אונקיו 809 איציק מסוף 2011איזה רסיבר יש ברשותך?
אונקיו 809 איציק מסוף 2011איזה רסיבר יש ברשותך?
כן ראיתי תודה .אפשר דרך אמזון אם כתובת אמרקאית של USHOP אבל זה יוצא באיזור 2500 שקל
אונקיו 809 איציק מסוף 2011
אני יקרא איציק עוד לא יצא לי לראות אם אני ילך אינטרגה זה יהיה על 5.2 הבנתי שהוא קצת יותר חזק?.לגבי משלוח רק מאייבי כרגע יש משלוח להארץ אמזון לא שולחים את הדגם הזה להארץ אולי יהיה בשלב יותר מאוחר
תודה איציק . סליחה התכוונתי לרמקולים 500sa של קלפיש רסיבר אם אני ילך על אינטרגה אני יקנה בהארץבשביל מה להזמין מאיביי אירופה.. שתהיה מעונין באינטגרה אבדוק לךלגבי מחיר הוגן עם אחריות ל 3 שנים מלאות.
תודה איציק . סליחה התכוונתי לרמקולים 500sa של קלפיש רסיבר אם אני ילך על אינטרגה אני יקנה בהארץ
מקווה שאני יצליח להזדכות על 140 הם עוד סגורים בקרטון .ואז אני יוכל להזמין את 500הרסיבר הוא הלב של המערכת הרב ערוצי.
אין ספק שישנם רמקולים שמעצימים את חוויית השמע הרב ערוצי.
מקווה שאני יצליח להזדכות על 140 הם עוד סגורים בקרטון .ואז אני יוכל להזמין את 500
סנטר 450קלפיש
קידמיים CANTON 590
סראוונד 250 קלפיש
סאאב R-112SW קלפיש
תודה איציק. כן כאב ראש לא קטן הרסיבר.איציק אתה חושב שאם אני יכול להחליף את רמקולי אטמוס שיש לי 140 של קלפיש ל500 לדגם החדש כדאי לי להחליף ?הם עדיין סגורים בקרטון.י
יש לך יופי של סטאפ.
ממליץ לך להתמקד ברכישת רסיבר משובח.
תודה איציק. כן כאב ראש לא קטן הרסיבר.איציק אתה חושב שאם אני יכול להחליף את רמקולי אטמוס שיש לי 140 של קלפיש ל500 לדגם החדש כדאי לי להחליף ?הם עדיין סגורים בקרטון.
חס ושלום איציק אין לי טענות זה אתר נפלא ומבחנים שלך חבל על הזמן.פשוט יש מבחר ענקי של רסיברים וגם בקרוב יוצאים כבר דגמים חדשים שכנראה יגיעו אםHDMI 2.1 .אז זאת החלטה לא פשוטה .דרך אגב החלל של 26 מר ואטמוסים יהיו צמודים לתקרה משני הצדדים .תלוי מאוד מה גודל החלל שלך.. ובאיזה תצורה אתה מתכון להתקין אותם.
הרגע שהחלל שלך בינוני לא הייתי ממליץ לך להחליף אותם.
ההפך הוא האתר שלנו נותן לך יופי של פלטפורמה לבחור את הרסיבר המתאים ביותר עבורך.
חס ושלום איציק אין לי טענות זה אתר נפלא ומבחנים שלך חבל על הזמן.פשוט יש מבחר ענקי של רסיברים וגם בקרוב יוצאים כבר דגמים חדשים שכנראה יגיעו אםHDMI 2.1 .אז זאת החלטה לא פשוטה .דרך אגב החלל של 26 מר ואטמוסים יהיו צמודים לתקרה משני הצדדים .
לא נעול על זה מחכה שיצאו הדגמים החדשים ונראה אם 2.1 נותן עוד משהו פרט ל8K אם גם פתאם יהיה איזה מבצע על רסיבר שאני רוצה בחול או בהארץ אז אני יזמין בלי להמתין .לגבי רסיברים חדשים. מה עוזר לך HDMI 2.1.?
אותי זה לא עיניין HDMI 2.1 ורכשתי רסיבר יקר ונהנה ממנו כל רגע.
צודק, אמזון ארהב וגרמניה לא נתנו לשלוח את המוצר לארץ....תודה ל ebay שכן, הרמקולים 394 usd משלוח 87usd ומיסים, סה״כ 643 דולר עד הבית.
הזמנת זוג אחד?
במידה וכן... ממליץ לך להתקין אותם בפורנט צמודים לתקרה.
1. לוודא שהמתג מאחור על מצב אטמוס.
2. לחתוך בפרה ב-150Hz
אכן הזמנתי זוג יחיד שימוקם על בפרונט צמוד לתקרה - אין לי חדר אודיו יעודי וחלל המגורים מתחיל להרגיש כמו אולם תצוגת אודיו מכמות הרמקולים והציוד הנלווה.
בנוסף מגבר הק"ב שלי ישנם 7 ערוצים (איני מערבב את מגבר הסטיראו בכל מה שמתקשר לק"ב) כך שברכישת סט אטמוס נוסף אצטרך להוסיף מגבר.