exupgh12
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,126
- נקודות
- 113
תתחדש גיא!
אבל מה עם סיפור המסע? ההתלבטויות וההשוואות?
הייתי מאוד שמח לשמוע גם איך בחנת, איזו מוזיקה וגם רב ערוצי, נכון?
בזמן שאתה ממתין להחלפה זה הזמן
תיהנה!!!!
אין לי מלודרמה/טלנובלה לספר בעניין.
באנלוג החוליה "החלשה" היו הזרוע והפטיפון. חשבון עלות תועלת בהחלפת זרוע או מערכת שלמה (החלפת הזרוע תביא שיפור, אבל החלפת פטיפון וזרוע תיצור שיפור גדול בהרבה), בחרתי באפשרות האחרונה.
למה ברינקמן - א. שמעתי ואהבתי ב. לפי כמות הביקורות החיוביות ברשת ובעיתונות המקצועית אפשר לומר שמדובר בבחירה בטוחה.
לגבי רמקולים - אני מכיר את המערכת שלי היטב, יתרונות וחסרונות, מדובר בחבילה שהיא פנומנלית למחירה, לא קל להתחרות בה בגזרת המחיר המדובר, סטאפ שיודע לעשות מוזיקה ובעיקר מוזיקה מהנה.
לעלות "למעלה" מצריך הכנסת יד לכיס ושבירת רף פסיכולוגי הנוגע לתחביב/הוצאה, בסופו של דבר אין מדובר בהשקעה בסגנון פרנסה או לימודים.
במהלך השנתיים האחרונות האזנתי לרמקולים ממספר יצרנים, המסקנה הראשונה: אם אני רוצה משהו טוב יותר ממה שבבעלותי מדובר בסכום שיחצה את ה 100,000. המסקנה השניה: קרמיקה פחות הטעם שלי.
ל S3 האזנתי בפעם הראשונה בתערוכה האחרונה ולא השתכנעתי ממה שהוצג, מסיבה כל שהיא הסטאפ בתערוכה לא הצליח לגרד את מה שה S3 מסוגלים לו.
לשמחתי, שמעתי אותם לא רק בתערוכה, אני אוהב את הוויסינג שלהם, אני חי בהרמוניה מושלמת עם הטוויטר, המיד המפורט והבס ההדוק, העיצוב כבר דבר אחר - פחות מתחבר (אוהב עץ, עור ועיצוב קלאסי).
מכאן ההתלבטות היתה בין ה Q3 (שמבחינתי קל יותר לעיכול בגזרת העיצוב) לבין ה S3. מה שהכריע בין השניים, את ה Q3 לא שמעתי - סוג של הימור. ה S3 חדיש יותר מה שאומר שעד ל MK הבא יש זמן.
ה S3 תופס פחות מקום מה Q ולמרות יכולת כלכלית יש גם רצון לחיות עם עצמי בשלום בגזרת תחביב/הוצאות גם לאחר העלאת הרף. לבסוף, את ה S3 ניתן להזמין בצבע שהוא לא רק שחור.
אנשים אחרים יגיעו למסקנות שונות מאלו שאני הגעתי אליהם, מספיק היה לראות את הפרצוף של זוגתי ובתי ברגע ששמעו ש"אורחים חדשים" יגיעו בשלב מסויים ואת פליאתם, מה בדיוק חסר לי (לדעתן - בורג בראש).
נערך לאחרונה ב: