לאחר סיעור המוחות בעניין המעמדים לציוד ....

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
צחי, בדיון ההוא:) נתנו לך את כול ההמלצות וביניהם Isoacoustics , Franc audio, ועוד.
בהזדמנות זו אני יכול להמליץ לך ליצור קשר עם נגר שעוסק בבנייה עבור אודיו ומאוד איכותי (בונה כעת ויטרינה שלא קשורה לאודיו וממש מצטער שלא בניתי את המזנון שלי אצלו וכעת ממש סובל מליקויים של נגרים העקומים) מחיר אצלו סביר ביותר וחומר ללא תחרות, בקיצור שווה להתייעץ.
גם יודע לשלב מוצרי שיכוך בתוך הבנייה שלו, מאוד קפדן.
קוראים לו רון שחר 054-4469059
תרצה תגיד שממני (לא שזה משנה דבר)
בהצלחה
לגבי איזו אקוסטיקס נשקל העניין . חבר הזמין לרמקולים.
העניין שהתושבות זה לפי משקל ולמה שאני צריך החשבון היה יותר מ1000$ לכן ירד. החיקוים של החברה לא רלונטים כי מדובר בכל מיני חומרים שאין לדעת מה יש בחיקוי.
התושבות של פיניט אלמנט עם הגולות אני מאמין שההבדל בין החיקוי למקור זניח ולכן הזמנתי לנסות .
לא יהיה טוב נזמין משהוא אחר זה כל היופי

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
לאחר סיעור מוחות להדביק שני דיקטים
טכנולוגית על.
עם רעיון כזה אתה יכול להשאר עם דיקט אחד.
או שתחפש את המעמד הכי זול בלוחות והוא יהיה טוב יותר.
בהצלחה.

omi

חבר משקיען
מעורבות
423
נקודות
63
אפשר לחשוב שכל הסטנדים ב 5k הם ממדפים בטכנולוגיית חלל...

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
כנראה לא טכנולוגיית חלל.
אבל מחברות רציניות שיודעות מה הן עושות כמו solid tech או taoc (ועוד הרבה אחרות) כנראה שהמעמד יהייה הרבה יותר יעיל בתפקיד שלו לשכך (אולי לא בעיצוב) מאשר DIY המסתמך על כמעט אפס ידע וניסיון.

כנראה שההבדל בעלות בין מעמד כניסה של חברה רצינית בתחום לעלות מנגר היא שולית (בלי להיכנס לאבו ג'ארס בבנייה).

מי שלא חווה את ההבדלים שעושה סטנד כנראה יעדיף לחסוך אלפיים ש"ח...

רונן

חבר משקיען
מעורבות
114
נקודות
43
לא קראתי את כל השירשור.
בכל מקרה ולא למען ויכוח ,..
לאחר שנים רבות של אהבה לתחום ונסיון עם ציוד זול ויקר ,
לדעתי (בעניין האודיו ) ספייק פה וספייק שם או מעמד כזה או אחר לא משפיעים על התוצאה הסופית
באופן כזה שהמאזין יאמר - וואי איזה שיפור ?

לעניין ויזואלי : ברור שזה עושה משהו.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
כל אחד וניסיונו הפרטי

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
כנראה שזה עניין של באיזו רמה הסט-אפ שלך.
אנשים פה אומרים שמעמד X חירב להם את הצליל ומנגד, מעמד Y לקח אותם 3 רמות למעלה.

רק צחי תיזהר שהמעמד שאתה בונה בטעות לא יהרוס לך את הצליל.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
בהתחלה היה מזנון מנגר (יפה וגדול ושוקל לפחות 150 ק"ג).
החלפתי לשני מעמדים של סוליד טק. השיפור בסאונד הורגש אבל המערכת והאוזניים בזמנו לא היה משהו לכתוב עליו.
במהלך השנים נוסו הרבה משכחים מתחת למכשירים והרמקולים שעשו שינויים אדירים אבל לא הכל לטובה.
לאחרונה - פלטת גרניט בעובי של כ 2.5 ס"מ מתחת למחשב לספק כוח ולהארד דיסק - שיפור משמעותי לטובה - בהכל.
לאחרונה - פלטת גרניט בעובי של כ 2.5 ס"מ מתחת לראוטר - שיפור משמעותי לטובה - בהכל.
לאחרונה - הוספת רגליות של סוליד טק מתחת לספייקים של המעמד של סוליד טק - שיפור עצום - בהכל.
לאחרונה - הוספת בריקים (לבנים ששמים על הקירות) מחומר טבעי מתחת לספק כוח ול"מוקה" = שיפור משמעותי במיד והגבוהים.
לאחרונה - הוספת מעמד של TAOC (העברת מגבר ודאק מסטנד של סוליד טק לסטנד של TAOC) - משנה משחק - הכל אורגני יותר, גבוהים ברורים עם גוף ולא נפרדים משאר המוזיקה.... עולם אחר
לאחרונה - מדף של TAOC במקום הגרניט מתחת למחשב+ספק כוח+ הארד דיסק - הבדל אדיר - ראה מה שעשה הסטנד של TAOC.
לאחרונה - מדף של TAOC מתחת לפילטר חשמל במקום מיגים של SR - ייבוש סאונד כללי.
לאחרונה - מדף של TAOC עם מיגים SR מתחת לפילטר חשמל - תוצאה טובה משמעותית מאשר רק עם המיגים - סאונד מלא ועם זאת מדויק.

זה הניסיון שלי בתמצית של התמצית עם משכחים וסטנדים.

YMMV

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
102
נקודות
43
ידידי, ההשפעה פסיכולוגית נטו!!

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
ידידי, ההשפעה פסיכולוגית נטו!!
כלומר גם התוצאות שאהבתי ואילו שלא היו ברמה הפסיכולוגית.
מעניין....
בתור פסיכולוג, יש לך כדורים או טיפול מומלץ עבורי?
לחילופין, אני יכול להמליץ על טיפול בשמיעה, הכולל גם טיפול בהכחשה ברמת התת מודע.
מה שבטוח, איני יודע באמת למי מאיתנו הטיפול דחוף ודרוש יותר.

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
102
נקודות
43
לשים חתיכת גרניט מתחת לראוטר ולהרגיש הבדל? אתה עושה צחוק מעצמך.
ואגב..השמיעה שלי מעולה אבל אתה כנראה חי בעולם הנדמה לי.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
לשים חתיכת גרניט מתחת לראוטר ולהרגיש הבדל? אתה עושה צחוק מעצמך.
ואגב..השמיעה שלי מעולה אבל אתה כנראה חי בעולם הנדמה לי.
כנראה שאתה לא מבין שהראוטר הוא חלק בלתי נפרד מהמערכת שמזרימה את המידע.
אתה כנראה לא מבין דבר, ונתפסת לדוגמא אחת מבין רבות שהבאתי.
ד"א, השיכוך של הראוטר (זה הממיר של הוט + ה"מוקה" + הספק כוח של הממיר) לא רק שנשמע במערכת הוא גם נשמע (לא נראה לעיני) ברמקולים המסכנים של הטלוויזיה.

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
102
נקודות
43
כנראה שאתה לא מבין שהראוטר הוא חלק בלתי נפרד מהמערכת שמזרימה את המידע.
אתה כנראה לא מבין דבר, ונתפסת לדוגמא אחת מבין רבות שהבאתי.
ד"א, השיכוך של הראוטר (זה הממיר של הוט + ה"מוקה" + הספק כוח של הממיר) לא רק שנשמע במערכת הוא גם נשמע (לא נראה לעיני) ברמקולים המסכנים של הטלוויזיה.
אתה צודק, אני לא מבין דבר, העיקר שאתה מרוצה מהתוצאות.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אתה צודק, אני לא מבין דבר, העיקר שאתה מרוצה מהתוצאות.
והעיקר שאתה פסיכולוג, עם ציוד אודיו יקר

BigYossiCohen1

חבר אתר
מעורבות
12
נקודות
8
בהתחלה היה מזנון מנגר (יפה וגדול ושוקל לפחות 150 ק"ג).
החלפתי לשני מעמדים של סוליד טק. השיפור בסאונד הורגש אבל המערכת והאוזניים בזמנו לא היה משהו לכתוב עליו.
במהלך השנים נוסו הרבה משכחים מתחת למכשירים והרמקולים שעשו שינויים אדירים אבל לא הכל לטובה.
לאחרונה - פלטת גרניט בעובי של כ 2.5 ס"מ מתחת למחשב לספק כוח ולהארד דיסק - שיפור משמעותי לטובה - בהכל.
לאחרונה - פלטת גרניט בעובי של כ 2.5 ס"מ מתחת לראוטר - שיפור משמעותי לטובה - בהכל.
לאחרונה - הוספת רגליות של סוליד טק מתחת לספייקים של המעמד של סוליד טק - שיפור עצום - בהכל.
לאחרונה - הוספת בריקים (לבנים ששמים על הקירות) מחומר טבעי מתחת לספק כוח ול"מוקה" = שיפור משמעותי במיד והגבוהים.
לאחרונה - הוספת מעמד של TAOC (העברת מגבר ודאק מסטנד של סוליד טק לסטנד של TAOC) - משנה משחק - הכל אורגני יותר, גבוהים ברורים עם גוף ולא נפרדים משאר המוזיקה.... עולם אחר
לאחרונה - מדף של TAOC במקום הגרניט מתחת למחשב+ספק כוח+ הארד דיסק - הבדל אדיר - ראה מה שעשה הסטנד של TAOC.
לאחרונה - מדף של TAOC מתחת לפילטר חשמל במקום מיגים של SR - ייבוש סאונד כללי.
לאחרונה - מדף של TAOC עם מיגים SR מתחת לפילטר חשמל - תוצאה טובה משמעותית מאשר רק עם המיגים - סאונד מלא ועם זאת מדויק.

זה הניסיון שלי בתמצית של התמצית עם משכחים וסטנדים.

YMMV

מקובל כל מה שאתה אומר וכותב כי אתה היית שם ושומע
רק מוזר השמות תואר שאתה כותב: עצום או הבדל אדיר אז באיזה שמות תואר תשמש שתחליף חדר או רמקולים

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
102
נקודות
43
כבר אמרתי....אני לא מבין דבר,אתה המומחה במשטחים כאלו ואחרים שמשפרים סאונד.

מה שאני טוען ובזה אסיים את הויכוח, לדעתי שום משטח לא יכול לשפר סאונד.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
כבר אמרתי....אני לא מבין דבר,אתה המומחה במשטחים כאלו ואחרים שמשפרים סאונד.

מה שאני טוען ובזה אסיים את הויכוח, לדעתי שום משטח לא יכול לשפר סאונד.
כל משטח משנה סאונד לעומת משטח מחומר וגודל אחר

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
מקובל כל מה שאתה אומר וכותב כי אתה היית שם ושומע
רק מוזר השמות תואר שאתה כותב: עצום או הבדל אדיר אז באיזה שמות תואר תשמש שתחליף חדר או רמקולים
כשזה יקרה, אני מבטיח להשתדל לספר לך.
עצום/ גדול/ ענק/ הם דברים יחסיים.

מאז ומתמיד האמנתי שה"כל יחסי".
בשבילי שינוי בגוון של החצוצרה או הוספת גוף אמיתי לקול הזמרת - זה שינוי ענק.
אולי בשבילך אילו זוטות, וזה בסדר.

אוהד11

צוות האתר
מעורבות
250
נקודות
63
חייב לגבות את רוזי1 ולומר שבוודאי שמשטחים יכולים להשפיע על סאונד, לכל חומר הרזוננס שלו, אבל מידת ההשפעה בוודאי תלויה מתחת למה הם יושבים. ככל שהרכיב רגיש יותר לתנועה כך השיפור משמעותי יותר. פטיפון, cd, מנורות בוודאי מושפעים יותר. לא יודע לגבי ראוטר לא ניסיתי.
אבל בטווח היותר גס של ההשפעה, עד היום ההשקעה הטובה ביותר שעשיתי בציוד היא כנראה ה seismic bars של townshend מתחת לרמקולים.
הם תרמו לארגון הצליל והבמה באופן משמעותי ביותר וכפועל יוצא גם להפרדה טובה יותר ובעיקר בתדרים הנמוכים והאמצעיים. הקנייה הכי טובה שלי עד היום.

תמונות מצורפות

• ee.jpg
    ee.jpg
    KB 42.7 · צפיות: 117

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
קצת נסחפתה יארינו.ישנם משטחים שאתה שם כוס מים בקצה אחד,דופק קלות בקצה שני והמים רוצים לצאת מהכוס.ולעומת זאת ישנם משטחים שהמיים לא זזים,בקושי זזים,זזים אבל לא "כמעט נשפכים...
ואני מסכים עם ידידי שוני בקשר לשני הדיקטים שמודבקים. אבל לא מסכים אם מצמידים שתי פלטות עבות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור