חוות דעת מהצוות האודיופילים על פוקל 926

ronengolanpt

אוהב את התחום
מעורבות
341
נקודות
63
רמי תודה , תשחרר אותי בבקשה , עזרת מספיק :)

israrami

אוהב את התחום
מעורבות
6
נקודות
8
רמי תודה , תשחרר אותי בבקשה , עזרת מספיק :)

בכיף..אני לא עזרתי לך.אתה צריך לעזור לעצמך! אף אחד כאן לא יעזור לך כמו שאתה תוכל לעזור לעצמך אם תשמע מגוון רחב של רמקולים בחנות שיש להם 926 לעומת רמקולים באותו תקציב

יום מקסים
בהצלחה!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
רמזתי פעם אחר פעם ל"שתולים" של אודיו-קלאב , שהם "עזרו" לי כבר מעל ומעבר ..
אני אנסה פעם אחרונה שיהיה ברור , לא אקנה לעולם , לעולם , בשום אופן , בשום מצב , בחנות של ה"שתולים"

חבל. זו חנות מצויינת עם מבחר מרשים מאוד.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
נראה לי שיש בלבול של חלק מהמגיבים בין האלקטרה926 ל 926 החדש

אני מבין (לפי המחיר) שהוא מדבר על הישן.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
לא מה שהוא כתב בהודעה הראשונה

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
אבל אני אוהב אותך :לב:

אוי ואבוי , ובעיקר לעולם האודיו המקצועי, אם אקווליזר היה הורס דברים. אקווליזר טוב משפיע על התחום הרלוונטי בלבד בלי לגעת בשום תחום אחר.

אצלי זה בתקופות.

עולם האודיו המקצועי שונה לחלוטין מעולם האודיו הביתי. במקרה אני מכיר את שניהם מעולה.
וויסינג זה חשוב, יכולות וביצועים גם. האקולייזר פוגע בזה.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אצלי זה בתקופות.

אצלי יציבות זה השם השני שלי - לטוב ולרע ;)

עולם האודיו המקצועי שונה לחלוטין מעולם האודיו הביתי. במקרה אני מכיר את שניהם מעולה.
וויסינג זה חשוב, יכולות וביצועים גם. האקולייזר פוגע בזה.

אני מכיר את עולם האודיו המקצועי מלפני 30-40 שנה בדיוק כמו שאתה מכיר את העולם המקצועי היום - עניין האקווליזר האנלוגי לא השתנה במאומה מאז ועד היום , להבדיל מהדיגיטאלי כמובן שכמעט ולא היה קיים באותה תקופה, ואם כן, במחיר של מרצדס משפחתית.

.......דעותינו חלוקות לגבי השפעת האקוולייזר על הסאונד- הכל בסדר טודו בום.

נערך לאחרונה ב:

avile7

אוהב את התחום
מעורבות
34
נקודות
28
קניתי מאודיו קלאב ומרוצה.
לא מבין למה ישנם כאלה שחושבים שדופקים אותם.
תלך ותשמע כאן או כאן ותחליט לבד איפה לקנות.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
אצלי יציבות זה השם השני שלי - לטוב ולרע ;)

אני מכיר את עולם האודיו המקצועי מלפני 30-40 שנה בדיוק כמו שאתה מכיר את העולם המקצועי היום - עניין האקווליזר האנלוגי לא השתנה במאומה מאז ועד היום , להבדיל מהדיגיטאלי כמובן שכמעט ולא היה קיים באותה תקופה, ואם כן, במחיר של מרצדס משפחתית.

.......דעותינו חלוקות לגבי השפעת האקוולייזר על הסאונד- הכל בסדר טודו בום.

דעתינו לא חלוקות. אתה פשוט טועה ומטעה. וזה בסדר, וזה לא חדש, וזו גם כנראה לא הפעם הראשונה.

אני מכיר את התחום הזה 25 שנה ברצף יום יום. פעם היו משתמשים בברזלים. היום, מה לעשות, לא משתמשים באקולייזר רגיל אם כי דיגיטלי. הוא נימצא כתוכנה בתוך המיקסר. אין אקולייזרים אנלוגים בתחום ההגברה המקצועי ובטח שלא באולפנים (שם זה ניכנס עם כניסת התוכנות החדשות).

אז הנה. לא רק טעית, טעית ביהירות. להכנס לדיון על תחום ה-pro עם בעל חברת הגברה ותאורה זה קצת מצחיק.

לגבי השימוש באקולייזר. אקולייזר הוא פילטר. אם פילטרו פעם אחת זה לא אומר שצריך לפלטר שוב. והפילטרים הללו, שבתוכם עוד דרגת הגבר, משפיעים על הצליל גם כשהם מחוברים במצב עיקוף. כבר הראתי לך בשמנו אצלך בבית שלא בעיה להבחין בהבדלים.

ey_sharon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
הי רונן,
מניסיון עם פוקל מדגם 715, יש לך הרבה מה להתקדם עם הרמקול שיש לך, התוצאה היא שילוב כל המרכיבים בשרשרת (כולל החשמל, החדר, ואפילו השיכוך של האלקטרוניקה). בכל מקרה ממליץ לך לקחת מגבר סטריאו משולב עם כניסת קולנוע ביתי, כך תצטרך להפעיל את המגבר קולנוע ביתי רק בסרטים ולהנות מסטריאו איכותי בשאר הזמן

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
אני אנסה פעם אחרונה שיהיה ברור , לא אקנה לעולם , לעולם , בשום אופן , בשום מצב , בחנות של ה"שתולים"

שתולים? אתה רציני o_O?!

חבל. זו חנות מצויינת עם מבחר מרשים מאוד.

בהחלט אחת החנויות המועדפות עלי בכל הקשור ליחסי אנוש, שירות וציוד.

נערך לאחרונה ב:

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
דעתינו לא חלוקות. אתה פשוט טועה ומטעה. וזה בסדר, וזה לא חדש, וזו גם כנראה לא הפעם הראשונה.

אני מכיר את התחום הזה 25 שנה ברצף יום יום. פעם היו משתמשים בברזלים. היום, מה לעשות, לא משתמשים באקולייזר רגיל אם כי דיגיטלי. הוא נימצא כתוכנה בתוך המיקסר. אין אקולייזרים אנלוגים בתחום ההגברה המקצועי ובטח שלא באולפנים (שם זה ניכנס עם כניסת התוכנות החדשות).

אז הנה. לא רק טעית, טעית ביהירות. להכנס לדיון על תחום ה-pro עם בעל חברת הגברה ותאורה זה קצת מצחיק.

לגבי השימוש באקולייזר. אקולייזר הוא פילטר. אם פילטרו פעם אחת זה לא אומר שצריך לפלטר שוב. והפילטרים הללו, שבתוכם עוד דרגת הגבר, משפיעים על הצליל גם כשהם מחוברים במצב עיקוף. כבר הראתי לך בשמנו אצלך בבית שלא בעיה להבחין בהבדלים.

לא רוצה להסיט את השרשור מהיעוד המקורי שלו, אבל כשרשור זה ידעך אפנק אותך בתשובה ראויה במיוחד......בין היתר, וברוח הפוסט האחרון שלך, נבדוק את הגודל של כל אחד...כמובן בנושאי אודיו.;)

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
רוזי צודק. אכן צריך הגברה חזקה.
לכן מומלץ מגבר סטריאו טוב , לא חייב ליגת על , אבל משהו טוב שיניע אותו.

בנוגע לעט והעפרון, לאחר השימוש בעפרון מצאו המון בעיות עם הנושא והעיקרי הוא שהחומר שבפנים , גרפית וכו מאוד לא בריאים והיתה בעיה לא פשוטה לסנן אותם.

אז האמריקאים לא עד כדי כך מטומטמים...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
לא רוצה להסיט את השרשור מהיעוד המקורי שלו, אבל כשרשור זה ידעך אפנק אותך בתשובה ראויה במיוחד......בין היתר, וברוח הפוסט האחרון שלך, נבדוק את הגודל של כל אחד...כמובן בנושאי אודיו.;)

שיהיה. אתה יודע רוברט, אתה כל כך מותק שאני ממש לא מתכונן להתווכח איתך בפורום על דברים שאיך נאמר, בעדינות כן? יש לי יותר נסיון מוכח (מוכח) ממך. אם זה ברכיבי אודיו ביתי ובטח שבטח באודיו מיקצועי (במות /אולפנים).

אז עזוב אותי מדיונים מהסוג הזה. עברתי את זה מאות פעמים עם אותם שלושה אנשים שמבינים בסאונד בערך כמו שסבתא שלי ז״ל הבינה יפנית (והיא היתה תימניה - לא יודעת יפנית). אקולייזר זה אסון למערכת - פילטר. אני משער שפותח השירשור יקשיב לעצה שלי ולא לשלך. ולא, לא בשביל להרגיש שיש לי יותר גדול משלך אם כי בשביל שהגולש היקר יהנה מצליל איכותי.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
מותק, לא מותק, גדול קטן בינוני, עכשיו ללא ציניות וללא התלהמות - אני חייב לך תשובה מנומקת היטב.

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
דעתי שונה לגבי כמה מהדברים שנאמרו בעניין הסדרות השונות של פוקאל. קודם כל חשוב כמו שאמרו להבחין על איזה 926 מדובר. רונן בפרוש שאל על 926 aria. זה שונה לגמרי מ 926 הישן שנדמה לי שהוא מסידרת אלקטרה.והוא (הישן) ברמה גבוהה יותר אבל שמעתי כמה פעמים שאנשים הסתבכו איתו, היה בהיר מידי, היה קשה להתאים להגברה ועוד. aria הוא רמקול נציל ולא מסובך עם הגברות. לדעתי מצליח להיות מפורט בלי לדקור באוזן. לדעתי הסידרה הזאת משמעותית יותר טובה מסידרה 8 שנשמעת אגרסיבית ופחות מעודנת. סידרה 8 כבר לא קימת. יצא לי לדבר עם הנציג של פוקאל בתערוכה הוא הסכים לדעתי על עידון ופחות בהירות ב aria ואמר שלדעתו aria היא הסידרה הכי vfm בפוקאל.
ממליץ לרונן לסחוב את הרסיבר לחנות עם הרמקול ( זה כבד ? ) ושם לראות איך נשמע וגם להשוות במקום גם למגבר. ( רק שיהיה ברור שאין מזה חזרה, אתה תחזור עם מגבר..)

ronengolanpt

אוהב את התחום
מעורבות
341
נקודות
63
היי צביקה

תודה על התשובה , אכן אתה צודק , אני מדבר על הARIA החדשה
כמו שהמליצו לי , וגם אתה הדגשת זאת הלכתי לחנות ועשיתי את הבדיקות הבאות

מבחן 1-שדרוג רמקול: CHORUS 716 (מה שיש לי היום) מול 926 , מגבר ימהאה
מבחן 2-שדרוג הגברה: רסיבר ימהאה מול מגבר סטריאו (רוטל 1510) , ברמקול שיש לי היום 716

תוצאות מבחן ראשון
ה926 היה טוב יותר מה716 , שיפור די משמעותי בפירוט , בבמה , ובצליל שהיה קטיפתי יותר

תוצאות מבחן שני
השיפור היה , בעיקר ברמת הפירוט וההפרדה של הכלים , אבל היה פחות דרמטי משינוי רמקול

מסקנות ביניים
המסקנות לא תאמו את דעת הרוב של הפורום שחשב ששינוי ההגברה הוא האלמנט שייתן הכי שיפור , וזה קצת מפתיע

לאן אני ממשיך מכאן ?
שאלה טובה , כפי שכתבתי , שיפורים שעשיתי בהעמדה (ריחוק מהקיר) , באיכות המקור (FLACׁ) , ובכבילה (מכבל פשוט לכבל של FUTURETECH EV-II יד 2) עשו שינוי משמעותי , והתוצאה עכשיו די סבבה , מצד שני ה"אויב של הטוב הוא הטוב יותר"

אז להקשיב לאוזן שלי , או לחכמת ההמונים ? , אני לא יודע , אבל זה חלק מהתהליך הנחמד הזה , כי לדעתי המסעות הכי מעניינים הם אלה שאתה מתחיל אותם אין לך מושג היכן תסיים , וחלק גדול מההנאה הוא החיפוש עצמו

joda5

חבר משקיען
מעורבות
111
נקודות
63
שלום חבר לא חוכמת ההמונים ולא שאר ירקות אלא דעתך ואוזניך בלבד . ולא יוסיף קצת . אם תלך לחניות עם מגייון רמקולים כדי שתנוח דעתך . ותוכל לענות על כל החחשות שגורמות לך את התהיות הרבות. קח את הזמן וחשיבה חיובית .
בהצלחה ושבת שלום .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור