חדש מהתנור פורנו לפני השינה

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
תתחדש ותהנה (ורד).
מנסיוני עם ה PROAC RESPONSE D, רמקולים בכלל לא רגועים ובעלי במה ענקית.
החסרונות של PROAC: גבוהים מנסרים, בס חזק ועמוק יותר מדי ומכוון לכיוון הראש.
בקיצור אחרי חצי שעה אתה כבר מתעייף.

לגבי הגבוהים המנסרים של ה D2 זה נכון בחלקו. זה קרה לי רק עם דיסק אחד של חצוצרות. באופן כללי לא הפריעו לי הגבוהים אף פעם. גם הבאס בעייתי רק במצבים מסויימים במיוחד אם החדר לא מתאים.

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
יש הבדל בין Proac מהדגמים הישנים לסידרת D , ה D2 עם גבוהים רכים ומלטפים , ממש לא טוויטר מנסר..
אלו גם הרשמים מהביקורות , גם של בעלי הרמקול הנ"ל , לגבי הבאס זה בעיקר ענין של אקוסטיקה.
לטעמי זה רמקול מדהים ואחד המדפיים הטובים ששמעתי בכל רמת מחיר.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
יש הבדל בין Proac מהדגמים הישנים לסידרת D , ה D2 עם גבוהים רכים ומלטפים , ממש לא טוויטר מנסר..
אלו גם הרשמים מהביקורות , גם של בעלי הרמקול הנ"ל , לגבי הבאס זה בעיקר ענין של אקוסטיקה.
לטעמי זה רמקול מדהים ואחד המדפיים הטובים ששמעתי בכל רמת מחיר.

אחד המוניטורים הטובים ביותר ללא ספק ........... :בעד:

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
בוקר טוב
זה הרמקולים הטובים ביותר שאתה שמעת אתה אומר כאילו שמעת את כל החברות בעולם מתי הספקת? אני לגבי מדפיים אני שואל ? חבר יקר יש עוד ... צפה להפתעה הרמקול של פיל גונס או CABASSE BORA מכיר?

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
חבל על הויכוח, לא אני ולא אתה שמענו את כל המוניטורים בעולם והפתעות בהחלט לא מעניינות אותי ............ (ורד)
מי שקבע אלו עשרות ביקורות. אתה יכול לעיין קצת ותגלה שזהו אחד הרמקולים היחידים בתחום המדפיים/מוניטורים עם ביקורות מושלמות. אין הרבה כאלו אם בכלל (בתחום המחירים האלו כמובן).
זו הסיבה שכתבנו - אחד המוניטורים הטובים (ולא הכי טוב).

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לגבי הגבוהים המנסרים של ה D2 זה נכון בחלקו. זה קרה לי רק עם דיסק אחד של חצוצרות. באופן כללי לא הפריעו לי הגבוהים אף פעם. גם הבאס בעייתי רק במצבים מסויימים במיוחד אם החדר לא מתאים.

כשלא יודעים להתאים הגברה לרמקולים מקבלים את זה בפרצוף.
לפעמים בדמות חצוצרה, לפעמים כינור ואם ממש לא יודעים אז הקונטרבאס יתחיל לנסר.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113

שמעתי פעם קונטרבאס מנסר בהדגמה של רמקולים.
לא האמנתי, כבר חשבתי תקלה בציוד.
זאת בהחלט "חוויה" מיוחדת ;)

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83

אתה צודק לחלוטין אבל היית מחליף הגברה אם רק דיסק אחד לא נשמע טוב ?

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43

לא בהכרח, כאשר היו לי PROAC ניסיתי אותם על שלושה מגברים (SUGDEN A21A SERIES 2, NAIM NAIT XS 2, LEBEN CS600 מנורות) וכולם נחשבים לאיכותיים וישנה התאמה טובה ביניהם.
לדעתי PROAC רמקול יש לו גבוהים חריפים שלא כל אחד יכול לסבול אותם.

נערך לאחרונה ב:

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
קונטרבס מנסר? זה אף פעם לא שמעתי :)

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
:בעד:

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
ניסור בבקשה
[video=youtube;WcZaI6-o8e0]https://www.youtube.com/watch?v=WcZaI6-o8e0[/video]

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113

זה היה בציניות. כן?

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
לא, התכוונתי לקונטרבס ללא קשת...

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
חבל על הויכוח, לא אני ולא אתה שמענו את כל המוניטורים בעולם והפתעות בהחלט לא מעניינות אותי ............ (ורד)
מי שקבע אלו עשרות ביקורות. אתה יכול לעיין קצת ותגלה שזהו אחד הרמקולים היחידים בתחום המדפיים/מוניטורים עם ביקורות מושלמות. אין הרבה כאלו אם בכלל (בתחום המחירים האלו כמובן).
זו הסיבה שכתבנו - אחד המוניטורים הטובים (ולא הכי טוב).

D2 רמקול 'סבבה'
לא אחד המוניטורים הטובים ולא קרוב לזה.
תכנון קלאסי עם צליל בהתאם, לא יפיל אותך ולא יעיף לך את הישבן,
סך הכל רמקול קטן שמתאמץ להשמע גדול ברוב הזמן.

כשתשמע מוניטור טוב באמת תבין שאין הרבה סיבות לפזול לרצפתיים בסלון הישראלי הממוצע.
וזו הטעות הנפוצה שאנשים עושים, במקום ללכת על מדפי, הולכים על רצפתי ומקבלים באותו סכום סדרה נמוכה שתשמע פחות טוב.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
[

כשתשמע מוניטור טוב באמת תבין שאין הרבה סיבות לפזול לרצפתיים בסלון הישראלי הממוצע.
וזו הטעות הנפוצה שאנשים עושים, במקום ללכת על מדפי, הולכים על רצפתי ומקבלים באותו סכום סדרה נמוכה שתשמע פחות טוב.[/QUOTE]

מהההה?????
מאיפה הבאת את זה עכשיו?
שום מוניטור טוב ככל שיהיה לא יתן לך את מה שרמקול גדול וטוב נותן לך בסלון.
שוב, רמקול גדול וטוב באמת שמתאים לחלל ולציוד. מסכים איתך שמוניטר PMC טוב יכול לתת יותר מרמקול רצפתי באותו סכום (תלוי ברמקול כמובן).
אבל אני לא מבין איך אפשר לצאת בהצהרה כזאת גורפת...
אתה מוזמן, תביא איתך את הדיאבלו כפרה עליו, נעשה איזו השוואה קטנה, ניתן כמה תמונות ועל הדרך נחיה קצת את הפורום.

נערך לאחרונה ב:

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
[

וזו הטעות הנפוצה שאנשים עושים, במקום ללכת על מדפי, הולכים על רצפתי ומקבלים באותו סכום סדרה נמוכה שתשמע פחות טוב.

מהההה?????
מאיפה הבאת את זה עכשיו?
שוב, רמקול גדול וטוב באמת שמתאים לחלל ולציוד. מסכים איתך שמוניטר PMC טוב יכול לתת יותר מרמקול רצפתי באותו סכום (תלוי ברמקול כמובן).
אתה מוזמן, תביא איתך את הדיאבלו כפרה עליו, נעשה איזו השוואה קטנה, ניתן כמה תמונות ועל הדרך נחיה קצת את הפורום.[/QUOTE]

גבר,
הסלון הישראלי הממוצע קטנצ'יק, אנחנו לא בארה"ב ששם יש לך חדר האזנה עם תקרה 4 מ' ואפשרות לדחוף את הרמקול מטר מהקיר האחורי, כאן ברוב המקרים יש לך 3-4.5 מ' מרחק מהקיר האחורי לקדמי, שאם תוסיף ספה ורמקול זה אומר שיש לך מרחק האזנה של 2.5-3 מ', ברור שכולנו מעדיפים רצפתיים כי זה גם נותן הרגשה יותר "שלמה", אבל בתאכלס - אם יש לך סלון בגדלים האלו והמדפי יורד מספיק נמוך, יהיה לך הרבה יותר קשה להשתלט על רצפתי מאשר על מדפי.

אני ממש לא חסיד של מדפיים, שלא תחשוב שאני לא מפנטז על סטלה אוטופיה שהוא רצפתי גדול, אבל אם נהיה ריאליים, בשביל כזה רמקול צריך מרחב רציני, אם אתה לא חובב הדהודים..

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
מהההה?????
מאיפה הבאת את זה עכשיו?
אתה מוזמן, תביא איתך את הדיאבלו כפרה עליו, נעשה איזו השוואה קטנה, ניתן כמה תמונות ועל הדרך נחיה קצת את הפורום.

גבר,
הסלון הישראלי הממוצע קטנצ'יק, אנחנו לא בארה"ב ששם יש לך חדר האזנה עם תקרה 4 מ' ואפשרות לדחוף את הרמקול מטר מהקיר האחורי, כאן ברוב המקרים יש לך 3-4.5 מ' מרחק מהקיר האחורי לקדמי, שאם תוסיף ספה ורמקול זה אומר שיש לך מרחק האזנה של 2.5-3 מ', ברור שכולנו מעדיפים רצפתיים כי זה גם נותן הרגשה יותר "שלמה", אבל בתאכלס - אם יש לך סלון בגדלים האלו והמדפי יורד מספיק נמוך, יהיה לך הרבה יותר קשה להשתלט על רצפתי מאשר על מדפי.

אני ממש לא חסיד של מדפיים, שלא תחשוב שאני לא מפנטז על סטלה אוטופיה שהוא רצפתי גדול, אבל אם נהיה ריאליים, בשביל כזה רמקול צריך מרחב רציני, אם אתה לא חובב הדהודים..[/QUOTE]

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
מהההה?????
מאיפה הבאת את זה עכשיו?

גבר,

אני ממש לא חסיד של מדפיים, שלא תחשוב שאני לא מפנטז על סטלה אוטופיה שהוא רצפתי גדול, אבל אם נהיה ריאליים, בשביל כזה רמקול צריך מרחב רציני, אם אתה לא חובב הדהודים..[/QUOTE]

אז אתה לא בא? הבנתי. לא צריך. בלי טובות. אני אשב לי לבד בחושך בקור אני והרמקול המהדהד שלי.
הכל ברוח טובה כמובן.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור