לשבור סטיגמה - ASR איננו מגבר בהיר

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אחד הדברים היותר חשובים זה לפנות וכתוב לאנשים דברים מעניינים ולא לעקוץ בלי שום סיבה . כנראה אני צריך ללמוד ממך איך לשווק את הספנדורים .

נערך לאחרונה ב:

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
ממליץ על המסלול האקדמי של המכללה למנהל.

נערך לאחרונה ב:

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אתה רוצה לפנות אלי והגיב לדברי בכבוד אני אשמח אבל דברי לעג עדיף לשמור אותם לעצמך . אדוני אני לא צריך את העיצות שלך ואני בטוח שאני יותר משכיל ממך . אני מציע שתתנהג בהתאם כי אין לי שום דבר נגדך חוץ מתגובותך .

נערך לאחרונה ב:

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
אולי הוא רוצה לתת לך קורס.
כנראה שהוא יכול ללמד את התחום.

מה שאני עוד ממליץ ללמוד הוא איך לא להסיט את הנושא של שרשורים.

רוזי, למה שלא תכתוב פוסט נחמד על קרמיקה למתחילים ולמתקדמים? אתה יכול להעזר במישל ושאר חובבי הז'אנר. אתה לא חושב שמגיע קצת כבוד ל-ASR ולפותח השרשור?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מה הקשר בין הכבוד לאלדר ול-asr ולהתפתחות הדיון?

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
לא מבין למה אי אפשר להגיב בצורה עניינית לנושא השירשור. זה קורה בכל שירשור.

מקווה שגם שרשור הסאב לא יהפוך ל-למי יש גדול יותר, איך עולים במדרגות למתן ,למה ברק לא קנה רצפתי ומדוע בחר מה שבחר ולא משהו אחר.

בוא נראה ואז ננסה להבין אם יש קשר.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
גיא, לא תמיד שירשורים הולכים לכיוונים אחרים בגלל תגובות לא ענייניות.
אתה צודק שזה קורה לפעמים ( ואז זה יכול לבאס), אבל לפעמים שירשור פשוט ממצה את עצמו, ואת האנשים דווקא מעניין להמשיך לכיוונים אחרים.
מה עוד אפשר לכתוב שלא כתבו על הקביעה של שניצל שה ASR לא בהיר? הרוב הסכימו איתו, לאחרים בכלל לא ברור מדוע הוא בחר להעלות את הנושא, הפואנטה ברורה וממשיכים הלאה למה שמעניין את החברים.
מה רע בזה?
לטעמי זה עדיף מטחינת מים שמישהו כאן מאוד אוהב לעשות מידי פעם.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
מה שאני עוד ממליץ ללמוד הוא איך לא להסיט את הנושא של שרשורים.

רוזי, למה שלא תכתוב פוסט נחמד על קרמיקה למתחילים ולמתקדמים? אתה יכול להעזר במישל ושאר חובבי הז'אנר. אתה לא חושב שמגיע קצת כבוד ל-ASR ולפותח השרשור?
אני לא חושב שהדיון הוסט, אלא דיברו על האופי של הרמקולים הקרמיים בהקשר של כיצד נשמע asr.
לא מבין על מה הכעס הגדול, הרי מוכר ששרשורים לפעמים קצת סוטים לצדדים, וזה הופך את הדיון למעניין יותר.
אתה ואחרים יכולים להחזיר את נושא ה Asr לדיון על ידי הבעת דעתך וניסיונך.
אני אישית לא חובב שום ז׳אנר חוץ מפולק.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113

מקווה שגם שרשור הסאב לא יהפוך ל-למי יש גדול יותר, איך עולים במדרגות למתן ,למה ברק לא קנה רצפתי ומדוע בחר מה שבחר ולא משהו אחר.

גיא.

כל נושא גורר דיון על נושאים שמקיפים אותו.

לדוגמא: השירשור שלך על הוילסון שהוחלף לספנדור יכול בקלות להגיע לדיון על תיבה כבדה ומתה מול תיבה קלה ומנגנת.

האם זה יהיה כל כך שלילי בענייך? הרי זה כל הקטע בדיון, הוא נסחף, זז, חוזר למקורו ושוב נע. אבל הדיון כולו על אודיו.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
השרשור של צחי (לא שלי :)). לדעתי, גם הוא, יצא מהקשרו יותר מדי פעמים. הפך לענייני ספקולציה (החדר, הציוד, אקוסטיקה, שיווק) הייתי שמח יותר לראות תגובות של מישהו שחי עם הרמקול הקודם ולא כאלה ששמעו אצל כאלה שהחליפו ממש מהר כי וא ממש אהבו, או כאלה שהיו צריכים להכניס את ה-ZU וכל עניין ה-VFM שלא היה ממש קשור.

זה לא משנה, זה לא היה שרשור שלי. החלטת הקניה היתה שלי ואני חי איתה בשלום ובאהבה. מבטיח לא להזכיר את זה יותר שלא הואשם בשיווק. ה-D7 עשה עבודה מעולה בעצמו. הצליח לא להשאיר אותי אדיש (שזה מאוד קשה ), קלע לטעם שלי וגרם לי לקנות רמקול חדש בלי שממש תכננתי.

טוב, עכשיו גם אני מוציא את שרשור ה-ASR מהקשרו, אז בחזרה אליו, אני די מסכים עם שניצל אבל גם עם נמר למרות שאין לי מספיק נסיון עם ה-1. ה-2 תמיד נשמע גדול, שקט, רטוב ולא פגע בפירוט. זה אולי המגבר הטרנזיסטורי המשולב המושלם . שמעתי את ה-1 פעמים מעטות בסטאפים שבעליהם לא ממש הספיק ולתת להם "להתבשל" והם נשמעו יותר קלים (גם בתערוכה). יכול להיות שזה עניין של ברייק אין כי שוני ושלמה מדווחים אחרת.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
דבר כמה שאתה רוצה על הספנדור. אף אחד כאן לא יגביל אותך.

לגבי שלמה. אמרתי לו מזמן שזה מה שהוא צריך. לא דווקא אימיטר 1 אלה כל אחד שהוא בסגנון.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28

תמיד יש גלישה מהנושא המרכזי של השרשורים וזו לא הפעם הראשונה , גם אלדר פעם שיבח את הרזונטורים של alto extremo והיה לי מאוד מעניין לשמוע את דעתו ולקרוא על מוצר שאני מייצג שהוא מאוד התאים לו . אבל הנושא גלש לכיוון אחר לחלוטין בעשרות עמודים , האם זה צריך להפריע למישהו אני לא חושב ואותי אישית הייתי מעדיף להמשיך לדבר על אותו מוצר .
אז שוב אין לי שום דבר אישי איתך , והייתי מעדיף להישאר ביחסים טובים גם איתך ועם כולם , כי בסך הכל אנו מדברים על נושאים שמעניינים אותנו בפורום הזה . תודה מישל .

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
האמת ש ASR 1 הוא מגבר חכם ומתחשב.
בתחילה כעסתי עליו מאד על שצעק לי באוזניים. והוא הסביר לי
שהוא מגבר ב"רמה" ולכן הוא אוהב שגם הכבלים והחשמלים יהיו ברמה.
קניתי לו מה שביקש , והיום הוא מנגן ברכות מעודנת "כמו מנורות קטן" מבלי לאבד פרוט ודיוק
כוח ומהירות .
היום לדעתי (וזה הכי חשוב )המערכת נשמעת בשיאה (אצלי) וכמובן למקסם את הציוד
יש לי עוד מה לשפר.
(וזה לא את חשבון הבנק).

הממיר והסטרימר המנורתיים של AYON תורמים לתוצאה.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
יכול להיות שזה עניין של ברייק אין כי שוני ושלמה מדווחים אחרת.
שלמה לא דיווח כלום.(תתחדש על הספנדור)
אני רק יכול לומר שמי שלא חי עם ה ASR לפחות חודשיים לא יכול להכיר אותו טוב.
הרבה יותר מורכב ממה שחושבים.הרבה יותר חכם ממה שמכירים.
ואם להחליף אותו ,יכולות ליות שלוש סיבות.
זכיה בלוטו,שעמום,או תיסמונת איתן לוין.:)

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
שלמה נראה לי אם תשמע את הרמקול שלך על המגברים שאני ואלדר שמענו רוקפורט במינכן, תחליף :)

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
שלמה נראה לי אם תשמע את הרמקול שלך על המגברים שאני ואלדר שמענו רוקפורט במינכן, תחליף :)

כתבתי,"זכיה בלוטו".(לפחות עם הרוקפורט אני חצי מסודר):)

אבל לך תדע,לפי סטראופליי הגרמני לא כל כך צריך.
לפי שלמה -זה מה יש.

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113

מה המצב , כפרה עליך?

אענה לך בכל הנוגע אלי:

הסיבה היא שמעט אנשים מכירים את ה- ASR, ועוד יותר מעט אנשים מתעניינים במוניטין שיצא לו כבהיר או לא.
אז כל אחד מדבר על מה שמעניין לו.

כמה כבר אפשר לפתח את נושא השרשור לגבי ה- ASR? לאלדר יש אותו. לאיתן יש אותו. לאחרים היה ויהיה אותו. אז שהם יגידו אם הוא בהיר או לא ופה זה נגמר, לא? או שאני מפספס משהו?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אתה מפספס.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור