חשמל, כבלים ומחשבות חרטה.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
גיא, מרוב הסקרנות הסתכלתי על הכבלים ולא ממש הבנתי על איזה clear אתה מדבר - הם כולם קליר וכחולים:) ....

הכבלים האחרונים שהוחלפו הם כבלי החשמל (עליהם הפוסט).
בסט אפ שלי כבלי הרמקולים, האינטרקונקטים, כבל פונו, וכבלי החשמל הם מסדרת Clear של Cardas.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
כן גיא, זה הבנתי - אבל לקליר של קרדס יש כמה דגמים -beyond ועוד איזה כמה...
או שאני טועה?

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
תהנה וכל טוב. אתה באמת יקיר התעשייה רק נחשוב על אלה שלא אמידים כמוך וחדשים שבאים בשערי התחביב ומתכווצים מפחד לנוכח השידרוגים היקרים והתכופים שלך, זכותך גם לקנות פרארי אני רק מדבר על המסר שמתקבל. לא נכנס להעדפותיך בצליל, קארדאס זה תוספת צבע ועוצמה עקב תכנון ספציפי במתכוון עם קיבוליות גבוהה שעושה וואו פקטור ומסווה במידה מסויימת את הצליל המקורי של הציוד, אבל אם זה עושה לך את זה תהנה בכמויות ושא ברכה.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
תתחדש גיא כל הכבוד סט מדהים (ורד)
עכשיו אנחנו דורשים מסקנות מה היה כדאי קודם ....... תרנגול או תרנגולת .... :כל-הכבוד:

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
תהנה וכל טוב. אתה באמת יקיר התעשייה רק נחשוב על אלה שלא אמידים כמוך וחדשים שבאים בשערי התחביב ומתכווצים מפחד לנוכח השידרוגים היקרים והתכופים שלך, זכותך גם לקנות פרארי אני רק מדבר על המסר שמתקבל. לא נכנס להעדפותיך בצליל, קארדאס זה תוספת צבע ועוצמה עקב תכנון ספציפי במתכוון עם קיבוליות גבוהה שעושה וואו פקטור ומסווה במידה מסויימת את הצליל המקורי של הציוד, אבל אם זה עושה לך את זה תהנה בכמויות ושא ברכה.

חשבתי לכתוב משהו אחר, אבל למה לקלקל לגיא
שבת שלום גם לך...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113

הזכרת לי את זה. (להבדיל אלף אלפי הבדלות).

למה

חבר משקיען
מעורבות
839
נקודות
113
גיא, נכנסת לסחרור,שקשה לי לראות אותך ממשיך עם הגברה של יוניסון. תחושתי,שעוד מעט נתבסר על שידרוג חדש: קדם ופאואר של לאקסמן.;) תתחדש ותהנה, חבר יקר !!!:כל-הכבוד:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
כן גיא, זה הבנתי - אבל לקליר של קרדס יש כמה דגמים -beyond ועוד איזה כמה...
או שאני טועה?

Clear ו clear cygnus בשביל beyond צריך למכור כליה....לפחות אחת.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113

הדברים נכונים לגבי הסדרות הישנות של קארדאס, סידרת clear ידועה ב....היותה רזולטיבית וניטרלית, זו הסיבה שעבור חובבי הסאונד הקודם קארדאס הוציאו את clear reflection שמשלב בין הרזולוציה והניקיון של clear והחמימות של golden reference .
בסט אפ כמו שלי להוסיף כבל חמים עלול להביא ל״עובר״ חימום, לכן לא תראה את אופרה/יוניסון מציגים עם reflection, רק עם clear.

אגב, לא נולדתי עם כפית זהב בפה, ההיפך. למדתי לא להתנצל על מה שהשגתי במו ידי.
מעבר לכסף ידידי יש חיים, או נכון יותר לומר, ״סיבוב אחד״. לפני קצת יותר משנתיים קיבלתי את השיעור הזה לפנים (סרטן ממנו בינתיים החלמתי), צריך לדעת להנות בחיים, כמובן ע״פ סדר עדיפויות ויכולת.

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
תתחדש גיא כל הכבוד סט מדהים (ורד)
עכשיו אנחנו דורשים מסקנות מה היה כדאי קודם ....... תרנגול או תרנגולת .... :כל-הכבוד:

אני דווקא מעדיף נתח קצבים :p
תודה רבה(ורד)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
גיא, נכנסת לסחרור,שקשה לי לראות אותך ממשיך עם הגברה של יוניסון. תחושתי,שעוד מעט נתבסר על שידרוג חדש: קדם ופאואר של לאקסמן.;) תתחדש ותהנה, חבר יקר !!!:כל-הכבוד:

איני רותם את העגלה לפני הסוסים, כל דבר בזמנו אם בכלל.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
Clear ו clear cygnus בשביל beyond צריך למכור כליה....לפחות אחת.
נו, מה הבעיה? אין לך שכנים שדופקים בקיר?:):)

למה

חבר משקיען
מעורבות
839
נקודות
113
איני רותם את העגלה לפני הסוסים, כל דבר בזמנו אם בכלל.
בהמשך לאלגוריה שלך: לעגלת תותחים רותמים סוס בלגי ולא סוס פוני.;)

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אז מסתבר שהפוסטים האחרונים שהעלית היו לקראת השקעה ושדרוג, קיבלת פה המון עצות מחברי הפורום והתקבלה אצלך ההחלטה. ספר לנו מה היו בסופו של דבר השיקולים שהכריעו.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
אז מסתבר שהפוסטים האחרונים שהעלית היו לקראת השקעה ושדרוג, קיבלת פה המון עצות מחברי הפורום והתקבלה אצלך ההחלטה. ספר לנו מה היו בסופו של דבר השיקולים שהכריעו.

ההחלטה התבשלה אצלי בשבועות האחרונים, ההתלבטות אינה קשורה לכיוון הסאונד שהיה לי ברור.
ההתלבטות נגעה בחציית הרף שהצבתי לעצמי בעבר בנוגע לתחביב.
בסופו של דבר החלטתי להעלות את הרף ובא לציון גואל.

נערך לאחרונה ב:

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
הדברים נכונים לגבי הסדרות הישנות של קארדאס, סידרת clear ידועה ב....היותה רזולטיבית וניטרלית, זו הסיבה שעבור חובבי הסאונד הקודם קארדאס הוציאו את clear reflection שמשלב בין הרזולוציה והניקיון של clear והחמימות של golden reference .
בסט אפ כמו שלי להוסיף כבל חמים עלול להביא ל״עובר״ חימום, לכן לא תראה את אופרה/יוניסון מציגים עם reflection, רק עם clear.

אגב, לא נולדתי עם כפית זהב בפה, ההיפך. למדתי לא להתנצל על מה שהשגתי במו ידי.
מעבר לכסף ידידי יש חיים, או נכון יותר לומר, ״סיבוב אחד״. לפני קצת יותר משנתיים קיבלתי את השיעור הזה לפנים (סרטן ממנו בינתיים החלמתי), צריך לדעת להנות בחיים, כמובן ע״פ סדר עדיפויות ויכולת.

היו לי עד לא מזמן את ה clear cygnus שהוחלפו עקב קיבוליות גבוהה מידי לדרישות המגבר שלי, ניסיתי אותם על כמה מגברים. הם בהחלט כבלים מיוחדים מאוד ושונים בכך שהם רוויים מוזיקליות ופירוט ואכן לא חמימים כמו הליין הקודם אך לאחר ניסוי על כמה מגברים הסתבר שהם, אם אפשר לתאר זאת כך, מראים את עצמם יותר מידי ביחס לציוד אליו הם מחוברים ובכל סט-אפ היה נדמה כאילו שומעים בעיקר אותם בכך שהם מזריקים צבע ואופי ספציפי לתוצאה.
הבהרה לגבי מה שהתכוונתי במילה "מסר", קנית מהתחלה דברים איכותיים ושידרגת\החלפת במהירות.
אז מה המסר לגבי הציוד אותו אתה מחליף כל כך מהר, ומה המסר לגבי התחביב. לגבי הראשון יגידו היבואנים מהם קנית, לגבי השני לצערנו כולנו יודעים ולכן כתבתי שלגבי מתחילים זה משתמע כסאגה מיאשת ויקרה.

שבוע טוב, הרבה בריאות ותהנה מכל רגע בחיים הרנדומליים האלה.
אתמול בלילה הושמע ברדיו שיל של אדם ממזמן למילים של אהוד מנור שהזכיר לי תקופה נחמדה יותר במוזיקה, סתם בא לי לשתף

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור