לשבור סטיגמה - ASR איננו מגבר בהיר

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
מכיוון שאני מצוי בענינינו ,אני יודע שמסתובבת השמועה שמגבר ה-ASR הינו בהיר או "רזה " נטול בשר על העצמות הגרמניות שלו ,
מכיוון שאני עצמי כבר שנים רבות בעל מגבר שכזה ,לחלק גדול מחברי יש מגברים דומים ,כמו קובי שכני היקר בחלון ממול ,איתן מדפסות היקר ,איתן לוין ,זבדה שלמה ,איתן לוין ,שוני היקר ,ואפילו יאיר תמם שנים ארוכות ,אין לדעתי מי שמכיר ומנוסה במגבר הזה יותר ממני ,
לאלה שאינם מכירים ,מדובר באינטגרייטד מפלצתי של 300W לערך ,שמשקלו הכולל נוטה לכוון ה200 קילו ,לי יש אותו בבית משנת 2009 ,
ואני יכול להעיד שאין בו שום דבר רזה או בהיר ,ההפך הנכון יש לו משקל עצום במיד ובבסים ,הוא בעל מוזיקליות אדירה ,עד כדי כך שקשה להבדיל באם לא מנגן סט שפופרתי ענק (וגם כזה יש לי ,כך שאני יודע על מה אני מדבר) ,
העניין הוא ,שלמכשיר הזה יש ברייק אין ארוך כאורך הגלות ,אולי בגלל הכמות האימתנית של קבלים שיש בתוכו ,
ועניין נוסף היא הצלילות והניקיון ההיסטרים שלו ,מגבר צלול שבזה יכול ליצור מחשבה של משהו שחסר למורגלים בליכלוך קל ברקע או לנדנוד קל של חוסר שליטה במגברים חלשים לרמקולים מסוימים ,
לאחר שנים של הרגל ,כששומעים את הלהיטים החדשים ,לכאורה"כאילו שפופרתיים" ,חלקם נשמעיים לפחות לאוזני טיפה ספוגיים ו"חמים אש" ,אז זהו ,שאני לא מת על חום אש ,לא רוצה מיד בס בכינור ,
בקיצור ,רוכשי הASR ,צריכים סבלנות אדירה בכדי להגיע למיצוי יכולתו של המגבר ,ולא מדובר ב200 שעות ,אלא בשנה לפחות של שימוש כבד,ואז זה רק מתחיל ,
חייבים להשתמש במגבר הזה בכבלי נחושת בלבד כולל בחשמל ,והציוד חייב לעמוד על עץ ,ולא על מתכת או זכוכית ,נא לא להשתמש בכבל המסופק עם המגבר ,הוא נחמד ,אבל לא יותר מזה ,היצרן ממליץ על ארגנטו ,אז מי אני שאמליץ על אחר ,
בכל מיקרה בהירות ורזון כפי שמסתובב במחוזותינו אין בכלל ,
בעניין כדאיות הרכישה של מגבר יקר שכזה ,מקבלים בחבילה וולים קונטרול ניפלא (קדם) ,שעובד הרבה יותר טוב מהרבה קדמים סופר יקרים ,עקרון העבודה שלו הוא ע"י שינוי רגישות המגבר כמו בקדם היקר להחריד של AYRE ,ובנוסף מקבלים מגבר 300W משובח מאין כמותו ,את הספקים שלו אין צורך לחבר לקונדישונר בגלל גודלם העצום ויכולתם לסנן עצמאית את החשמל ,וכל זה קיבלתם בחבילה אחת מתואמת להפליא בין הרכיבים כולל הגנות מכל סוג שהוא על המגבר ,
בקיצור מגבר מדהים ,בעיני הקניה הטובה ביותר בשוק בכל מחיר ,מיועד למי שרוצה מגבר שלא צריך לשדרג אותו ,כולל הכל בחבילה אחת .

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני לא יודע מי אמר לך את זה
גם אצלך וגם בכל שמיעה שלו בעולם ה ASR ממש לא רזה או בהיר.
כנראה הוא נכון מדיי לאוזני בטון

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
אני כנראה לא (מספיק) בעניינים כדי לשמוע שטויות כאלה.
מעולם לא הרגשתי שהוא בהיר או רזה.

עם זאת מעניין אותי האם כל 4 החלקים צריכים ברייק כ"כ ארוך?
מעניין מה דעתו של אייל פור ...
כאם וככל שזה נכון אישית לא הייתי קונה מכשיר שהברייק שלו נגמר עם האחריות על המוצר.

באופן אישי אשמח לדעת על ההבדלים בין הדגמים.

רצ"ב לינק
http://app.audiogon.com/listings/so...with-battery-psu-2013-10-29-integrateds-06460

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
זה תלוי על איזה asr מדברים.
הדגם הקטן הוא בהיר יחסית. הדגם הבכיר מאוזן לחלוטין.

זו אינה סטיגמה. זו המציאות מנסיונם של אחרים עם הדגם הקטן.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
גם הקטן איננו בהיר! 5 דקות לרחובות ,ותשנה דעתך .

nizans

חבר משקיען
מעורבות
10
נקודות
18
מכיוון שאני מצוי בענינינו ,אני יודע שמסתובבת השמועה שמגבר ה-ASR הינו בהיר או "רזה " נטול בשר על העצמות הגרמניות שלו ,

לא מבין על מה אתה מדבר וגם האמת שלא שמעתי רכילות כזו.

מה שכן שמעתי ( ברחובות ) זו שלמות ונקיון פנומנליים ,שבאמת אין במציאות המוזיקלית , אבל להאזין לתוצאה הכללית זו חוויה מהנה ובהחלט מושלמת. אין שם שום בהירות יתר ,אלא צלילות מדהימה ומדוייקת, פירוט של כל תו ותו. מלמטה למטה דרך כל הספקטרום מעלה מעלה ללא שום הפרעה או הצקה של אף תדר .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
גם הקטן איננו בהיר! 5 דקות לרחובות ,ותשנה דעתך .

זה הכל עניין של יחוס. גם תלוי לאיזה רמקול הוא מחובר.
ונראה לי שרצוי להוסיף שבהירות היא אינה דבר שלילי.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
זה לא רק עניין של יחוס, אלא גם עניין של הגדרות.
בדיוק אותה שקיפות ופירוט אצל אחד אחר נופלת תחת קטגוריה של "בהיר"

so what??

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תסמוך עלי שאני יודע להבחין בין שקיפות ופירוט לבין איזון טונאלי על הצד הבהיר.
האימיטר הקטן הוא שקוף, מהיר כברק ומפורט להפליא. הוא יתאים לרמקולים ״חמים״ יותר באופי.

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
יש מסעדה בפריז ל'אנטריקוט היא מגישה רק מנה אחת סטייק אנטריקוט , סלט חסה, ציפס ובגט.
ותמיד יש תור של אנשים הממתינים להיכנס למסעדה.
לטעמי המנה האחת ויחידה המוגשת היא יצירה טעימה ומושלמת 100/100.
התפריט של "המנה האחת" והיחידה קיים שם קרוב ל-60 שנה- ולא מחליפים.

נהייתי רעב .

Friedrich Schaefer בנה תפריט של מנה אחת -ASR המגבר הטרנזיטורי החזק המעודן השולט בכל הספקטרום
באיזון מדהים . צריך לקרוא ביקורות שונות של אנשים בעולם ששמעו מספיק מגברים ומה דעתם.

אגב המגבר לא בהיר בכלל אלא פרספקס שחור שבלילה כל ה-LED ים מאירים - מופע אור קולי

אם אתה טיפוס שאוהב לשדרג מגברים, אל תקנה ASR.

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
נמר שלום .

המגבר שלי ASR 1 היה אצל איתן לוין מספיק זמן.
בשלב מאוחר יותר איתן היה גם בעליו של ASR-2.

שאלתי את איתן כמה להוסיף כדי לעבור מ- 1 ל--2.

תשובתו הייתה : אל תחליף ,חבל על הכסף שני המגברים זהים לחלוטין
בכל התכונות ,מלבד שהמגבר הגדול נותן מענה לרמקולים "קשים יותר" ולא יותר.
לרמקולים שלך הוא מספיק.
לכן קביעתך שהם שונים נכונה , כי הם היו בסט-אפים שונים של ציוד וחדר.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
טוב נו. הוא לא בהיר, שיכנעתם אותי...

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
טוב נו. הוא לא בהיר, שיכנעתם אותי...

השתכנעת כלכך מהר, ידוע לי שקשה לשכנע אותך :) .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא באמת השתכנעתי. האימיטר הקטן הוא מגבר מצוין [אחד מהטובים שיש] עם נטיה קלה לבהירות. זו הסיבה שהוא לא יתאים לרמקולים מאותה משפחה.

בהירות קלה תמצא בעוד הרבה יצרניות, במיוחד במוצרים היקרים...

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אחד הדיונים הדפ**ים שהיו לנו פה .
באמת.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
כי עשינו דיון על מגבר אחד שמישהו , כנראה אתה נמר , אין לי מושג מי, אמר לשניצל ששהוא טיפל'ה בהיר, אז הוא פתח על זה שרשור וכולנו באנו להגן על המגבר.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
עשינו דיון בגלל בדיקה שעשית לפני שנתיים+
, ?!!?!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור