עזוב אותך. חבורת חובבנים.כנראה שיש הבדל בתפיסת המושג "מעמד לציוד".
משהו אמר טכנולוגיית חלל?
אז הנה
https://www.silentrunningaudio.com/isolation-stands/virginia-class/
מתאים לצוללות ולנאסא..
עולה כסף..אבל לחשוב שאין ולא יהיה הבדל עם HDF?
ראבק
דאגת להפרדה של הפלטה מהמסגרת? בריהוט של בוקס שערן מביא יש את זה- מרווח של מילימטר או שניים בין הפלטה לבין מסגרת הארונית.תראה איתי היאירות הזאת קצת מעייפת ! בלי להעליב.
אני מראש אמרתי שאני לא מתיימר להתחרות במוצרי פרמיום או טכנולוגיית חלל.
אני בהחלט חושב שבסוף המעמד הזה יהיה יותר טוב ממעמדים ברמת כניסה 5-7 אלף שח מהסיבה הפשוטה ש100% מהם אינם כוללים תכנולוגיית חלל אלה פלטה mdf 4 רגליים וספייקים.
ובנוסף שלי יהיה ורסטילי כך שאני כן אוכל להפריד קומות עם מוצרי שיכוח ממתכת שהופקה ממטאוריט ודומה.
המעמד אגב מתוכנן על פי תיכנון של חברה רצינית ולא פרי דימיוני.
והקטע הזה של עם לא משקעים עשרות אלפים זה לא טוב קצת לעוס .
אגב חברת לברדין שהיא בלי ספק חברה רצינית יצאה באמירה שמהבדיקות שלה לוח בריץ זה חומר השיכוח הטוב ביותר שהם בדקו.
כמובן שחברות אחרות כמו מייפלשייד אומרות שנחושת ומייפל זה הסוד לך תדע !!
אני מעדיף לא לדון בציודים של יבואנים ! ערן עזר לי מאוד וגם זיו ולשניהם היו דברים מענינים מאוד במחירים סבירים.דאגת להפרדה של הפלטה מהמסגרת? בריהוט של בוקס שערן מביא יש את זה- מרווח של מילימטר או שניים בין הפלטה לבין מסגרת הארונית.
תראה איתי היאירות הזאת קצת מעייפת ! בלי להעליב.
אני מראש אמרתי שאני לא מתיימר להתחרות במוצרי פרמיום או טכנולוגיית חלל.
אני בהחלט חושב שבסוף המעמד הזה יהיה יותר טוב ממעמדים ברמת כניסה 5-7 אלף שח מהסיבה הפשוטה ש100% מהם אינם כוללים תכנולוגיית חלל אלה פלטה mdf 4 רגליים וספייקים.
ובנוסף שלי יהיה ורסטילי כך שאני כן אוכל להפריד קומות עם מוצרי שיכוח ממתכת שהופקה ממטאוריט ודומה.
המעמד אגב מתוכנן על פי תיכנון של חברה רצינית ולא פרי דימיוני.
והקטע הזה של עם לא משקעים עשרות אלפים זה לא טוב קצת לעוס .
אגב חברת לברדין שהיא בלי ספק חברה רצינית יצאה באמירה שמהבדיקות שלה לוח בריץ זה חומר השיכוח הטוב ביותר שהם בדקו.
כמובן שחברות אחרות כמו מייפלשייד אומרות שנחושת ומייפל זה הסוד לך תדע !!
צודק !אני חושב שלוארדין צודקים בכללי.
כמו שהם מציינים בבהירות, לכל חומר יש השפעה על הסאונד באופן אחר.
החברות הנחשבות מייצרות את המעמדים שלהם מכמה סוגים של חומרים ימשולבים בכל מיני קפיצים, כדוריות, ושאר פטנטים.
למדף עץ, במיוחד עבה, יש נטייה לסאונד עם נמוכים מעורפלים , ולזכוכית יש נטייה לגבוהים מודגשים. וכן הלאה.
הדברים כנראה לא כאילו פשוטים.
אני לא דן בציוד של יבואנים. אני דן במזנון שבנית ונתתי את הבוקס כדוגמא להפרדה בין הפלטה למסגרת, למרות שעשוי כולו עץ.אני מעדיף לא לדון בציודים של יבואנים ! ערן עזר לי מאוד וגם זיו ולשניהם היו דברים מענינים מאוד במחירים סבירים.
כן שקלתי רגל באמצע יתכן שתתווסף.איפה ישב האקיופייז שלך? אם על המדף התחתון, הוא יקבל כיפוף ויגרום למדף מעליו להתכופף עם הזמן בשל פליטת חום.
לפחות תן עוד תמיכה של רגלים באמצע למנוע כיפוף של הפלטה התחתונה.
רגע, לא הבנתי, אז לסטנדים אין השפעה על הצליל?יש פה שהשקיעו עשרות אלפים על מעמדים ושיכוכים עם הבטחות מפה עד השמיים, אתה משקיע פה אלפייה וחצי מהדברים זה מ אלי אקספרס, אל תצפה לתגובות אחרות, עלה והצלח העבודה שלך מדהימה.