- מעורבות
- 1,056
- נקודות
- 113
או ברימאג
עוד יותר גרועים, לפחות מול ניופאן היתה לי איזה חווית שרות, ברימאג כשלו פעם אחרי פעם.
בדתקי באתר שלהם לפני כמה שבועות. 60 אלף עבור 77"
השאלה בכמה המסך מתומחר באירופה?
או ברימאג
עוד יותר גרועים, לפחות מול ניופאן היתה לי איזה חווית שרות, ברימאג כשלו פעם אחרי פעם.
בדתקי באתר שלהם לפני כמה שבועות. 60 אלף עבור 77"
אני מדבר על זה
https://www.hdtvtest.co.uk/news/tx65ez1002b-201706134477.htm
רק 77"
TH77 EZ1000
באוסטרליה (איפה שאני כרגע נמצא, והיא מדינה לא ממש זולה) 25,800 ש"ח
איציק היקר תתחדש על הציוד הכי חשוב שתהנה
ממנו עוד הרבה שנים
תתחדש, בחרת טלויזיה מעולה. מבדיקה השוואתית שלי, הסוני טובה משמעותית מהמתחרות.
לגבי הA9G, אני מחכה לה גם, היבואן טוען שיגיע באפריל.
תתחדש, לפי הביקורות מסך פגז !!! בנוסף, אתה לא חשוף לאפשרות "לצריבה" וסחתיין על השדרוג של הרסיבר גם. תהנה !!!!
תתחדש איציק מאחל לך הנאה צרופה מהמערכת.לי יש C8 77 ואני מאוד נהנה ממנה.דרך אגב גם לי יש 2זוגות של קלפיש 140 הם עדיין סגורים בקרטון , מקווה שהחנות תסכים להחליף לי אותם ל500. עשית לי חשק להחליף אותם
ראיתי שמוכרים אותם ב3500 בחנות מסוימת בהארץ .לא יודע אם מותר לציין את שמה .באמזון הם עולים 400 דולר לפני משלוח ומעמאת ה 500 רכשתי מאמזון מכוון שהיבואן עדין לא הביא אותם לארץ הקודש.. הגיע הזמן שתפתח אותם ותתחיל ליהנות מפורמט האטמוס הפנטסטי.
ראיתי שמוכרים אותם ב3500 בחנות מסוימת בהארץ .לא יודע אם מותר לציין את שמה .באמזון הם עולים 400 דולר לפני משלוח ומעמ
ממי הזמנת אחי?כי אין לרמקולים משלוח להארץ דרך אמזוןשכנעת אותי איציק, הזמנתי לפני כשעתיים את ה 500 עבור אטמוס, יגיעו במהלך פברואר.... האתר הזה עולה לי ביוקר
ממי הזמנת אחי?כי אין לרמקולים משלוח להארץ דרך אמזון
כן ראיתי תודה .אפשר דרך אמזון אם כתובת אמרקאית של USHOP אבל זה יוצא באיזור 2500 שקל
שכנעת אותי איציק, הזמנתי לפני כשעתיים את ה 500 עבור אטמוס, יגיעו במהלך פברואר.... האתר הזה עולה לי ביוקר