שלום חבר לא חוכמת ההמונים ולא שאר ירקות אלא דעתך ואוזניך בלבד . ולא יוסיף קצת . אם תלך לחניות עם מגייון רמקולים כדי שתנוח דעתך . ותוכל לענות על כל החחשות שגורמות לך את התהיות הרבות. קח את הזמן וחשיבה חיובית .
בהצלחה ושבת שלום .
למה אתה כותב ככה???
שלום חבר לא חוכמת ההמונים ולא שאר ירקות אלא דעתך ואוזניך בלבד . ולא יוסיף קצת . אם תלך לחניות עם מגייון רמקולים כדי שתנוח דעתך . ותוכל לענות על כל החחשות שגורמות לך את התהיות הרבות. קח את הזמן וחשיבה חיובית .
בהצלחה ושבת שלום .
היי צביקה
תודה על התשובה , אכן אתה צודק , אני מדבר על הARIA החדשה
כמו שהמליצו לי , וגם אתה הדגשת זאת הלכתי לחנות ועשיתי את הבדיקות הבאות
מבחן 1-שדרוג רמקול: CHORUS 716 (מה שיש לי היום) מול 926 , מגבר ימהאה
מבחן 2-שדרוג הגברה: רסיבר ימהאה מול מגבר סטריאו (רוטל 1510) , ברמקול שיש לי היום 716
תוצאות מבחן ראשון
ה926 היה טוב יותר מה716 , שיפור די משמעותי בפירוט , בבמה , ובצליל שהיה קטיפתי יותר
תוצאות מבחן שני
השיפור היה , בעיקר ברמת הפירוט וההפרדה של הכלים , אבל היה פחות דרמטי משינוי רמקול
מסקנות ביניים
המסקנות לא תאמו את דעת הרוב של הפורום שחשב ששינוי ההגברה הוא האלמנט שייתן הכי שיפור , וזה קצת מפתיע
לאן אני ממשיך מכאן ?
שאלה טובה , כפי שכתבתי , שיפורים שעשיתי בהעמדה (ריחוק מהקיר) , באיכות המקור (FLACׁ) , ובכבילה (מכבל פשוט לכבל של FUTURETECH EV-II יד 2) עשו שינוי משמעותי , והתוצאה עכשיו די סבבה , מצד שני ה"אויב של הטוב הוא הטוב יותר"
אז להקשיב לאוזן שלי , או לחכמת ההמונים ? , אני לא יודע , אבל זה חלק מהתהליך הנחמד הזה , כי לדעתי המסעות הכי מעניינים הם אלה שאתה מתחיל אותם אין לך מושג היכן תסיים , וחלק גדול מההנאה הוא החיפוש עצמו