ה 2017-06-04 אמור היה להיות סתם עוד תאריך, אבל ביום הזה העלה נמר כתבה בשם "הכבלים שחיברו אותי למוסיקה Cardas".
http://www.dtown.co.il/articles/4114.html
כשאני קורא את הדברים שרשמתי בלהט בתגובות אני מחייך, אחרי הכל, כל כך הרבה דברים השתנו אצלי מאותו היום, עד אז הייתי עם כבילה עממית שלדעתי עשתה את העבודה מצוין, לא הבנתי כיצד נמר מכנה כבלים שעולים אלפי שקלים – "מציאה".
התגובות שלי למאמר של נמר היו לוחמניות, אגב עד היום אני חושב שמחיר כבלים הוא שערורייה, אבל אני מודה שהדעה שלי בנוגע לחשיבות כבילה איכותית כולל מפצל וכבלי חשמל עשת תפנית של 180 מעלות.
היום כשאני מסתכל על ה “blue man group” (כינוי חיבה שלי לכבלי Cardas Clear) אני עדיין לא מאמין איזה מהפך בחשיבה ובעיקר תוצאה הושגו.
כבלי רמקולים, אינטרקונקטים ועכשיו כבלי החשמל של רכיבי הסטריאו והכבל הראשי שמחבר את המפצל החדש לקיר, כולם הוחלפו בכבלי Clear כחולים.
תוצאות השינוי הגיעו בכל שלב בו הוחלפו הכבלים הרגילים בנבחרת הכחולה, החל בכבלי הרמקולים שאפשרו לחשוף שיכבה, כבל הפונו שעשה מהפך בסאונד האנלוגי, אינטרקונקטים שחשפו שוב שכבות של מידע.
החודש למרות סקפטיות מסוימת החלטתי ללכת עד הסוף (מבלי לשבור ולחצוב בקיר קו חשמל נפרד) ולהזמין כבלי חשמל תואמים לשאר הסטאפ, בנוסף רציתי את מפצל החשמל החדש של Cardas אבל לצערי בחיבור אירופאי הוא מגיע "רק" עם חמישה שקעים ואני צריך 8 (ק"ב בנוסף לכל רכיבי הסטריאו).
למזלי נזכרתי בכתבה של גיא על מוצרי החשמל של Nordost והפור נפל על מפצל QB8 של החברה.
הכבלים שהוזמנו מאושיק והמפצל שהוזמן ישירות הגיעו, אבל המחשבה לפרק את הסטאפ ולהרים חצי מהסטנד כדי להחליף את הכבלים, לא ממש עשתה חשק.
למזלי שלי ולצערו של ערן (אודיופריק) שהתקשר שלשום לשאול אם יוכל לקחת את הפטיפון עליו עשיתי טרייד, עניתי כן בחיוך (שערן לא ראה), ערן חשב שיגיע לקחת פטיפון, התוכנית שלי הייתה קצת שונה (תודה על העזרה איש )
פירקנו, הרמנו ואח"כ עזרתי לערן להוריד את הפטיפון לרכבו. נפרדתי מערן וחזרתי הביתה, הדלקתי את המערכת ובחרתי שיר מוכר - הלסת שלי נשמטה למטה כבר בתו הראשון, את השיר אני מכיר היטב, את הסטאפ שלי מכיר עוד יותר....הייתי המום מהשינוי, משהו פשוט הרים את המערכת רמה אחת למעלה. הצלילים הפכו ליותר אוורירים, הרזולוציה והעומק עלו שלב, אני עדיין מעכל את השינוי שהחלפת כבלי חשמל ומפצל עשתה, כפי שרשמתי, הסקפטיות שלי התנפצה בתו הראשון.
עכשיו כל שנישאר, להמתין ל Brinkman החדש ואחריו ל Magico S3 MKII שהוזמנו היום.