רן
בעניין המנורה לא קפצתי רק שמחתי שאני מבחין בשינוי. זה אומר שהמערכת שלך הפכה ליותר רגישה. זה בדיוק כמו שאר השינוים שציינתי בהודעתי הקודמת שאתה לא מבין מאיפה הבאתי אותם ואפשר גם בזה לדון.
גם ציינתי שקיימות השפעות לדוגמא של נורות אלוגן בחדר האזנה בעיקר בקירבת פטפון, או נוכחות ממיר טלוויזיה דלוק אם נמצא בקרבת המקור וזו עובדה. לא חווית או נחשפת לזה או שמעת במו אוזניך זה לא אומר שזה לא קיים. אנשים לא שומעים הבדלים בהחלפת כבלים ואם קיים עבורם הבדל הוא מינורי בלבד.
שוב אודי, אני מכבד את מה ששמעת, ו..מה שחשוב זה להגיע למצב שאתה הכי נהנה ממנו במהלך הביקור. וזה כיף שאני מסוגל בחיצת כפתור, בין אם ב- Trinnov ובין אם ב- CH לדייק את הסאונד בשניות לטעם המאוד אישי שלך....שגם קשור מסתבר עם כיבוי והדלקה של מנורות בסלון...
...אם אני באופן אישי נשאר עם אותו מצב, לאחר שאתה הולך, זה כבר סיפור אחר ושוב, זה עניין של טעם ולא ידע.
העובדה שאתה שומע משהו מסוים ומגדיר אותו כמופלא ואלדר וגלבוע מגדירים אותו כמזעזע ורע, לא הופך אותם לצודקים או אותך לטועה, או הפוך.
סתם עניין של שמיעה וטעם שונה וזה מה שמנסים להסביר כאן.
לעומת זאת באס ריספונס דפוק, זה לא עניין של טעם, זה עניין עובדתי שאודיופילים מיומנים אשר מגיעים ממערכת מאוזנת במתמטיקה מבחינים בו מייד ומי שלא מספיק מיומן, יווכח בו שחור על גבי לבן בתהליך המדידה, שיבהיר לו שיש לו הרבה קולות בראש, אבל המדע לא ממש מתיישר עם הקולות האלה...
רן