arye.gur
חבר משקיען
- מעורבות
- 882
- נקודות
- 113
בוודאי שהוא סוג של אוטוריטה.כי פול בשביל החוויתיים הוא סוג של אוטוריטה.
הוא לא רק מודד, הוא גם מתכנן וגם מייצר.
אריה
בוודאי שהוא סוג של אוטוריטה.כי פול בשביל החוויתיים הוא סוג של אוטוריטה.
גם אני הייתי מייצר אם הייתי יצרן.בוודאי שהוא סוג של אוטוריטה.
הוא לא רק מודד, הוא גם מתכנן וגם מייצר.
אריה
OK, מקבל, אני מדדן לא ייצרן.תהייה רציני.
גם אני בניתי קיטים.
איפה שאתה חזק אתה חזק ואיפה שלא אז לא.
אריה
אני שאלתי שאלה שהתשובה עליה גם אמורה להיות קצרה יותר וגם בכלל, אמורה להיות תשובה. זה היה גם ארוך וגם לא נתת לי תשובה.
שוב.
האם מגבר דיגיטלי מתחיל ונגמר במודול?
עשרה קבין של ClassD ירדו לעולם תשעה נטל EB1000
אתה מוטה.זה מצחיק אבל כמו שאתה אומר שאתה לא מסוגל לשמוע מגברים לינאריים למרות שאתה יודע שאין הבדל ביניהם כך לי יש "בעיה פסיכולוגית" עם ClassD וגם אני בטוח שלא אוכל לשמוע את ההבדל......לא מבין את עצמי.
צריך ללכת לטיפול פסיכולוגי עמוק....משהו פרוידיאני .....אולי יש לי בעיה עם מיתוג.
כי פול בשביל החוויתיים הוא סוג של אוטוריטה.
יש הבדל גדול ביני ו EB לחוויתיים.......אנו יודעים שהבעיה היא פסיכולוגית בלבד ואין שום הבדל.אתה מוטה.
גם eb1000 מוטה.
שניכם טוענים שהאודיופילים מוטים.
על זה נאמר: הפוסל במומו פוסל.
אריה
לגבי Class D למינהם, הגם שנדמה לי שהעתיד שם, עדיין לא יצא לי לשמןע הגברה כזו שהייתי יכול לחיות איתה. כרגיל, עניין של טעם.
כפי שאמרתי כבר, לא רחוק היום שבו מגברים ליניאריים יוצאו מחוץ לחוק...
האם אותו הדין בממירי דיגיטל אנלוג, שבהם רק הצ'יפ (ולא ספקי הכוח או דרגות ההגברה האנלוגיות) קובע את איכות הצליל הנמדד?
נו..... ואם את כל מה שאתה מתאר יתכנן מהנדס עם ראש על הכתפיים שיודע מה הוא עושה, אז איזה איכות/חתימת צליל יוצאת דופן תתקבל ?, אבל דיוק ההמרה וחסינות לרעש כמו גם טווח דינאמי תלויים מאד בשראר הרכיבים כמו הספק, ודרגות בקרת ה GAIN במבוא ובמוצא.
אני.יש הבדל גדול ביני ו EB לחוויתיים.......אנו יודעים שהבעיה היא פסיכולוגית בלבד ואין שום הבדל.
החוויתיים לא מודים בכך, מישהו מהחוויתיים יגיד שההבדלים בכבלי חשמל הם פסיכולוגיים בלבד ?
אני לא מעריץ מוצא פיו של אף אחד.ואני בניגוד אליך מספיק "אמיץ " להגיד שזה "לא עניין של טעם" אלא דעה קדומה שלי שאין בינה לבין המציאות מאומה.
ולגבי פול, תראה איך אריה גור לדוגמא מעריץ את מוצא פיו.
אני.
אני אגיד שגם השאלה וגם התשובה לא מעניינות אותי, במקרה והחוויה שלי משתפרת.
.
דווקא אתם, בקואליציה המשונה שיצרתם פה, אתם החוויתים האמיתיים, משום שאתם מכוילים באופן תמידי לרמת חוויה ״אפס״ בין אם אתם שומעים במערכת על ובין אם אתם שומעים דרך מגרסת חצץ - העיקר שיש לכם דף נתונים כלשהו לעיין בו.
.
דומנול רוברט...
החוויה של שנינו ממוסיקה ו"מצליל על" זהה לחלוטין.....ההבדל היחיד הוא שלך לא אכפת מה הסיבה, ולי לא רק שאכפת אלא אני גם מבין היטב מאין זה מגיע לפרטי פרטים.
זה כמו ההבדל בין נהג מרוצים מעולה שהוא מאמן כושר/עורך דין במקצועו לנהג מרוצים מעולה לא פחות, שהוא גם מהנדס מכונות+תוכנה, ויכול לעזור ולייעץ לצוות שמכוון את הרכב לפני המרוצים.