גראז'ניק, אבל סיני
:מה??????????: אני, כמו שלא אתן לרצף (עאלק) סיני לרצף לי את השרותים, על אחת כמה וכמה לא אתן לגראז'ניק סיני להחליף לי שמן ומצתים.
גראז'ניק, אבל סיני
מבטיח לך שהרמקול לא ישוחרר במחיר שאתה חושב שהוא המחיר החדש- שינגן בבית, לא ממש צריך את הכסף כדי לרכוש איזה רמקול לתצוגה.
הרמקול נפלא- והוא יכול להשאר, רק בשביל ההשוואות זה שווה (כי את ההולנדים אתה לא רוצה להביא).
ואם ברמיזות עסקינן- שכחת לספר שאתה שולח שליחים לכל ג'ופיטר בארץ (כי הוא רמקול שלא מעניין אותך אבל אתה מתעסק בו יותר מכל פריט אחר בשנה האחרונה), אבל לא נורא כנראה לא תצליח למצוא אותו באיזו מציאה מטורפת.
בכל מקרה בהצלחה בחיפוש לא חיפוש שאתה מנהל.
נגמר,אבל יש קדאיף אם זה מעניין אותךאז מה עם הפונדו?
יקירי
למה לך לרמוז רמיזות שאינן נכונות?
למה רמיזות- פנה אלי סוחר מסוים (שפנה לפני כן למוכר הג'ופיטר הקודם) בשם לקוח שמחפש לקנות ג'ופיטר ביד שניה, ומאחר והודעתי שאני עובר להיות עוסק בתחום אולי הרמקול יתפנה להחלפת בעלות.
זה היה ב 22:00 - למחרת ב 08:00 שאלת אותי ברשת (פה באתר) למה אני רוצה למכור את הג'ופיטר- אולי התייאשתי מלמצוא איך להניע אותו.
לכאורה מה שאתה מבקש / רוצה שאחבר לך את הנקודות, אני מניח שאתה אינטלגנטי מספיק לעשות זאת. או שמא נדון בהסתברות כי יש דפוס של אקראיות באירוע , במיוחד כאשר מצרפים זאת לחזרתך האין סופית לדון במוצר.
ננסה להבהיר זאת יותר טוב , בעברית ויחסית בקצרה: אני לא מחפש לקנות ג'ופיטר, לא חיפשתי לקנות וגם לא שולח שליחים.כנראה שתית יותר מידי קוניאק והתחלת לחלום או להתבלבל.
לגבי הקוניאק אני יכול להעיד שלא- לגבי חלמתי או התבלבלתי כנראה שכן, בכל זאת דעתי השתבשה עלי והתחלתי להתעסק עם סינים.
לגבי תשובתך המפורטת והמבולבלת הנוספת שפירסמת- הפעם מאוד קיצרת בדבריך ובאמת לא הבנתי כלום בקריאה ראשונה(וויתרתי על קריאה נוספת).
צודק- גם אני ויתרתי על קריאה נוספת של דברי.
אולי אתה יכול קצת להרחיב בתשובות?(lol)
מה יש להרחיב במילים, מעשים יקירי- זו מהות מימוש מערכת יחסים.
לגבי ההולנדי- אמרתי בעבר ואומר זאת שוב:
ביחאט דינאק, עזוב אותך ממנו. הוא לא בשבילך.
צודק- גם לא בשבילך, אבל זה כמו נישואי הראשונים לקח לי זמן להבין.
יש לך מספיק קופסאות סיניות וסינים להתעסק איתם.
אין לך מושג כמה קופסאות- לא יודע מאיפה להתחיל.
לגבי ההגברה-שטויות במיץ עגבנות , אולי אכתוב בימים הקרובים טיפה יותר על הנושא הזה.
די! שחררו!!!!!!!!!!!!!!!!
...ומקסימום נשבור עוד איזה שיא צפיות.
פורסם במקור על ידי il1 צודק- גם לא בשבילך, אבל זה כמו נישואי הראשונים לקח לי זמן להבין.
אבל זה לא רציני/מקצועי/נבון / "להצהיר" מה מתאים {או לא} לפלוני ללא הכרות עם אותו
מוצר{במקרה זה רמקולים} באופן יסודי {זה המינימום שאפשר לבקש,לא?} זאת בנוסף שאתה
לא מכיר בכלל את מוצרי החברה...מיותר ולא מוסיף לך אהדה.
אילן: "אני לא צריך להכיר כל מוצר כדי לנסות להעריכו - אין כמעט קונספט שלא השוואתי לאחר, זה יתרון ניסיוני המצטבר, ואולי קצת כושר אבחנה משוכלל יותר עקב הניסיון"
הייתי כנדהם.
ההנחה שלך שגויה, כי אני לא מתייחס לגישתך(?!?). התדהמה היא בגלל זכות שנתגלגלה לנו. מעולם, אבל מעולם, לא קראתי הצהרה כזאת בפוסט כלשהו בכל תחום שהוא.
ועל כן אני אומר: אשרינו, חברי פורום זה, שזכינו. אמן