חוות דעת מהצוות האודיופילים על פוקל 926

Balance

אוהב את התחום
מעורבות
79
נקודות
28
שלום חבר לא חוכמת ההמונים ולא שאר ירקות אלא דעתך ואוזניך בלבד . ולא יוסיף קצת . אם תלך לחניות עם מגייון רמקולים כדי שתנוח דעתך . ותוכל לענות על כל החחשות שגורמות לך את התהיות הרבות. קח את הזמן וחשיבה חיובית .
בהצלחה ושבת שלום .

למה אתה כותב ככה???

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
היי צביקה

תודה על התשובה , אכן אתה צודק , אני מדבר על הARIA החדשה
כמו שהמליצו לי , וגם אתה הדגשת זאת הלכתי לחנות ועשיתי את הבדיקות הבאות

מבחן 1-שדרוג רמקול: CHORUS 716 (מה שיש לי היום) מול 926 , מגבר ימהאה
מבחן 2-שדרוג הגברה: רסיבר ימהאה מול מגבר סטריאו (רוטל 1510) , ברמקול שיש לי היום 716

תוצאות מבחן ראשון
ה926 היה טוב יותר מה716 , שיפור די משמעותי בפירוט , בבמה , ובצליל שהיה קטיפתי יותר

תוצאות מבחן שני
השיפור היה , בעיקר ברמת הפירוט וההפרדה של הכלים , אבל היה פחות דרמטי משינוי רמקול

מסקנות ביניים
המסקנות לא תאמו את דעת הרוב של הפורום שחשב ששינוי ההגברה הוא האלמנט שייתן הכי שיפור , וזה קצת מפתיע

לאן אני ממשיך מכאן ?
שאלה טובה , כפי שכתבתי , שיפורים שעשיתי בהעמדה (ריחוק מהקיר) , באיכות המקור (FLACׁ) , ובכבילה (מכבל פשוט לכבל של FUTURETECH EV-II יד 2) עשו שינוי משמעותי , והתוצאה עכשיו די סבבה , מצד שני ה"אויב של הטוב הוא הטוב יותר"

אז להקשיב לאוזן שלי , או לחכמת ההמונים ? , אני לא יודע , אבל זה חלק מהתהליך הנחמד הזה , כי לדעתי המסעות הכי מעניינים הם אלה שאתה מתחיל אותם אין לך מושג היכן תסיים , וחלק גדול מההנאה הוא החיפוש עצמו

מצטער לומר לך אבל רוטל 1510 זה לא מה שאתה מחפש.ועוד בצירוף לימאהה כPRE.

אתה צריך משהו כמו HEGEL H20 . למשל.

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
אתה צריך הגברה טובה ואיכותית כמו:
Lavardin ISX Reference
Naim Supernait 2
Sugden a21SE

צריך לנסות ולשמוע באוזניך כדי להחליט ולקנות מה שמתאים לך.

הערה לפותח השרשור, אני לא שתול לאף יבואן. אבל אם אתה מתעקש שכל אחד ממליץ לך על מותג/חנות שהוא שתול אז כנראה אני שתול להרבה יבואנים מבלי לדעת :eek:.

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
שלום רונן
מודה בהכנעה שההשערה שלי שתצא מהחנות עם מגבר סטריאו לא התממשה...
לפחות אני שמח בנצחון של הרמקול שלי...
עם זאת, ההשוואה המתבקשת ביותר היא רמקול 926 עם רסיבר לעומת 716 עם מגבר. זה נעשה ?
כמו כן, אם יש לך אפשרות ורצון לבדוק את הדברים יותר לעומק, כדאי כמו שאמרו לך לשמוע אופציות שונות מגברים שונים , רמקולים שונים. אני אוהב את הרמקול שלי אבל הוא לא מושלם תוכל למקסם את התוצאות אם תבדוק גם אפשרויות ביד 2. אתה נשמע כמו מי שדקויות של סאונד מעניינות אותו ועשית כמה בדיקות חשובות, אפשר להרחיב את זה. גם נתון שכדאי לזכור שהמייעצים כאן מתעניינים בסטריאו ולרוב לא בקולנוע ביתי אז פחות מתייחסים לזה שאתה מחפש מערכת שתהיה ב 70 אחוז לקולנוע ביתי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור