http://www.pureaudioproject.com/trio15-open-baffle-speakers-pureaudioproject/
אולי משהו כזה, עם הגברה חזקה ומדויקת, יצליח למלא חלל כזה?
מענייןhttp://www.pureaudioproject.com/trio15-open-baffle-speakers-pureaudioproject/
חג שמח !
חל טוויסט קל בכיוון...
חיברתי לסט רמקולים Wilson ותיקים מאוד (מתחילת שנות התשעים) שעמדו אצלנו כמה שנים ללא שימוש. מדובר בדגם M.P. 135W. וופר 12 איץ מיד 6 אינץ וטוויטר די גדול 3 אינץ לפי מדידה חיצונית.
והתוצאה ממש טובה. הן מבחינת העומק והן בפירוט (באופן מרשים) ובעיקר תוצאה טובה במוסיקה מרובת כלי נגינה.
הרמקולים נמוכים (70 סמ) ורחבים (40 סמ)
ומתאימים מבחינה חיצונית למקבלי ההחלטות.
אבל הגיל נותן בהם את אותותיו .
אני חושב ללכת לכיוון של ווילסון. ולא אכפת לי לרכוש יד שניה. אשמח לשמוע דעתכם.
חג שמח !
חל טוויסט קל בכיוון...
חיברתי לסט רמקולים Wilson ותיקים מאוד (מתחילת שנות התשעים) שעמדו אצלנו כמה שנים ללא שימוש. מדובר בדגם M.P. 135W. וופר 12 איץ מיד 6 אינץ וטוויטר די גדול 3 אינץ לפי מדידה חיצונית.
והתוצאה ממש טובה. הן מבחינת העומק והן בפירוט (באופן מרשים) ובעיקר תוצאה טובה במוסיקה מרובת כלי נגינה.
הרמקולים נמוכים (70 סמ) ורחבים (40 סמ)
ומתאימים מבחינה חיצונית למקבלי ההחלטות.
אבל הגיל נותן בהם את אותותיו .
אני חושב ללכת לכיוון של ווילסון. ולא אכפת לי לרכוש יד שניה. אשמח לשמוע דעתכם.
צודק לגמרי. גם הישנים המחוברים אצלי כעת הם שקופים וזה מה שאהבתי בהם. אני מניח שהסדרות החדשות שקופות עוד יותר . מוכן לבדוק ובכייף.ועכשיו ברצינות
מהנסיון שלי עם ווילסון אני מייעץ לך לשים לב לדבר אחד חשוב.
אלו רמקולים מעולים, אבל שקופים ולא עושים הנחות וחשוב מאוד שזה לא יגביל אותך כשתרצה להאזין למוסיקה.
הווילסון שהיו לי לא איפשרו לי לשמוע בזמנו את רוב הדיסקים שלי, כי הם חשפו איכות גרועה של הקלטות באופן שהוציא לי את החשק לשמוע את רובן.
מצאתי את עצמי מצטמצם לאט לאט למוסיקה אודיופילית +- ומשתעמם אז נפטרתי מהם.
את הדבר הזה אני ממליץ לך לבדוק בקפדנות ברמקולים שתתעתד לרכוש ולא באלו שיש לך עכשיו שבטח התמתנו מאוד עם השנים.
בהצלחה
לא מצליח להעלות תמונה
כנראה שאני לא יודע איך
ועכשיו ברצינות
מהנסיון שלי עם ווילסון אני מייעץ לך לשים לב לדבר אחד חשוב.
אלו רמקולים מעולים, אבל שקופים ולא עושים הנחות וחשוב מאוד שזה לא יגביל אותך כשתרצה להאזין למוסיקה.
הווילסון שהיו לי לא איפשרו לי לשמוע בזמנו את רוב הדיסקים שלי, כי הם חשפו איכות גרועה של הקלטות באופן שהוציא לי את החשק לשמוע את רובן.
מצאתי את עצמי מצטמצם לאט לאט למוסיקה אודיופילית +- ומשתעמם אז נפטרתי מהם.
את הדבר הזה אני ממליץ לך לבדוק בקפדנות ברמקולים שתתעתד לרכוש ולא באלו שיש לך עכשיו שבטח התמתנו מאוד עם השנים.
בהצלחה
ביצעתי את כל הפעולות האלה. אני מקבל מדבקה שהקובץ גדול מדי והשרת לא יכול להעלות את התמונה.#צירוף תמונה.
#בחירה מגלריה שלך.
#תמונה מלאה
ביצעתי את כל הפעולות האלה. אני מקבל מדבקה שהקובץ גדול מדי והשרת לא יכול להעלות את התמונה.
מורל מיצרים כאילו בשיטוף עם משהוא שאני לא מכירמעניין
אבל חובה לשמוע קודם
ד.א לא חסרים חסרונות לאופן באפל... כמו בס לא עמוק
יש מישהו בארץ שמייצר כאלה.
איפה אפשר לשמוע אותם?
בדיוק עד עתה חייתי ושמעתי עם מגברים יפניםמה הפוך? מה שלא יוצא מהרמקול לא יגיע לאלקטרוניקה???
אריה