לא רואה בתמונה לא כניסה ולא יציאה של USB - יש מצב שעיניים שלי... טרם נפתחו הבוקר והיו חצי סגורות אתמול בערב...לא שאין כניסת USB,יש, אבל אין יציאת USB וה דק שלי בנוי לקבל את אות בצורה הטובה ביותר דרך ה USB. כך שזה פוסל את הסטרימר, נגן רשת או איזה שם שיש לו (זה רק שם, אז אל תתפס לשם) עבורי.
א׳ זה די תלוי בסוגי הקבצים - אם הכול בהיי רס - כן מעט, אחרת די מספיק. לי יש ורה ועדיין לא מלא..כרמי , כדאי שתעשה בדיקה לגבי איכות הכניסות בממיר .. אני מהמר שהרשת עדיין תהיה יותר טובה למרות מה שאומרים . כדאי לך לבדוק לפני שאתה בוחר נגן רשת. אם בכל זאת החלטת שזה יותר טוב , תבדוק אורנדר יואסבי . מחיר באזור 12000 חדש עם המון מקום וממשק טוב שלהם רק בלי רון..
גנאדי , אני חושב ש 2 טרה זה מעט ..
לא יודע מה זה דיגיטלי...אורנדר - חברה קוראינית, סאונד הבנתי יותר דיגיטאלי (כבר לא זוכר איפה קראתי...)
סבבה, אין לי האמת כאן עמדה חזקה כי לא שמעתי עדיין... אבל בטוח מחפש מכשיר בלי ״עדיין״ כאחרת אין טעם...לא יודע מה זה דיגיטלי...
יש לאורנדר סאונד בכלל לא רע (עדיין לא מפורט ודינמי כמו לדוגמא CDP של מטרונום).
סאונד לכיוון המלא והנעים.
+ ממשק טוב מאוד.
כנראה שעוד לא שמעת את הסטרימר או את ה DAC הנכונים...איזה היגיון יש בלהשקיע בסטרימר סכומים כאלו אם התוצאה היא די שטוחה ודו מימדית בשל רמות הדחיסה בסטרימינג?
צחי פתח את השירשור לגבי ממיר שזה מוצר אודיופילי עם הכשר הבד"צ עדת האודיופילים העולמי, מישהו כאן צריך
להכנס לפרופורציות לגבי בזבוז משאבים על מדיה מוגבלת מראש.
כשתמצא סטרימר שנשמע כמו CDP טוב (טוב מאוד הכוונה) ולא עולה מעל 25 אל"ש וצפונה, תספר לי בבקשה.סבבה, אין לי האמת כאן עמדה חזקה כי לא שמעתי עדיין... אבל בטוח מחפש מכשיר בלי ״עדיין״ כאחרת אין טעם...
איזה היגיון יש בלהשקיע בסטרימר סכומים כאלו אם התוצאה היא די שטוחה ודו מימדית בשל רמות הדחיסה בסטרימינג?
צחי פתח את השירשור לגבי ממיר שזה מוצר אודיופילי עם הכשר הבד"צ עדת האודיופילים העולמי, מישהו כאן צריך
לדעתי, יש פה יותר מרק תכנון מעגלים אלקטרונים ובחירת רכיבים, כל עוד האומנים שאנחנו שומעים מקליטים באולפנים מערביים עם טכנאים מערביים עם אוזן מערבית הציוד הטוב ביותר יהיה מערבי, יש פה גם עיניין תרבותי...
כרמי , כדאי שתעשה בדיקה לגבי איכות הכניסות בממיר .. אני מהמר שהרשת עדיין תהיה יותר טובה למרות מה שאומרים . כדאי לך לבדוק לפני שאתה בוחר נגן רשת. אם בכל זאת החלטת שזה יותר טוב , תבדוק אורנדר יואסבי . מחיר באזור 12000 חדש עם המון מקום וממשק טוב שלהם רק בלי רון..
גנאדי , אני חושב ש 2 טרה זה מעט ..
אולי ה Ayon החדש, שווה בדיקה. אבל לא יודע כמה מעל 25 אל"ש הוא עולה.כשתמצא סטרימר שנשמע כמו CDP טוב (טוב מאוד הכוונה) ולא עולה מעל 25 אל"ש וצפונה, תספר לי בבקשה.
הסטרימר - מצד אחד, אחת הטעויות הגדולות, ומצד שני אחת הרכישות הכי טובות.סבבה, אין לי האמת כאן עמדה חזקה כי לא שמעתי עדיין... אבל בטוח מחפש מכשיר בלי ״עדיין״ כאחרת אין טעם...
הסטרימר - מצד אחד, אחת הטעויות הגדולות, ומצד שני אחת הרכישות הכי טובות.
שומע פחות טוב מה CDP, אבל איזה מגוון של מוסיקה ונוחות.....
ה CDP נח במרבית הזמן.
אם כך הייתי מתקן ל: ציוד מערבי יהיה הטוב ביותר למוזיקה מערבית ולא לכל ז'אנר.
ים דיונים יש על הקורלציה בין לאום ומוצא אתני לאופי הצליל. הדבר פחות בולט ברמקולים משום מה, בהגברה זה יותר בולט.
מה שאני מחפש לדעת זה שכשאני פותח ממיר מסויים וממיר אחר ורואה את אותם צ'יפים מה נותן אופי צליל מובהק לחברה מסויימת, האם אלו הקבלים? השנאים? דיודות? ואם גם יש חפיפה בין הרכיבים האם זה תכנון המעגל או מניפולציה של הצליל, ואם זה כך מה קובע מה עדיף ולמה יש הבדלים גדולים במחיר.
נכוןאיזה היגיון יש בלהשקיע בסטרימר סכומים כאלו אם התוצאה היא די שטוחה ודו מימדית בשל רמות הדחיסה בסטרימינג?