arye.gur
חבר משקיען
- מעורבות
- 882
- נקודות
- 113
ממש לא.לא צריך להמציא את הגלגל, כבר המציאו אותו, חבל על האנרגיה.
הרמקול הוא הרכיב שהשפעתו על הצליל הסופי היא הרבה ביותר...
אני חושש שלגלגל עליו אתה מסתמך יש פאנצ׳ר. תחליף גלגל.
אריה
ממש לא.לא צריך להמציא את הגלגל, כבר המציאו אותו, חבל על האנרגיה.
הרמקול הוא הרכיב שהשפעתו על הצליל הסופי היא הרבה ביותר...
לא צריך להמציא את הגלגל, כבר המציאו אותו, חבל על האנרגיה.
הרמקול הוא הרכיב שהשפעתו על הצליל הסופי היא ......
זה לא סותר את מה שכתבתי..כן ולא, חבר את הרמקולים שלי למגבר עם זרם שלא יספק אותם ותקבל צליל אנמי במקר הטוב, לעומת זאת מגבר בריא מסוגל להפיק מהם עולם ומלואו.
רעיון מעולהיש לי "פתרון" בשבילך - אפילו בחינם ולא דורש לצאת מהבית (!). מה דעתך על להעביר זמנית את המערכת לחדר מגורים אצלך בבית ?
אני מאמין שהבעיות האקוסטיות יתחלפו באחרות, אבל תוכל לקבל פרספקטיבה נוספת לאיך היא יכולה להשמע, ואולי לתת לך איזשהו כיוון לאיך משפיע הסלון שלך.
תנסה לשחק עם מרחק מהקירות, toe in, מרחק האזנה, ספייקים לעומת גומיות (כמו שהוצע כאן), הוספת שטיח ורהיטים וכו'.
אחלה רעיון. אנסהיש לי "פתרון" בשבילך - אפילו בחינם ולא דורש לצאת מהבית (!). מה דעתך על להעביר זמנית את המערכת לחדר מגורים אצלך בבית ?
אני מאמין שהבעיות האקוסטיות יתחלפו באחרות, אבל תוכל לקבל פרספקטיבה נוספת לאיך היא יכולה להשמע, ואולי לתת לך איזשהו כיוון לאיך משפיע הסלון שלך.
תנסה לשחק עם מרחק מהקירות, toe in, מרחק האזנה, ספייקים לעומת גומיות (כמו שהוצע כאן), הוספת שטיח ורהיטים וכו'.
כיהיייי.....
קראתי את כל התגובות ואני רוצה לומר שמכל מלמדי השכלתי.
ובאמת קיבלתי עצות טובות ומועילות.
טיפ טיפה מבלבלות.
אך עם כמה
תובנות.
בקיצור,
אני צריך להחליף את המגבר. ואכן צודק איתי. נתוני דמפינק פקטור ודינמיות לא מהמוצלחים.
וגם את הרמקולים כפי שחשבתי עם עוד כמה חברים.
וגם להחליף את הסלון.
ולהוסיף שטיח ווילון
ואת הבית בבקשה
ואם כבר הלכנו ככ רחוק
אז למה לא
את האישה?
היי אמיר
ברור שלכולם כוונות טובות
אבל מותר גם קצת לצחוק לפעמים
או שזה מחוץ לתחום?
כשאישתי מתלבטת בין שני דברים אני ממליץ לה לקנות את שניהםהאמת היא שאנחנו לא מפסיקים להנות לרגע מהסט. המוסיקה אצלנו היא חלק מתפריט היומיומי.
היום הבן השתחרר ולקחתי אותו לכלי זמר לקנות לו מתנת שחרור. הוא בחר גיבסון לז פול קלאסיק חשמלית. נראית ונשמעת נפלא.
עכשיו צריך לבחור לה מגבר....
שמענו שני מגברי מנורות של fender ושל vox. שניהם 15 וואט. שניהם נשמעים טוב ומרוב שהם נשמעים טוב - לא יודעים במה לבחור....
לפחות למגברי גיטרה לא צריך להחליף בית ואשה
עוד פעם אמרות כנף שנשמעות ונקראות טוב, עושות הרבה היגיון בקורס לוגיקה בטכניון, אבל חסרות משמעות פרקטית.הרמקול משרת את האלקטרוניקה שלפניו ולא להיפך. אלמנטרי ווטסון...
מה שלא יוצא מהאלקטרוניקה לעולם לא יגיע לרמקול.
מה שהאלקטרוניקה ״דופקת״ יגיע לעולם דפוק לרמקול.
אריה
אשריך לגבי המוסיקה והמתנה. אבל תגיד, זה גורם לך להרגיש יותר גבר שאתה מחפיץ את אשתך לכדי מטרד ומכשול בדרך לנירוונה אודופילית? פשוט דוחה. לא מבין למה יש בכל פורום אנשים שמתייחסים אל בנות הזוג שלהם, מאחורי גבן, כאילו הן משוכה בדרך להגשמת החלום. אתה כזה גבר? תציב לה עובדה שאתה קונה. לא יכול? אה, צריך להתחשב בה? באסה. משתתף בצערך על הנישואים הכושלים. אה, הם לא כושלים? וואלה. שוב - אני שמח בשמחתך. מקווה שתחסוך מאיתנו להבא ביקורת שובינסטית עליה בפורום אנונימי מאחורי גבה.האמת היא שאנחנו לא מפסיקים להנות לרגע מהסט. המוסיקה אצלנו היא חלק מתפריט היומיומי.
לפחות למגברי גיטרה לא צריך להחליף בית ואשה
טוב, נתת לי על הראש, חיפשתי למה הזכרתי את חשיבות המקור ומתברר שבתשובה למי שכתב שהוא בונה את המערכת סביב הרמקולים. התגובה שלי לגיטימית, למה לצעוק עלי ללא סיבה? )-:עוד פעם אמרות כנף שנשמעות ונקראות טוב, עושות הרבה היגיון בקורס לוגיקה בטכניון, אבל חסרות משמעות פרקטית.
מה זה "אלקטרוניקה דופקת"? אתה לא מדבר על ציוד של הדיוטי פרי. בכיאת. אין לך מושג מה יפתור לו את הבעיה. יכול להיות שהבעיה היא אצלו בראש בכלל. אז סתם לדחוף שוב את המנטרה של מקור תחילה שטמירים ומוכרים אחרים דחפו לנו בצעירותנו, לא מקדם כלום בשביל פותח השרשור. הרי ברור לכולם שהחלפת מקור לא תפתור לו את הבעיה. במקרה הטוב היא תהווה שיפור חלקי, ואולי מבורך, אבל לא פיתרון.
וגם מה המשמעות של השיח הזה בכלל? המשמעות היחידה היא במקרים שבהם המקור הוא נחות משמעותית משאר הרכיבים. זה המקרה כאן? סביר שלא. יש היתכנות שכן? אולי. משם כדאי להתחיל? ברור שלא.
ולאחר האגרסיות, אריה, שיהיה לך ברור: אני חושב, כמוך, שמקור הוא מה שהוא עושה את המערכת. זה פשוט לא קשור בשיט לשרשור הזה.