חשמל, כבלים ומחשבות חרטה.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
את נמר יהיה קשה לעבור,
אבל הוא"האצן" שמושך את כל המשתתפים,
התקדמות יפה,
שדרוג "סקפטי" שהפך למעשי,
והרווח כולו שלך,
תתחדש
ותהנה.

תודה ידידי.
מדובר בתחביב אחד מיני רבים ולא בתחרות.
הדרך אמורה להיות כיפית לא פחות מהיעד.

נערך לאחרונה ב:

ronengolanpt

אוהב את התחום
מעורבות
356
נקודות
63
היי גיא
אתה רציני לגבי המגיקו והברינקמן ? מה לגבי הציוד הנוכחי שלך ?

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
תודה במבי, אין סכנה שאגיע לסכומים כאלו, על הפרק עמדה התלבטות בין ה S3 לדגם ה Q3 אבל "מוסרית/מצפונית" אני להצדיק הוצאה כזו על תחביב.
טוב עשית, ל Q3 יש דגם חדש וטוב בהרבה מקודמו, אומרים שהוא טוב יותר מ X1.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
היי גיא
אתה רציני לגבי המגיקו והברינקמן ? מה לגבי הציוד הנוכחי שלך ?

רציני מאוד, אתה מוזמן להגיע ולהאזין לאח הגדול של הרמקול שלך, יעשה לך קצת סדר לאן ניתן להגיע עם סטאפ כזה (ורד)
הציוד הנוכחי (פטיפון ורמקולים קידמיים) הולך לערן.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
טוב עשית, ל Q3 יש דגם חדש וטוב בהרבה מקודמו, אומרים שהוא טוב יותר מ X1.
לא מכיר.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
אתה עוד לא יודע את זה, אבל תתחדש גם על המגבר :)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
אתה עוד לא יודע את זה, אבל תתחדש גם על המגבר :)

יודע גם יודע שכנראה גם זה יגיע, בינתיים לא משנה דבר באלקטרוניקה לפני שהכלה תגיע :)

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
חוץ מ״וואו וואו וואו״ - קשה לומר מה שהוא...:)
אגיד בכול אופן - גיא! תתחדש ותהנה רבות!!!

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
ה 2017-06-04 אמור היה להיות סתם עוד תאריך, אבל ביום הזה העלה נמר כתבה בשם "הכבלים שחיברו אותי למוסיקה Cardas".
http://www.dtown.co.il/articles/4114.html

כשאני קורא את הדברים שרשמתי בלהט בתגובות אני מחייך, אחרי הכל, כל כך הרבה דברים השתנו אצלי מאותו היום, עד אז הייתי עם כבילה עממית שלדעתי עשתה את העבודה מצוין, לא הבנתי כיצד נמר מכנה כבלים שעולים אלפי שקלים – "מציאה".

התגובות שלי למאמר של נמר היו לוחמניות, אגב עד היום אני חושב שמחיר כבלים הוא שערורייה, אבל אני מודה שהדעה שלי בנוגע לחשיבות כבילה איכותית כולל מפצל וכבלי חשמל עשת תפנית של 180 מעלות.

היום כשאני מסתכל על ה “blue man group” (כינוי חיבה שלי לכבלי Cardas Clear) אני עדיין לא מאמין איזה מהפך בחשיבה ובעיקר תוצאה הושגו.
כבלי רמקולים, אינטרקונקטים ועכשיו כבלי החשמל של רכיבי הסטריאו והכבל הראשי שמחבר את המפצל החדש לקיר, כולם הוחלפו בכבלי Clear כחולים.

תוצאות השינוי הגיעו בכל שלב בו הוחלפו הכבלים הרגילים בנבחרת הכחולה, החל בכבלי הרמקולים שאפשרו לחשוף שיכבה, כבל הפונו שעשה מהפך בסאונד האנלוגי, אינטרקונקטים שחשפו שוב שכבות של מידע.

החודש למרות סקפטיות מסוימת החלטתי ללכת עד הסוף (מבלי לשבור ולחצוב בקיר קו חשמל נפרד) ולהזמין כבלי חשמל תואמים לשאר הסטאפ, בנוסף רציתי את מפצל החשמל החדש של Cardas אבל לצערי בחיבור אירופאי הוא מגיע "רק" עם חמישה שקעים ואני צריך 8 (ק"ב בנוסף לכל רכיבי הסטריאו).
למזלי נזכרתי בכתבה של גיא על מוצרי החשמל של Nordost והפור נפל על מפצל QB8 של החברה.

הכבלים שהוזמנו מאושיק והמפצל שהוזמן ישירות הגיעו, אבל המחשבה לפרק את הסטאפ ולהרים חצי מהסטנד כדי להחליף את הכבלים, לא ממש עשתה חשק.

למזלי שלי ולצערו של ערן (אודיופריק) שהתקשר שלשום לשאול אם יוכל לקחת את הפטיפון עליו עשיתי טרייד, עניתי כן בחיוך (שערן לא ראה), ערן חשב שיגיע לקחת פטיפון, התוכנית שלי הייתה קצת שונה (תודה על העזרה איש )

פירקנו, הרמנו ואח"כ עזרתי לערן להוריד את הפטיפון לרכבו. נפרדתי מערן וחזרתי הביתה, הדלקתי את המערכת ובחרתי שיר מוכר - הלסת שלי נשמטה למטה כבר בתו הראשון, את השיר אני מכיר היטב, את הסטאפ שלי מכיר עוד יותר....הייתי המום מהשינוי, משהו פשוט הרים את המערכת רמה אחת למעלה. הצלילים הפכו ליותר אוורירים, הרזולוציה והעומק עלו שלב, אני עדיין מעכל את השינוי שהחלפת כבלי חשמל ומפצל עשתה, כפי שרשמתי, הסקפטיות שלי התנפצה בתו הראשון.

עכשיו כל שנישאר, להמתין ל Brinkman החדש ואחריו ל Magico S3 MKII שהוזמנו היום.
ראשית תתחדש על העליה ברמת המערכת.אני בטוח שעם בואם של הרמקול החדש והפטיפון תגלה מחדש את אוסף המוזיקה שלך.
רק לא הבנתי למה מחשבות "חרטה"?

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
ראשית תתחדש על העליה ברמת המערכת.אני בטוח שעם בואם של הרמקול החדש והפטיפון תגלה מחדש את אוסף המוזיקה שלך.
רק לא הבנתי למה מחשבות "חרטה"?

תודה שלמה,
אולי הייתי צריך לרשום כפירה, מתאים יותר מאשר חרטה.
אני מתחרט/כופר על המילים והלהבות ששפכתי בשרשור התגובות למאמר הכבלים דאז, ההתחדשות היתה על הדרך.

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
תתחדש !!!
רמקולים מעולים :בעד:
גם הפטיפון מדהים, למרות שמול ה 160 ק"ג של זוג הרמקולים מתמגד

למגבר של SHUSHU אני מוסיף ראש :);)

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
תתחדש!
סטאפ פצצה(ורד)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
גיא. יש לך גם אוזן טובה וגם סטאפ משגע. אני מדבר על הסטאפ הנוכחי ועל הסטאפ הבא.
הדרך שעשית ראויה להערכה. אתה משדרג נכון - תמיד קדימה. וזה לטעמי מה שמביא אותך לתוצאות מעולות.

פוסט מהמם של אודיופיל אמיתי.

תתחדש מלא!

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
גיא, מרוב הסקרנות הסתכלתי על הכבלים ולא ממש הבנתי על איזה clear אתה מדבר - הם כולם קליר וכחולים:) ....

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
גיא. יש לך גם אוזן טובה וגם סטאפ משגע. אני מדבר על הסטאפ הנוכחי ועל הסטאפ הבא.
הדרך שעשית ראויה להערכה. אתה משדרג נכון - תמיד קדימה. וזה לטעמי מה שמביא אותך לתוצאות מעולות.

פוסט מהמם של אודיופיל אמיתי.

תתחדש מלא!

תודה רבה נמר, הרבה מהדברים שקרו עם השנים בסטאפ שלי אפשר לזקוף לידידיות ארוכת השנים ולשיחות בינינו, לאתר הנפלא שמביא עימו ידע רב ולרצון למצות את התחביב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור