כבלי חשמל IsoTek evo3 ascension במבחן!

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
מדובר בטרול מוכר.
לא חושב ששווה אפילו חצי טרחה להגיב/להתייחס.
טרול שמה טרול. נמאס לי מכל אלו ״שלא שווה להגיב להם״. שמע איתי, אני נמצא בתקופה לא פשוטה שמדירה ממני זמן לאודיו הן אישית והן ברמת הפורום ככתב. אממה, כמו המון המון אנשים אני עדיין נכנס וקורא פסיבי. הפורום חשוב לי ומשמש לי לאחרונה גם כמקום ״לבריחות קצרות״ וכשאני רואה ״פוסט של טרול מוכר״ אני חושב כיצד זה משפיע על אותם קוראים פסיביים ומה זה עושה לתחום ולאופן בו הוא מצטייר בחברה. הרי זה הסגנון ואופן ההתבטאות שמקוממים אותי. ועל זה אני מצר!!

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
צודק 100% גיא.

Sstephan

מושעה
מעורבות
2
נקודות
3

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
ברכותי. לפי התאוריה שלך שנה הבאה תחגוג 125. תזכה לעוד הרבה שנות אושר ובריאות.

Sstephan

מושעה
מעורבות
2
נקודות
3
הבדיחות שלכם רק מוכיחות כמה בורות בתחום יש כאן בפורום .
במקום לנהל דיון ענייני נכנסתם למגננה .
הנה תראו מה מצאתי , אותו גרף הוצג כאן בפורום (שרטוט מס 3)

http://www.dtown.co.il/forum/threads/יכולות-מגבלות-השמיעה-האנושית.56365/

אודיו זיפ

עוסק בתחום
מעורבות
626
נקודות
113
בכבלים איכותיים החוטים עשויים מכסף והמגעים עשויים זהב (ציפוי זהב, וגם כאן יש כמה רמות של עובי הציפוי) ,כסף לא יכול לשמש כציפוי מכיוון שהוא מתחמצן.
מגעים מכל סוג יוצרים התנגדות,לכן יש ציפוי זהב.
בקשר למוליכים, התנגדות של מוליך = רעש (ללא קשר לסיכוך).
אני לא חושב שהמחיר לפי אונקיה, מחיר הכסף והזהב עלו בכ 50 אחוז בשנה האחרונה :)

לגבי חמצון של כסף בקונקטורים זה לא המקרה, בניגוד לחמצון של נחושת שפוגע בהולכה,
תחמוצת כסף מוליכה באותה מידה. זאת הסיבה למשל שהקונקטורים של Stealth עשויים Solid Silver

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113

אני גם לא שומע הבדלים וגם עשיתי לאחד היבואנים שהתווכח איתי מבחן עיוור בחנות שלו על שני כבלים שלו שהוא טען שמבחין ביניהם מהחדר השני , עמד מול הרמקולים עם עיניים עצומות וטעה 3 מתוך 3 פעמים
רק מה
אני כן מאמין להם שהם שומעים הבדלים כאשר הם רואים ויש לזה גם לא מעט תופעות מדעיות דומות
אתה לא יכול להכנס לפורום כזה ולזרוק תגובה כמו שכתבת, זה כאילו אמרת לכל אלו שקנו כבלים באלפי דולרים שהם פראיירים ועבדו עליהם , איך אתה חושב שהם יגיבו?
אני מאמין להם שהם שומעים הבדלים, אולי בגלל שיש להם יכולות מיוחדות להבחין בפרטים, אולי בגלל שהמראה משפיע ואולי מסיבה אחרת שאנחנו לא יודעים אבל לא יכול להיות שכל כך הרבה אנשים משקיעים אלפי דולרים בכבלים שלא עושים כלום
הויכוח הזה קיים בכל פורום אודיו בעולם

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113

טוב תשמע, עד כאן!!! בורים / בורות תכתוב במקום אחר ולא פה.
לא נפתח כאן דיון ענייני איתך כי זה היה אבוד מראש במשפט הראשון שלך ועל כן קבלת תגובות בהתאם.
שנית, הפוסט ״שמצאת״ הוא עוד אחד שבא ללמד את כולנו הבורים כפי שאתה מכנה אותנו. ״מפתיע״. אם מלחמה אתה מחפש, לא תקבל אותה כאן. מבטיח לך. ישן חביבי ישן כמו המצאת הגלגל. עשה טובה וקח את השפה שלך למקום אחר.

e&k

עוסק בתחום
מעורבות
61
נקודות
28
מדובר בטרול מוכר (EB1000 / BARBIE)
לא חושב ששווה אפילו לגלות חצי טרחה להגיב/להתייחס לטרול הנל.
אני עדיין מנסה להבין מה הוא יותר , טרול , מדען בגרוש או סתם פוץ .
יתכן שכל התשובות נכונות עדיף לטובת הרוב שימצא מקום אחר במקום להסביר לנו מה אנחנו שומעים ומה פרי דמיון ,לי לא זכור לי שחיפשנו סוג של יעוץ כזה .
ממליץ לבחור לתעל את האנרגיה האצורה בו בתרומה למקומות שצריכים אותו כנראה יותר מכאן , שיתנדב בהוסטל , בית חולים או סתם יצטרף לסבתות מהאגודה למען החייל .
רק שישחרר אותנו שלא מודעים לעצמנו ומרמים אותנו להתמסטל בכיף מהסנפת אדי שמן נחשים בשקט (ורד)

Sstephan

מושעה
מעורבות
2
נקודות
3
אני גם לא שומע הבדלים וגם עשיתי לאחד היבואנים שהתווכח איתי מבחן עיוור בחנות שלו על שני כבלים שלו שהוא טען שמבחין ביניהם מהחדר השני
מה ציפית מיבואן ?
אני כן מאמין להם שהם שומעים הבדלים כאשר הם רואים ויש לזה גם לא מעט תופעות מדעיות דומות
ברור , כשהם רואים , הם שומעים את כל ההבדלים , אפילו כשהמערכת מכובאת :)
אתה לא יכול להכנס לפורום כזה ולזרוק תגובה כמו שכתבת, זה כאילו אמרת לכל אלו שקנו כבלים באלפי דולרים שהם פראיירים ועבדו עליהם , איך אתה חושב שהם יגיבו?
לא אמרתי שהם פראיירים , אמרתי שהם קנו תכשיט וזאת האמת . כבל קומקום זול לא נראה טוב על מערכת יקרה .
ככה זה בכל תחביב . קח אופניים למשל , אנשים עם כרס בירה קונים אופניים ב50K ששוקלות 8 קילו , אז קונים בורג מטיטניום ששוקל 20 גרם פחות מהבורג המקורי .
אז הוא חסך 20 גרם במשקל האופניים , האם זה יעשה את הרוכב מהיר יותר / הוא ירגיש בשינוי משקל האופניים ? לא .
אבל גם לו יש תכשיט .

היית פעם בסטודיו ? אם כן ספר לי אם אי פעם ראית כבל עם נצנצים מחובר לציוד הקלטה כלשהו . הרי המקור או היצירה שאתה שומע הוקלטה דרך 10 מכשירים שונים לפחות וכולם תאמין לי היו מחוברים עם כבל קומקום סתנדרטי שבא עם הציוד .
זאת אומרת אם היה רעש או הפרעות , הם כבר נמצאים בקלטה .

מתגובות "צוות האתר" כאן אני מתחיל להבין שכנראה יש כאן שיתוף פעולה כלשהו בין היבואנים והעורכים .
עוד קומבינה ישראלית , כרגיל .
כנראה זאת הסיבה האמיתית לעוינות , ועוד מאשימים אותי , אהבתי .

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
מתגובות "צוות האתר" כאן אני מתחיל להבין שכנראה יש כאן שיתוף פעולה כלשהו בין היבואנים והעורכים .

ברור!! הרי על הרמקולים היבואן סידר לי מחיר עלות פחות מע״מ (הרי את המע״מ לא שילמנו כי מי בכלל צריך חשבונית).
את כל האלקטרוניקה קיבלתי במחיר מופקע של אפס שקלים וכבלים עם דגש על כבלי חשמל כאן בכלל היבואן שילם לי במזומן שאקח ואפרגן לו בפוסטים מהסוג הזה בדיוק. ברור חביבי ברור!! פה זה הישראבלוף הכי גדול במדינה!! אבל שששששש... אל תגלה לאף אחד. במיוחד לא לכל הפרייארים הבורים שמפרקים אלפים על כבל חשמל תכשיט למערכת. סומך עליך כן, שלא תגלה. מילה של גבר!!

יאללה, תתקדם בבקשה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
טרול שמה טרול. נמאס לי מכל אלו ״שלא שווה להגיב להם״. שמע איתי, אני נמצא בתקופה לא פשוטה שמדירה ממני זמן לאודיו הן אישית והן ברמת הפורום ככתב. אממה, כמו המון המון אנשים אני עדיין נכנס וקורא פסיבי. הפורום חשוב לי ומשמש לי לאחרונה גם כמקום ״לבריחות קצרות״ וכשאני רואה ״פוסט של טרול מוכר״ אני חושב כיצד זה משפיע על אותם קוראים פסיביים ומה זה עושה לתחום ולאופן בו הוא מצטייר בחברה. הרי זה הסגנון ואופן ההתבטאות שמקוממים אותי. ועל זה אני מצר!!
מה קרה שאתה פסיבי?

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
מה ציפית מיבואן ?

ברור , כשהם רואים , הם שומעים את כל ההבדלים , אפילו כשהמערכת מכובאת :)

לא אמרתי שהם פראיירים , אמרתי שהם קנו תכשיט וזאת האמת . כבל קומקום זול לא נראה טוב על מערכת יקרה .
ככה זה בכל תחביב . קח אופניים למשל , אנשים עם כרס בירה קונים אופניים ב50K ששוקלות 8 קילו , אז קונים בורג מטיטניום ששוקל 20 גרם פחות מהבורג המקורי .
אז הוא חסך 20 גרם במשקל האופניים , האם זה יעשה את הרוכב מהיר יותר / הוא ירגיש בשינוי משקל האופניים ? לא .
אבל גם לו יש תכשיט .

היית פעם בסטודיו ? אם כן ספר לי אם אי פעם ראית כבל עם נצנצים מחובר לציוד הקלטה כלשהו . הרי המקור או היצירה שאתה שומע הוקלטה דרך 10 מכשירים שונים לפחות וכולם תאמין לי היו מחוברים עם כבל קומקום סתנדרטי שבא עם הציוד .
זאת אומרת אם היה רעש או הפרעות , הם כבר נמצאים בקלטה .

הסיבה לעוינות זה הסגנון
אתה 'צועק" כאן שכל מי שרכש כבלים מעבר לתקציב הום סנטר הוא פראייר
אם זה היה אחד או שניים מילא
זה אלפים לפחות, זה דיון שנעשה בכל פורום אודיו בעולם
באמת נראה לך שאחד שיש לו כבל רציני נניח של רמקול ובודק כרגע כבל שעולה כפול , יקנה אותו רק בגלל איך שהוא נראה?
אתה יכול לחפש פה בפורום ולמצוא סקירות של מבחנים עיוורים שאנשים עשו על כבלי רמקולים למשל
כולם שקרנים? קונספירציה של יבואנים?

לא כל דבר אנחנו מבינים,למשל אפשר להוציא לאדם שליש מהמח שלו והוא עדיין יתפקד כרגיל , מבין את זה?

מי ששומע הבדל מוכן להשקיע ואין שום בעיה עם זה. אתה לא שומע הבדל? אל תשקיע

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
אותו "רב פרצוף".
השיטה צריכה להיות לחייב אימות משתמש מול פרופיל ברשת חברתית
כל הזמן צצים פה כאלו
מתחבאים מאחורי כינוי ובעיקר מעצבנים את כולם
בד"כ הפרופיל הופך למושהה מהר מאד

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
מדובר בטרול רב פרצופי מאוד ממורמר ומשועמם.
כל יוזר/דמות/פרצוף פיקטיבי נבנה היטב, עם "היסטוריה/רקע", "השכלה וניסיון" שכמובן לא קיימים.

מקורו הגיע מ Tapuz
ובמקביל תקף שנים ב Hometheater (לפחות 12 יוזרים שונים שאני עליתי עליהם מאותו רב פרצופי, מאמין שהיו יותר, כל אחד כמובן עם סיפורים משלו וטייטלים שהמציא)
לצערי הגיע גם לפה.

מריח "אותם" (מקילומטרים).

נמר יודע במי מדובר.

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
מדובר בטרול רב פרצופי מאוד ממורמר ומשועמם.
כל יוזר/דמות/פרצוף פיקטיבי נבנה היטב, עם "היסטוריה/רקע", "השכלה וניסיון" שכמובן לא קיימים.

מקורו הגיע מ Tapuz
ובמקביל תקף שנים ב Hometheater (לפחות 12 יוזרים שונים שאני עליתי עליהם מאותו רב פרצופי, מאמין שהיו יותר, כל אחד כמובן עם סיפורים משלו וטייטלים שהמציא)
לצערי הגיע גם לפה.

מריח "אותם" (מקילומטרים).

נמר יודע במי מדובר.
מצד שני יש כאלו שלא חושבים כמו כולם ולא סתם מנסים להרגיז והושעו כמו רוברט שלא הבנתי למה הרבה זמן לא כתב כלום וכששלחתי לו הודעה פרטית לשאול בשלומו, ראיתי שהוא מושהה.
לא חושב שנעשה בצדק. אם זה פורום פתוח צריך לקבל כל דעה

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
רוברט
לא טרול.

מכיר אותו מעבר לדפי הפורום.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
אם זה פורום פתוח צריך לקבל כל דעה

"כן, אבל...." (גורי אלפי).

נמאס מאותם טרחנים מרירים שמגיעים "להציל את כספנו"...
הם מתחלפים ואנחנו פה נשארים...
מדובר בתחביב מהנה, מתוך בחירה והאנשים האלה ממאיסים ומאוסים.

האם בפורום יין יקבלו בפתיחות ובהבנה הטרלות בלתי פוסקות, כל פעם מ"רובין הוד" חדש ?

האם בפורום קולינריה גם יקבלו התנהלות כזאת ?

מה שאני אומר זה שלאנשים כאלו אין מקום בפורומים מהסוג הזה.
זה פורום שעוסק בהאזנה איכותית ואם זה לא מעניין אותך (ויש לך מערכת מעופשת , כפי ששניצל הסביר הרבה פעמים) אז פשוט מקומך לא פה.
בדיוק כמו מי שלא מבדיל בין יין פטישים ליין איכותי מקומו לא בפורום יין וכמו שמי שנהנה ומסתפק באוכל פשוט מקומו לא בפורום קולינריה לאניני טעם.
הם פשוט לא שייכים וזה בסדר גמור.
רק שיפסיקו להפריע לאחרים להנות מהתחביב.
זאת בקשה מוגזמת ?
הם חייבים לדחוף את עצמם על מנת "לגלות לנו את האור "?
יאללה, שיקימו לעצמם פורום נפרד וישחררו אותנו מהטרחנות המרירה שלהם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור