סביריםTIDAL CONTRIVA. טוויטר קראמי, וופר קראמי. לא מתכתי. זה נשמע כמו מאפרה מחימר.
מה שכן מבאס שהדרייברים לא in house אבל בסדר לא ביג דיל
סביריםTIDAL CONTRIVA. טוויטר קראמי, וופר קראמי. לא מתכתי. זה נשמע כמו מאפרה מחימר.
תקציב אזור ה-6 ביד 2מה התקציב? אם אתה חם על להחליף רמקול, שום דבר לא יניא אותך מזה. אבל אולי התקציב מאפשר את שניהם?
לגבי מקור, לדעתי היום יש לא מעט סטרימרים שתומכים גם בספוטיפיי. שמע, אני עם טיידל ולא יכול להגיד לך שחסרה לי מוסיקה, למעט ישראלית.
אתה מכור לספוטיפיי או מכור לממשק שלו מהטלויזיה?
אתה פשוט חייב להכניס לקודקוד שאם תחליף רמקול אתה ככל הנראה תצטרך מתישהו להחליף מגבר. ואתה לא מהבלתי נלאים (כמונו) שיש להם כוח להתעסק עם זה, אני מניח. אתה רוצה לתת מכה, ולגמור את הסאגה. אז אם התקציב מוגבל, הייתי משקיע קודם במקור ואח"כ ברמקולים.
סבירים
זה אחד מהדברים החשובים ביותריופי של דוגמא להתעסקות בטפל …
מבחינת value for money אין רמקול שמתקרב אליומי שמדבר כאן על פוקל 926 ו 936 כדאי לודא שמדברים על סידרת aria (יש המספרים האלה גם בסידרה אחרת) . אלו רמקולים לא אופיניים של פוקל. הם לא מתכתיים בכלל ולא אגרסיביים אלא מעודנים יותר, צליל שנשמע לי אקוסטי. אריה 926 ממלאים היטב אצלי חלל דומה לשלך אצלי בלי סאב, ויתרון חשוב שהם יכולים לעמוד קרוב לקיר.
לגבי סטרימר דאק ברמות כניסה, עד לאחרונה השתמשתי בbluesaund node 2 i שהיה שיפור ביחס למחשב פשוט שמחובר לדאק ב usb ואני מעריך שיתן תוצאה משמעותית יותר טובה מ הטלויזיה שלך. שידרגתי ללומין d2 וכאן התוצאה משמעותית יותר טובה. (יכול למכור לך ה הבלוסאונד.. ) ועדין בנגן cd איכותי אני שומע יותר טוב.
מתנוש חשבתי שאני ברשימת האיגנורוש שלך
מחמיא לי שאתה מגיב לי
אגב אני לא יודע על איזה שטויות אתה מדבר
כי מה שכתבת לא נכון
עובדתית אנשים מוצאים טוויטרים מפורטים יתר על המידה כמתכתיים וצורמים ותנחש מה? רובם גם עשויים ממתכת כלשהי
בגלל זה אנשים מעדיפים טוויטרים soft dome וטקסטיל על מתכת ועל בריליום
זה בייסקלי כל ההבדל בינהם
אתה מערבב את הדברים עם הטונליות הכללית של הרמקול שלא על זה דיברתי אלא רק על הטוויטר והגבוהים
אבל איך אמר אסי כהן? שטויות יפות
נראה לי שעליתי על זה, מי שקורא לעצמך audiogod, ובתרגום לעברית אלוהי הסאונד, הוא בעצם יובל המבולבל, זה ההסבר ההגיוני היחיד
זה אחד מהדברים החשובים ביותר
לדעתך זה טפל
כשחברה מייצרת גם את הקבינט וגם את ה דרייברים וגם את הקרוסאוברים נוצרת סינרגיה בין כל החלקים לעומת לקנות דרייבר ולתקוע אותו בקופסא ולדרוש פי 100 מעלות החומרים בגלל שהקופסא יפה ושם החברה אקזוטיזה בכלל לא חשוב.
הדבר היחיד שחשוב זה איך הרמקול נשמע עם הגברה מתאימה בחדר ממוצע.
ובשבילך אמור להיות הכי חשוב זה איך הוא נמדד….
סבירים..?סבירים
אני בספק,שיש לו בכלל מערכת.סבירים..?
עם מה אתה שומע?
תוכל בבקשה להמליץ לי על רמקולים יותר מ״סבירים״?סבירים
KEF blade 2 metaתוכל בבקשה להמליץ לי על רמקולים יותר מ״סבירים״?
תודה
מה שמפורט בשרשור האחר זה מערכת של אדם אחר שהוא לא אני שמשום מה אתה מניח שזה אנייש לו
מפורט בשרשור אחר.
שמעת את הרמקולים הנ"ל בהשוואה לרמקול הסביר שלו? שעולה יותר מפי 2 מהרמקולים הנ"ל דרך אגב;KEF blade 2 meta
Focal sopra 3
אין לי מושג לגבי הטידאל שלושמעת את הרמקולים הנ"ל בהשוואה לרמקול הסביר שלו? שעולה יותר מפי 2 מהרמקולים הנ"ל דרך אגב;
הקף מתומחר בסביבות ה25K והפוקאל 33K, הטידאל מעל 60K (מחירים בדולרים)
חחחחח פתיל קצראם אין לך מושג לגבי הטידל שלו.
מדוע רשמת שהם סבירים
האם בשביל לייצר התרסה מתמשכת,
להרגיז את מתנוש, תזהר יש לו פתיל קצר.....