בשביל לדעת האם יש או אין הבדלים בין מגברים יש שתי אפשרויות: או להפעיל את האוזניים (ובשביל זה לא צריך שום תואר) או להיות חשוף למחקרים סטטיסטיים עם נסיינים ושנעשו בצורה אמינה.כמו שיש חוקרי אבולוציה שהם דתיים, בוגרי בית ספר לרפואה שהם הומאופתיים, כך גם יש גם מהנדסים שטוענים שיש הבדלים שמיעים בין אינטרקונקטים.
אתה לא חייב לשנוא אישית את נמר או אותי כדי לרצות לפוצץ את האגו הנפוח של אודיופילים ולהתנשא עליהם בשם האמת.אני שונא את נמר ? אני שונא אותך ? ....שונא ?.... לדעתי יש לך בעיה בהבנת המציאות.
האפשרות הראשונה טובה בשביל "לשוחח עם החברה ביום שישי" וגם לכתוב בכיף בפורומים, האפשרות השניה כבר יש לה תוקף מדעי וזה כמובן הדבר האמיתי.בשביל לדעת האם יש או אין הבדלים בין מגברים יש שתי אפשרויות: או להפעיל את האוזניים (ובשביל זה לא צריך שום תואר) או להיות חשוף למחקרים סטטיסטיים שנעשו בצורה אמינה.
בכל מקרה מה שקובע זה זוג אוזניים ומוח שמפענח את הסיגנלים.
בשם האמת אני מוכן לעשות הכל במסגרת החוק והטעם הטוב
״
מה אתה עושה פה?
אז לא צריך לדבר כל כך הרבה.האפשרות הראשונה טובה בשביל "לשוחח עם החברה ביום שישי" וגם לכתוב בכיף בפורומים, האפשרות השניה כבר יש לה תוקף מדעי וזה כמובן הדבר האמיתי.
אז לא צריך לדבר כל כך הרבה.
צריך לקבל לינק למחקרים ולבדוק את המטודולוגיה ואת מובהקות התוצאות.
האמת היא כזאת!בשם האמת אני מוכן לעשות הכל במסגרת החוק והטעם הטוב
מי משתמש היום בחוק אוהם הגולמי?כל כבל נבדק חשמלית במכונה מיוחדת שבודקת פרמטרים שונים ברמת דיוק גבוה ומסתבר שזה קצת יותר מתוחכם מחוק אוהם...
אז לא צריך לדבר כל כך הרבה.
צריך לקבל לינק למחקרים ולבדוק את המטודולוגיה ואת מובהקות התוצאות.
ברור! זו היתה דוגמה לוויכוח האם ההבדלים בין הכבלים הם שמיעים או לא והעובדה גם ע"פ האוזן וגם מדעית טכנית שיש הבדלים בין כבלים...מי משתמש היום בחוק אוהם הגולמי?
בימינו אפשר לעשות סימולציות ואופטימיזציה לפי משדי"פ מדוייקות בהרבה.
לא לא רוברט. אני לא צריך כאן רובין הוד.
יש כאן חבר׳ה גדולים, שיודעים על מה הם שמים את הכסף שלהם.
אבל יש אתר אחד שלא רק יקבל אותך בשמחה, אפילו יהפוך אותך לגורו בתחום. הוא כחול, יש בו מנגלים, רובוטריקים ולא מעט חובבים כמוך שאין להם מושג בסאונד.
למה אתה לא כותב שם?
לא מאתגר לכתוב באתר שדעתי כדעתם, חוץ מזה יש לי סימפטיה לאתר הזה על יושביו וכותביו.....באמת לא מבין למה.....אז בלי להבין.למה אתה לא כותב שם?
כן , אבל אני מניח שהם עובדים ב- RF ולא באודיו - אני צודק?האמת היא כזאת!
גם הבדלים בין כבלים שונים הם הבדלים שאפשר למדוד אותם אם רק היה לך הציוד המתאים. אתן לך דוגמה, יצא לי לבקר במפעל אלקטרוניקה שמייצר ציוד אלקטרוני עבור תעשיה סודית כלשהיא, הראו לי שם שכל הכבלים בתוך המכשיר הם בעצם קשיחים ומכופפים למידה ולצורה הנכונה שתתאים למכשיר. כל כבל נבדק חשמלית במכונה מיוחדת שבודקת פרמטרים שונים ברמת דיוק גבוה ומסתבר שזה קצת יותר מתוחכם מחוק אוהם...
צודק וזה לא מחזק את הטיעון שלך.כן , אבל אני מניח שהם עובדים ב- RF ולא באודיו - אני צודק?