tzachi
חבר משקיען
- מעורבות
- 386
- נקודות
- 83
פיספסתי(ציטוט) מה שקראתי קודם בתגובות לא נכון איזה ממיר סטרימר מנצח....
אני לא מבין איך אפשר בכלל להשוות ? היו לי שני ממירים של DCS כל אחד למשך יותר משנה. האזנתי למוצרים הנפלאים האלה במשך אלפי שעות !!! ובמחי יד לבטל את האמירה שלי עוד על סמך האזנה חד פעמית אצל יבואן ? זה לא קצת סותר את מה שאמרת ?
בכל אופן, לדעתי מותר בהחלט להזכיר את שתי החברות במשפט אחד... אבל אכן עדיף שזה יהיה ע"י מי שבאמת החזיק את הציוד ויצא לו להתנסות איתו למשך תקופה ארוכה.
בואו ואסביר לכם מה הסיפור (בתור אחד שמכיר היטב את DCS) :
DCS היא אכן חברה מדהימה. אבל לצערי לא מחדשת. מאז שהמציאו את הרינג דאק יותר מעשרים שנה, הם לא חידשו כלום. חברות הייטק פיתחו צ'יפים מתקדמים יותר. המהנדס שהמציא את הרינג דאק כבר לא שם והם לא מצליחים להדביק את ההתפתחות בתחום. בין היתר היה להם קשה מאוד ליצר סטרימר והוא לא עבד טוב וגם היום הוא לא מהמובילים.
לסיכומו של דבר זאת היתה חברה מספר אחת ! אך היום הם כבר לא. למרות שהם עדיין מעולים ונמצאים בקצה העליון ביותר. ובטח ובטח ש DAC של DCS הוא קניה מצויינת מבחינת סאונד (אבסולוטית), אבל הוא לא קניה טובה ביחס לאלטרנטיבות גם בכסף וגם בתוצאה כללית.
ואכן הלומין שאצלי כבר שנה וחצי (S1) נשמע יותר טוב מפגניני. ונשמע ראש בראש לדגם ויולדי (100 אלף דולר ויותר). ואת הכל שמעתי במשך אלפי שעות של האזנה (למעט הויואלדי - כי אין לי אותו באופן אישי, אז זאת באמת הייתה השוואה של שעתיים בלבד).
ובכל אופן, החבר פה מבקש ממיר שהוא בתקציב שממש לא קרוב למגרש המשחקים של DCS. ולכן, ההמלצה היא מצויינת.
מה היתה ההמלצה ?