לפני 3 שנים וחודש הייתי מאוד סקפתי
אך יתכן ש-"משולב" יכול להשמע טבעי ונכון יותר (לאוזניי) מאשר סט פרה - פאואר Reference של חברה שכה החזקתי ממנה. והנה קבלתי סתירת לחי!
ולאחר כמה שעות (בוקר סיזיפי אצלי, של בדיקה, אמרתי ליבואן (נקרא לו גיא ר.), !! תשאיר אותו פה !! לא זז!!
אותו יבואן אמר לי שממני הולך לכתב אתר לסקירה...המממממ (נקרא לו גיא א.) והחלטנו יחד שנעשה הזמנה ל
חדש.
לא יודע מה עבר אלי באותו ערב, אולי הייתי תחת משהו, חחח, החלטתי לשנות ההזמנה ל פרה - פאואר "ביניים" (עלות פי 2 מהמשולב שנבדק) והזמנתי!! לאחר מכן הגיע הזדמנות שעד היום לא מעקל זאת...אבל זה כבר היסטוריה יציבה וחזקה שכבר 3 שנים מתלהב ממנה ומתרגש ממנה כל פעם מחדש.
לסיכום
החלטתי להשקיע את מה שהשקעתי במיוחד בכלים הכבדים והמרכזיים אצלי במערכת
בשביל - לא לפזול יותר לשום צד...
עד כה זה עובד (וזה נדיר עד בלתי אפשרי אצלי
)
יכול לומר שההבדל בין "משולב" (אם אפשר לקרא לו כך) לפרה פאואר מאותה חברה, גם ברמות הקיצון ביותר, הם דרמטיים!
איתי היקר
את האינטגרייטד המדובר של פיליום (לאונידס) , שמעתי בשילוב עם ZELATON אצל רגואן , והתוצאה הייתה פנומנלית בעיניי
יש גם סקירה שלהם באתר שכתב גיא שבחן אותם על הTIDAL CERA והתעלף מהביצועים שלהם
לפי הסקירה מדובר במגבר עם מחיר RETAIL של קרוב ל150000 ש"ח
אני לא יודע את התמחור של PILIUM אבל לפי בדיקה באינטרנט נראה שמדובר בסדר גודל של פי 2 במחיר לסט פרה + פאואר בסדרות הגבוהות שלהם
אני מכבד את הדעה שלך , שמדובר בהבדל עצום , אני מניח שהגברה שעולה כפול אמורה להישמע טוב יותר
אבל לדעתי האישית , וזאת דעתי האישית אני חשבתי ועדיין חושב שלפרק סכום של 6 ספרות על הגברה זה אובדן כל פרופורציה למחיר , מחיר של 150000 ש"ח לINTEGRATED או 300000 ש"ח לPREּּ+POWER נשמע לי מופרך לחלוטין ,בעיקר מכיוון שלסטאפ כזה מחובר רמקול וכבילה ומקור אנלוגי ודיגיטלי , שאם הם באותה רמה ,אז מדובר על סטאפ שיכול לעלות יותר מחצי מיליון ש"ח בקלות , ואולי אפילו להתקרב למיליון ש"ח
אז למרות שהתוצאה פנומנלית בעיניי , אני חושב שלהוציא סכומים כאלה על התחביב זה אובדן פרופורציה (אלא אם כן שם המשפחה שלך זה אריסון)
כמובן שהדעה שלי היא שלי בלבד , ואני מכבד כל דעה ושכל אחד יעשה את הבחירות שלו , ואם זה מה שגורם לך להיות מאושר אז זה מעולה , ואני מפרגן ומאחל לך את כל הטוב וההנאה שבעולם