האמת אתם מוזרים, באים עם מנטרה ומנסים לחנך את כל היתר. שמע, אני מהנדס במקצועי (כנראה גרוע), .
אתה מהנדס תוכנה משכמך ומעלה

האמת אתם מוזרים, באים עם מנטרה ומנסים לחנך את כל היתר. שמע, אני מהנדס במקצועי (כנראה גרוע), .
תואר שלישי בתורת החירטוטים...אתה מהנדס תוכנה משכמך ומעלה.....אבל אתה לא מהנדס אלקטרוניקה......על מנת להבין על מה אנחנו מדברים בנושא המדידות כנראה צריך להיות מהנדס שכזה.........אולי תואר שני או שלישי
![]()
דוד, ברשותך, מה למדת ובמה אתה עוסק?סרטון של פול השועל עם הסברים מפורטים על קלאס די, מדידות, מהנדסים וטכנולוגיה ורסוס המגע האנושי.
רוברט, הומור זה דבר שלא קשור להשכלה ועיסוק.דוד, ברשותך, מה למדת ובמה אתה עוסק?![]()
OK ....אם כך מבחינתי אתה בשב"כ....שמור נא בבקשה על ביטחוננו ובטחון ילדינו, חוויתיים וטכנוקרטים כאחד.רוברט, הומור זה דבר שלא קשור להשכלה ועיסוק.
לשאלתך, פרטיותי חשובה לי אז בוא נפסח על הרזומה ונגיע ישר לעניין, אני לא מהנדס.
אני לא מהנדס, אבל ההבדלים בין כבלי usb ובין כבלי רשת שונים הם ענקים. לאוזני כנראה אפילו יותר גדולים מההבדלים בין מגברים שונים.נו בסדר, קבוצת האודיופילים הורסת את הכדור, לכן קלאס די נשמע יותר טובאבל על השאלה ששאלתי לא ענית.. האם בחינם תיקח hypex או דיאגוסטינו?
(את הדיאגוסטינו לשמחתי יצא לי לשמוע, מגבר מדהים)
לא יודע כיצד אתה מחליט אילו הבדלים אני מסוגל לשמוע ואילו לא.. אבל פסדר...
האמת אתם מוזרים, באים עם מנטרה ומנסים לחנך את כל היתר. שמע, אני מהנדס במקצועי (כנראה גרוע), אף אחד לא יכול לשכנע אותי שיש הבדל שמיע בין כבלי רשת או כבלי יואסבי. אבל מגברים? יש הבדלים עצומים בין מגברים בטופולוגיות שונות,.עברו אצלי הרבה מגברים על אותה מערכת, ההבדלים ברורים.
אתה בטח יודע שזה עניין של טעם. דעתי שהם אחלה, יחסית למחירם.בוא נשאל אחרת,
אם הייתם יכולים לבחור כל מגבר בעולם בכל רמת מחיר שאתם רוצים (ללא אפשרות למכור אותו ולהרוויח, אלא לשימוש אישי בלבד, יעני אל תתחכמו), הייתם בוחרים icepower ו hypex?
אם לא, די לבלבל הקוחונס
נ.ב. פוקאל אריה נחמדים למחירם, אבל לא הייתי מגדיר אותם אחלה רמקולים בשום צורה. לא שאני מת על פוקאל, אבל אם להשאר בפוקאל הקאנטה מפרקים אותם, או כל רמקול אחר שלהם עם דרייבר w.
כשקילוואט שעה של חשמל יעלה 1,000 ש"ח אז כולם יעברו ל ClassD......כולל אתה מסיה shushu .....כך נדמה לי....אלא אם כן בת זוגתך היא בת של אוליגרך![]()
תקרא היטב לפני ותבין את ההקשר.....אני מדבר על העתיד האפוקליפטי......כשמיפלס פני הים יהיה במטר יותר גבוה ואנשים יהרגו אחד את השני עבור פיסת לחם.......אני מקווה בשביל הילדים של כולנו שאני טועה.רוברט
זה כמו להגיד שלא כדאי לקנות אאודי a3 כי הביטוח יקר
תקרא היטב ותבין את ההקשר.....אני מדבר על העתיד האפוקליפטי......כשמיפלס פני הים יהיה במטר יותר גבוה ואנשים יהרגו אחד את השני עבור פיסת לחם.......מקווה בשביל הילדים של כולנו שאני טועה.
תקרא היטב לפני ותבין את ההקשר.....אני מדבר על העתיד האפוקליפטי......כשמיפלס פני הים יהיה במטר יותר גבוה ואנשים יהרגו אחד את השני עבור פיסת לחם.......אני מקווה בשביל הילדים של כולנו שאני טועה.
בתור מהנדס, נראה לך הגיוני שאתה שורף ב 150-200 שנה את כל החומר האורגני שהצטבר כאן במשך מאות מליוני שנים!!! (נפט ופחם) והכדור הזה יקבל זאת ב"שלוות נפש"?כל הסיפור של התחממות גלובאלית זה בעיקר פיקציה וכלי פוליטי של השמאל. שינויים כאלו לא יקרו במהלך החיים שלנו.
תמצאו לכם חדר באתר של תפוז...
״הסיפור״ של התחממות גלובאלית מבוסס על נתונים.כל הסיפור של התחממות גלובאלית זה בעיקר פיקציה וכלי פוליטי של השמאל. שינויים כאלו לא יקרו במהלך החיים שלנו.
כמה שנים לפני יום הדין....כן.ואתה חושב שאם נגיע לשם אז מה שיעניין את הפורום זה הclass של המגבר?
תחשוב על הצד החיובי שבזה.....זה יתן לך הרבה זמן לחשוב למה ההיתחממות הגלובאלית היא לא מזימה של אירגוני השמאל אלא בעיה עולמית רצינית.העולם בהיסטריה. אני אמור להציג בכנס ענק בואשינגטון הבירה במאי ועכשיו הודיעו שיש סיכוי שהוא ידחה.
תחשוב על הצד החיובי שבזה.....זה יתן לך הרבה זמן לחשוב למה ההיתחממות הגלובאלית היא לא מזימה של אירגוני השמאל אלא בעיה עולמית רצינית.
וברצינות עכשיו , אתה מוכן לפרוש בבקשה את משנתך לגבי ההתחממות הגלובאלית וקשריה לשמאל ? אני מקווה שאתה לא חושב שוירוס הקורונה הוא מזימה של השמאל הרדיקאלי![]()