שלום רב,
אני רוצה לנסות לשפוך קצת אור ולנסות להגיב על השאלה כיבואן של חברת פיוריסט מזה 10 שנים.
ראשית, אני קודם רוצה ברשותך להשיב בשאלה ולשאול אותך האם 8 מודעות פרסום שהעלית כאן או אפילו אם היו 10 מודעות כאלו. האם זה באמת נחשב להרבה מודעות פרסום? (אגב! מודעות פרסום אשר שייכות לכבלים מסדרות ישנות מאוד, ארחיב על כך בהמשך). או יותר מכך האם היה ראוי להשתמש בכותרת בומבסטית כזו לשאלתך? שאני בטוח אגב שנשאלה כאן בתמימות לב וללא כוונת זדון כלשהי חלילה.
שנית, סתם הארה ונקודה למחשבה! בוא ננסה ונחשוב ביחד אם יש כל כך הרבה מוכרים כפי שהנך טוען אז בוא תנסה לתאר ולדמיין עכשיו כמה קונים יש למוצרי החברה? (אגב לא מעט מוכרים ומפרסמים רוכשים שוב את אותו המותג רק מסדרות חדישות ועדכניות יותר).
עכשיו אני רוצה להרחיב ולשתף אותך שישנם המון לקוחות שעובדים עם כבלי פיוריסט במשך שנים רבות, נהנים ונאמנים למותג באופן מוחלט. אני יותר מאשמח להזמין אותך/אתכם ליצור עימי קשר ואתן לכם לשוחח עם לקוחות רבים ומרוצים אשר רכשו ועובדים עם כבלי פיוריסט כבר שנים רבות ונהנים מהמוצרים והכבלים של היצרן ואפילו לא חושבים או עולה בדעתם להחליפם במותג או במוצר אחר, אלה רק מצפים ומחכים בכיליון עיניים להשתדרג לסדרה החדשה שיוציא היצרן בבוא העת.
עכשיו אני רוצה לענות לשאלתך בהרחבה.
חברת פיוריסט נוסדה ע״י ג׳ים אוד בשנת 1986 ונחשבת למותג עלית לכבלי אודיו מזה כ-35 שנים.
מוצרי החברה זוכים לאהדה רבה ולנאמנות גבוהה ע״י קהל האודיופילים ברחבי העולם וגם ע״י יצרני האלקטרוניקה והרמקולים למיניהם.
ייחודה של החברה בבידוד הכבלים שהיא פיתחה לעצמה, אשר שונים מכל יצרן כבלים אחר טוב ככל שיהייה.
כבלי היצרן מעניקים שקט במערכת והפרדת כלים גדולה מאוד בנגינת קטעים מורכבים ועם כלים רבים.
לחברה 3 בידודים עיקריים:
1. בידוד הנוזל Fluid
2. בידוד הג׳ל Ferox
ובידוד ה- Contego אשר משלב את 2 הבידודים יחדיו.
חברת פיוריסט דואגת לשפר באופן ניכר את מוצריה אחת ל- 6 שנים (+-) ולכן נורא חשוב
לשים לב כשקונים דגם של כבל כלשהו מהיצרן Purist, להתייחס ולהיות ער לאיזו סדרה הוא משתייך ולא להתייחס רק לשם הדגם בלבד. כבר אמרנו שיש פערים ושיפורים ניכרים בין הסדרות השונות.
ישנם כבלים המוצעים ברשת בני יותר מ-30 שנה ועדיין נראים כחדשים ומנגנים כביומם הראשון.
יש אצלי מטרייד כאלו לא מעט ואתה מוזמן להתנסות).
לגבי השינויים בין הסדרות השונות הינם: שיפורים טכנולגיים מהותיים, הן במוליכים, הן בבידודים, הן בקונקטורים ואף שיפורים קוסמטיים.
לדוגמא: אתם יכולים למצוא כבל דגם: Venustas או כל דגם אחר של היצרן, אשר היה קיים בסדרות שונות במהלך השנים למשל בסדרת ה- Revision C, בסדרת ה - Praesto, בסדרת ה- Revision B ובסדרה העדכנית עד לרגעים אלו ממש העונה לשם: Luminist. שים לב! חוץ משם הדגם הזהה והמשותף ישנם הבדלים גדולים ומורגשים היטב לאוזן המאזין בין הסדרות השונות ויש פערי טכנולוגיה רבים בינהם שהוזכרו לעיל. לכן כל אלו שענו לך למעלה לחיוב או לשלילה על מוצרי היצרן ואפיינו אותם אינם רלוונטים, אם הם לא האזינו ובדקו את הסדרה העדכנית כיום Luminist.
שוב! תמיד יש להתייחס לשם הדגם ולשם הסדרה יחדיו כדי לברר על מוצר כלשהו שהנך מתעניין בו
ולא רק לציין ולהתייחס את שם הדגם בלבד.( הרי זה לא רלוונטי ולא נכון).
נכון להיום חברת פיוריסט קיימת 34 שנים ואנחנו נמצאים בסדרה: Luminist שהנה הסדרה העדכנית וה- 5 במספר. (ממוצע של בין 6 ל-7 שנים לסדרה עד לרענונה ושיפורה ויציאת סדרה חדשה.
יתרה מזאת - אני מזמין אותך ואת כל מי שמעוניין בכך לבוא, לחוות ולהתנסות בדגם זהה של כבל כלשהו מחברת פיוריסט אבל מסדרות שונות, כדי לאמוד ולהרגיש את ההבדלים הגדולים בין הסדרות השונות.
יעידו על כך גם לקוחות נאמנים רבים בארץ ובעולם אשר התנסו וחוו על בשרם החלפת סדרה. לקוחות אלו רק משתוקקים וממתינים ליציאת סדרה חדשה כל פעם מחדש.
עכשיו אני רוצה להסב את תשומת ליבך ואת ליבם של הקוראים שבכל הפרסומים של מודעות הכבלים שאתה העלית והבאת אותם כאן לדוגמא. כמעט כולם ללא יוצא מן הכלל הינם פרסומים של דגמים של כבלים מסדרות קודמות וישנות! כגון: Praesto -Revision C ואף Revision B וחלקם הגדול אפילו לא מיוצר כבר יותר מ-10 ו-15 שנים.
( אז לא מגיע לחלקם או רובם ולהתקדם ולהשתדרג? )
עכשיו אם נרצה לגשת לעניין ולבחון ולשאול את שאלתך באופן נכון ועמוק - אז היינו צריכים לבדוק בלוחות ולשאול את השאלה כך: כמה כבלים של Purist יש בשוק היד 2 מהסדרה העדכנית כיום הקרוייה Luminist ? (אגב! שגם היא כבר סדרה ותיקה 5 שנים לערך ועתידה להתחלף כנראה בשנה הקרובה +-).
לעניות דעתי התשובה לשאלה תהייה שכמעט ולא תמצא בכלל מודעות פרסום של כבלי Purist מסדרת הלומיניסט העדכנית עד לרגעים כתיבת מילים אלו ממש, על אף וותק הסדרה( 5 שנים).
דבר המעיד על שביעות רצון מלאה ממוצרי היצרן!
אבל אני מאמין שככל שהזמן יחלוף משתמשים ומעריצים רבים של המותג פיוריסט יתחילו לפרסם ולהוציא מודעות פרסום של מוצרי החברה מסדרת ה- Luminist על מנת להכין ולשדרג את עצמם לסדרה החדשה אשר עתידה לבוא. אני מאמין ומעריך בשנה אולי בשנה וחצי הקרובות. (לעולם אין לדעת).
אמנם ניצנים בודדים של מוצרים מהסדרה החדשה החלו לצוץ ואף הספיקו והחלו להימכר כאן בארץ למס' לקוחות מרוצים (למעשה רק 2) שתיקרא Diamond Revision.
1. כבל החשמל דומינוס -Diamond Revision
2. כבל USB 30 Anniversary Diamond Revision
סדרת הדיימונד שעתידה לבוא ולהחליף את הסדרה העדכנית כיום Luminist. תבטיח שיפור ניכר כהרגלו של היצרן.
אגב! רק לידיעה ובגלל דאגתך סדרת הלומיניסט העדכנית להיום הינה הסדרה אשר הייתה לשיא מכירות של היצרן בארץ ובעולם כולו.
אני יותר מאשמח להזמין אותך וכל לקוח אחר אליי לעסק ולבדוק את כבלי האודיו ומוצרי היצרן.
אגב קיימים אצלי בעסק כבלים רבים ומגוונים מטרייד, ממותגים ויצרנים שונים ונפלאים אשר חלקם במחירים של עשרות אלפי ש״ח של לקוחות אשר בחנו את הכבלים של פיוריסט מול הכבלים שלהם ומצאו שמוצרי חברת פיוריסט עדיפים ומתאימים להם יותר והחליטו לבצע עיסקת טרייד אין.
בין המותגים שתוכלו למצוא אצלי בעסק של כבלים מטרייד הינם:
1. חברת Stealth
2. Van Den Hul
3. Furutech
4. Audio Quest
5. vovox
6. Xlo
7. Neotech
8. Siltech
9. Mit
10.Acrolink
11.Nordost
12. Kimber
ועוד כבלים רבים מחברות נוספות שבטח את חלקם שכחתי לציין, אשר תוכלו לבוא להתרשם ולהשוות למוצרי חברת פיוריסט ובכלל.
על ידי כך תוכלו להחליט בעצמכם מה עונה ומתאים לכם טוב יותר בסט אפ וקולע לטעמכם.
זהו זה! אני באמת מקווה שהצלחתי לענות ולהאיר יותר את עיניך ואת עיני הקוראים ולעשות לכם יותר סדר במחשבות ובשאלות.
אשמח לעזור ולענות לכל אחד על כל שאלה ובקשה והנכם מוזמנים ליצור עימי קשר בנייד: 054-8090080 ואף לבוא לביקור באולם התצוגה ברמת גן ברח׳ שדרות ירושלים 29 ולהאזין למוזיקה על כוס קפה וסאונד מדהים.
חנייה פרטית לרשות הלקוחות.
קישור מצורף למי שרוצה ללמוד עוד על ההסטוריה של היצרן Purist וללמוד על כל סדרותיו :
http://www.puristaudiodesign.com/Data/history.html
בברכה,
בי ג׳י סאונד