tomertsin
מושעה
- מעורבות
- 2,203
- נקודות
- 113
תומר, יצא לך לשמוע את Devore Fidelity X?
לא שמעתי את הדגם הזה.
תומר, יצא לך לשמוע את Devore Fidelity X?
מעניין. אתה שמעת את שניהם תומר. אתה יודע לפרט מה ההבדלים באופי הסוני של הפיאגה והספנדור האמורים?
ראיתי את זה רק עכשיו..רק שתדע
התגובה הזו עזרה מאוד בבחירה.
קל יותר"לבחור רמקול קשה יותר מאשה"
אני מניח שהכותב לא התנסה בגירושים מאישה ומרמקול לצורך ההשוואה...
בשני המקרים אפשר לאמר שהשתדרגתי, אבל עם הרמקולים היה קל וזול משמעותית.קל יותר
גם ברמקולים המחיר פיקסבשני המקרים אפשר לאמר שהשתדרגתי, אבל עם הרמקולים היה קל וזול משמעותית.
כשאתה נפטר מרמקולים אתה מקבל כסף או כלום. כשאשה נפטרת ממך (או להפך) אתה מדמם כסף.גם ברמקולים המחיר פיקס
ולא ריטיינר עם תנאים משתנים
אמירלהעיף אנשים מהפורום שפוגעים בשלוות רוחם של הוותיקים זה טוב, לגיטימי ואפילו מקבל את תמיכת מנהל הפורום. אבל שרשור שובניסטי מחפצן על נשים לא זוכה אפילו לביקורת אחת. מביש!
אין פה שום פגיעה באף אישה, אין פה חיפצון והשאיפה לפוליטיקלי קורקט בכל דבר היא הרעה החולה של החברה. אז בהומור פותח השירשור כתב שלמצוא רמקול יותר קשה מלבחור אישה, תראה כמה רחוק הלכת רק כדי למצוא את הפסול בכותרת עם חיוך, כותרת לפוסט על חיפוש רמקול, כלום לא יותר מזה…להעיף אנשים מהפורום שפוגעים בשלוות רוחם של הוותיקים זה טוב, לגיטימי ואפילו מקבל את תמיכת מנהל הפורום. אבל שרשור שובניסטי מחפצן על נשים לא זוכה אפילו לביקורת אחת. מביש!
כל מבט, כל התייחסות לקבוצה, כל דבר שהוא לא אני, הוא חיפצון. כשדיברת על אנשים שמעיפים אנשים אחרים מהפורום חיפצנת אותם, כי ביטלת את האישיות שלהם וכל התכונות שלהם ורק התייחסת לעובדה שהעיפו אנשים מהפורום.להעיף אנשים מהפורום שפוגעים בשלוות רוחם של הוותיקים זה טוב, לגיטימי ואפילו מקבל את תמיכת מנהל הפורום. אבל שרשור שובניסטי מחפצן על נשים לא זוכה אפילו לביקורת אחת. מביש!
והשאיפה לפוליטיקלי קורקט בכל דבר
סמוך עלי אמיר שאם היה זכר ולו הקטן ביותר למשהו שובניסטי בדיון הזה, בסגנון או בדברי ו/או נימת פותח השרשור התגובה הייתה מגיעה בן רגע. אומנם לא לקחתי חלק בדיון, אך אני עוקב אחריו באופן תדיר וקבוע. מעבר לכך, פותח השרשור אף התייחס לחלקה הפעיל של בת הזוג בתהליך אז על אחת כמה וכמה. וכן, הכותרת היא ברוח הומור קליל. אז כן, יש כאלה שתהליך בחירת רמקול קשה להם יותר מאשר למצוא התאמה עם בן/בת זוג. אין כאן שום פסול.להעיף אנשים מהפורום שפוגעים בשלוות רוחם של הוותיקים זה טוב, לגיטימי ואפילו מקבל את תמיכת מנהל הפורום. אבל שרשור שובניסטי מחפצן על נשים לא זוכה אפילו לביקורת אחת. מביש!