- מעורבות
- 4,266
- נקודות
- 113
בשביל לשמור על שם המותג הוא היה אמור למכור בvfm סביר.
מי סיפר לך?
בשביל לשמור על שם המותג הוא היה אמור למכור בvfm סביר.
אם תדע בוודאות שחברה x מוכרת לך מוצר שהוא זהה לחלוטין למוצר מקביל שנמכר על ידי חברה y בעשירית המחיר, אתה רוצה להגיד שתדמית החברה x לא תפגע?מי סיפר לך?
אם תדע בוודאות שחברה x מוכרת לך מוצר שהוא זהה לחלוטין למוצר מקביל שנמכר על ידי חברה y בעשירית המחיר, אתה רוצה להגיד שתדמית החברה x לא תפגע?
תן קישור או שמות....
מישהו חושב שמגבר אוזניות ב-10,000 $ ישמע טוב יותר מזה ? אם כן הוא טועה.
בניגוד אליך עשיתי BT לעשרות אודיופילים ששמעו "הרים וגבעות" עד שהם לא ראו בעיניהם מה מנגן.... או אז התייבש להם הפה, האוזן והאגו הנפוח שלהם.זו הסיבה שאני לא אוהב להתווכח איתך. מילא, היית שומע אותו ומשווה. אבל הגישה הזו, המתנשאת כל כך של ״אני יודע הכל״ היא נוראית בעיני.
אני למשל, ששמע קצת יותר ציוד ממך. מעולם לא העזתי להשוות בין מוצר אחד לאחר שלא שמעתי. למה? כי כל מוצר נשמע שונה מרעיהו למי שהאוזניות שלו אשכרה מתפקדות (אפרופו התנשאות).
חבר שלנו חרש ? - הוא לא היה שמח לשמוע זאתזה בגלל שבחנת חרשים.
תעזור לי להבין מה משמעות ההתנגדות?בבקשה, לא משמיעה אישית אלא חיפוש של 2 דקות בגוגל, מגבר ...אפילו עם כניסת XLR , התנגדות יציאה 10 אוהם יענו יכולת דחיפה מצויינת ותחום היענות 20-80,000 Hz
מישהו חושב שמגבר אוזניות ב-10,000 $ ישמע טוב יותר מזה ? אם כן הוא טועה.
ואגב, אני בטוח שיש עוד 100 דגמים של מגברים סינים עלומי שם עם ביצועים טובים מאלו של הבהרינגר בחצי מחיר
תעזור לי להבין מה משמעות ההתנגדות?
כמה חשובה כניסת xlr? זה open space וכנראה שאני לא הולך להכניס לכאן איזה נגן מטורף.
הסתכלתי על ה dragonfly
וחברים כאן מאוד המליצו על ה majo.
איך הם בהשוואה לזה?
הרי גם ניידות חשובה..
אני תאורטיקן
חבר שלנו חרש ? - הוא לא היה שמח לשמוע זאת
@נמר
כל העניין הוא הרצון של רוברט לפוצץ את האגו הנפוח של האודיופילים האלה.
לא לא, אני שמעתי אותך מדבר על האגו הנפוח של האודיופילים לפני שנים, ומאז אני לא יכול לשכוח את הטון והמעורבות והלהט והשנאה שבקול שלך. לא קונה את ההיתממויות האלה.ממש לא, הרצון של רוברט זה להציג את האמת המזוקקת באשר היא.... ככה זה עם מהנדסים משעממים, הם שואפים לאמת (הלפעמים קשה).....
כן, כן, אתה מתחזה למישהו שרק האמת הקדושה משנה לו, ולמעשה המניע שונה לחלוטין.כן , כן , האמת באשר היא לא קשורה לשינאה, האמת עומדת בפני עצמה.
כדי לפתח את פצצת האטום נדרשה אמת מדעית שלא קשורה במאומה לשינאה ליפנים.
לא לא, אני שמעתי אותך מדבר על האגו הנפוח של האודיופילים לפני שנים, ומאז אני לא יכול לשכוח את הטון והמעורבות והלהט והשנאה שבקול שלך.
ממש לא, הרצון של רוברט זה להציג את האמת המזוקקת באשר היא.... ככה זה עם מהנדסים משעממים, הם שואפים לאמת (הלפעמים קשה).....