפורום. אתה יכול או להתעצבן מזה או להתעלם. אני, אגב, בוחר באפשרות השניה. רציתי, למשל, לחלוק עם אנשים כמוך ושפויים אחרים, את סיפור התחדשותי בטידל קונטריבה, ולפניהם, בראש ortofon a95 שהעיף לי את השושנה. אבל על הפורום השתלטו אנשי גיל הזהב שמתרפקים על קופסאות ג'אנק ומקדמים אג'נדה נגד נשים. אז כפי שאומרים בטינדר- אני בוחר לדפדף. את השיתופים שלי אעשה בחוגים קרובים יותר.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
נבו, תעשה לי ילד!

האמן לי שהעלות הזעומה של מקום האחסון בשרת אינה שווה את פניך הזעופות. שחרר. עבור הלאה.

אין מה לעשות. זה החומר שיש בפורום. אתה יכול או להתעצבן מזה או להתעלם. אני, אגב, בוחר באפשרות השניה. רציתי, למשל, לחלוק עם אנשים כמוך ושפויים אחרים, את סיפור התחדשותי בטידל קונטריבה, ולפניהם, בראש ortofon a95 שהעיף לי את השושנה. אבל על הפורום השתלטו אנשי גיל הזהב שמתרפקים על קופסאות ג'אנק ומקדמים אג'נדה נגד נשים. אז כפי שאומרים בטינדר- אני בוחר לדפדף. את השיתופים שלי אעשה בחוגים קרובים יותר.

תשתף תשתף.
שיהיה במה לשטוף את העיניים קצת

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
"במקום לשלם לפסיכולוג -הוא יקח לי את הכסף ולא ירפא את הבעיה "מוסיקה " -דיסקים זו התרופה שלי" ומה גם נשאר בבית
זו טעות בחשיבה, שבמקרים מסויימים -- לאו דווקא בזה -- עלולה לגבול ברמאות עצמית.

מוסיקה לכשעצמה אינה פותרת בעיות, אינה מלמדת לחשוב אחרת, אינה נותנת זוויות ראייה חדשות על דברים ועל החיים, ואינה תחליף למישהו/משהו חיצוני שמוסיף/משנה את התכנים שכבר ישנם בראש.

אפילו ספר או מאמר כלשהו יכולים לעורר למחשבה, שלא לדבר על תהליך אינטראקטיבי ו/או מתמשך שמכוון וממוקד להתפתחות אישית (ו/או ל"ריפוי" אם/כאשר נדרש כזה).

ודיסקים אכן נשארים בביית, וגם כל שאר החבילה נשארת בראש, as-is :)

עמיר

נ.ב., למען הסר ספק: כל האמור חל לגבי באותה מידה -- אני לא מעל לאף דבר שכתוב כאן -- וזו רק התבוננות במצב שייכול להיות גם שלי -- אין כאן שיפוט -- ולא מעורב כאן מוסר :)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
נבו, תעשה לי ילד!

להזכירך. לפני כמה שבועות טענו שהפורום הזה הוא ״הפורום הקרמי״ ובגלל שני פוסטים ארוכים על וינטאג׳ סיפחת את כל הפורום.

טענו שכאן מדברים רק על אנלוג ואין כאן דיגיטל.

שתי הרכישות האחרונות שלך הן בדיוק מה שעליו ״מלינים״. קרמי ואנלוג.

על הרכישה הזו אני כמובן יודע. דווקא חיכיתי שתפרסם אותה. הרי כל הקטע בפורום הוא זה.
אתה רוכש מוצר, בוחר שלא לפרסם (כמו כמה אחרים), ומתלונן שמדברים פה רק על ישן נושן. זה לא נכון עובדתית.

אם לא תפרסמו את ההתחדשויות שלכם אז אתם חלק מהסיבה שהפורום לא ״מתחדש״. ולכן, אין מה להתלונן.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
להזכירך. לפני כמה שבועות טענו שהפורום הזה הוא ״הפורום הקרמי״ ובגלל שני פוסטים ארוכים על וינטאג׳ סיפחת את כל הפורום.

טענו שכאן מדברים רק על אנלוג ואין כאן דיגיטל.

שתי הרכישות האחרונות שלך הן בדיוק מה שעליו ״מלינים״. קרמי ואנלוג.

על הרכישה הזו אני כמובן יודע. דווקא חיכיתי שתפרסם אותה. הרי כל הקטע בפורום הוא זה.
אתה רוכש מוצר, בוחר שלא לפרסם (כמו כמה אחרים), ומתלונן שמדברים פה רק על ישן נושן. זה לא נכון עובדתית.

אם לא תפרסמו את ההתחדשויות שלכם אז אתם חלק מהסיבה שהפורום לא ״מתחדש״. ולכן, אין מה להתלונן.

להעביר את האשמה אלי או לאנשים שבוחרים לא לשתף, לא פותר שום דבר. אני לא מפרסם כי לא בא לי שמטומטמים כמו אלה שיש להם ES, SONY ושמות אחרים של מותגים יפנים בשם המשתמש שלהם, יתחילו לבלבל את עצמם לדעת ואת קוראי השרשור שאני פתחתי. זה הכל.

הטענה שלך דומה לבעל מועדון שטוען שזאת אשמת הבליינים שלא באים למועדון שלו, שהמועדון לא מצליח.
על אחריותך ליצור סביבה כזאת שלאנשים יהיה רצון לשתף.

נערך לאחרונה ב:

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
להעביר את האשמה אלי או לאנשים שבוחרים לא לשתף, לא פותר שום דבר. אני לא מפרסם כי לא בא לי שמטומטמים כמו אלה שיש להם ES, SONY ושמות אחרים של מותגים יפנים בשם המשתמש שלהם, יתחילו לבלבל את עצמם לדעת ואת קוראי השרשור שאני פתחתי. זה הכל.

הטענה שלך דומה לבעל מועדון שטוען שזאת אשמת הבליינים שלא באים למועדון שלו, שהמועדון לא מצליח.
על אחריותך ליצור סביבה כזאת שלאנשים יהיה רצון לשתף.

למה לקרוא להם מטומטמים? וזה עוד בפוסט בו אתה בא בטענות לנמר על דרך הניהול של הפורום.

אריה

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
למה לקרוא להם מטומטמים? וזה עוד בפוסט בו אתה בא בטענות לנמר על דרך הניהול של הפורום.

אריה
כי אני אדם גס רוח, וכשאנשים מתנהגים כמו מטומטמים, אני קורא להם מטומטמים. אני יכול לרשום עכשיו רשימה של לפחות עוד 8 אנשים שחושבים בדיוק כמוני, פשוט יש להם מיומנות נימוס בסיסית ולא רוצים להכנס לעימות ישיר עם אף אחד.
לי זה לא משנה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא העברתי את האשמה לאיש. טענתי טענה אמיתית.

יש לך מה לספר/לדווח - קדימה.
עד היום סוני לא דחף וינטאג׳ לאף שירשור התחדשתי. להיפך, תמיד פרגן.

אני מנסה לנהל את הפורום הזה כמה שיותר. אפילו לך הערתי (בפרטי ובהודעות טלפון) על התנהלות.
הרבה מהניהול שלי אני עושה מחוץ לפורום, לא בפומבי. כשאני מגיב פומבית, זה אחר הערות פרטיות.

ליצור סביבה שכייף להיות בה לא תלוי רק בי. זה תלוי בהמון גורמים שונים שרק חלקם תלויים בי.
ולכן. בשביל שיהיה כייף צריך להגיד לגסי הרוח לא להיות כאלה, למציפים לחדול מכך, לסרקזם גם (ויש כאן אחד כזה שחוץ מסרקזם אין לו דבר להציע - לא אתה).

אז מה היה לנו שם?
במקום ללחוץ על כפתור ההתעלמות מחפשים זה את זה בנירות על כל מילה.
במקום להינות משיתופים (אפילו של וינטאג׳) בוחרים לתקוף.
גם את הכוח החדש שהצטרף לפורום (איציק למשל) בוחרים לתקוף במקום לקדם אותו (לא שזה משפיע עלינו).

תפקידי הוא לנהל את הסביבה הזו ולתת פלטפורמה לתחום האודיו. זה מה שאני עושה.
תפקידכם הוא לכבד את המקום הזה ולהתנהל על פי החוקים שלו.

מישהו כאן טען שזה פורום ציבורי. אז זהו שלא. זה פורום פרטי שמשרת את הציבור. והציבור צריך להבין שניהול הפורום הזה הוא מעמד לא קל. ואם ארגיש שזה פוגם לי באיכות החיים (מה שלא רחוק כרגע) אשקול אם להשאיר אותו כפי שהוא. גם ככה רוב הריינטינג הוא בעמוד הראשי. כך זה היה מיום הקמת האתר אגב. הפורום הוא לקישקושים בכייף. לא כייף? יש פורום נוסף שאפשר להתייעץ בו על מיקרוגל או מנגל, פורום אחר שאפשר לנהוג במשנה זהירות משום שכל מילה לא במקום תגמר בחסימה. אפילו את המטוגן הפכו שם לפודל קטן שמקשקש בזנב בכל שניה שנותנים לו יחס. מילה אחת נגד האתר או ההנהלה והוא טס משם כמו טיל. לא רק הוא - כל אחד.

רוצים ניהול כזה? אין לי בעיה עם זה.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
על רקע זה שאת הפוסט המלא אהבתי (+לייק), רק נקודותיים

ולכן. בשביל שיהיה כייף צריך להגיד לגסי הרוח לא להיות כאלה, למציפים לחדול מכך
אם זה נעשה, וזה יעבוד, הרי זה בחזקת פיתרון קביל! :בעד:

רק שלא יכולנו לדעת שייש הכרה בעניין כבעייה, ושהנושא קיבל התייחסות והתחיל טיפול בפועל :(
רק הוסבר שכבייכול אין בעייה...

במקום ללחוץ על כפתור ההתעלמות
כפי שהוסבר במקומות אחרים -- עם הכפתור הזה יש בעייתיות מהותית, כך שלא נראה שייש מקום להתייחס אליו יותר מדי... :)

עמיר

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
1. תודה על התגובה הארוכה. באמת.
2. לא באתי אליך בטענות שאתה לא מנסה לנהל את הפורום. מאמצך מוערך ואף אחד לא מטיל ספק שזה בא מהלב.
3. מאמצך לא תמיד טוב מספיק, גם אם הוא הטוב ביותר שלך. וזה בסדר גמור. אנחנו לא תמיד יודעים מה הדבר שצריך לעשות בכל רגע נתון. למשל, איך לגרום לפורום להיות עם פוסטים איכותיים יותר.
4. לא לוחצים על כפתור התעלמות מספיק, מהסיבות שתיארתי לעיל. מבטיח לך שאם תעבדו על לשפר את הנגישות שלו, ישתמשו בו קצת יותר. ובכל מקרה, לעולם לא יהיה פיתרון מספק.
5. בוחרים לתקוף וינטאג'ים, כי למרות שאינם מגדפים ומביאים אנרגיות שליליות, הם מזבלים ת'שכל ואת הפורום ומורידים את רמתו. להרבה חברי פורום, ה"רוע" וה"ארס", כלשונך, נובעים ממקום של אכפתיות. רוצים שיהיה לנו בית שאפשר לבלבל בו את המוח על התחביב. וכשמחריבים לנו את הבית עם פוסטים מטומטמים, אז אנחנו מתקוממים.
6.
לא העברתי את האשמה לאיש. טענתי טענה אמיתית.
תפקידי הוא לנהל את הסביבה הזו ולתת פלטפורמה לתחום האודיו. זה מה שאני עושה.
תפקידכם הוא לכבד את המקום הזה ולהתנהל על פי החוקים שלו.

מישהו כאן טען שזה פורום ציבורי. אז זהו שלא. זה פורום פרטי שמשרת את הציבור. והציבור צריך להבין שניהול הפורום הזה הוא מעמד לא קל. ואם ארגיש שזה פוגם לי באיכות החיים (מה שלא רחוק כרגע) אשקול אם להשאיר אותו כפי שהוא. גם ככה רוב הריינטינג הוא בעמוד הראשי. כך זה היה מיום הקמת האתר אגב. הפורום הוא לקישקושים בכייף. לא כייף? יש פורום נוסף שאפשר להתייעץ בו על מיקרוגל או מנגל, פורום אחר שאפשר לנהוג במשנה זהירות משום שכל מילה לא במקום תגמר בחסימה. אפילו את המטוגן הפכו שם לפודל קטן שמקשקש בזנב בכל שניה שנותנים לו יחס. מילה אחת נגד האתר או ההנהלה והוא טס משם כמו טיל. לא רק הוא - כל אחד.

רוצים ניהול כזה? אין לי בעיה עם זה.
לא מבין על מי אתה מאיים בדיוק. אתה מקדם אג'נדה של סקירות פח על רמקולים שארמגדון משווקים (להלן es9000 או איציק ירקוני או מה שלא יהיה השם שלו), ומגן באבירות על זבלן וינטאז' שאפילו לעמיר (*אפילו לעמיר, ריבונו של עולם*!) נמאס ממנו. לא מבין מה אתה מנסה לעשות פה.

אנשים רוצים לשתף כשהם מרגישים נוח במקום שבו הם משתפים, וכשהם חושבים שיקבלו התייחסות לשיתוף. כרגע, אני יכול לספור על יד אחת את כמות האנשים שאני רוצה שייחשפו לשיתוף הזה. וכפועל יוצא מכך, הם בקבוצת WHATSAPP שלי, ולא בפורום.

רוצה תוכן איכותי יותר בפורום שלך? מהמקום שבו אני עומד, עושה רושם שזה אומר לשנות קצת סדרי עדיפויות.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
1. תודה על התגובה הארוכה. באמת.
2. לא באתי אליך בטענות שאתה לא מנסה לנהל את הפורום. מאמצך מוערך ואף אחד לא מטיל ספק שזה בא מהלב.
3. מאמצך לא תמיד טוב מספיק, גם אם הוא הטוב ביותר שלך. וזה בסדר גמור. אנחנו לא תמיד יודעים מה הדבר שצריך לעשות בכל רגע נתון. למשל, איך לגרום לפורום להיות עם פוסטים איכותיים יותר.
4. לא לוחצים על כפתור התעלמות מספיק, מהסיבות שתיארתי לעיל. מבטיח לך שאם תעבדו על לשפר את הנגישות שלו, ישתמשו בו קצת יותר. ובכל מקרה, לעולם לא יהיה פיתרון מספק.
5. בוחרים לתקוף וינטאג'ים, כי למרות שאינם מגדפים ומביאים אנרגיות שליליות, הם מזבלים ת'שכל ואת הפורום ומורידים את רמתו. להרבה חברי פורום, ה"רוע" וה"ארס", כלשונך, נובעים ממקום של אכפתיות. רוצים שיהיה לנו בית שאפשר לבלבל בו את המוח על התחביב. וכשמחריבים לנו את הבית עם פוסטים מטומטמים, אז אנחנו מתקוממים.
6.

לא מבין על מי אתה מאיים בדיוק. אתה מקדם אג'נדה של סקירות פח על רמקולים שארמגדון משווקים (להלן es9000 או איציק ירקוני או מה שלא יהיה השם שלו), ומגן באבירות על זבלן וינטאז' שאפילו לעמיר (*אפילו לעמיר, ריבונו של עולם*!) נמאס ממנו. לא מבין מה אתה מנסה לעשות פה.

אנשים רוצים לשתף כשהם מרגישים נוח במקום שבו הם משתפים, וכשהם חושבים שיקבלו התייחסות לשיתוף. כרגע, אני יכול לספור על יד אחת את כמות האנשים שאני רוצה שייחשפו לשיתוף הזה. וכפועל יוצא מכך, הם בקבוצת WHATSAPP שלי, ולא בפורום.

רוצה תוכן איכותי יותר בפורום שלך? מהמקום שבו אני עומד, עושה רושם שזה אומר לשנות קצת סדרי עדיפויות.
לאן הגענו -- ריבונו של עולם -- שאני מסכים עם הניסוחים המדויקים של מתנוש -- אבל נראה לי שייש כאן נקודה שקל להחמיץ -- הפוסט שלו הוא לא נגד נמר.

יש כאן גם הערכה לנמר, וגם הכרה במיגבלות האפשרי -- באמת לא הכל ניתן להיעשות מעמדת המנהל -- וגם הסבר מאוד ברור למה יש "התקוממות עממית" :)

ולזה יש להוסיף שלא מדובר רק על זבלנות וינטאג', אלא על זבלנות באופן הרבה יותר כללי ומעמיק.
כאמור, לא הכל זבל, אבל מה שלא מתחבא די היטב בערימות די גבוהות.

אני רואה מדי פעם את התוספות שלו לשירשור "ריכוז תקליטורי CD המשובחים ביותר שיש בידכם, או ששמעתם", ואני אומר שאין מצב -- אין מצב -- שאם הבנאדם הייה חושב ומנסה באמת להעריך מה "טוב" ומה פחות לפי טעמו הוא -- שהתמונות שלו שהולכות ומתרבות שם, מייצגות דברים מהעשירון העליון של הדיסקייה שלו, או מהעשירון השני -- מדובר בדיסקייה של אלפים, כך שהדברים צריכים להיות באמת לעילא ולעילא, והם ממש לא. אולי יש דוגמה אחת או שתיים שאפשר להתווכח אם כן/לא (בראהמס 4 קלייבר וברוקנר 9 ג'וליני).

זו שוב הצפה חסרת אבחנה -- במסגרת "כולם היו בני", בלי יכולת/רצון להעדיף/לדרג, ואז מקפיצים כל מה שעולה, בלי לקחת שום אחריות שהיא על ההקשר ועל כוונת השירשור. בדיוק כמו שהוא חרב את השירשור "בוקר עם העולם החדש של דבוז'ק" :נגד:

אז הנה הוא ממשיך ומזבל עוד שירשור אחד, ומוציא לי כל חשק שהוא להשתתף.
אם אני אוסיף משהו, זה יהייה אחרי טירחה של מחשבה, מה באמת יוצא-דופן ברמה כזו שהוא ראוי להיכלל בשירשור כזה?
לצרף את זה לערמת זבל לא מכבד מאמץ כזה ואחריות כזו.

וכל זה בלי להתייחס לכל מיני העלאות זכרונות חסרי קשר/פשר, קפיצות מנושא לנושא, וחוסר קוהרנטיות בעייתי, שלא לדבר על עמדותיו האישיות, מהסוג שלא בטוח שמקומו בפורום אודיו.

עמיר

goe1951

חבר משקיען
מעורבות
145
נקודות
43
לא הבנתי.
האם כל מה שנכתב למעלה עונה לשאלה מי או מה זה אודיופיל שזה נושא הפוסט ?!

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
לא הבנתי.
האם כל מה שנכתב למעלה עונה לשאלה מי או מה זה אודיופיל שזה נושא הפוסט ?!
יש סטיות מהנושא -- כל מיני זבלנים... :) :מלאך: :שטן: :D :p :eek: :oops: :rolleyes: o_O

עמיר

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
ייתכן מאד שגם ההיפך נכון,
סתם ציניות מכוערת/מיותרת :( :נגד:

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
זה דוגמה למשפט גס רוח או ציני שכדאי לא לכתוב?? :(:מבולבל:

מילא. הייתי מגיב גם שם באותה מוסריות כשניסו ועדיין להכפיש אותי. דווקא אני זוכר שבאחד הפוסטים אפילו קיבלת את העובדה שעלי אפשר לעשות לינצ'ים חופשי. אבל אני טיפוס סולח כזה. מעביר אותה.

לגבי השניצל. מודה, יש לי מוסר כפול. אין לי בעיה עם זה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור