מישהו יכול להסביר למה כולם נפטרים מהכבלים של Purist בבת אחת ?

ran_carney

אוהב את התחום
מעורבות
118
נקודות
43
מסייג ואומר שיצא לי לשמוע רק את כבל ה usb הכי גבוה של החברה, במערכת שלי, לכמה ימים.
אבל, התרשמותי ברובה דומה מאוד לשל נמר.

הכבל עם באס מלא גדול ושמן, כנ"ל המיד. הגבוהים שלו הם נקודת החולשה. הכבל מאוד דארקי. כבד, מלא, עמוק, דרמטי - אבל סגור מאוד. בהשוואה שעשיתי בזמנו בין כשמונה כבלי usb ברמות כניסה ועד דגל של שמונה חברות שונות, הפיוריסט שמר על המאפיינים הללו בצורה חד משמעית.

yeuda27

חבר משקיען
מעורבות
361
נקודות
63
אין כאן חוקים. פיוריסט היא חבר'ה נפלאה. חבר' ה סופר מוכרת ומכובדת בכל העולם. בעבר הם היו להיט פה בארץ ולכל אודיופיל שלישי או רביעי היה כבל שלהם. גם את סילטק ראיתי לא מעט בלוחות בשנה האחרונה. זה לא אומר שום דבר, אנשים רוצים ושואפים לעלות לסדרה גבוהה יותר. אצלנו בארץ התופעה יותר בולטת, לא מעט אודיופילים קונים מוצרים בהמלצה של חברים. לשמחתנו יש היום הרבה יותר מבחר ורוב המותגים המובילים זמינים בארץ אצל היבואנים השונים.

Andrewv

אוהב את התחום
מעורבות
151
נקודות
43
מסייג ואומר שיצא לי לשמוע רק את כבל ה usb הכי גבוה של החברה, במערכת שלי, לכמה ימים.
אבל, התרשמותי ברובה דומה מאוד לשל נמר.

הכבל עם באס מלא גדול ושמן, כנ"ל המיד. הגבוהים שלו הם נקודת החולשה. הכבל מאוד דארקי. כבד, מלא, עמוק, דרמטי - אבל סגור מאוד. בהשוואה שעשיתי בזמנו בין כשמונה כבלי usb ברמות כניסה ועד דגל של שמונה חברות שונות, הפיוריסט שמר על המאפיינים הללו בצורה חד משמעית.
תודה רבה על התיאור זה עוזר מאוד, נשמע סגנון אמריקאי למהדרין.

Andrewv

אוהב את התחום
מעורבות
151
נקודות
43
כבלים מצוינים כשהם מתאימים, לא מצוינים שהם פחות מתאימים, לא טובים שהם לא מתאימים.
ככה גם שאר הכבלים המיוצרים בעולם.

ולאופי.
כבר נטרלי, שקוף ומדויק. יש לו בס טוב מאוד, מיד מלא והתחום הגבוה מאוזן.
פחות אהבתי את הבמה שלו ואת תמונת הסטריאו שלו.

תודה רבה, זה עוזר להתכוונן.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
טובים למי שיש מערכת רזה. לא ממש נייטרלים. מוסיפים המון צבע. יש שאוהבים את האופי הזה. אני פחות.

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
לא יודע לגבי הסגנון, אבל לכבלים של פיוריסט יש אכן שוק גדול מאוד בארה"ב שהוא מן הסתם השוק הגדול ביותר ל-High End, כך שהם לא "חתול בשק". עניין של טעם...

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
יש להם שוק ענקי שם כי המוצרים די מכוונים לשוק האמריקני-מגנפן, וילסון וכו .בארץ יכולים להתאים לסט אפים רזים וצעקניים
למי שיש סטאפ חמים או אפילו מאוזן-לא יתאים באופן כללי. בכל זאת ניתן להשאיל באם ישנה אפשרות ולבדוק

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
ככה או אחרת - חובה לבדוק כול כבל במערכת ולא לקנות בגלל מחיר או מוניתין של לברה זו או אחרת , או עקב המלצה של חבר אפילו הכי טוב כי אצלו אולי זה נפלאה ואצלך - נפילה... לי זה קרה כמה פעמים לכן... בודק כול דבר עד כמה שניתן

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113

אין חיה כזו סגנון/סאונד אמריקאי. קובלה סוסנה לא דומים לו, טרה לאב לא דומים לקובלה סוסנה ולא לפיוריסט וסטילת׳ לא דומים לשלושת האחרים.

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
133
נקודות
43
טובים למי שיש מערכת רזה. לא ממש נייטרלים. מוסיפים המון צבע. יש שאוהבים את האופי הזה. אני פחות.
:בעד::בעד: באס נפוח וצבע - תיאור מדוייק (ותמחור הזוי).

Andrewv

אוהב את התחום
מעורבות
151
נקודות
43
אין חיה כזו סגנון/סאונד אמריקאי. קובלה סוסנה לא דומים לו, טרה לאב לא דומים לקובלה סוסנה ולא לפיוריסט וסטילת׳ לא דומים לשלושת האחרים.

נמר, זו טענה שאין טעם לענות לה באופן בדיד, נראה לי ששווה להתייחס אליה באופן כללי במקום להתווכח על זה כל פעם מחדש.
תמיד ניכשל בנסיון להשית כלל מוחלט על מוצרים ו\או יצירות תרבות ו\או סגנון של מזון המגיעים ממקום מסויים, מתרבות מסויימת. אך זה לא מייתר את הצורך בהכללות. גם כאשר אינן מוחלטות יש להן יכולת למפות, לחלק, לעשות סדר, לארגן, לעזור לנו לתפוס דברים.
זה נכון באופן כללי לגבי כללים\הכללות ומושגים.
גם את מילים שאנחנו משתמשים בהן, אנחנו תופסים באופן שונה. מה בין המושג "אהבה" שאתה אומר ותופס באופן מסויים לאופן שבו אני תופס אותו, חווה, משתמש בו. המושג "כוח", מעט מאוד יחסית במשותף לנו אני מניח וגם הרבה מאוד.
למרות הפערים ואי היכולת להגדיר באופן מוחלט או אפילו קרוב לזה, אנחנו זקוקים למילים\מושגים כדי לתקשר.
המקרה כאן לא שונה.
בהחלט אפשר לזהות סגנון אמריקאי או איטלקי ועוד במוצרים רבים, מזון, ארכיטקטורה, קולנוע, טלויזיה ועוד.
יש הרבה יוצאי דופן, יש השפעות אינסופיות בין תרבויות, יש הרבה מגבלות להכללות, אבל זה לא מבטל את ההכללות ואת העזרה שלהן בארגון, מיפוי, זיהוי וכולי.

Bg-Sound

עוסק בתחום
מעורבות
9
נקודות
18
שלום רב,

אני רוצה לנסות לשפוך קצת אור ולנסות להגיב על השאלה כיבואן של חברת פיוריסט מזה 10 שנים.

ראשית, אני קודם רוצה ברשותך להשיב בשאלה ולשאול אותך האם 8 מודעות פרסום שהעלית כאן או אפילו אם היו 10 מודעות כאלו. האם זה באמת נחשב להרבה מודעות פרסום? (אגב! מודעות פרסום אשר שייכות לכבלים מסדרות ישנות מאוד, ארחיב על כך בהמשך). או יותר מכך האם היה ראוי להשתמש בכותרת בומבסטית כזו לשאלתך? שאני בטוח אגב שנשאלה כאן בתמימות לב וללא כוונת זדון כלשהי חלילה.
שנית, סתם הארה ונקודה למחשבה! בוא ננסה ונחשוב ביחד אם יש כל כך הרבה מוכרים כפי שהנך טוען אז בוא תנסה לתאר ולדמיין עכשיו כמה קונים יש למוצרי החברה? (אגב לא מעט מוכרים ומפרסמים רוכשים שוב את אותו המותג רק מסדרות חדישות ועדכניות יותר).
עכשיו אני רוצה להרחיב ולשתף אותך שישנם המון לקוחות שעובדים עם כבלי פיוריסט במשך שנים רבות, נהנים ונאמנים למותג באופן מוחלט. אני יותר מאשמח להזמין אותך/אתכם ליצור עימי קשר ואתן לכם לשוחח עם לקוחות רבים ומרוצים אשר רכשו ועובדים עם כבלי פיוריסט כבר שנים רבות ונהנים מהמוצרים והכבלים של היצרן ואפילו לא חושבים או עולה בדעתם להחליפם במותג או במוצר אחר, אלה רק מצפים ומחכים בכיליון עיניים להשתדרג לסדרה החדשה שיוציא היצרן בבוא העת.

עכשיו אני רוצה לענות לשאלתך בהרחבה.

חברת פיוריסט נוסדה ע״י ג׳ים אוד בשנת 1986 ונחשבת למותג עלית לכבלי אודיו מזה כ-35 שנים.
מוצרי החברה זוכים לאהדה רבה ולנאמנות גבוהה ע״י קהל האודיופילים ברחבי העולם וגם ע״י יצרני האלקטרוניקה והרמקולים למיניהם.
ייחודה של החברה בבידוד הכבלים שהיא פיתחה לעצמה, אשר שונים מכל יצרן כבלים אחר טוב ככל שיהייה.
כבלי היצרן מעניקים שקט במערכת והפרדת כלים גדולה מאוד בנגינת קטעים מורכבים ועם כלים רבים.
לחברה 3 בידודים עיקריים:
1. בידוד הנוזל Fluid
2. בידוד הג׳ל Ferox
ובידוד ה- Contego אשר משלב את 2 הבידודים יחדיו.

חברת פיוריסט דואגת לשפר באופן ניכר את מוצריה אחת ל- 6 שנים (+-) ולכן נורא חשוב
לשים לב כשקונים דגם של כבל כלשהו מהיצרן Purist, להתייחס ולהיות ער לאיזו סדרה הוא משתייך ולא להתייחס רק לשם הדגם בלבד. כבר אמרנו שיש פערים ושיפורים ניכרים בין הסדרות השונות.
ישנם כבלים המוצעים ברשת בני יותר מ-30 שנה ועדיין נראים כחדשים ומנגנים כביומם הראשון.
(יש אצלי מטרייד כאלו לא מעט ואתה מוזמן להתנסות).

לגבי השינויים בין הסדרות השונות הינם: שיפורים טכנולגיים מהותיים, הן במוליכים, הן בבידודים, הן בקונקטורים ואף שיפורים קוסמטיים.
לדוגמא: אתם יכולים למצוא כבל דגם: Venustas או כל דגם אחר של היצרן, אשר היה קיים בסדרות שונות במהלך השנים למשל בסדרת ה- Revision C, בסדרת ה - Praesto, בסדרת ה- Revision B ובסדרה העדכנית עד לרגעים אלו ממש העונה לשם: Luminist. שים לב! חוץ משם הדגם הזהה והמשותף ישנם הבדלים גדולים ומורגשים היטב לאוזן המאזין בין הסדרות השונות ויש פערי טכנולוגיה רבים בינהם שהוזכרו לעיל. לכן כל אלו שענו לך למעלה לחיוב או לשלילה על מוצרי היצרן ואפיינו אותם אינם רלוונטים, אם הם לא האזינו ובדקו את הסדרה העדכנית כיום Luminist.
שוב! תמיד יש להתייחס לשם הדגם ולשם הסדרה יחדיו כדי לברר על מוצר כלשהו שהנך מתעניין בו
ולא רק לציין ולהתייחס את שם הדגם בלבד.( הרי זה לא רלוונטי ולא נכון).
נכון להיום חברת פיוריסט קיימת 34 שנים ואנחנו נמצאים בסדרה: Luminist שהנה הסדרה העדכנית וה- 5 במספר. (ממוצע של בין 6 ל-7 שנים לסדרה עד לרענונה ושיפורה ויציאת סדרה חדשה.
יתרה מזאת - אני מזמין אותך ואת כל מי שמעוניין בכך לבוא, לחוות ולהתנסות בדגם זהה של כבל כלשהו מחברת פיוריסט אבל מסדרות שונות, כדי לאמוד ולהרגיש את ההבדלים הגדולים בין הסדרות השונות.
יעידו על כך גם לקוחות נאמנים רבים בארץ ובעולם אשר התנסו וחוו על בשרם החלפת סדרה. לקוחות אלו רק משתוקקים וממתינים ליציאת סדרה חדשה כל פעם מחדש.

עכשיו אני רוצה להסב את תשומת ליבך ואת ליבם של הקוראים שבכל הפרסומים של מודעות הכבלים שאתה העלית והבאת אותם כאן לדוגמא. כמעט כולם ללא יוצא מן הכלל הינם פרסומים של דגמים של כבלים מסדרות קודמות וישנות! כגון: Praesto -Revision C ואף Revision B וחלקם הגדול אפילו לא מיוצר כבר יותר מ-10 ו-15 שנים.( אז לא מגיע לחלקם או רובם להתקדם ולהשתדרג? ).
עכשיו אם נרצה לגשת לעניין ולבחון ולשאול את שאלתך באופן נכון ועמוק - אז היינו צריכים לבדוק בלוחות ולשאול את השאלה כך: כמה כבלים של Purist יש בשוק היד 2 מהסדרה העדכנית כיום הקרוייה Luminist ? (שגם היא כבר סדרה ותיקה 5 שנים לערך ועתידה להתחלף כנראה בשנה הקרובה +-).
לעניות דעתי התשובה לשאלה תהייה שכמעט ולא תמצא בכלל מודעות פרסום של כבלי Purist מסדרת הלומיניסט העדכנית עד לרגעים כתיבת מילים אלו ממש, על אף וותק הסדרה( 5 שנים).
דבר המעיד על שביעות רצון מלאה ממוצרי היצרן!
אבל אני מאמין שככל שהזמן יחלוף ויתקדם משתמשים ומעריצים רבים של המותג פיוריסט יתחילו לפרסם ולהוציא מודעות פרסום של מוצרי החברה מסדרת ה- Luminist, על מנת להכין ולשדרג את עצמם לסדרה החדשה אשר עתידה לצאת.
אמנם יש כבר 2 ניצנים בודדים של מוצרים מהסדרה החדשה(Diamond Revision) אשר החלו לצוץ ואף הספיקו להימכר למס' לקוחות מרוצים.
1. כבל החשמל דומינוס -Diamond Revision
2. כבל USB 30 Anniversary Diamond Revision
סדרת הדיימונד אשר עתידה לבוא ולהחליף את הסדרה העדכנית כיום Luminist.
תבטיח שיפור ניכר כפי שהורגלנו מהיצרן.

אגב! רק לידיעה ובגלל דאגתך סדרת הלומיניסט העדכנית להיום הינה הסדרה
אשר הייתה לשיא מכירות של היצרן בארץ ובעולם כולו.

נערך לאחרונה ב:

Andrewv

אוהב את התחום
מעורבות
151
נקודות
43
שלום רב,

אני רוצה לנסות לשפוך קצת אור ולנסות להגיב על השאלה כיבואן של חברת פיוריסט מזה 10 שנים.

ראשית, אני קודם רוצה ברשותך להשיב בשאלה ולשאול אותך האם 8 מודעות פרסום שהעלית כאן או אפילו אם היו 10 מודעות כאלו. האם זה באמת נחשב להרבה מודעות פרסום? (אגב! מודעות פרסום אשר שייכות לכבלים מסדרות ישנות מאוד, ארחיב על כך בהמשך). או יותר מכך האם היה ראוי להשתמש בכותרת בומבסטית כזו לשאלתך? שאני בטוח אגב שנשאלה כאן בתמימות לב וללא כוונת זדון כלשהי חלילה.
שנית, סתם הארה ונקודה למחשבה! בוא ננסה ונחשוב ביחד אם יש כל כך הרבה מוכרים כפי שהנך טוען אז בוא תנסה לתאר ולדמיין עכשיו כמה קונים יש למוצרי החברה? (אגב לא מעט מוכרים ומפרסמים רוכשים שוב את אותו המותג רק מסדרות חדישות ועדכניות יותר).
עכשיו אני רוצה להרחיב ולשתף אותך שישנם המון לקוחות שעובדים עם כבלי פיוריסט במשך שנים רבות, נהנים ונאמנים למותג באופן מוחלט. אני יותר מאשמח להזמין אותך/אתכם ליצור עימי קשר ואתן לכם לשוחח עם לקוחות רבים ומרוצים אשר רכשו ועובדים עם כבלי פיוריסט כבר שנים רבות ונהנים מהמוצרים והכבלים של היצרן ואפילו לא חושבים או עולה בדעתם להחליפם במותג או במוצר אחר, אלה רק מצפים ומחכים בכיליון עיניים להשתדרג לסדרה החדשה שיוציא היצרן בבוא העת.

עכשיו אני רוצה לענות לשאלתך בהרחבה.

חברת פיוריסט נוסדה ע״י ג׳ים אוד בשנת 1986 ונחשבת למותג עלית לכבלי אודיו מזה כ-35 שנים.
מוצרי החברה זוכים לאהדה רבה ולנאמנות גבוהה ע״י קהל האודיופילים ברחבי העולם וגם ע״י יצרני האלקטרוניקה והרמקולים למיניהם.
ייחודה של החברה בבידוד הכבלים שהיא פיתחה לעצמה, אשר שונים מכל יצרן כבלים אחר טוב ככל שיהייה.
כבלי היצרן מעניקים שקט במערכת והפרדת כלים גדולה מאוד בנגינת קטעים מורכבים ועם כלים רבים.
לחברה 3 בידודים עיקריים:
1. בידוד הנוזל Fluid
2. בידוד הג׳ל Ferox
ובידוד ה- Contego אשר משלב את 2 הבידודים יחדיו.

חברת פיוריסט דואגת לשפר באופן ניכר את מוצריה אחת ל- 6 שנים (+-) ולכן נורא חשוב
לשים לב כשקונים דגם של כבל כלשהו מהיצרן Purist, להתייחס ולהיות ער לאיזו סדרה הוא משתייך ולא להתייחס רק לשם הדגם בלבד. כבר אמרנו שיש פערים ושיפורים ניכרים בין הסדרות השונות.
ישנם כבלים המוצעים ברשת בני יותר מ-30 שנה ועדיין נראים כחדשים ומנגנים כביומם הראשון.
יש אצלי מטרייד כאלו לא מעט ואתה מוזמן להתנסות).

לגבי השינויים בין הסדרות השונות הינם: שיפורים טכנולגיים מהותיים, הן במוליכים, הן בבידודים, הן בקונקטורים ואף שיפורים קוסמטיים.
לדוגמא: אתם יכולים למצוא כבל דגם: Venustas או כל דגם אחר של היצרן, אשר היה קיים בסדרות שונות במהלך השנים למשל בסדרת ה- Revision C, בסדרת ה - Praesto, בסדרת ה- Revision B ובסדרה העדכנית עד לרגעים אלו ממש העונה לשם: Luminist. שים לב! חוץ משם הדגם הזהה והמשותף ישנם הבדלים גדולים ומורגשים היטב לאוזן המאזין בין הסדרות השונות ויש פערי טכנולוגיה רבים בינהם שהוזכרו לעיל. לכן כל אלו שענו לך למעלה לחיוב או לשלילה על מוצרי היצרן ואפיינו אותם אינם רלוונטים, אם הם לא האזינו ובדקו את הסדרה העדכנית כיום Luminist.
שוב! תמיד יש להתייחס לשם הדגם ולשם הסדרה יחדיו כדי לברר על מוצר כלשהו שהנך מתעניין בו
ולא רק לציין ולהתייחס את שם הדגם בלבד.( הרי זה לא רלוונטי ולא נכון).
נכון להיום חברת פיוריסט קיימת 34 שנים ואנחנו נמצאים בסדרה: Luminist שהנה הסדרה העדכנית וה- 5 במספר. (ממוצע של בין 6 ל-7 שנים לסדרה עד לרענונה ושיפורה ויציאת סדרה חדשה.
יתרה מזאת - אני מזמין אותך ואת כל מי שמעוניין בכך לבוא, לחוות ולהתנסות בדגם זהה של כבל כלשהו מחברת פיוריסט אבל מסדרות שונות, כדי לאמוד ולהרגיש את ההבדלים הגדולים בין הסדרות השונות.
יעידו על כך גם לקוחות נאמנים רבים בארץ ובעולם אשר התנסו וחוו על בשרם החלפת סדרה. לקוחות אלו רק משתוקקים וממתינים ליציאת סדרה חדשה כל פעם מחדש.

עכשיו אני רוצה להסב את תשומת ליבך ואת ליבם של הקוראים שבכל הפרסומים של מודעות הכבלים שאתה העלית והבאת אותם כאן לדוגמא. כמעט כולם ללא יוצא מן הכלל הינם פרסומים של דגמים של כבלים מסדרות קודמות וישנות! כגון: Praesto -Revision C ואף Revision B וחלקם הגדול אפילו לא מיוצר כבר יותר מ-10 ו-15 שנים.
( אז לא מגיע לחלקם או רובם ולהתקדם ולהשתדרג? )
עכשיו אם נרצה לגשת לעניין ולבחון ולשאול את שאלתך באופן נכון ועמוק - אז היינו צריכים לבדוק בלוחות ולשאול את השאלה כך: כמה כבלים של Purist יש בשוק היד 2 מהסדרה העדכנית כיום הקרוייה Luminist ? (אגב! שגם היא כבר סדרה ותיקה 5 שנים לערך ועתידה להתחלף כנראה בשנה הקרובה +-).
לעניות דעתי התשובה לשאלה תהייה שכמעט ולא תמצא בכלל מודעות פרסום של כבלי Purist מסדרת הלומיניסט העדכנית עד לרגעים כתיבת מילים אלו ממש, על אף וותק הסדרה( 5 שנים).
דבר המעיד על שביעות רצון מלאה ממוצרי היצרן!
אבל אני מאמין שככל שהזמן יחלוף משתמשים ומעריצים רבים של המותג פיוריסט יתחילו לפרסם ולהוציא מודעות פרסום של מוצרי החברה מסדרת ה- Luminist על מנת להכין ולשדרג את עצמם לסדרה החדשה אשר עתידה לבוא. אני מאמין ומעריך בשנה אולי בשנה וחצי הקרובות. (לעולם אין לדעת).
אמנם ניצנים בודדים של מוצרים מהסדרה החדשה החלו לצוץ ואף הספיקו והחלו להימכר כאן בארץ למס' לקוחות מרוצים (למעשה רק 2) שתיקרא Diamond Revision.
1. כבל החשמל דומינוס -Diamond Revision
2. כבל USB 30 Anniversary Diamond Revision
סדרת הדיימונד שעתידה לבוא ולהחליף את הסדרה העדכנית כיום Luminist. תבטיח שיפור ניכר כהרגלו של היצרן.

אגב! רק לידיעה ובגלל דאגתך סדרת הלומיניסט העדכנית להיום הינה הסדרה אשר הייתה לשיא מכירות של היצרן בארץ ובעולם כולו.

אני יותר מאשמח להזמין אותך וכל לקוח אחר אליי לעסק ולבדוק את כבלי האודיו ומוצרי היצרן.
אגב קיימים אצלי בעסק כבלים רבים ומגוונים מטרייד, ממותגים ויצרנים שונים ונפלאים אשר חלקם במחירים של עשרות אלפי ש״ח של לקוחות אשר בחנו את הכבלים של פיוריסט מול הכבלים שלהם ומצאו שמוצרי חברת פיוריסט עדיפים ומתאימים להם יותר והחליטו לבצע עיסקת טרייד אין.

בין המותגים שתוכלו למצוא אצלי בעסק של כבלים מטרייד הינם:
1. חברת Stealth
2. Van Den Hul
3. Furutech
4. Audio Quest
5. vovox
6. Xlo
7. Neotech
8. Siltech
9. Mit
10.Acrolink
11.Nordost
12. Kimber
ועוד כבלים רבים מחברות נוספות שבטח את חלקם שכחתי לציין, אשר תוכלו לבוא להתרשם ולהשוות למוצרי חברת פיוריסט ובכלל.
על ידי כך תוכלו להחליט בעצמכם מה עונה ומתאים לכם טוב יותר בסט אפ וקולע לטעמכם.
זהו זה! אני באמת מקווה שהצלחתי לענות ולהאיר יותר את עיניך ואת עיני הקוראים ולעשות לכם יותר סדר במחשבות ובשאלות.

אשמח לעזור ולענות לכל אחד על כל שאלה ובקשה והנכם מוזמנים ליצור עימי קשר בנייד: 054-8090080 ואף לבוא לביקור באולם התצוגה ברמת גן ברח׳ שדרות ירושלים 29 ולהאזין למוזיקה על כוס קפה וסאונד מדהים.
חנייה פרטית לרשות הלקוחות.

קישור מצורף למי שרוצה ללמוד עוד על ההסטוריה של היצרן Purist וללמוד על כל סדרותיו :
http://www.puristaudiodesign.com/Data/history.html

בברכה,
בי ג׳י סאונד
תודה רבה רבה על ההתייחסות המקיפה !

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
ניסיתי כמה פיוריסטים בכמה שילובים ו ל ט ע מ י בלוף, סליחה אני יודע שלא אוהבים בפורום ביטוי כזה וגם אני חסכן במילה הזו אבל כל כבל שמשנה אופי בסיסי של קומפוננטים בצורה בולטת אינו צריך להיות בתפריט, צליל מלא וסגור מידי, רזולוציה נמוכה, רולאוף בגבוהים, האטה במהירות. קנקן מרשים ללא תוכן.
עכשיו ישאלו איך אני יודע מהו האופי המקורי של כל קומפוננט, היינו בסרט הזה, לדוגמה אם 'הגל' 'מון' ועוד, ממליצים למשל על כבלים שהולכים עם ציודם היטב ומשקפים את הצליל אליו התכוון המפתח אני מאמין להם, שומע סט-אפ כזה ואז שם פיוריסט ומבין מה קורה.

Andrewv

אוהב את התחום
מעורבות
151
נקודות
43
ניסיתי כמה פיוריסטים בכמה שילובים ו ל ט ע מ י בלוף, סליחה אני יודע שלא אוהבים בפורום ביטוי כזה וגם אני חסכן במילה הזו אבל כל כבל שמשנה אופי בסיסי של קומפוננטים בצורה בולטת אינו צריך להיות בתפריט, צליל מלא וסגור מידי, רזולוציה נמוכה, רולאוף בגבוהים, האטה במהירות. קנקן מרשים ללא תוכן.
עכשיו ישאלו איך אני יודע מהו האופי המקורי של כל קומפוננט, היינו בסרט הזה, לדוגמה אם 'הגל' 'מון' ועוד, ממליצים למשל על כבלים שהולכים עם ציודם היטב ומשקפים את הצליל אליו התכוון המפתח אני מאמין להם, שומע סט-אפ כזה ואז שם פיוריסט ומבין מה קורה.

תודה על הבעת הדעה הכנה, זה בדיוק מה שחסר בפורומים כאן.
דווקא בשירשור הזה מספר אנשים הביעו דעתם בצורה בהירה וכנה, גם אם זה לא מחמיא למוצר וזה מאוד מאוד עוזר מכיוון שיש הרבה חפיפה בין התיאורים.
לגבי חלק מהאנשים כבר יצא לי להצליב את האופן שבו הם תיארו רכיבים אחרים עם האופן בו אני שמעתי (gds hornless) ולראות שהם מאוד דייקנים, ( או שאנחנו סתם מתרשמים דומה וזה גם מספיק)
אז הפעם חסכו לי בדיקות של הכבלים האלו, בהתחשב בריחוק הגדול שלי מהמרכז זה עוזר מאוד.
כן ירבו חוות דעת ישירות וכנות של חברי פורום לגבי רכיבים כאלו ואחרים, לטוב ולרע.
כאמור במקרים שיש הרבה דעות דומות או שאתה מזדהה עם התרשמויות חוזרות של חברי פורום מסויימים, זה מאוד מאוד עוזר לסנן. אי אפשר לשמוע הכל.
תודה

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
הפרסום האינטנסיבי בזמנו ביחס למוצר הזה הן מטעם היבואן גרם לי לסקרנות.
לא שמאמין לכל מה שכתוב, אבל העובי המוגזם, טכנולוגית ההליום והמחירים הגבוהים יחסית גרמו לי להשוותו לכבל קריסטל דקיק שנראה כמו שפם של האריה אל מול רעמתו כולה.
על פניו לא תחרות בכלל.
אבל איך אומרים במחוזותינו....אם נפלה לי הלסת זו הגדרה שגורה להפתעה לטובה, אז פה היא התרוממה עד למצח.
נכון שזה לא היה מהסידרות הגבוהות ונכון שזה היה לפני כמנ שנים ונכון שזה טעמי האישי ונעשו פיתוחים....
ונכון ונכון. אבל התיאור של דארק היה כאן הכי מדוייק. פשוט הרגשתי שמישהו מרוקן אחוזי חמצן.
ואני סתם שאלה-למה מוצר שמתיימר ליהיות מהטופ הפיתוחי והחומרי, נדרש כל כמה שנים לפיתוח מחודש?
אני לא חושב שמשהו השתנה בגידים של הקריסטלים או סילטקים מאותן סדרות
בפרקי זמן השונים.

נערך לאחרונה ב:

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
gds כזה בולשיט לא שמעתי כבר שנים.

לא רק שאתה גוזל פרנסתו של אדם הגון.
לא רק שאתה מונע מחבר באתר ללכת לשמוע בעצמו ולהתרשם.
אתה פשוט מקשקש.
כמה מהמערכות הטובות ביותר שיצא לי לשמוע בחיים היו עם כבלים של פיוריסט. נקודה.
לא כל כבל מתאים לכל מערכת. את זה אנחנו יודעים.
מניסיוני האישי כל כבל סביר ומעלה בלי יוצא מהכלל נותן משהו ומחסיר משהו אחר. אין כבל מושלם לכל המערכות בעולם. כולל כבלים שעולים 30 אלף דולר.
אז די לקשקש ותנו לכל אחד לבדוק מה שמתאים לו.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
ברקצ, אני מניח שאתה מכיר את דעותיי מהפורום בעניין כבלי האינטרקונקט - ומכאן אין לי כל צד בוויכוח אם כבל זה הוא טוב או רע...... ויחד עם זאת נראה לי שאם אנשים היו פוליטיקלי-קורקט דרך קבע היינו מבחינת התפתחות אנושית איפשהו בתקופת האבן.

נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
gds כזה בולשיט לא שמעתי כבר שנים.

לא רק שאתה גוזל פרנסתו של אדם הגון.
לא רק שאתה מונע מחבר באתר ללכת לשמוע בעצמו ולהתרשם.
אתה פשוט מקשקש.
כמה מהמערכות הטובות ביותר שיצא לי לשמוע בחיים היו עם כבלים של פיוריסט. נקודה.
לא כל כבל מתאים לכל מערכת. את זה אנחנו יודעים.
מניסיוני האישי כל כבל סביר ומעלה בלי יוצא מהכלל נותן משהו ומחסיר משהו אחר. אין כבל מושלם לכל המערכות בעולם. כולל כבלים שעולים 30 אלף דולר.
אז די לקשקש ותנו לכל אחד לבדוק מה שמתאים לו.
למה בולשיט?
כל אודיופיל עם קצת ניסיון, יודע שכבלים נשמעים שונה.
היו תקופות שהתאים למערכת שלי סילטק 330 והיו תקופות שהתאים לה פיוריסט.
המאמץ הוא שהמערכת שלי תתאים לסילטק אמפרורo_O

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
רוזי - זה בדיוק מה שכתבתי !
אף כבל, לא משנה כמה עולה ומאיפה בא, לא יהיה מושלם עם כל מערכת.
אבל זה בולשיט לכתוב שפיוריסט אלה כבלים נחותים שהורסים את הסאונד בכל מערכת שהיא שעליה הם נבדקים.
אפילו חשוד.. מי שמתאמץ להשמיץ ככה אולי יש לו סיבה.
בכל מקרה לא תרבותי, לא חברי, ובעיקר לא חכם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור