כי עשינו דיון על מגבר אחד שמישהו , כנראה אתה נמר , אין לי מושג מי, אמר לשניצל ששהוא טיפל'ה בהיר, אז הוא פתח על זה שרשור וכולנו באנו להגן על המגבר.
ואוסיף, ואחדד, ואומר: כל נפיחה שתוקע גיסנו שניצל, מתפתח לשרשור של עשרה עמודים, מתודלק על ידי שלושה "יודעי דבר", ועוד עשרים נספחים.
אז מישהו אמר שהמגבר ההוא ככה וככה. אורי, עזור לי בבקשה. איך מתרגמים WHO GIVES A F-U-C-K?
אין באמור לעיל לייצר מתקפה נגד אחד מבאי הפורום בכלל, ואלדר בפרט, אבל זה פשוט מדהים אותי מחדש איך הפורום הזה מתנהג כמו אוטובוס בטיול שכבה של כיתה ט'. יש את המקובלים, יש את המזדנבים, יש את המוקצים (או ילדי הכאפות, אם תירצו), ויש את אלה שלא אכפת להם מכלום.
בואו ניצוק תוכן נוסף לשירשור, שאי אפשר יהיה לפתח עליו דיון, משתי סיבות:
1. שניצל לא שמע את המגברים הנ"ל.
2. כמעט אף אחד אחר בארץ לא שמע את המגברים הנ"ל.
בקיצור - שמעתי אצלי בבית פרה-פאוור של KARAN בחסות מישל, ואת הסט של AVM שפור הביא.
שני תפיסות שונות בתכלית. שני מגברים שעשו לי נעים מאד.
הקאראן נשמע גדול, עם טונאליות נכונה בייחוד בשירה, כוח שלא נגמר מלווה בעדינות ויכולת לצייר כאילו במכחול עדין קוים של צליל באויר.
ה- AVM לעומתו, (אני חושב, כי לא עשיתי השוואה בזמן אמת) מציג תמונה שונה לגמרי: מדוייקת יותר, מיופייפת פחות, כאילו הולך לכיוון של "נכון" יותר. אם זה באמת "נכון" יותר, אדע כשאחזור לשמוע את הקאראן. אבל רק המחשבה על להרים את ה- 60 קילו של הפאוור עושה לי כאבי גב.
את ה- ASR שאמור להיות בליגה של שני הנ"ל, לא שמעתי. אין לי כוח לסחוב את הקופסאות.