[
כשתשמע מוניטור טוב באמת תבין שאין הרבה סיבות לפזול לרצפתיים בסלון הישראלי הממוצע.
וזו הטעות הנפוצה שאנשים עושים, במקום ללכת על מדפי, הולכים על רצפתי ומקבלים באותו סכום סדרה נמוכה שתשמע פחות טוב.
מהההה?????
מאיפה הבאת את זה עכשיו?
שום מוניטור טוב ככל שיהיה לא יתן לך את מה שרמקול גדול
וטוב נותן לך בסלון.
שוב, רמקול גדול וטוב באמת שמתאים לחלל ולציוד. מסכים איתך שמוניטר PMC טוב יכול לתת יותר מרמקול רצפתי באותו סכום (תלוי ברמקול כמובן).
אבל אני לא מבין איך אפשר לצאת בהצהרה כזאת גורפת...
אתה מוזמן, תביא איתך את הדיאבלו כפרה עליו, נעשה איזו השוואה קטנה, ניתן כמה תמונות ועל הדרך נחיה קצת את הפורום.[/QUOTE]
גבר,
הסלון הישראלי הממוצע קטנצ'יק, אנחנו לא בארה"ב ששם יש לך חדר האזנה עם תקרה 4 מ' ואפשרות לדחוף את הרמקול מטר מהקיר האחורי, כאן ברוב המקרים יש לך 3-4.5 מ' מרחק מהקיר האחורי לקדמי, שאם תוסיף ספה ורמקול זה אומר שיש לך מרחק האזנה של 2.5-3 מ', ברור שכולנו מעדיפים רצפתיים כי זה גם נותן הרגשה יותר "שלמה", אבל בתאכלס - אם יש לך סלון בגדלים האלו והמדפי יורד מספיק נמוך, יהיה לך הרבה יותר קשה להשתלט על רצפתי מאשר על מדפי.
אני ממש לא חסיד של מדפיים, שלא תחשוב שאני לא מפנטז על סטלה אוטופיה שהוא רצפתי גדול, אבל אם נהיה ריאליים, בשביל כזה רמקול צריך מרחב רציני, אם אתה לא חובב הדהודים..