חדש מהתנור פורנו לפני השינה

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
אל תהיה יהיר נבו.

1- כן. כתבתי במדויק שכמעט הרסתי יחידה של דיאבלו. סך הכל יחידת 6 וחצי אינטש אחת שאמורה לעשות הכל. ואיך זה קורה? זה קורה משום שאתה רגיל לרמקול גדול שיודע לנגן בקול רם. האליקופטר פיתה אותי להגביר. הרמקול לא עמד במכת הבס הראשונה ופשוט חירחר. זה בסדר, הוא חזר לעצמו יחסית מהר. זה מה שקורה שרמקול מוניטור קטן מנוהל על ידי נלסון פס 350.5. צריך להיות זהירים. אם היה שם רמקול רצפה עם יחידת בס יעודית, זה לא היה מתרחש. מה לעשות, זה המצב. אבל שוב, נראה על פי התגובות שלך שאתה פשוט לא מכיר את זה. העולם האודיופילי שלך קבור בתוך מוניטור עם יחידה קטנה.

2- מה לתפוצת אלבום ליכולת של רמקול לשחזר אותו או לא לקרוס בו. אני מקווה שזה היה בבדיחות הדעת ולא חלילה באמת משהו שאני אמור להתייחס אליו ברצינות.

3- גיחוך זה טוב. תהיה? וואלה? כאחד שעובד עם מערכות pa בגודל של הבניין שאתה גר בו, ראיתי לא פעם ולא פעמיים יחידות בס של 24 אינטש קורסות. וזה עם כל הכבוד לפוקאל הללו שהם מעולים. אבל עדיין. רמקול קטן, וככזה הוא מוגבל. ביום שתשמע את החומה על רמקול פול ריינג׳ רצפתי גדול, אתה תבין שעד היום שמעת אולי את המעקה. חומה כרגע לא יכולה להיות מרמקול כזה.

ואידך זיל גמור.

ואז הגיע נמר וניפץ לכל בעלי המוניטורים את הבועה "עד היום שמעת אולי את המעקה"
ואתה מתחיל את התגובה שלך ב"אל תהיה יהיר"? (lol)

על הכיפאק גבר :בעד: דווקא נחמד "המעקה" הזה

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
בואו נציל את הכבוד שלנו ואת השרשור שמטרתו היתה להיות מבסוט לאללה על האופרות שלי ........... :)

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
כפרה על אפיך.. תתחדש.
כשאני עשיתי את המעבר מפרואק 1SC לרצפתיים D25, הרגשתי בדיוק אותו דבר - האיכות נשמרה, אבל הכל קיבל רוגע וגודל.
מקווה שזה המצב אצלך.

ואני גם לא מצאתי מעולם קשר, למרות הרצון האינטואיטיבי להחזיק אותו, בין גודל רמקול לגודל חדר. מספיק לבקר בחדר הדגמה של יבואן כמו ערן, ולשמוע את הטידלים הגדולים מנגנים באחד מהחדרים שלו (בייחוד הקטן) וכדי להבין שאין שום בעיה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113

אני לא מנפץ בועות. הפיסיקה עושה את זה עבורי. אני אפילו לא אמור לכתוב את מה שברור לכולם.
אם אתה לא מבין שיחידה קטנה מתיבה קטנה לא יכול לנגן כמו רמקול גדול ואיכותי. אז וואלה - הדיון הזה מראש לא יכול להגיע לשום מקום רציני.

ולפותח השרשור שהתחדש.
רמקול יפיוף. תהנה מהצלילים.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83

מבלי להתייחס אליך באופן אישי אני חייב לומר שלדעתי הרוב המוחלט של "האודיופילם" הכותבים בפורומים "חיים בסרט".
לרבים מאד יש מערכת פח זבל בהתייחס למושג "היי אנד". (ואני לא מכניס כאן עניין של טעם).
זה שמשהו כותב בשנה-שנתיים אלפי הודעות (סתמיות) על דברים שאין לו מושג ומתעקש להפגין את הבורות/הטיפשות שלו בפני כל .. זה משהו שאינני מבין.

ו

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
וואלה כנראה זה מה-:שתוי:

נערך לאחרונה ב:

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
יש נושא שהרבה אנשים לא מודעים אליו זה הגודל.
גודל של במה, נפח, מרווח נשימה. כשעומדים מולך זוג פרואקים 3.8 ומנגנים את החומה אתה מקבל עומק וגודל שלא קיימים בשום מוניטורים

לדעתי זה נכון גם לגבי חלל החדר.
דהיינו, כדי לקבל זאת מרמקול גדול, עדיף שחלל האזנה יהא גדול.
(עד גבול מסויים).

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
חברים,
תחשבו רגע על חדר בגודל של הממ"ד בדירה שלכם.
עכשיו תכניסו לשם מזנון. טלוויזיה. שולחן. ספה של 3 ועוד אחת של 2.
ועכשיו תגידו לי מה עדיף להוסיף , מוניטור או רצפתי.
וזה כותב אחד שהוא חסיד של רמקולים גדולים, מחזיק צמד בכלל לא קטן, ואף פעם לא החזיק בבית מוניטור או מדפי.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
חברים,
תחשבו רגע על חדר בגודל של הממ"ד בדירה שלכם.
עכשיו תכניסו לשם מזנון. טלוויזיה. שולחן. ספה של 3 ועוד אחת של 2.
ועכשיו תגידו לי מה עדיף להוסיף , מוניטור או רצפתי.
וזה כותב אחד שהוא חסיד של רמקולים גדולים, מחזיק צמד בכלל לא קטן, ואף פעם לא החזיק בבית מוניטור או מדפי.

למה לחשוב יותר מדי ? אתה מוזמן לשמוע את התוצאה בחדר כזה.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
נערך

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
חבל ערכת ! היה משהו בדבריך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור