אתה טוען שב 15 שנים האחרונות לא קמו חברות בדיוק אבל בדיוק כאילו ?היו נוצרים חברות שמספקות מוצרים מעולים לכאילו שקשה להם
בינתיים למדינה הזאת הכי הרבה רוצים להגר. ואני אישית מעדיף את הקפיטליזם ה" חזירי" מאשר את האלטרנטיבות.ובקפיטליזם האמריקאי החזירי
מי שיש,לו משהו יותר טוב ממוצר של חברה מסויימת, ובפחות כסף שירכוש. התחביב לא מחוסל, אדרבא, יש היום יותר היצע של מוצרים מצויינים וכמו בכל תחום טכנולוגיות הקצה גולשות למוצרי הביניים לרווחת כולם. ייתכן ווילסון הבינו שעבור רמקול קופסתי עיקר ההשקעה היא בקופסא, בקרוסאובר בשילוב הכללי ובעוד משתנים חוץ מהאלמנטים? וממתי סקאן ספיק זו חברה " לא נחשבת"? לטעמי האלמנטים שלהם הם מהמשובחים שיש בכל רמת מחיר. מה ווילסון או מגיקו או b&w או כל חברה אחרת בחרו צריך להימדד בתוצאה הסופית.התחביב הזה גוסס בגלל יצרנים תאבי בצע וחמדנים בצורה מטורפת. אני מתעב אותם, משום שהחמדנות ותאוות הבצע שלהם תחסל את התחביב הזה, שהוא התחביב העיקרי בחיי כבר עשרות שנים.
אני לא בטוח ששוק אודיו גוסס יש מיתוןבינתיים למדינה הזאת הכי הרבה רוצים להגר. ואני אישית מעדיף את הקפיטליזם ה" חזירי" מאשר את האלטרנטיבות.
מי שיש,לו משהו יותר טוב ממוצר של חברה מסויימת, ובפחות כסף שירכוש. התחביב לא מחוסל, אדרבא, יש היום יותר היצע של מוצרים מצויינים וכמו בכל תחום טכנולוגיות הקצה גולשות למוצרי הביניים לרווחת כולם. ייתכן ווילסון הבינו שעבור רמקול קופסתי עיקר ההשקעה היא בקופסא, בקרוסאובר בשילוב הכללי ובעוד משתנים חוץ מהאלמנטים? וממתי סקאן ספיק זו חברה " לא נחשבת"? לטעמי האלמנטים שלהם הם מהמשובחים שיש בכל רמת מחיר. מה ווילסון או מגיקו או b&w או כל חברה אחרת בחרו צריך להימדד בתוצאה הסופית.
אני אישית חושב שהכי חשוב זה לפתח טעם והבחנה בין עיקר לטפל במוסיקה. ומשם להגיע לבחירה " קפיטליסטית שמיימית" מהמגוון הרב שהשוק מציע.
ובכלל, הערת רקע, היום בעידן הוירטואלי האם כלל כמות התחביבים ירדה? שהרי תחביב,ואספנות קשורים ברובם לחומר, והנה חלקנו הגדול משתכנע שחומר הוא טפיל. והעיקר הקובץ..סליחה, העיקר הענן!
גם כותרי ה cd התייקרו אגב... והטרנספורט שלי שנרכש יד שנייה משומש לפני כ 7 שנים מיפן עלה לי כ 13000 אלף שח, והיום מחירו עלה לאזור 19000+. יש עליות וירידות כמעט בכל תחום, חברות ההי אנד יודעות שהם מוצר מותרות שנחתך ראשון בתקופת משבר- אז שהכסף זורם הם כנראה מכים בברזל.אני לא בטוח ששוק אודיו גוסס יש מיתון
אינפלציה וכסף יקר והרבה יושבים על הגדר עקב אי הודאות, מחירים יקרים מנורות שעלו 50$ עולות פי 2.5 וכך כל השאר, גם הפורמט cd צמצם את עצמו
אך לא נעלם זו רק תקופת יובש.
הנחה שלך מוטעת .מצטער לצער אותך אני ער לכך מאוד..
אני יודע אישית על מחזורי מכירות של החברות הנגישות יותר ומה הן מציעות .
עברת על המספרים ?
אתה מודע למחזורי מכירות של חברות שמוכרות רמקולים באלפי דולרים בוררים ?
אתה מודע לגידול שלהם ביחס ל 5 שנים אחורה ?
בדקת לעומק חברות למכירה ישירה ?
אני מניח שלא .
זה לא מצער אותי או משמח אותי.(השוק שמפרנס אותי לא שייך למגמות שוק משמעותיות אלא מתנהל כשוק נפרד)הנחה שלך מוטעת .מצטער לצער אותך אני ער לכך מאוד.
כמנחה בקורס בתואר שני במנהל עסקים (באוניברסיטה בארה"ב) שבה קבוצת סטודנטים ביצעה עבודה מיצוב חדש של חברה בעולם הי אנד אודיו- נחשפתי למספרים של כמה חברות מאוד מפורסמות. לצערי לא יכול לפרסם את זה כי חתום על הסכם סודיות מול מקור המידע העיסקי הזה.
מה שכן , הנתונים שנחשפתי היו לגבי תקופה לפני הקורונה (כלומר לפני 4 שנים) האם היה שינוי לטובה מאז-קשה לי להניח.
ראית פה אזכור לחברות מפורסמות?אתה מודע למחזורי מכירות של חברות שמוכרות רמקולים באלפי דולרים בוררים ?
אתה מודע לגידול שלהם ביחס ל 5 שנים אחורה ?
בדקת לעומק חברות למכירה ישירה ?