israrami
אוהב את התחום
- מעורבות
- 6
- נקודות
- 8
רונן גולן אף אחד לא ניסה לרמות אותך ואף אחד לא דוחף אותך לקנות דגם..הצעתי לך ללכת לחנות מסוימת שיש להם מבחר רב של רמקולים בתקציב שלך..אל תכניס מילים שלא נאמרו...ואל תתאר את מה שאתה מתאר כאילו מדובר בעסקת מעבורת חלל..כולה רמקול
ועוד שהתקציב שלך לא בשמיים כל רמקול שתיקח ב5 או ב9 ישמע פחות או יותר אותו חרא
אף אחד לא הציע לך לקנות רמקול מסויים,אתה כותב שיעזרו לך ואתה מצפה שאנשים לא יעזרו לך?הרי מה רצית שאנשים ישתקו..קהילת האודיו היא קהילה שרוצה לעזור,
אתה יודע למה אני עוזר לך?! כי גם אני בהתחלה היתי כמוך..("אבוד ") אז אם אתה נכנס למקום כמו הפורום כאן ,מה השאיפה שלך מכאן,לקבל עזרה?או לשאול שאלות ושאף אחד לא יענה לך..?!תחליט בעצמך..
אישית לא היתי משקיע על רמקול בין 5-10- או 15K אומר לך במפורש עדיף כבר לא לקנות..כי אתה עוד תמכור אותו בעתיד אם ככה..
אתה ננעל על דגם שהצעתי לך שבמקרה מישהו מוכר אותו,כי אם תבדוק טוב אתה תראה שהרבה מוכרים רמקולים איכותיים כי רוצים להתקדם לרמקולים ב50 ל70 אלף..זה שרמקול מפורסם למכירה לא הופך אותו ללא טוב..יש אנשים שפשוט רוצים לשדרג,תפסיק לשלול דברים ותן לאוזניים לבחור
תחום האודיו צריך להביא משהו שאתה תרגיש שמתחת לרמקול הכל גרוע..ומעל הרמקול שלך הכל יקר כדי שיהיה הבדל שמצדיק את ההשקעה!
הסכום שאמרתי לך נשמע מוגזם..
אבל רמקולים קונים פעם אחת ולתמיד..
מוסיקה שומעים באהבה והנאה ובסאונד,או שלא שומעים בכלל ,ולא כדי להיכנס לתחום מראש..
באודיו אי אפשר לחסוך..ככול שאתה חוסך התוצאה תיהיה לא יעילה והכסף יזרק סתם.
לך תאזין למערכות!
אף אחד לא חייב אותך לקנות רמקול כזה או אחר..רק המלצתי לך ללכת לשמוע וללא ארנק
בברכה
רמי
ועוד שהתקציב שלך לא בשמיים כל רמקול שתיקח ב5 או ב9 ישמע פחות או יותר אותו חרא
אף אחד לא הציע לך לקנות רמקול מסויים,אתה כותב שיעזרו לך ואתה מצפה שאנשים לא יעזרו לך?הרי מה רצית שאנשים ישתקו..קהילת האודיו היא קהילה שרוצה לעזור,
אתה יודע למה אני עוזר לך?! כי גם אני בהתחלה היתי כמוך..("אבוד ") אז אם אתה נכנס למקום כמו הפורום כאן ,מה השאיפה שלך מכאן,לקבל עזרה?או לשאול שאלות ושאף אחד לא יענה לך..?!תחליט בעצמך..
אישית לא היתי משקיע על רמקול בין 5-10- או 15K אומר לך במפורש עדיף כבר לא לקנות..כי אתה עוד תמכור אותו בעתיד אם ככה..
אתה ננעל על דגם שהצעתי לך שבמקרה מישהו מוכר אותו,כי אם תבדוק טוב אתה תראה שהרבה מוכרים רמקולים איכותיים כי רוצים להתקדם לרמקולים ב50 ל70 אלף..זה שרמקול מפורסם למכירה לא הופך אותו ללא טוב..יש אנשים שפשוט רוצים לשדרג,תפסיק לשלול דברים ותן לאוזניים לבחור
תחום האודיו צריך להביא משהו שאתה תרגיש שמתחת לרמקול הכל גרוע..ומעל הרמקול שלך הכל יקר כדי שיהיה הבדל שמצדיק את ההשקעה!
הסכום שאמרתי לך נשמע מוגזם..
אבל רמקולים קונים פעם אחת ולתמיד..
מוסיקה שומעים באהבה והנאה ובסאונד,או שלא שומעים בכלל ,ולא כדי להיכנס לתחום מראש..
באודיו אי אפשר לחסוך..ככול שאתה חוסך התוצאה תיהיה לא יעילה והכסף יזרק סתם.
לך תאזין למערכות!
אף אחד לא חייב אותך לקנות רמקול כזה או אחר..רק המלצתי לך ללכת לשמוע וללא ארנק
בברכה
רמי
נערך לאחרונה ב: