אריה, נמר מייצג את האתר, זוכר?
וכן, החלופה היא לכתוב מבלי לציין שמות.
מתן.
אתה פשוט לא מתבייש! אין לי מה להגיב על הפוסט המורעל שלך.
אם זה הקרדיט שאתה נותן לי אז באמת חבל על הזמן.
אתה לא רק מוציא דיבה עלי ועל האתר. תבדוק טוב טוב אם זה באמת מגיע לנו או לי. או שפשוט אתה כל כך נשאב לתוך הליכלוך שמעצורים זה לא הקטע שלך.
לגבי השאר. כתבת שטויות. אין מה להגיב.
מתן,
כשאני קורא את הביקורות של נמר על כל מוצר שהוא אני לא מרגיש שהוא ממליץ על מוצר כזה או אחר. להתרשמותי הוא דווקא נזהר מאוד בנושא הזה ולכן אני לא מזהה בעיה. עובדה שבעיני הכתבה שלו העלתה נושא עקרוני - על אף שכפי שהערתי אני סבור שהוא טעה בניסוח הכותרת - ולא ניסיון להמליץ על משהו.
גם אם נניח שנמר ממליץ על מוצר מסוים - עובדת היותו מייצג האתר לא הופכת את דעתו למשמעותית יותר בעיני מאשר דעתך או דעתם של אחרים בפורום.
אריה
נכתב ע"י yanivrsi;240371 לגבי התגובה של אייל פור על מכשירים עם מחוגים ומנורות PASSLAB ן ACCUPHSE מיצרים מכשירים עם מחוגים ומנורות והם לא פחות טובים מהמוצרים שלו אז הכללה זה לא דבר טוב לצומת לבך אייל! נמר עלה והצלח[/QUOTE:אין קשר בין מה שכתבתה לבין מה שאיל פור התכון ,ראה הלינק
http://www.theabsolutesound.com/art...er-cad-211-fe-monoblock-amplifiers-tas-205-1/
במסגרת דיון על איכות אודיופילית, דיברו גם על תקליטים וגם על דיסקים של STS, ואף אחד מהם לא ניתן לתחיבה לגרון שלך, אלא אם מנפצים אותו, אבל אז כל האיכות האודיופילית הולכת לאיבוד.דחפו לי לגרון את STS.
זה מזכיר לי מישהו (מלחין?) שקיבל ביקורת רעה, וכתב למחבר הביקורת משהו כמו:מבחינתי זה מאחור
תודה לכולם.
יכולת במקום להעיר בצורה כזו לשלוח הודעה פרטית, להגיב בפורום בצורה מכובדת ולא לצאת בהאשמות ואפילו להתקשר אלי ולהעיר. אבל אני מוכרח להודות שלא ציפיתי ממך לתגובה כזו רעילה ואני גם לא חושב שזה היה ראוי למשתמש ותיק שמכיר היטב את בעלי האתר ואת האמינות שלנו.
כמה סדרות "חינוך" נמר צריך לאכול ביום אחד, לדעתך?נמר,
אני חושב שבתגובותיך דווקא כנובע ממעמדך בפורום, אתה צריך להימנע ממילים כמו "תגובה רעילה". כפי שאפשר לראות זה גורם להחרפה בניסוח התגובות וזה מיותר לחלוטין.
לדעתי, גם כשאתה כועס על תגובתו של מישהו, הניסוח שלך צריך להיות "ממלכתי". מנהלים בפורום צריכים לדאוג לריסון ביטויים חריפים ולא לעודד אותם.
אריה
כמה סדרות "חינוך" נמר צריך לאכול ביום אחד, לדעתך?
הוא גם בנאדם, לא רק מנהל/כתב, ואנשים כאן מנסים להתאים אותו למה שהם מגדירים לעצמם שהוא "צריך" להיות, במין צדקנות יפת-נפש.
שלא לדבר על כך שנושא השירשור ננטש וכמעט הכל הערות וחינוכים הדדיים, כולל תגובה זו עצמה.
הגזמתם קמעא. די.
עמיר
זה כבר מגוחך: אתה ממשיך להיות צדקן ויפה נפש שמחנך את נמר ומסביר איך הוא צריך להתנהג (לדעתך), ממנה את עצמך לשופט שקובע אם מתן כן/לא הרעיל במובן הרעיוני, ובאיזו מידה זה מידתי או לא, ועד כמה המנהלים צריכים לרסן את עצמם (אבל לא את הגולשים, חס וחלילה), וכו'.זה לא עניין של צדקנות או יפי נפש או חינוך.
שימוש במילים צריך להיות מחושב ואצל מי שמנהל את הפורום גם אחראי - אם כי זה הפורום של נמר והוא יכול לכתוב איך שבא לו.
מתן לא ניסה "להרעיל" אף אחד לא כמשתמע ולא במובן הרעיוני אליו התכוון נמר והשימוש במונח הזה מוגזם ומאוד לא מידתי.
אפשר לצפות שמנהלי הפורום ירסנו את אופי התגובות שלהם.
אריה
הערות וחינוכים הדדיים, כולל תגובה זו עצמה
הגזמתם קמעא. די
הרוב הכמעט מוחלט של הקלטות אודיופיוליות הן
1. מוסיקה איומה או ביצועים איומים למוסיקה אחרת.
2. הקלטות גרועות שבטעות נחשבות לאיכותיות.
לא הייתי משקיע בהקלטות האלה שקל אחד.
מה שכן, יש מדי פעם רימסטרים טובים כמו ההוצאות
האחרונות של סוני K2 ל Kind of Blue ול Time Out.
בכלל כדאי לבחון לבחון מערכת עם מגוון מוסיקה שאתם מאזינים לה ולא אחרת.
עופר.
זה כבר מגוחך: אתה ממשיך להיות צדקן ויפה נפש שמחנך את נמר ומסביר איך הוא צריך להתנהג (לדעתך), ממנה את עצמך לשופט שקובע אם מתן כן/לא הרעיל במובן הרעיוני, ובאיזו מידה זה מידתי או לא, ועד כמה המנהלים צריכים לרסן את עצמם (אבל לא את הגולשים, חס וחלילה), וכו'.
בקיצור, העובדה שאינך מבחין במה שאתה עושה ובכך שאין לך ממש סמכות לזה, לא משנה את מעשיך, צדקנותך, יפי-נפשך ובכלל.
נותנים לך במה ואתה משתמש בה, לאו דווקא בצדק/בהגינות/לעניין וכו',
אבל לא תפקידי לרסן אותך... אני רק משקף לך את מה שאתה עושה, ואני כן מבחין שאני עצמי ממשיך כרגע בקו של
ולא נותר לי אלא לתקן את הניסוח הקודם שלי
לכדי "הגזמנו קמעא. די"
עמיר