kyroz
חבר משקיען
- מעורבות
- 51
- נקודות
- 28
אל תהיה יהיר נבו.
1- כן. כתבתי במדויק שכמעט הרסתי יחידה של דיאבלו. סך הכל יחידת 6 וחצי אינטש אחת שאמורה לעשות הכל. ואיך זה קורה? זה קורה משום שאתה רגיל לרמקול גדול שיודע לנגן בקול רם. האליקופטר פיתה אותי להגביר. הרמקול לא עמד במכת הבס הראשונה ופשוט חירחר. זה בסדר, הוא חזר לעצמו יחסית מהר. זה מה שקורה שרמקול מוניטור קטן מנוהל על ידי נלסון פס 350.5. צריך להיות זהירים. אם היה שם רמקול רצפה עם יחידת בס יעודית, זה לא היה מתרחש. מה לעשות, זה המצב. אבל שוב, נראה על פי התגובות שלך שאתה פשוט לא מכיר את זה. העולם האודיופילי שלך קבור בתוך מוניטור עם יחידה קטנה.
2- מה לתפוצת אלבום ליכולת של רמקול לשחזר אותו או לא לקרוס בו. אני מקווה שזה היה בבדיחות הדעת ולא חלילה באמת משהו שאני אמור להתייחס אליו ברצינות.
3- גיחוך זה טוב. תהיה? וואלה? כאחד שעובד עם מערכות pa בגודל של הבניין שאתה גר בו, ראיתי לא פעם ולא פעמיים יחידות בס של 24 אינטש קורסות. וזה עם כל הכבוד לפוקאל הללו שהם מעולים. אבל עדיין. רמקול קטן, וככזה הוא מוגבל. ביום שתשמע את החומה על רמקול פול ריינג׳ רצפתי גדול, אתה תבין שעד היום שמעת אולי את המעקה. חומה כרגע לא יכולה להיות מרמקול כזה.
ואידך זיל גמור.
ואז הגיע נמר וניפץ לכל בעלי המוניטורים את הבועה "עד היום שמעת אולי את המעקה"
ואתה מתחיל את התגובה שלך ב"אל תהיה יהיר"? (lol)
על הכיפאק גבר דווקא נחמד "המעקה" הזה