1. תודה על התגובה הארוכה. באמת.
2. לא באתי אליך בטענות שאתה לא מנסה לנהל את הפורום. מאמצך מוערך ואף אחד לא מטיל ספק שזה בא מהלב.
3. מאמצך לא תמיד טוב מספיק, גם אם הוא הטוב ביותר שלך. וזה בסדר גמור. אנחנו לא תמיד יודעים מה הדבר שצריך לעשות בכל רגע נתון. למשל, איך לגרום לפורום להיות עם פוסטים איכותיים יותר.
4. לא לוחצים על כפתור התעלמות מספיק, מהסיבות שתיארתי לעיל. מבטיח לך שאם תעבדו על לשפר את הנגישות שלו, ישתמשו בו קצת יותר. ובכל מקרה, לעולם לא יהיה פיתרון מספק.
5. בוחרים לתקוף וינטאג'ים, כי למרות שאינם מגדפים ומביאים אנרגיות שליליות, הם מזבלים ת'שכל ואת הפורום ומורידים את רמתו. להרבה חברי פורום, ה"רוע" וה"ארס", כלשונך, נובעים ממקום של אכפתיות. רוצים שיהיה לנו בית שאפשר לבלבל בו את המוח על התחביב. וכשמחריבים לנו את הבית עם פוסטים מטומטמים, אז אנחנו מתקוממים.
6.
לא מבין על מי אתה מאיים בדיוק. אתה מקדם אג'נדה של סקירות פח על רמקולים שארמגדון משווקים (להלן es9000 או איציק ירקוני או מה שלא יהיה השם שלו), ומגן באבירות על זבלן וינטאז' שאפילו לעמיר (*אפילו לעמיר, ריבונו של עולם*!) נמאס ממנו. לא מבין מה אתה מנסה לעשות פה.
אנשים רוצים לשתף כשהם מרגישים נוח במקום שבו הם משתפים, וכשהם חושבים שיקבלו התייחסות לשיתוף. כרגע, אני יכול לספור על יד אחת את כמות האנשים שאני רוצה שייחשפו לשיתוף הזה. וכפועל יוצא מכך, הם בקבוצת WHATSAPP שלי, ולא בפורום.
רוצה תוכן איכותי יותר בפורום שלך? מהמקום שבו אני עומד, עושה רושם שזה אומר לשנות קצת סדרי עדיפויות.
לאן הגענו -- ריבונו של עולם -- שאני מסכים עם הניסוחים המדויקים של מתנוש -- אבל נראה לי שייש כאן נקודה שקל להחמיץ -- הפוסט שלו הוא לא
נגד נמר.
יש כאן גם הערכה לנמר, וגם הכרה במיגבלות האפשרי -- באמת לא הכל ניתן להיעשות מעמדת המנהל -- וגם הסבר מאוד ברור למה יש "התקוממות עממית"
ולזה יש להוסיף שלא מדובר רק על זבלנות וינטאג', אלא על זבלנות באופן הרבה יותר כללי ומעמיק.
כאמור, לא הכל זבל, אבל מה שלא מתחבא די היטב בערימות די גבוהות.
אני רואה מדי פעם את התוספות שלו לשירשור "ריכוז תקליטורי CD המשובחים ביותר שיש בידכם, או ששמעתם", ואני אומר שאין מצב --
אין מצב -- שאם הבנאדם הייה חושב ומנסה באמת להעריך מה "טוב" ומה פחות
לפי טעמו הוא -- שהתמונות שלו שהולכות ומתרבות שם, מייצגות דברים מהעשירון העליון של הדיסקייה שלו, או מהעשירון השני -- מדובר בדיסקייה של
אלפים, כך שהדברים צריכים להיות באמת לעילא ולעילא, והם ממש לא. אולי יש דוגמה אחת או שתיים שאפשר להתווכח אם כן/לא (בראהמס 4 קלייבר וברוקנר 9 ג'וליני).
זו שוב הצפה חסרת אבחנה -- במסגרת "כולם היו בני", בלי יכולת/רצון להעדיף/לדרג, ואז מקפיצים כל מה שעולה, בלי לקחת שום אחריות שהיא על ההקשר ועל כוונת השירשור. בדיוק כמו שהוא חרב את השירשור "
בוקר עם העולם החדש של דבוז'ק"
אז הנה הוא ממשיך ומזבל עוד שירשור אחד, ומוציא לי כל חשק שהוא להשתתף.
אם אני אוסיף משהו, זה יהייה אחרי טירחה של מחשבה, מה באמת יוצא-דופן ברמה כזו שהוא ראוי להיכלל בשירשור כזה?
לצרף את זה לערמת זבל לא מכבד מאמץ כזה ואחריות כזו.
וכל זה בלי להתייחס לכל מיני העלאות זכרונות חסרי קשר/פשר, קפיצות מנושא לנושא, וחוסר קוהרנטיות בעייתי, שלא לדבר על עמדותיו האישיות, מהסוג שלא בטוח שמקומו בפורום
אודיו.
עמיר