חשמל, כבלים ומחשבות חרטה.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
תתחדש גיא!
אבל מה עם סיפור המסע? ההתלבטויות וההשוואות?
הייתי מאוד שמח לשמוע גם איך בחנת, איזו מוזיקה וגם רב ערוצי, נכון?
בזמן שאתה ממתין להחלפה זה הזמן;)
תיהנה!!!!

אין לי מלודרמה/טלנובלה לספר בעניין.

באנלוג החוליה "החלשה" היו הזרוע והפטיפון. חשבון עלות תועלת בהחלפת זרוע או מערכת שלמה (החלפת הזרוע תביא שיפור, אבל החלפת פטיפון וזרוע תיצור שיפור גדול בהרבה), בחרתי באפשרות האחרונה.
למה ברינקמן - א. שמעתי ואהבתי ב. לפי כמות הביקורות החיוביות ברשת ובעיתונות המקצועית אפשר לומר שמדובר בבחירה בטוחה.

לגבי רמקולים - אני מכיר את המערכת שלי היטב, יתרונות וחסרונות, מדובר בחבילה שהיא פנומנלית למחירה, לא קל להתחרות בה בגזרת המחיר המדובר, סטאפ שיודע לעשות מוזיקה ובעיקר מוזיקה מהנה.
לעלות "למעלה" מצריך הכנסת יד לכיס ושבירת רף פסיכולוגי הנוגע לתחביב/הוצאה, בסופו של דבר אין מדובר בהשקעה בסגנון פרנסה או לימודים.
במהלך השנתיים האחרונות האזנתי לרמקולים ממספר יצרנים, המסקנה הראשונה: אם אני רוצה משהו טוב יותר ממה שבבעלותי מדובר בסכום שיחצה את ה 100,000. המסקנה השניה: קרמיקה פחות הטעם שלי.

ל S3 האזנתי בפעם הראשונה בתערוכה האחרונה ולא השתכנעתי ממה שהוצג, מסיבה כל שהיא הסטאפ בתערוכה לא הצליח לגרד את מה שה S3 מסוגלים לו.
לשמחתי, שמעתי אותם לא רק בתערוכה, אני אוהב את הוויסינג שלהם, אני חי בהרמוניה מושלמת עם הטוויטר, המיד המפורט והבס ההדוק, העיצוב כבר דבר אחר - פחות מתחבר (אוהב עץ, עור ועיצוב קלאסי).

מכאן ההתלבטות היתה בין ה Q3 (שמבחינתי קל יותר לעיכול בגזרת העיצוב) לבין ה S3. מה שהכריע בין השניים, את ה Q3 לא שמעתי - סוג של הימור. ה S3 חדיש יותר מה שאומר שעד ל MK הבא יש זמן.
ה S3 תופס פחות מקום מה Q ולמרות יכולת כלכלית יש גם רצון לחיות עם עצמי בשלום בגזרת תחביב/הוצאות גם לאחר העלאת הרף. לבסוף, את ה S3 ניתן להזמין בצבע שהוא לא רק שחור.

אנשים אחרים יגיעו למסקנות שונות מאלו שאני הגעתי אליהם, מספיק היה לראות את הפרצוף של זוגתי ובתי ברגע ששמעו ש"אורחים חדשים" יגיעו בשלב מסויים ואת פליאתם, מה בדיוק חסר לי (לדעתן - בורג בראש).

נערך לאחרונה ב:

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
ש"אורחים חדשים" יגיעו בשלב מסויים.

אלה לא אורחים, הם דיירים שלא משתתפים בהוצאות הבית ודורשים תשומי רב. (ורד)

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אין לי מלודרמה/טלנובלה לספר בעניין.

באנלוג החוליה "החלשה" היו הזרוע והפטיפון. חשבון עלות תועלת בהחלפת זרוע או מערכת שלמה (החלפת זורע תביא שיפור אבל החלפת פטיפון וזרוע תיצור שיפור גדול בהרבה), בחרתי באפשרות האחרונה.
למה ברינקמן - א. שמעתי ואהבתי ב. לפי כמות הביקורות החיוביות ברשת ובעיתונות המקצועית אפשר לומר שמדובר בבחירה בטוחה.

לגבי רמקולים - אני מכיר את המערכת שלי היטב, יתרונות וחסרונות, מדובר בחבילה שהיא פנומנלית למחירה, לא קל להתחרות בה בגזרת המחיר המדוברת, סטאפ שיודע לעשות מוזיקה ובעיקר מוזיקה מהנה.
לעלות "למעלה" מצריך הכנסת יד לכיס ושבירת רף פסיכולוגי הנוגע לתחביב/הוצאה, בסופו של דבר אין מדובר בהשקעה בסגנון פרנסה או לימודים.
במהלך השנתיים האחרונות האזנתי לרמקולים ממספר יצרנים, המסקנה הראשונה: אם אני רוצה משהו טוב יותר ממה שבבעלותי מדובר בסכום שיחצה את ה 100,000. המסקנה השניה: קרמיקה פחות הטעם שלי.

ל S3 האזנתי בפעם הראשונה בתערוכה האחרונה ולא השתכנעתי ממה שהוצג, מסיבה כל שהיא הסטאפ בתערוכה לא הצליח לגרד את מה שה S3 מסוגלים לו.
לשמחתי, שמעתי אותם לא רק בתערוכה, אני אוהב את הוויסינג שלהם, אני חי בהרמוניה מושלמת עם הטוויטר, המיד המפורט והבס ההדוק, העיצוב כבר דבר אחר - פחות מתחבר (אוהב עץ, עור ועיצוב קלאסי).

מכאן ההתלבטות היתה בין ה Q3 (שמבחינתי קל יותר לעיכול בגזרת העיצוב) לבין ה S3. מה שהכריע בין השניים, את ה Q3 לא שמעתי - סוג של הימור. ה S3 חדיש יותר מה שאומר שעד ל MK הבא יש זמן.
ה S3 תופס פחות מקום מה Q ולמרות יכולת כלכלית יש גם רצון לחיות עם עצמי בשלום בגזרת תחביב/הוצאות גם לאחר העלאת הרף. לבסוף, את ה S3 ניתן להזמין בצבע שהוא לא רק שחור.

אנשים אחרים יגיעו למסקנות שונות מאלו שאני הגעתי אליהם, מספיק היה לראות את הפרצוף של זוגתי ובתי ברגע ששמעו ש"אורחים חדשים" יגיעו בשלב מסויים ואת פליאתם מה בדיוק חסר לי (לדעתן - בורג בראש).

גיא,
תתחדש ותהנה ציוד אודיו לתלפיות,
אך לרמקול הזה נחוץ מגבר אימפריאלי בעל
אחיזה, דינמיות, וכח כל פשרה תהפוך את הרמקול
לפשרה גדולה יותר

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
גיא,
תתחדש ותהנה ציוד אודיו לתלפיות,
אך לרמקול הזה נחוץ מגבר אימפריאלי בעל
אחיזה, דינמיות, וכח כל פשרה תהפוך את הרמקול
לפשרה גדולה יותר

ראשית, תודה על הברכות. (ורד)
שנית, האם אי פעם שמעת את ה S3 עם Unico 150 והאם קביעתך היא ע"פ ניסיון?
נתוני המגבר הנוכחי,220 וואט ב 4 אום, נצילות והתנגדות הרמקולים הנוכחים אותם המגבר מניע בקלילות זהה לאלו של ה S3.

כפי שרשמתי לפני כן, ההתכנות בהחלפת מגבר זהה להתכנות שלא אצטרך להחליף מגבר, האופציה נלקחה בחשבון ותיבדק לאחר שהרמקולים החדשים יגיעו, בשלב זה הדיון תיאורטי.

נערך לאחרונה ב:

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
ראשית, תודה על הברכות. (ורד)
שנית, האם אי פעם שמעת את ה S3 עם Unico 150 והאם קביעתך היא ע"פ ניסיון?
נתוני המגבר הנוכחי,220 וואט ב 4 אום, נצילות והתנגדות הרמקולים הנוכחים אותם המגבר מניע בקלילות זהה לאלו של ה S3.

כפי שרשמתי לפני כן, ההתכנות שבהחלפת מגבר זהה להתכנות שלא אצטרך להחליף מגבר, בכל מקרה האופציה נלקחה בחשבון ותיבדק לאחר שהרמקולים החדשים יגיעו, בשלב זה הכול תאוריה ואין לכך טעם.

אולי אתה צודק,גם אני לא אוהב עייצות כי גם
אני טועה מספיק לבד ;)

yossie4

אוהב את התחום
מעורבות
180
נקודות
43
ברכות גיא והרבה מזל טוב על השדרוג , תענוג לקרוא את הפוסטים שלך, והשדרוגים עם הזמן (שלא לאמא תכופים). תהנה הגעת כבר לטופ, נשאר להרגע ולהנות ממוסיקה.

ואתה תמיד מוזמן...

בידידות
יוסי

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
ברכות גיא והרבה מזל טוב על השדרוג , תענוג לקרוא את הפוסטים שלך, והשדרוגים עם הזמן (שלא לאמא תכופים). תהנה הגעת כבר לטופ, נשאר להרגע ולהנות ממוסיקה.

ואתה תמיד מוזמן...

בידידות
יוסי

תודה רבה יוסי,
המוזיקה היא לב העניין וההנאה האמיתית, השידרוגים בשביל הכיף והסיפוק האישי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור