האם הקשבת למגברי class d בביתך במערכת שלך ואם כן אילו? (כי אם זה במערכות אחרות בכל מיני הזדמנויות-ההיגדים הללו פחות משמעותיים)
פעמיים במערכת שלי, שילוב של קדם ומגבר, של נורפוס, בחדר שלי וכו'. פעם אחת במערכת שלי, עם שני מונובלוקים שעופר בזמנו הביא, לא זוכר את השם. מעבר לכך יש לי רסיבר קולנוע ביתי שאני לא משתמש בו בכלל (בחדר הטלוויזיה) והוא class D.
יתר הפעמים במערכות אחרות.
אבל אתה טועה, ובלי משים גם מטעה, כי זה ממש לא חשוב.
לא כתבתי שבהשוואה למערכת שלי הסאונד לא היה לטעמי (למרות שברור שזו המסקנה בסופו של דבר).
לאורך השנים נהגתי המון פעמים להשוות ציודים שונים למה שיש לי בבית, כאן זה ממש לא המקרה.
קבעתי קטגורית שעדיין לא שמעתי הגברת Class D שהייתי יכול לחיות איתה. אני מסתובב במקומות, מאזין למערכות. שמעתי כמה וכמה מערכות עם הגברת class D ולא אהבתי. אז אפשר להתפלסף שזה יכול להיות בגלל הרמקולים (נכון, אבל את חלקם שמעתי גם עם מערכות אחרות ואהבתי יותר), ואפשר להתפלסף שזה יכול להיות בגלל החדר וגם זה נכון, אין לזה סוף.
יש לי בבית הגברה של קונסטליישן. היא החליפה הגברת שפופרות מצוינת שמאוד אהבתי וזו הנוכחית אפילו טובה ממנה בהרבה פרמטרים. שמעתי את ההגברה הזו במקומות נוספים, עם רמקולים ומקורות שונים, גם אצל היבואן, גם אצל נמר בבית, גם בחו"ל, ותמיד אהבתי. אף מגבר class D לא התקרב לטעמי.
אז אם נשפוט את הדברים ברמה הפרקטית ואחרי נסיון של יותר מ 40 שנות אודיופיליה, חלקן עם אובססיה לשמוע מערכות ולהשוות, אני קובע, שוב, שגם אם די ברור לי שהעתיד יהיה שייך להגברות class D, אני עוד לא שמעתי הגברה כזו שהייתי יכול לחיות איתה.
ועם זה, עם כל הכבוד, אתה לא יכול להתווכח.