לאחר ניגוב הדמעות מההודעה המרגשת
אנחנו כולם סולחים לך.
עיצה שלי- אם הייתי פחות "משקיע" בברברת ברשת ומפנה את הזמן שלך לאירגון העסק החדש- זה לא היה קורה.
קצת חבל לי שרצית להציג ציוד זמן יחסית קצר אחרי הגעתו בלי ללמוד אותו טוב, מה מתחבר למה ובטח לא לבצע ברייק איין .
הגיע הזמן שסוחרים יכבדו את אילו שהם מזמינים להתרשם ממרכולתם ויציגו את מרכולתם בצורה רצינית ולא איזה חאפר שלוקח מגבר מהנילונים ומחבר לאיזה רמקול שבדיוק הגיע מהנמל ואחר מסביר הסברים מלומדים על לא כלום.
בהצלחה בהמשך הדרך(Y)
תודה על העצות קצת לא בטוח שאני מבין אותן, לפני שבוע 'הברברת' שלי היתה מהלכי שיווק מעולים לפי כל מה שכתוב בספר- מי אמר לך שכל המהלך כולל ההודעה הזאת אינו מהלך שיווקי מתוכנן מראש?
מאחר ולא תיכננתי את מהלכי השיווק של הפעמים הקודמות-אני יכול להרגיע אותך גם הפעם הבעיה שבגינה נוצר העיכוב קשורה אך ורק להליכי העבודה למול מערכות ביוקרטיות סיניות שלא ממש הצלחנו להבין את מורכבותם האדמיניסטרטיבית.
זה קורה וכנראה אין דרך להימנע מכך חוץ מאשר צבירת ניסיון.
לגבי הצגת הציוד בתערוכה- אתה לא באמת מצפה שנציג באופן אקטיבי 18 זוגות רמקולים ו 10 סטים של הגברה שיעבדו / ינגנו בתערוכה בת יומיים, קצת יומרני ולא ניתן לבצע מעשית (וקצת 'חפריות' אם יורשה לי להעיר).
הציוד שאמור היה לנגן בתצוגה תוכנן להגיע לפני 3 שבועות 'להרצה' - ואחרי שהתברר שלא יגיע במועד ניסינו לבדוק הטסה באוויר של סט אחר שעבר הרצה בחברה.
העלות שנדרשה מאיתנו רק להטסתו בלבד היתה בסביבות 12,500 דולר עד 14,000 דולר- וגם זאת לא הסתדר כי ליצרן לא היתה יכולת לספק ממלאי קיים, והרכבה חדשה כולל הרצה לא היתה אפשרית במועד.
הוצעה לנו חלופה של הטסת ציוד שאין בכוונתנו להציג באולם התצוגה ולהחזירו לסין לאחר התערוכה, רק כדי לא לאכזב את המארגנים והקהל- בעלות הכוללת של קרוב ל 10,000 דולר.
זו נראתה לנו כבר עלות מוגזמת בשביל להציג יומיים ציוד שאין בכוונתנו לייבא- ולכן שוחחתי עם מארגני התערוכה על אי יכולתנו להופיע, והתנצלנו על האי נוחות (וכמובן שנישא בכל העלויות הכספיות הנדרשות כאילו הופענו לתערוכה).
אבל כנראה שיותר נוח לנסות ולהציג את הטעות שלנו כהתנהלות שרלטנית- קצת דומה לטענות הנשמעות בדוכני פלאפל ישראלים הפזורים באירופה, ואיזה משפט עמום על הסברים עלומים (הכוונה לי או לך ? כי למיטב זכרוני אני נגד הסברים עלומים ובעד השוואות אמיתיות ומוחשיות)- נו מילא שיהיה, העיקר שסלחתה, זה כבר היה שווה.