ronengolanpt
אוהב את התחום
- מעורבות
- 341
- נקודות
- 63
רמי תודה , תשחרר אותי בבקשה , עזרת מספיק
רמי תודה , תשחרר אותי בבקשה , עזרת מספיק
רמזתי פעם אחר פעם ל"שתולים" של אודיו-קלאב , שהם "עזרו" לי כבר מעל ומעבר ..
אני אנסה פעם אחרונה שיהיה ברור , לא אקנה לעולם , לעולם , בשום אופן , בשום מצב , בחנות של ה"שתולים"
נראה לי שיש בלבול של חלק מהמגיבים בין האלקטרה926 ל 926 החדש
D9 עולה פחות מ- 30?
אבל אני אוהב אותך
אוי ואבוי , ובעיקר לעולם האודיו המקצועי, אם אקווליזר היה הורס דברים. אקווליזר טוב משפיע על התחום הרלוונטי בלבד בלי לגעת בשום תחום אחר.
חבר יקר אתה מצחיק אתה. תהיה בריארמי תודה , תשחרר אותי בבקשה , עזרת מספיק
אצלי זה בתקופות.
עולם האודיו המקצועי שונה לחלוטין מעולם האודיו הביתי. במקרה אני מכיר את שניהם מעולה.
וויסינג זה חשוב, יכולות וביצועים גם. האקולייזר פוגע בזה.
אצלי יציבות זה השם השני שלי - לטוב ולרע
אני מכיר את עולם האודיו המקצועי מלפני 30-40 שנה בדיוק כמו שאתה מכיר את העולם המקצועי היום - עניין האקווליזר האנלוגי לא השתנה במאומה מאז ועד היום , להבדיל מהדיגיטאלי כמובן שכמעט ולא היה קיים באותה תקופה, ואם כן, במחיר של מרצדס משפחתית.
.......דעותינו חלוקות לגבי השפעת האקוולייזר על הסאונד- הכל בסדר טודו בום.
אני אנסה פעם אחרונה שיהיה ברור , לא אקנה לעולם , לעולם , בשום אופן , בשום מצב , בחנות של ה"שתולים"
חבל. זו חנות מצויינת עם מבחר מרשים מאוד.
דעתינו לא חלוקות. אתה פשוט טועה ומטעה. וזה בסדר, וזה לא חדש, וזו גם כנראה לא הפעם הראשונה.
אני מכיר את התחום הזה 25 שנה ברצף יום יום. פעם היו משתמשים בברזלים. היום, מה לעשות, לא משתמשים באקולייזר רגיל אם כי דיגיטלי. הוא נימצא כתוכנה בתוך המיקסר. אין אקולייזרים אנלוגים בתחום ההגברה המקצועי ובטח שלא באולפנים (שם זה ניכנס עם כניסת התוכנות החדשות).
אז הנה. לא רק טעית, טעית ביהירות. להכנס לדיון על תחום ה-pro עם בעל חברת הגברה ותאורה זה קצת מצחיק.
לגבי השימוש באקולייזר. אקולייזר הוא פילטר. אם פילטרו פעם אחת זה לא אומר שצריך לפלטר שוב. והפילטרים הללו, שבתוכם עוד דרגת הגבר, משפיעים על הצליל גם כשהם מחוברים במצב עיקוף. כבר הראתי לך בשמנו אצלך בבית שלא בעיה להבחין בהבדלים.
לא רוצה להסיט את השרשור מהיעוד המקורי שלו, אבל כשרשור זה ידעך אפנק אותך בתשובה ראויה במיוחד......בין היתר, וברוח הפוסט האחרון שלך, נבדוק את הגודל של כל אחד...כמובן בנושאי אודיו.